AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 04-02-2007, 21:01   #6361

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Ultras Forever
Milanista mozes ti nas mrzit dokle hoces al nismo mi takvi ko sto se predstavlja u javnosti, evo recimo ovo u Cataniji sto je bilo kazu navijaci bacali suzavce sto je glupost, policija je bacala suzavce.
Onda ne mozes ti Sicilijance poredit sa ultrasima, heeeej.
ok...nisu bacali navijači suzavac ali kako si ti suguran tako da oni nisu bacali a policija je kad ti nisi bio tamo majke ti? nego je policija vama kriva za sve. a to da ne mogu sicilijance poredit s ultrasima,onda ne mogu ni rimljane,atenjane,one iz buenos airesa,sao paola,iz svakog engleskog grada,iz dortmunda,iz zagreba,splita,beograda, itd. daj majke ti... i ja ne mrzim nikog iako bi trebo. da je ta boca letjela 30 cm više,mene danas ne bi bilo.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2007, 21:09   #6362

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

u biti taj ultras svijet je tragikomičan...to treba fino namlatit i dat im motike u ruke da rade nešto umjesto da furaju neke furke...
kao i obično zaključka nema.
jedino što me brine je to kad će se opet počet igrat jer blizu je utakmica protiv celtica i ne znam kako ćemo dignut formu sad ovako. valjda će zagovorit neke prijateljske utakmice.
Old 04-02-2007, 21:11   #6363

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta
ok...nisu bacali navijači suzavac ali kako si ti suguran tako da oni nisu bacali a policija je kad ti nisi bio tamo majke ti? nego je policija vama kriva za sve. a to da ne mogu sicilijance poredit s ultrasima,onda ne mogu ni rimljane,atenjane,one iz buenos airesa,sao paola,iz svakog engleskog grada,iz dortmunda,iz zagreba,splita,beograda, itd. daj majke ti... i ja ne mrzim nikog iako bi trebo. da je ta boca letjela 30 cm više,mene danas ne bi bilo.
Kolko momaka nebi bilo da je pendrek udario malo jače il koji cent više
Al nebitno, džaba da neidemo više u nedogled s ovim, svak ima svoje...
Ajmo sad o curama

P.S. et konačno smo po broju postova uspjeli prestići velike indonežane, sad smo mi prljavi Balkanci došli na zasluženo prvo mjesto
Old 04-02-2007, 21:14   #6364

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

ma sheva je papak najveći na svijetu...njega treba pendrekom
Old 04-02-2007, 21:24   #6365

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

evo trenutnog rezultata glasanja za milanmania ekipu milana :

golman : buffon

desni bek : dani alves

obrana : barzagli

lijevi bek : a.cole ( golemo )

veza : roni i gerrard

napad : drogba

dakle naveo sam ona mjesta gdje nam trebaju igrači..
Old 04-02-2007, 21:56   #6366

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
u biti taj ultras svijet je tragikomičan...to treba fino namlatit
Strasno je kako nas danas kroz sve medije bombardiraju neredima u Italiji.
Svim dezurnim dusebriznicima je naprosto neshvatljivo kako je moguce da se zbog neke utakmice sukobe dvije strane i da dodje do nasilja.
I svi se slazu kako tim navijacima treba 'ebavat mater. Kako treba uvodit jos vece represije.

A, paraleleno s tim pola svijeta ratuje na osnovu nekih vjerskih sukoba?? Ej, ljudi se ubijaju zbog toga sto jedan vjeruje u Alaha, a drugi u Jaheva.
A taj Alah i Jahve nemaju ni boju dresa, ni grb, ni stadion, ni salove...u biti oni i ne postoje.
I to je sasvim normalno. Eventualno se spomene da danas ima novih 50 mrtvih i idemo dalje na drugu vijest.

