![]() |
|
|
#6346 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6347 |
|
Registered User
![]() |
Milanista mozes ti nas mrzit dokle hoces al nismo mi takvi ko sto se predstavlja u javnosti, evo recimo ovo u Cataniji sto je bilo kazu navijaci bacali suzavce sto je glupost, policija je bacala suzavce.
Onda ne mozes ti Sicilijance poredit sa ultrasima, heeeej. |
|
|
|
|
|
#6348 |
|
Registered User
![]() |
i jos nesto, vise je slucaja kad policija napravi sranje pa onda navijaci naravno se brane, i opet ispadaju navijaci krivi. Koliko je navijaca ubijeno od strane policije?
|
|
|
|
|
|
#6349 |
|
Registered User
![]() |
mada i ovo sto su Sicilijanci uradili, ja mislim da treba branit kad ti neko dodje krast, jest da naravno nisu trebali ubit covjeka
|
|
|
|
|
|
#6350 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
btw vidim novi si na forumu, dobrodošao 'brate po oružju' ![]() baš si izabrao kad ćeš doć u nevakat, nisi mogao nekad kad je mirnije ![]()
|
|
|
|
#6351 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Bolan koji je vama ...... više,pogotov te priče ultrasi,fazoni....ne serite beze !!!Blebećete o nekom ultras načinu života,a pojma nemate šta je to!prvo i zadnje=pravi ultras ide na tekme i ne baljezga nikad i ništa kao vi preko neta posebno foruma,što se događa među ekipom ostaje u ekipi,zato nemojte molim vas više...hvala
|
|
|
|
|
|
#6352 |
|
Registered User
![]() |
ko prica sta o svojoj ekipi ja samo pokusavam objasnit ovom debilu kako policija radi 100 puta gore stvari od navijaca.
|
|
|
|
|
|
#6353 |
|
Registered User
![]() |
Mirza hvala na dobrodoslici
![]() |
|
|
|
|
|
#6354 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6355 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6356 |
|
Registered User
![]() |
sta glumis ti
Last edited by David_18; 04-02-2007 at 19:58. |
|
|
|
|
|
#6357 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]() Polako jarane, kod nas se tek počelo iz svake tekme je se sve bliže 'savršenstvu' i tom čašću da te drugi mogu nazvati ultrasom, jer to da zoveš sam sebe ultrasom je pomalo smiješno, al još je smješnije ovo prepucavanje između nas,i meni je više pun racku internet navijača, al prvo mi se uopšte nepoznajemo međusobno, i kako ti moš znat da ej npr et ovaj novajlija Ultras Forever neki internet navijač, a ne čovjek koji ide nasvaku tekmu svog tima i koji po svaku cijenu želi da prilagodi svoj život ultras stilu života....Smiješan je i ovaj internet, jer se ovdje možemo predstavljati da smo neko ko ustvari nismo, i uopšte nemožeš znat ko govori istinu a ko laže, imaju oni koji nas znaju i koji mogu reći ono što je tačno Slažem se u pravu si, pretjerali smo, al i sam si se valjda nekad našao u prilici da ti neko kaže neš protiv nečega što ti jesi, ili što ti je svetinja, što ti pravo zasmeta i što te zaboli, ja nisam pravi ultras i možda to nikad neću ni biti, al bar pokušajem da svaki dan živim to, na svakoj ekmi da se ponašam tako i bar se trudim da prilagodim svoj život tome, pa nemorao nikada ni uspjeti, al barem ću se truditi..... Stoji i to da kod nas u ex Yu realno gledajući nema nikakvih 'orginalnig zapadnih' navijačkih furki, mi imamo neke svoje furke, većina se pokušaje biti u fazonu ultrasa, ali daleko smo mi još od toga, trebamo još dosta raditi da sebe nazovemo navijačima, što se tiče scena u BiH, Hrvatskoj i Srbiji, jedini koji su po meni najbliži ultrasima su BBB. Manijaci, Red Army, Delije i Grobari, bez uvrede ostalima, i ovi još nisu 'idealan tip' ali ostali im nisu ni do koljena....
|
|
|
|
#6358 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6359 |
|
Moderator
![]() |
Nebih ja bio ja, ak se nebih bunio, pa zar nam forum i nesluži da raščistimo neke stvar, a ne da se krijemo i tajno raspravljamo, jer ovo ipak nije lična rasprava između 2-3 člana, ovo je malo dublje...
|
|
|
#6360 |
|
Moderator
![]() |
Onda raspravljaj jebiga...al ne vidim o cemu...al eto ako ti se pise pisi slobodno,imas na to pravo...uzivaj
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|