AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 31-01-2007, 16:24   #6256

oskarius

Registered User

oskarius's Avatar

Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
oskarius
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner
Ako neko gleda tekmu neka kaze kako stojimo inace po igri izuzev Billiya?
Bez obzira na postavu i greške Costacurte, bolji smo od Rome i stvaramo čak i dosta prilika..Desna strana malo šteka jer Šimić nije za tu poziciju, a ni Cafu baš ne igra nešto posebno..

A sad primili gol.. 1-3..Pizarro..

Eto, sad će biti jaaaako teško..Šteta..
oskarius is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 16:34   #6257

wedran

Registered User

wedran's Avatar

Fave Players: maldini
wedran is on a distinguished road
Pa Kada Ce Mo Mi Zapoceti Utakmicu Sa Normalnom Formacijom Ocajni Smo Ali Za Ovo Je Kriv Anceloti 100 Posto Goni Ga U Kur.. Vise Glupson Jeboga Costacurta Vise Djedica !!!!! Sada Gubimo 3-1 Ako Ovako Ostane Dobro Je.ljudi Su Jednostavno Bolji Od Nas I To Je To Poludicu Vise Aaaaaaaaaaaa
wedran is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 16:42   #6258

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
dida obrani penal svaka cast,zaista, al cafu, pa to je tragicno kako on igra danas, to je jebena tragedija
geoff is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 16:48   #6259

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ma bit ce dobro ako ostane na 3:1 .
Izgleda da mi napadamo a oni nas praše...
Pa ni ove sezone trofeja u pi+ku materinu Anceloti i sve.
Koji ku' ne penzionisu ove dede zaista mi ih je pun uhhhh
Costacurta,Cafu,Favali,Serginho pa i Maldini Hvala ali dosta je vise...
uvijek_rossoner is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 17:17   #6260

vlado

Registered User

vlado's Avatar

vlado is on a distinguished road
Sta je sa oddom, zasto nije igrao... Simic i Cafu nemaju veze sa vezeom na poziciji desnog beka, IGRAJU MNOGO LOSE ! Anceloti je ponovo dokazao da bi trebao da se zamijeni sa nekim drugim trenerom jer se ovako vise ne moze... Pa trebao je poceti najmanje sa 2 spica, prva utakmica je bila 2-2 tako da smo morali postici koji gol, posto se ne mozemo osloniti na odbranu...Steta za milan, durgari, bojim se da ce Anceloti sa svojim eksperimentima dovesti Milan u situaciji da ispadne od Celitca...
vlado is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 17:25   #6261

wedran

Registered User

wedran's Avatar

Fave Players: maldini
wedran is on a distinguished road
Costacurta,Cafu,Favali,Serginho pa i Maldini Hvala ali dosta je vise.. HEJ MOZES NA SVE ALI NEMOJ NA MADINIJA TO IME JE SVETO GRANDE MALDINI !!!!!
wedran is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 17:28   #6262

King tiger

Registered User

King tiger's Avatar

Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
King tiger is on a distinguished road
Ma ovaj Ancelotti blage veze nema, zamalo se nisam osuo kad sam cuo da ce simic igrati Rb a cafu desnog veznog, ma bjezi.

A ovo za Maldinija stvarno ne razumijem pa covjek je odlicno odigrao ovu sezonu dosad sta ti smeta kod njega ?
King tiger is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 17:29   #6263

oskarius

Registered User

oskarius's Avatar

oskarius
Da, mi smo uglavnom napadali, ali bez nekog osobitog učinka..Nabacivanja su bila potpuno bezopasna, Cafu, Janku, Seedorf, a poslije i Oddo nisu imali ali baš niti jedan iskoristiv centaršut..U ovoj je tekmi bila tolika razlika u brzini i kretanju igrača u korist Rome da bi bilo nepravedno da smo mi kojim slučajem prošli dalje..

Roma je prototip ekipe koja nama ne odgovara..Nevjerojatna je njihova transformacija iz obrane u napad, jednostavno ih je uvijek više..Mancini s jedne i Panucci s druge strane su nas probijali bez problema, nabacivali u kazneni prostor kad im se htjelo i dobro je da oni nemaju klasičnog centarfora jer bi to završilo još ružnije..

Uz svo poštovanje prema Costacurti, on više nije sposoban igrati ovako zahtjevne utakmice i tu je prva pogreška Ancelottija..Druga je stavljanje Šimića na desni bok što je, u najmanju ruku, izgledalo smiješno..Treća greška je ponovno izostavljanje Gourcuffa te stavljanje Cafua na njegovo mjesto, kao nekakvog krila..Prilično neshvatljivo, te za to konstatno ignoriranje mladog Francuza više nemam strpljenja..

Gilardino je dobro odigrao, ali je bio previše izoliran..Jankulovski ofenzivno jako dobar, u obrani je ispao nekoliko puta smješan kako ga je Panucci izigrao, a da ne govorim o tome kako je slobodno centrirao..Ambrosini solidan, Pirlo uz Costacurtu naš najlošiji igrač danas..Gomila krivih dodavanja, hodanje po terenu i nevraćanje u obranu, uglavnom jako loše po nas ako se on ne vrati u formu jer zamjene za njega, nažalost nemamo..