Ali baš kada se radi o nogometnim navijačima, onda svi ljudi osjete neko prosvijetljenje. Svi se odjenom osjećaju ugroženi navijačkim nasiljem.
I nije ih strah ići u crkvu, iako crkve svaki dan lete u zrak. Nije ih ni strah ići vani petkom, iako svaki petak netko nekoga ubije u kafićima. Nije ih strah ni kupiti 18-godišnjem sinu auto, iako svaki dan na cestama pogine nekoliko ljudi.
Ali zato ih je sve strah otići na nogometnu utakmicu gdje neki povampireni ljudi dolaze u potrazi za novim skalpovima.

Ali zato je tu policija koja će pomoći ljudima da se oni osjećaju sigurno.

Da se razumijemo. Meni je žao svakog čovjeka koji pogine. Osuđujem bacanje bilo kakvih boca, matuna, bombi na gledatelja, navijače, policajce ili bilo koga petoga. Svaki sukob bi se trebao zaustaviti na šakama i to opet ne u toj mjeri da čovjeka osakatiš.

Ali kad ću dočekati da se zbog ubojstva nekog klinca u discu, zabrani 15 dana rad svim disco clubovima.
Zbog čega se recimo zbog jednog ozlijeđenog navijača od strane policije, ne skine 50% plaće svim policajcima.

Zbog čega jedino navijači cijelo vrijeme masovno odgovaraju zbog pojedinačnih slučajeva. Jer netko je dobro primjetio; zbog ovog u Italiji će biti strašna represija prema nama ovdje(navijačima pojedinih klubova).

I onda će se javnost čuditi kada eksplodira neki građanin BiH-e, pri maltretiranju policije. Jer, stajanje 15 minuta na cesti u čarapama, podignutih nogavica i u kratkim rukavima u 11. mjesecu zbog rutinske provjere i pregleda; nije nešto što će ljudi tolerirati.

Last edited by David_18; 04-02-2007 at 21:59.
DavieBoy is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2007, 22:15   #6367

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by David_18
Strasno je kako nas danas kroz sve medije bombardiraju neredima u Italiji.
Svim dezurnim dusebriznicima je naprosto neshvatljivo kako je moguce da se zbog neke utakmice sukobe dvije strane i da dodje do nasilja.
I svi se slazu kako tim navijacima treba 'ebavat mater. Kako treba uvodit jos vece represije.

A, paraleleno s tim pola svijeta ratuje na osnovu nekih vjerskih sukoba?? Ej, ljudi se ubijaju zbog toga sto jedan vjeruje u Alaha, a drugi u Jaheva.
A taj Alah i Jahve nemaju ni boju dresa, ni grb, ni stadion, ni salove...u biti oni i ne postoje.
I to je sasvim normalno. Eventualno se spomene da danas ima novih 50 mrtvih i idemo dalje na drugu vijest.

Ali baš kada se radi o nogometnim navijačima, onda svi ljudi osjete neko prosvijetljenje. Svi se odjenom osjećaju ugroženi navijačkim nasiljem.
I nije ih strah ići u crkvu, iako crkve svaki dan lete u zrak. Nije ih ni strah ići vani petkom, iako svaki petak netko nekoga ubije u kafićima. Nije ih strah ni kupiti 18-godišnjem sinu auto, iako svaki dan na cestama pogine nekoliko ljudi.
Ali zato ih je sve strah otići na nogometnu utakmicu gdje neki povampireni ljudi dolaze u potrazi za novim skalpovima.

Ali zato je tu policija koja će pomoći ljudima da se oni osjećaju sigurno.

Da se razumijemo. Meni je žao svakog čovjeka koji pogine. Osuđujem bacanje bilo kakvih boca, matuna, bombi na gledatelja, navijače, policajce ili bilo koga petoga. Svaki sukob bi se trebao zaustaviti na šakama i to opet ne u toj mjeri da čovjeka osakatiš.

Ali kad ću dočekati da se zbog ubojstva nekog klinca u discu, zabrani 15 dana rad svim disco clubovima.
Zbog čega se recimo zbog jednog ozlijeđenog navijača od strane policije, ne skine 50% plaće svim policajcima.

Zbog čega jedino navijači cijelo vrijeme masovno odgovaraju zbog pojedinačnih slučajeva. Jer netko je dobro primjetio; zbog ovog u Italiji će biti strašna represija prema nama ovdje(navijačima pojedinih klubova).

