![]() |
|
|
#6076 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Misli na Ronalda koji je praktički sve dogovorio s nama, ostaje samo na klubovima da se dogovore odnosno da Real pristane na 'free transfer'..Također mislim da je i Oddo gotovo sigurno naš nakon tekme s Laziom jer je njihov trener izjavio da vjerojatno Oddo neće niti biti u sastavu za tekmu, kao i da ne želi igrača koji je mislima već u Milanu..
Ovo s Cassanom je druga priča, Real nudi zamjenu Cassano-Inzaghi što nadam se Berlu neće prihvatiti..Mislim, to bi u najmanju ruku bilo glupo, da dođe još jedan napadač koji nema pravo nastupa u LP tako da bi ostali samo na Gili i Oliveiri.. Osim toga, ja sam i inače protiv toga da Cassano dođe.. |
|
|
|
|
|
#6077 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
po se izgleda da je Oddo nas i od ponedeljka ce biti oficijalno pretstavljen, to je odlicna vest jos samo Ronaldo da dodje i sve ce biti super, ne treba nam niko vise u januar ako ova dvojca dodju.
Lazio - Milan 1-3 Pandev Gila, Kaka, Inzaghi KONACAN PREDIKT
|
|
|
#6078 |
|
Registered User
Fave Players: sheva,kaka,boban,torres an all ac milan players
![]() |
Ek bok ljudi evo samo dakezem da morate posjetiti nase balkansko okupljasliste http://acmilan-cro.com/ ako ne zbog sajta barem, zbog foruma koji je jako aktivan!!!
Inace na site uvijek svjeze vijesti,galerija slika(wallpaperi,avatari,slike sa utakmica...)
|
|
|
#6079 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Lazio - AC Milan 1-2
ACM:Gila,Kaka KONAČAN PREDIKT
|
|
|
#6080 |
|
Registered User
![]() |
Lazio : Ac Milan 1:3
Pirlo, Gila, Kaka Konacan Predikt !!!!!! |
|
|
|
|
|
#6081 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Negdje sam pročitao, neznam točno di, da će Ronaldo sam otkupiti svoj ugovor i da dolazi u Milan.... Ljepo od njega...
Šta se tiće predictova, nitko nije dobio ni boda za prošlu tekmu, pa neću ni stavljat tablicu, samo nastavite sa sljedećom tekmom (a vidim da već i jeste): 21.01. Lazio - Milan ![]()
|
|
|
#6082 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Massimo Oddo će biti službeno potvrđen najvjerojatnije u ponedjeljak, nakon nedjeljne utakmice Lazio - Milan. Cijena je oko 8 mil + pola ugovora od Foggie. Što se tiče Ronalda, Real traži 10 mil za Obelixa a Milan nudi 4. Ronaldo je spreman osobno nadoplatiti jos 5 mil. kako bi se transfer realizirao... To se također očekuje sljedeći tjedan. I tako sam ja napokon dočekao Odda u Milanu...
Lazio - Milan 0-1 Kaka' KONAČAN PREDICT ---------------------------
|
|
|
|
#6083 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Rađe pričekaj do ponedjeljka, s Gallianijem nikad neznaš šta može bit.... ![]()
|
|
|
|
#6084 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
I ja sam za ovo da sačekamo dok ne bude i oficijelno predstavljen,
jer sa ovim nasima nikad covjek na čisto... Lacio : AC Milan 1:2 Kaka,Gila,Rocci. . . Konačan Predict |
|
|
|
|
|
#6085 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Lazio - Milan
1-2 Kaka', Gila Konačan predikt
|
|
|
|
#6086 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
daj sta ove nase cicije seru koda je 100 miliona a ne 10 kolko je vec !!!!!! nisam naviko da ovako cicijasimo hocemo RONALDA DOVEDITEGA ODMAH !!!!! pa koliko su dali za oliveru a covjek dao 1-2 gola smijesno vise stvarno postali smo ko bajern
|
|
|
|
|
|
#6087 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Lazio - Milan
1-2 Rocchi,Kaka,Gila Konačan predikt
|
|
|
#6088 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Vedrane nije stvar u par miliona nego to sto nasi u klubu u opste ne zele da pregovaraju sa Realom (zbog Kake' kojeg su htjeli na kukavicki nacin)
i TO MI SE JEDINO SVIDJA. Svaka cast Ronaldu ali neka sam otkupi svoj ugovor i neka dodje kao slobodan da nemamo nista sa onim smokljanima iz Madrida. i to je to. Oddo nam je bitan Roni manje vise... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#6089 |
|
Registered User
![]() |
Lazio - Milan 0-1
Gilardino Konacan Predict
|
|
|
#6090 |
|
Registered User
Fave Players: gattuso,pirlo
![]() |
FELazio-Milan