![]() |
|
|
#6031 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
Arezzo-Milan 2-2
Aubameyang, Gurkuf KONACAN PREDICT ![]()
|
|
|
#6032 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6033 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
evo sve se vise prica ua Ronalda da nam dolazi u januaru.
takodje isto za Beletia na ljeto kojeg ja ne bi niposto doveo. Oddo je puno bolji a i vec igra Seriu A. |
|
|
|
|
|
#6034 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Navodno cemo Belettia dovesti besplatno na ljeto kao 2. desnog beka uz Odda. To je ok po meni. Za Pato-a smo ponudili 8.5 mil funti ali su odbili, traže 15. Ronalda bi Milan doveo za 2 mil na probu da ljeta s mogučnošću otkupa ugovora tada.
Galliani je poludio.... ![]()
|
|
|
|
#6035 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
ronaldo bi bio ok ali beleti nikako za mene je bezveze !!! odo nije los ali nije nista extra
|
|
|
|
|
|
#6036 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Lose vesti...
Kalac je povredio koleno i izgleda da ce biti odsutan makar 30 dana, ali se sada ozbiljno razmislja da se iz Lazia dovede i vratar Sereni (ukljucen u operaciju Oddo). Dida ce verovatno braniti u sledecoj utakmici Lige dok ce Fiore igrati u Kupu. Mozda ova vest i nije tako losa.... Ronaldo nam je sve blizi, dok je Braco Salihamidzic vec potpisao Sa Juve-om i pocece da igra Juna. Oddo je sapunica koja ce se nastaviti nakon utakmice sa Laziom.. ![]()
|
|
|
#6037 |
|
Registered User
![]() |
ej ljudi jer ko zna neki jeftini smjestaj u milanu, brijem ic na tekmu 7.4 milan-empoli jer jedino na tu mogu
|
|
|
#6038 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Bio sam u Milanu više puta, ili s ekipom ili s curom, najjednostavniji način da nađeš jeftin smještaj je da odmah čim dođeš u Milano odeš u turističku agenciju i zatražiš što ti treba..Ima brdo hotela/hostela u centru i blizu njega, a cijene se kreću oko 30 Eura..
Nikad nisam imao problema, a najbolja ti je agencija na željezničkom kolodvoru koji je blizu centra..Ja sam najčešće bio autom u Milanu, ali sam se po gradu i do stadiona kretao uglavnom podzemnom ili tramvajem.. Do 4. mjeseca imaš dovoljno vremena, ja ću vjerojatno ići na tekmu protiv Celtica i jednu domaću u 2.mjesecu pa ti javim ako bude kaj novoga ili boljega.. ![]() |
|
|
|
|
|
#6039 |
|
Registered User
![]() |
aj moze, ma idem i ja s kompicem, idemo sa autom, i trebam nac neki hotel/hostel di mozemo auto ostavit, a da te pitam kak si karte nabavljo za tekmu prek ac kluba ili prek milanove stranice
|
|
|
#6040 |
|
Registered User
Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
![]() |
ja bi isto trebao ic na neku utakmicu!!!!! ali samo ak si ocjene popravim i ak prodem s 4 na kraju!!!!! u milanu mi teta zivi i imao bi smjestaj i sve!!!! isli bi ja i buraz!!! to bi mi bio dar za rodjendan!!!!
|
|
|
|
#6041 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ljudi dolazi nam golman Mesine Storari jer su i Dida i Kalac out.
Ne znam kakav je. takodje izgleda da je i Ronaldo na pragu potpisa. nasi traze posudbu do ljeta sa pravom otkupa aodgovor Reala se čeka... Ali Oddo mi se sve manje spominje... mmmmm FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#6042 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Ma Oddo ce potpisat sigurno, samo poslje tekme Lazio - Milan, ne zele ga ovi dat prije, to je vec riješena stvar...
|
|
|
#6043 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Galliani je idiot, to je sada dokazano. Oni odustaju od Pato-a zbog Ronalda koji NE MOŽE IGRATI ligu prvaka!! Ovo je najgluplji potez IKADA!
|
|
|
|
#6044 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Sumnjam da bi se pato snaso ovdje...
|
|
|
|
|
|
#6045 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Doveli smo Storarija, dovešćemo izgleda i Ronalda, pa Galiani je izgleda Interov čovjek u našim redovima
...Majkemi ovi naši transferi su sve smješniji i smješniji......... ---------------------- Arezzo - AC Milan 1-2 ACM: Gourcuff (valjda sam ispravno napisao), Brocchi
|
| Tags |
| balkan |
|
|