I onda će se javnost čuditi kada eksplodira neki građanin BiH-e, pri maltretiranju policije. Jer, stajanje 15 minuta na cesti u čarapama, podignutih nogavica i u kratkim rukavima u 11. mjesecu zbog rutinske provjere i pregleda; nije nešto što će ljudi tolerirati.

što opet ne znači da ih ne treba "namlatit"..
ali ne samo njih nego sve ljude koji se koriste nasiljem kao nekim stilom života ili nekim životnim putem. lijepo ga je (navijanje) čuti na tribinama,viditi fine koreografije i sl. ali ružno je pogodit didu bakljom u rame,ružno je sve slično tome no kao i sve stvari u životu i navijanje ima dobrih i loših strana. taj nogomet je odavno prestao bit samo to što on zaista jeste - šutanje lopte 90 min ili ti ga - igra. tu je odavno politika,biznis i sve ostalo što se ljepi uz nogomet...on je postao važan i kao takav privlači sve slojeve ljudi.
činjenica je da se huliganstvo nikad iskorijeniti neće kao ni rat,glad,bolesti...
to je jednostavno tako isto kao šti je 2+2=4...ali će i uvijek biti tu pravih navijača,onih razumnih,koji su u stanju reći suparniku "bolji ste,danas".
istina je da su ovdje najveću ulogu odigrali mediji ali šta ćemo.takav je danas svijet. važno je ono šta oni pišu...
jedna je istina u svemu ovome...
svi su jednako krivi...

Last edited by milanista mosta; 04-02-2007 at 22:22.
Old 05-02-2007, 02:14   #6368

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
Warp05 is on a distinguished road
Šta se tiče svađe oko ultrasa, nisu stvari tako jednostavne, nije sve tako crno il bijelo, nisu svi loši niti su svi super, prava istina je negdje između...

A sad šta se tiče ovih kazni, u početku kad sam čitao da postoji mogućnost da na cijelu godinu odgode prvenstvo, znao sam da je nemoguće, jer tad ode cijeli talijanski nogomet u racku, sumnjam da bi ijedan klub to mogao preživit, a da poslje bude jak i na europskoj sceni. Ovo odgađanje prvenstva, pa igranje pred praznim tribinama dobra je odluka, jer taman će proć kojih mjesec dana kada će se već donjet neki novi zakon o navijačima koji možda sredi stvari, al tu jako ovisi kakav ce taj zakon bit i hoće li se provodit, što je često jako teško, mada mislim da će poslje ovih sranja mjere pa i njihova primjena biti rigorozne, i najgore je šta se trebala dogodit smrt neke osobe da se neke stvari srede. (ista stvar će biti i u Hrvatskoj, postoji neki jadan zakon o navijačima koji se uopće ne provodi, a kad dođe do neke žrtve, kad neko pogine od batina il noža, onda će se dovest neki zakon i rigorozno provodit, što je žalosno).

Uglavnom, ova pauza od dva tjedna dobro će doć voljenom nam Milanu, dečki će se odmorit, Ronaldo će imat desetak treninga s ekipom, sam bit će smješno gledat tekme pred praznim stadio0nom, San Siro stravično izgleda kad je prazan....

Campioni d`Europa
Warp05 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2007, 02:42   #6369

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Svaka cast, sa koliko energije se prepucavate vas dvojica (znaju oni o kom pricam). Da sa toliko energije navijate na San Siru, ili bi vas uhapsila policija, ili bi vas proglasili za naj navijace Milana svih vremena......nemojmo preterivat.

