AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 04-02-2007, 19:03   #6346

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MIRZA
Evo sam par primjera remek dijela koja su napravili 'bolesnici', pa zar ovo nije umjetnost, i zar se ovo može uopšte nazvati bolesnim, za ovo vrijedi živjeti, ovo vrijedi vidjeti...
to nije umjetnost nego umjeće i nije to poenta...poenta je jako jasna...ljudi to je šutanje lopte 90 min. za to se nije vrijedno ubijati. odoh jest burek...
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2007, 19:14   #6347

Ultras Forever

Registered User

Ultras Forever is on a distinguished road
Milanista mozes ti nas mrzit dokle hoces al nismo mi takvi ko sto se predstavlja u javnosti, evo recimo ovo u Cataniji sto je bilo kazu navijaci bacali suzavce sto je glupost, policija je bacala suzavce.
Onda ne mozes ti Sicilijance poredit sa ultrasima, heeeej.
Ultras Forever is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2007, 19:15   #6348

Ultras Forever

Registered User

i jos nesto, vise je slucaja kad policija napravi sranje pa onda navijaci naravno se brane, i opet ispadaju navijaci krivi. Koliko je navijaca ubijeno od strane policije?
Old 04-02-2007, 19:24   #6349

Ultras Forever

Registered User

mada i ovo sto su Sicilijanci uradili, ja mislim da treba branit kad ti neko dodje krast, jest da naravno nisu trebali ubit covjeka
Old 04-02-2007, 19:33   #6350

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Ultras Forever
mada i ovo sto su Sicilijanci uradili, ja mislim da treba branit kad ti neko dodje krast, jest da naravno nisu trebali ubit covjeka
I to stoji, jebga ko nebi pukao nakon onakvog odnosa sudija, al brate opet ono je pretjerana reakcija, ali ipak, kolko sam ja u toku navijači Palerma su započeli sranje....
btw vidim novi si na forumu, dobrodošao 'brate po oružju'
baš si izabrao kad ćeš doć u nevakat, nisi mogao nekad kad je mirnije
Old 04-02-2007, 19:42   #6351

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Bolan koji je vama ...... više,pogotov te priče ultrasi,fazoni....ne serite beze !!!Blebećete o nekom ultras načinu života,a pojma nemate šta je to!prvo i zadnje=pravi ultras ide na tekme i ne baljezga nikad i ništa kao vi preko neta posebno foruma,što se događa među ekipom ostaje u ekipi,zato nemojte molim vas više...hvala
Old 04-02-2007, 19:44   #6352

Ultras Forever

Registered User

ko prica sta o svojoj ekipi ja samo pokusavam objasnit ovom debilu kako policija radi 100 puta gore stvari od navijaca.
Old 04-02-2007, 19:45   #6353

Ultras Forever

Registered User

Mirza hvala na dobrodoslici
Old 04-02-2007, 19:48   #6354

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Quote:
Milanista mozes ti nas mrzit dokle hoces al nismo mi takvi ko sto se predstavlja u javnosti, evo recimo ovo u Cataniji sto je bilo kazu navijaci bacali suzavce sto je glupost, policija je bacala suzavce.
Onda ne mozes ti Sicilijance poredit sa ultrasima, heeeej.
pogotovo ti ništa ne baljezgaj,da si pravi ultras znao bi neki kodeks ponašanja ultrasa ,zato te zamoljavam da prestaneš pisat gluposti...a ako i jesi nekim čudom ultras što je 0.001% vjerovatnoća za svoje dobro ne piši puno u tome,jer naravno ti ''znaš''da a.c.a.b prati sve ''naše'' korake....unaprijed zahvaljujem...
Old 04-02-2007, 19:50   #6355

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Quote:
ko prica sta o svojoj ekipi ja samo pokusavam objasnit ovom debilu kako policija radi 100 puta gore stvari od navijaca.
procitaj malo bolje vec sam to u nekim predhodnim postovima napisao...tema zavrsena...nema vise rapsrave o ovome,svaki iduci post ce biti MAKNUT!!!unaprijed zahvaljujem...
Old 04-02-2007, 19:52   #6356

