![]() |
|
|
#5896 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Slazem se s tobom imenjak moj
Oddova forma moze imati samo silaznu putanju. On je svoj maksimum dao. Nama treba mladjih igraca i Barzagli bi bio dobar izbor.Zelim da vam svima cestitam novu godinu, sa malim zakasnjenjem Vidim da je moj post izazvao "buru". Izvinjavam se svima zbog "skretanja" s teme i nije mi bila namjera da politiziram forum. Mada, vidim da pojedinci pricaju o sarmi na 2-3 strane pa nisu tako kritikovani kao ja. Eto, sto se mene tice ova prica je zavrsena, u buduce samo o milanu. |
|
|
|
|
|
#5897 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Pirlo,Gattuso,Dida,Materazzi
![]() |
da,ali bolje da dovedemo Odda nego nikoga...a sad sigurno nam Barzagli ne bi dosao.Da se mene pita ja bih dovela Zaccarda iz Palerma,lik igra u odbrani,mlad je i dobar,sve sto nama treba.
|
|
|
|
#5898 | ||
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Quote:
Quote:
A ovo sa sarmom je riješeno, mislim da o tome više neće biti riječi.. ![]() |
||
|
|
|
|
|
#5899 | |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Gila,Kaka',RiO il Milan #7
![]() |
Quote:
dobar post.. jedino bi zelio naglasiti da Gazzetta bas i nije moj izbor.. naime ako se malo dulje prati (kroz godine) vidi se da je puno vise naklonjena Interu,pa čak i Juventusu (do skandala) nego Milanu.. Oni su najcesce oni prvi koji pocnu pljuvat po Milanu. tako da ja sam poceo izbjegavat te novine u zadnje vrieme ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5900 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ee ljudi evo i mene napokon samo da svima da zazelim sretnu novu godinu puno srece i zdravlja i nadam se pobjeda milana u preostalom djelu sezone .sad kako sam dobio dsl ponovo cesce cu bit na forumu i ukljucivat se u rasprave
oko igraca i ostalog .pozdrav .
|
|
|
|
#5901 | |
|
Registered User
Fave Players: Zorro, KK, Maldini, Weah
![]() |
Quote:
ne mogu ni opisat koliko se slazem s mirzom ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5902 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
treba nam netko za sredinu obrane i barzagli bi se vjerovatno dobro uklopio... svi su na prodaju samo je pitanje para...nije mi jasno koji kurac milan toliko stedi, svake godine smo najmanje u polufinalu lige prvaka stvarno bi trebali imat para. zadnji veliku transfer je bio gila 30 mil eura a od onda samo neki jeftini papci |
|
|
|
|
|
|
#5903 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
A kolike su pare zaradili na Shevinom transferu (50 mil €), pa su i dalje grbavi, a ima i Silvio para....
I sad će na ljeto morat kupit 5-6 igrača, umjesto da su postepeno pomlađivali ekipu, pa to i malo dijete zna, sam nezna Galliani.... Mada ove sezone na transfere je umonogome utjecao i calciopoli, pa se nije znalo koja ćemo liga bit i oće li bit lige prvaka, pa je tu Inter uletio i poupovao sve za kaoje se milan interesirao (Crespo, Ibrahimović)...
|
|
|
#5904 |
|
Registered User
![]() |
calciopoli nas je zajebo ali sada znamo da smo u serie a, i da cemo biti u ligi prvaka sljedece godine pa bi se sada stvarno trebali pojacati.
gledao sam jucer na milan channelu neke golove iz 90-ih i to me podsjetilo sta me privuklo milanu, ovaj milan je stvarno sramota u odnosu na taj. pokazali su i transfere i u svakoj sezoni smo kupili bar 2 vrhunska igraca bez obzira na to da smo bili uvjerljivo najjaci na svijetu....sve se pocelo rusiti tamo negdje 97 ali onda je dosao sheva i sve je bilo zakon....jebiga berlusconiju se nesto u glavi promijenilo... |
|
|
|
|
|
#5905 | ||
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Quote:
Barzagli je jako dobar(iako bi ja rađe Mexesa..), ali ne i bolji od Neste i Kaladzea tako da nije tako hitan za razliku od desnog bočnog koji nam je jako potreban.. Quote:
![]() Po tebi su Kaka(8M$) i Gourcuff(2M$) jeftini papci, jel? Naravno, pod pretpostavkom da nisu uspjeli kao što to trenutno ne polazi za rukom Oliveiri.. |
||
|
|
|
|
|
#5906 |
|
Registered User
![]() |
da, transferi vrijedni 8 i 2 mil eura su mali za tako financijski mocan klub. kaka je bio odlicna investicija ali 8 milijuna je malo novaca....juve je u b ligi, otkazao im tamoil, u totalnoj su banani pa svejedno kupuju klosea za 30-ak milijuna i navodno mascherana za jos toliko. to su veliki transferi...
razumijem zasto nismo kupili napadaca ljetos ali sada je vrijeme da potrosimo 30,40 ili cak 50 milijuna na pravog napadaca... kaj ne? |
|
|
|
|
|
#5907 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ja sam potpuno zadovoljan dovođenjem Odda, jer ćete vidjeti koliko je on dobar igrač kada ne ide sve preko njega kao u Laziu, on je tamo preopterećen. Oddo je bek kakvog Milan treba, iskusan, vrlo ofenzivan ( što je bitno jer igra na Gattusovoj strani...). Ima 30 godina, da, ali ce biti u top formi jos ovu i sljedece 2 godine, što je sasvim dovoljno.
Što se tiče mercata, ja sam siguran da je za većinu problema kriv Galliani i njegov psić Ancelotti kojemu je praktički svejedno koga od igrača ima jer ih ionako ne zna posložiti. Prodaje se Mascherano, Barzagli, Ribery, Cassano...pa zamislite kako bismo izgledali da samo kupimo Odda, Riberya i Mascherana?? Siuran sam da Milan može to platiti... No, Carlo ima vjere u Oliveiru, Ambrosinia, Favallia, Brocchia (iako je dobar ove godine), itd. No, danas se mercato službeno otvorio pa ćemo vidjeti što će biti, traje do 31.01.2007. ![]()
|
|
|
|
#5908 |
|
Registered User
![]() |
mrkijev optimizam i meni budi nadu...
![]() |
|
|
|
|
|
#5909 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Ja još čekam Gallianijevo obećanje o nekom velikom pojačanju tijekom zime kao poklon navijačima... nadam se da ne misli na Odda kao veliko pojačanje....
|
|
|
#5910 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
I Cafua smo Kupili sa 33 godine pa je žario i palio po desnoj strani 2 godine, pa
ne vidim razlog zasto Oddo nebi barem 3 parao sa svojih 30. Ribery je takodje dobar igrac ali tog Maskerana bas i ne bi volio u Milanu... Takodje moramo biti svijesni da nemamo Klasicnog Ljevaka za sljedecu sezonu, jer Serginho se najvjerovatnije oprasta,Favali je sam od sebe truba, Jankulovskom to nije prirodna pozicija nego u vezi, a Kaladze je sam rekao da vise voli kad igra zadnjeg i da ga je Milan i kupio za tu poziciju. Sto znaci KUPIT Abidala po meni a Favali neka grije klupu posto ima ugovor do 2008. Cassana takodje ne bi.jedino na posudbu pa na ljeto kupiti recimo Etta ili Drogbu. u vezi nam treba barem jedan a ne zaboravimo da cemo vjerovatno i golmana trebati. Trener se podrazumjeva i pomogucnosti neko na Galianievom mjestu. FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|