Sto se tice idealne postave za sledecu sezonu:

golman : buffon ili Carizzo (Milan je vec u kontaktu sa njim)

desni bek : Vec imamo Odda i to je dovoljno

obrana : barzagli, Alex

lijevi bek : Grimi je tu (nije na odmet dovesti jos nekog)

veza : Ronaldinho, Diego, Nani, Pato

napad : Drogba, Kosovski (novi Sheva)

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2007, 04:21   #6370

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Kog bi trebali dovesti:
golman:akinfeev - s dvadeset godina savrseno brani i ne bi bio skup, cca 10 mil eura
desni bek: slazem se da imamo odda i da smo mirni, jer simic i bonera po potrebi to mogu odigrati
lijevi bek: po meni je marek dobar, ali bi zambrotta fino dosao na tu poziciju
obrana: chivu,barzagli,cris
veza: van der vaart, sneijder,diego (mladi, izvrsni igraci, a ne bi trebali bit preskupi),
volio bih najvise recimo gerrarda,lamparda ili xavia al mislim da ih je nemoguce dovest
napad:torres, huntelaar, ryan babel
geoff is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2007, 06:26   #6371

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
što opet ne znači da ih ne treba "namlatit"..
ali ne samo njih nego sve ljude koji se koriste nasiljem kao nekim stilom života ili nekim životnim putem. lijepo ga je (navijanje) čuti na tribinama,viditi fine koreografije i sl. ali ružno je pogodit didu bakljom u rame,ružno je sve slično tome no kao i sve stvari u životu i navijanje ima dobrih i loših strana. taj nogomet je odavno prestao bit samo to što on zaista jeste - šutanje lopte 90 min ili ti ga - igra. tu je odavno politika,biznis i sve ostalo što se ljepi uz nogomet...on je postao važan i kao takav privlači sve slojeve ljudi.
činjenica je da se huliganstvo nikad iskorijeniti neće kao ni rat,glad,bolesti...
to je jednostavno tako isto kao šti je 2+2=4...ali će i uvijek biti tu pravih navijača,onih razumnih,koji su u stanju reći suparniku "bolji ste,danas".
istina je da su ovdje najveću ulogu odigrali mediji ali šta ćemo.takav je danas svijet. važno je ono šta oni pišu...
jedna je istina u svemu ovome...
svi su jednako krivi...
Tebi su izgleda samo navijaci krivi,a vidi frende opet neznas dosta toga,neznas recimo da je taj drot svjedocio protiv mafije 2 tjedna prije,odkud ti znas da to mafijasi osvetnici nisu iskoristili kako bi se krivnja svukla na navijace,sto je veoma moguce ,čovječe to je SICILIJA,frende znas li da je opcenito nivo zivota u Cataniji među najgorima u Italiji ,tamo svaki tjedan je netko mrtav i cemu onda sva hajka oko navijaca kad sve i prave cinjenice se ni ne znaju...Da te još ovo pitam tko je izrazio sucut obitelji onog poginulog decka PSG-a sto ga je drot pocastio mecima iz ''samoobrane''...spominje li to tko danas?A dijete je mrtvo!OSUDJUJEM SVAKI NACIN UBOJSTVA,PREVRTANJE VLAKOVA,PALJENJE AUTA,GAĐANJE STARICA,TRGANJE STADIONA....Ali i ne odobravam engleski nacin gledanja tekme-kazalište...eng su postali ko ameri,hot dog u zvalje igledaj i suti...ma jebes to ...zelim imat slobodu na stadionima,zelim psovat kolko god mogu,zelim jebat u oci sve curi koju iritiram,zelim protivnicke navijace isprovocirati da beton jedu,zelim skakati,veseliti se i plakati,zelim se golim sakama pobiti,dobiti ili dati batina svakako je dobro....NAZALOST nakon ovih događaja represija u bih i hr ce biti nevidjena na ovim prostorima (iz prve ruke) pogotovo sto ce hrvatska/madjarska najvjerojatnioje dobiti euro 2012...jebes ga ne da mi se vise pisati,samo se sjeti PSG-a momka=r.i.p !Glasam za zakon da zbog tog ubojstva svim drotovima smanje 50 % plaća!To je moja represija!
Old 05-02-2007, 06:57   #6372

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Američka publika uopce ne razumije sport... No, ostavimo njih sada. Potući se s nekim je sasvim u redu i normalno, ali u jednom trenutku kada netko nevin nastrada čak i u najmanjoj mjeri, to više nije opravdano. Niti ja nisam za Engleski način gledanja utakmica ( Chelsky ), ali što bih trebao napraviti kada odem na utakmicu u Osijeku i ispred tribine nekoga izbodu, ljudi bacaju boce na policiju, ovi tuku sve redom itd. Niti je samo policija kriva, niri su krivi navijači.
Old 05-02-2007, 07:15   #6373

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
NE mogu editirati nakon 10 min, a ovaj edit sam očigledno pisao i više od 10 min, pa ga sada stavljam u novoj poruci, sorry.