Ultras Forever

Registered User

sta glumis ti

Last edited by David_18; 04-02-2007 at 19:58.
Old 04-02-2007, 20:03   #6357

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Quote:
Originally Posted by David_18
Bolan koji je vama ...... više,pogotov te priče ultrasi,fazoni....ne serite beze !!!Blebećete o nekom ultras načinu života,a pojma nemate šta je to!prvo i zadnje=pravi ultras ide na tekme i ne baljezga nikad i ništa kao vi preko neta posebno foruma,što se događa među ekipom ostaje u ekipi,zato nemojte molim vas više...hvala
Jebga i ti bi da odma skrešeš ovo, stani da raspravimo neke stvari
Polako jarane, kod nas se tek počelo iz svake tekme je se sve bliže 'savršenstvu' i tom čašću da te drugi mogu nazvati ultrasom, jer to da zoveš sam sebe ultrasom je pomalo smiješno, al još je smješnije ovo prepucavanje između nas,i meni je više pun racku internet navijača, al prvo mi se uopšte nepoznajemo međusobno, i kako ti moš znat da ej npr et ovaj novajlija Ultras Forever neki internet navijač, a ne čovjek koji ide nasvaku tekmu svog tima i koji po svaku cijenu želi da prilagodi svoj život ultras stilu života....Smiješan je i ovaj internet, jer se ovdje možemo predstavljati da smo neko ko ustvari nismo, i uopšte nemožeš znat ko govori istinu a ko laže, imaju oni koji nas znaju i koji mogu reći ono što je tačno
Slažem se u pravu si, pretjerali smo, al i sam si se valjda nekad našao u prilici da ti neko kaže neš protiv nečega što ti jesi, ili što ti je svetinja, što ti pravo zasmeta i što te zaboli, ja nisam pravi ultras i možda to nikad neću ni biti, al bar pokušajem da svaki dan živim to, na svakoj ekmi da se ponašam tako i bar se trudim da prilagodim svoj život tome, pa nemorao nikada ni uspjeti, al barem ću se truditi.....
Stoji i to da kod nas u ex Yu realno gledajući nema nikakvih 'orginalnig zapadnih' navijačkih furki, mi imamo neke svoje furke, većina se pokušaje biti u fazonu ultrasa, ali daleko smo mi još od toga, trebamo još dosta raditi da sebe nazovemo navijačima, što se tiče scena u BiH, Hrvatskoj i Srbiji, jedini koji su po meni najbliži ultrasima su BBB. Manijaci, Red Army, Delije i Grobari, bez uvrede ostalima, i ovi još nisu 'idealan tip' ali ostali im nisu ni do koljena....
Old 04-02-2007, 20:08   #6358

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Quote:
Originally Posted by MIRZA
Jebga i ti bi da odma skrešeš ovo, stani da raspravimo neke stvari
Polako jarane, kod nas se tek počelo iz svake tekme je se sve bliže 'savršenstvu' i tom čašću da te drugi mogu nazvati ultrasom, jer to da zoveš sam sebe ultrasom je pomalo smiješno, al još je smješnije ovo prepucavanje između nas,i meni je više pun racku internet navijača, al prvo mi se uopšte nepoznajemo međusobno, i kako ti moš znat da ej npr et ovaj novajlija Ultras Forever neki internet navijač, a ne čovjek koji ide nasvaku tekmu svog tima i koji po svaku cijenu želi da prilagodi svoj život ultras stilu života....Smiješan je i ovaj internet, jer se ovdje možemo predstavljati da smo neko ko ustvari nismo, i uopšte nemožeš znat ko govori istinu a ko laže, imaju oni koji nas znaju i koji mogu reći ono što je tačno
Slažem se u pravu si, pretjerali smo, al i sam si se valjda nekad našao u prilici da ti neko kaže neš protiv nečega što ti jesi, ili što ti je svetinja, što ti pravo zasmeta i što te zaboli, ja nisam pravi ultras i možda to nikad neću ni biti, al bar pokušajem da svaki dan živim to, na svakoj ekmi da se ponašam tako i bar se trudim da prilagodim svoj život tome, pa nemorao nikada ni uspjeti, al barem ću se truditi.....
Stoji i to da kod nas u ex Yu realno gledajući nema nikakvih 'orginalnig zapadnih' navijačkih furki, mi imamo neke svoje furke, većina se pokušaje biti u fazonu ultrasa, ali daleko smo mi još od toga, trebamo još dosta raditi da sebe nazovemo navijačima, što se tiče scena u BiH, Hrvatskoj i Srbiji, jedini koji su po meni najbliži ultrasima su BBB. Manijaci, Red Army, Delije i Grobari, bez uvrede ostalima, i ovi još nisu 'idealan tip' ali ostali im nisu ni do koljena....
super....kraj rasprave...ako te nesto zanima ima PM....hvala
Old 04-02-2007, 20:15   #6359

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Nebih ja bio ja, ak se nebih bunio, pa zar nam forum i nesluži da raščistimo neke stvar, a ne da se krijemo i tajno raspravljamo, jer ovo ipak nije lična rasprava između 2-3 člana, ovo je malo dublje...
Old 04-02-2007, 20:44   #6360

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Onda raspravljaj jebiga...al ne vidim o cemu...al eto ako ti se pise pisi slobodno,imas na to pravo...uzivaj

Tags
balkan

Posting Rules