Ispali smo, ali nije neka velika tragedija jer tek sad poslije tekme shvaćam da je neka nada za finale bila tek obična iluzija..Nažalost..
Old 31-01-2007, 17:32   #6264

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Ovaj Carlo stvarno nije normalan vise nemam rjeci za njega. Sve kontas ajde sad ce nesto napravit ma kaki..Formacija s kojom smo krenuli u utakmicu je da se najezis s cafuom u sredini koji je katastrofa odigro..To je normalno nije njegova pozicija...Gila sam u napadu uspjeo dati ljep pogodak ali sta ce ne moze sam zatvaraju kaku i njega po 2-3igraca...Pirla Sedorfa Ambra nigdje na terenu..Janku i nesto pokusavo ali nije mogao da ispliva iz naseg sivila. Billy strasan nevjerovatno da u ga Carlo pusta da igra covjek jednostavno ne moze vise nije skoncetrisan gubi se na terenu..Bonera solidan iako nis specijalno...Simic isto los..Dida opet ne siguran...Pippo istrco jednu kontru i istego misic..Sve u svemu ja mislim da su igraci sami sebi i carlu jebali sve po spisku kad su vidili formaciju i njegovu taktiku..Ne mogu da vjerujem kako niko ne vidi da on svojom taktikom samo ubija igrace i unistava im slobodu i kreativnost...I onda jos veci tupavac od Carla naravno Gallijani poredi ovu generaciju s onom cuvenom iz pocetka 90 Grande Milan..Kako ga nije stid.
Ovo ce najvjerovatnije biti treca sezona kako Carlo nije nis osvojio i ako on vec nije covjek i moralista da sam ode onda mora neko da ga otjera...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 17:35   #6265

oskarius

Registered User

oskarius's Avatar

oskarius
Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz
..Dida opet ne siguran...
Ma nemoj? Svi golovi su produkt pogrešaka naše obrane..A da ne govorim o obranjenom jedanaestercu..Jel to možda onaj čudak mzk na tebe djeluje?
Old 31-01-2007, 17:42   #6266

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by oskarius
Ma nemoj? Svi golovi su produkt pogrešaka naše obrane..A da ne govorim o obranjenom jedanaestercu..Jel to možda onaj čudak mzk na tebe djeluje?
Slusaj prvi go je pao radi ne saradnje i billy i dide... kod drugog gola billy nije izasao na vrjeme al se tottij igrao s loptom na petercu a dida bio na liniji i na kraju nekako i skino ali mogao je izac....ja nisam reko da je dida los samo kazem da je bio nesiguran ...on se uklopio u sivilo Milana danasnje...

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 18:01   #6267

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
evo mene ponovo kako više moderatori ne kenjaju...srećom

ja imam riješenje za vaše probleme...inače na ovoj slici možete vidit ekipu koja bi po mom i carlovom mišljenju bila idealna protuopcija celticovoj formaciji...
mislim..slika govori sve...

http://img373.imageshack.us/img373/2...eamteamwb2.png
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 18:14   #6268

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Jedina utjeha mi je da je u pitanju kup....

Što se tiče odlaska naših u Madrid, više bih volio da su se sa 'pregovora' vratili s Cassanom, al jebga, mislim da bi bilo idealno zamijenit njeg i Oliveiru, jebga, Oli je dobar igrač, al nije za italije.....
Old 31-01-2007, 19:02   #6269

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
eh oskarius cijenim tvoje postove ovdje, vidim da si dobro upucen, al u jednoj stvari se ne slazem s tobom, a to je da roma kao ekipa nama ne odgovara pa zaboga mi smo milan, nema tu sta ko da nam odgovara il ne odgovara svaku utakmicu treba maksimalno odradit, al nas najveci problem trenutno je trener koji nije dorastao izazovu konstantne pogresne formacije, pogresne izmjene i inace lose vodjennje utakmica ancelotti je za mene glavni krivac al et uprava ne smatra tako pa jebiga, vidjecemo sta ce bit
huss is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 19:32   #6270

Sir Gilardino

Registered User

Sir Gilardino's Avatar

Fave Players: Pirlo,Gila,Kaka',RiO il Milan #7
Sir Gilardino is on a distinguished road
Odlican post Oskarius,slazem se Dida je bio dobar jos i penal obranio i nie za nis kriv..Billy no comment,Cafu je zavrsio sa dobrim partijama neka ide u Sao tamo jos moze igrati,ovdje ne..
Kaka' ponovno los i nekako dolazim na to da smo mi odigrali par onih dobrih rezultata (one pobjede zaredom 3:0 pa i dobri rezultati nakon) zato jer je Kaka' igrao odlicno,a nakon ozljede nema forme za njega,a kako kazu nenavijaci Milana,"kad igra Kaka',igra i Milan" i pocinjem se pribojavati da to zaista nije istina..

a to da Yoann ne igra to je apsurd,on je u boljoj formi od cijelog naseg veznog reda (u goroj ni nemoze bit) a ne igra,Carletto na cemu si ti??

WWW.ACMILAN-CRO.COM
Sir Gilardino is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules