![]() |
|
|
#46 |
|
Registered User
![]() |
Yeter İŞİm Var GÜcÜm Var Bjklİ Sen Gİt Bİraz Tİner Çek 6slİ Sende Gİt GÖtÜnÜ Sİktİr Benİm Sİzİnle Muhatdap Olacak Halİm Yok Adamlarin Fourmlarinida Sİktİk Zaten.
Her Zaman Her Yerde En BÜyÜk Fener......... |
|
|
|
|
#47 |
|
Registered User
![]() |
ünlü filozof LUCE ne demiş
KÖPEKLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZ!!! kuntalar1907 kardeşim boşver sen bunları bırakalım burda kendi çaplarında eğlensinlerç Cevabı akşam verecez biz. |
|
|
|
|
#48 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
gibi konular olursa lazım olur.bir fenerli daha ezik oldunu anladı.
http://img230.imageshack.us/img230/9230/bh26ip.jpg Paolo Maldini "Noone can make me believe that there are only 25.000 people there..." after his trip in Ali Sami Yen Hell for Galatasaray 3-2 Milan in 1999 Italy and A.C Milan Captain |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Registered User
![]() |
KÜfÜr HoŞunami Gİdİyor Kiz Bacisini SİktİĞİm.heee
|
|
|
|
|
#50 |
|
BANNED!
Fave Players: Anelka!
![]() |
Beşiktaş sen Bizim Köpeğimizsin!!
6eseliler hiç havlamayın sizi skine taqan yok eeuhueh ![]() |
|
|
|
|
#51 |
|
Registered User
Fave Players: Sergenho, Klebinho
![]() |
ataturk simdi 3e 3uz gibi bi laf soyemis kestaneliler darilmasin azinlikdayiz diye bu kavatlarda ataturkun harbi fenerli oldugunu saniyorlar...ulen dallamalar Ataturk Besiktaslidir.Diger kanitlari bosveriyorum ama sadece sunu soyliyecegim Dolmabahcede yasayan insan kestanelimi olur,BESIKTASLIMI?
Neyse sen kuduradur ezikogluezik. Turqa kardes su to***e bi gozativer " Kalbimiz sizinle tromso ve malmö " 76 cevap yazilmis hesside destek! anket diosun ama o anketi ben goremedim bu bir , ikincisi ise angutta yazan cok sayida Besiktasli ve GS li arkadaslar var ...Eskiden desteklerdim avrupadaki tum Turk takimlarini ancak son senelerdeki (eskiden gsliler simdide ozellikle fenerliler)buyuk konusmalar, kucuk dusurmeye calismalar, asagilamaya calismalardan sonra hicbir baska takim taraftari feneri destekliyecegini sanmiyorum...kusura bakmazsiniz umarim! Insan ektigini bicer.... |
|
|
|
|
#52 |
|
Registered User
![]() |
ulan Alonso bile ezik oldunuzu biliyor
şu Zaragoza maçlarından örendi heralde...bakın ne güzel 5-1 yapmış ![]() falcı büyücü kulübü..
http://img230.imageshack.us/img230/9230/bh26ip.jpg Paolo Maldini "Noone can make me believe that there are only 25.000 people there..." after his trip in Ali Sami Yen Hell for Galatasaray 3-2 Milan in 1999 Italy and A.C Milan Captain |
|
|
|
|
#53 |
|
Registered User
![]() |
Bİzİm Sİzİn Destegİnİzede İhtİyacimiz Yokk.
|
|
|
|
|
#54 | |
|
BANNED!
Fave Players: Anelka!
![]() |
Quote:
lan beyin özürlü bi tanemi kanıt var ATATÜRK ün FB li olduuğla alakalı saydırma bana şimdi a.k sırf malsınız yaa ha unutmadan yazıyım Nolur vurma pepe adam öldü!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Registered User
![]() |
Ben Bu 6slİlerkadar BoŞ Yaratik GÖrmedİm Kudurun İbneler
|
|
|
|
|
#56 |
|
Registered User
![]() |
çarşı bunu tüm fenerliler neden yüklüyosun.
benim mesajım gs bjk arkasındayıs destekçisiyiz derken diğer kendini bilmezlerin yaptıklarını neden üstlenelim. burada feneri destekleseydiniz fenamı olurdu. |
|
|
|
|
#57 |
|
Guest
|
Kesin lan köpekler...
sırayla sikecez hepinizi... alende götü sıkışınca en büyük fener die bağırmamışmıydı... pepe yeter lan hepinize anası evvel orospu çocukları |
|
|
#58 |
|
Registered User
![]() |
Cumhuriyet Gazetesinde yayınlanan, Orhan Karaveli'nin hazırladığı "Ölümünün 90. yılında Tevfik Fikret" yazı dizisinin bugünkü bölümünden bir alıntı;
"Otuzlu yıllarda Atatürk'ün Galatasaray Lisesi'ni sık sık ziyaret ettiği biliniyor. Bunlardan birinde, zamanın içişleri bakanı, Galatasaray mezunu Şükrü Kaya müdür odasında ağırlanırken Gazi'ye sorar: - İstanbul'da bunca okul varken neden özellikle burası paşam ? Yoksa siz de bizden misiniz ? - O da ne demek çocuk ? - Yani, Galatasaray'lı mısınız ? Gazinin yanıtı günümüze de ışık tutacak niteliktedir: - Ben kulüp tutmam, çünkü hepsi benimdir ! "
|
|
|
|
#59 |
|
Registered User
![]() |
Onlar Anca 60 YaŞinda Kadina Saldirir Onunla ÖvÜnÜrler RenkdaŞ Pepeyİ Hatirlamaz Şİmdİ
![]() |
|
|
|
|
#60 |
|
Registered User
![]() |
Paolo Maldini "Noone can make me believe that there are only 25.000 people there..." after his trip in Ali Sami Yen Hell for Galatasaray 3-2 Milan in 1999
Ey gidi günler eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy |
|
|