Sto je ovdje bitno? ZAKONI. Za svako javno kršenje reda dobiješ fino 10 godina zabrane pa se ti potuci s kim god hoćeš,ali u svom dvorištu a ne tako da ja na kraju dobijem stolicom po glavi jer sam okruzen idiotima. I da, koliko god poštivao ultras kulturu, morate shvatiti da je sasvim bolesno izgubiti oko ili ostati bez glave zbog KLUBA. Možda su neki ljudi zaboravili kako je sport nastao i što znači sport? Što znače Olimpijske igre npr.?

Za kraj jedan lijepi primjer. Geoff i ja smo išli na Milan - Inter 3:4 , i neopisivo sam se ugodno iznenadio atmosferom. Na San Siru je bila ludnica, svi su vikali, psovali, međusobno se vrijeđali, i čak, što je najbolje od svega, svi navijači su bili međusobno pomiješani. NAVIJALO SE! NAVIJANJE NIJE JEDNAKO NASILJU!
Nakon tekme mi smo zalutali u magli i izašli ispod Interove Curve, između 15 000 Interista koji su pjevali i smijali nam se. I šta sad?? Oni dobili, mi izgubili. Mi se vraćamo kući i doći cemo ponovno da se malo mi njima smijemo kad im Ronaldo zabije u derbiju. Balkanska "kultura" je nesto sto se mora uzeti uvjetno, barbarskim ponašanjem ne možemo shvatiti sport. Strast je strast, tradicija isto tako. Dođite na stadion s obitelji, navijajte, palite baklje, pravite koreografije, psujte, bacajte role papira ui teren, pokazujte srednji prst Interistima, ali nemojte nekoga opaliti nožem po vratu!! Problem je sto isfrustrirani "ljudi" sebe afirmiraju kao kriminalce i od toga prave Svetinju ( ne aludiram na Dinamo ). Čini se da mi imamo samo tradiciju idiotizma, i jos smo ponosni time.
Old 05-02-2007, 07:45   #6374

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by eki111
Svaka cast, sa koliko energije se prepucavate vas dvojica (znaju oni o kom pricam). Da sa toliko energije navijate na San Siru, ili bi vas uhapsila policija, ili bi vas proglasili za naj navijace Milana svih vremena......nemojmo preterivat.
Središ mi papire i et me bar jednom mjesečno u Milanu na tekmi

Što se tiče tog nemogućeg sastava kojeg svi iznosite, ev ovo su moje 2 želje, koje i nisu neostvarive:
Barzagli, sa njim bi naša odbrana bila potpuna, imamo Nestu, Boneru, Kaladzea, Jankulovskog, Šimića, tog Grimija, i Paolo će još malo igrat, al eet i bez njeg respktabilna odbrana.
Po mom mišljenju u vezi netrebamo nikog, imamo tu 2 extra kratora igre Kaka i Pirlo, s tim što ovaj drugi trenutno više šeće po terenu, al vratiće se i on. Imamo razornu Borg radilicu Gattusa. i tu je još Seedorf koji je trenutno van forme, ali ga uvjek može zamineit Gourcuf (jebga nemogu nikako zapamtit kak mu se tačno piše prezime), a tu su i Brocchi koji u zadnje vrijeme igra dobro i Ambro koji uvijek daje maximum od sebe.
Pored Barzaglia, doveo bih još i Cassana, već imamo Gilu koji je hvala Allahu konačno proradio, samo da i nastavi tak, Ronalda, koji će nadamo se bit bar 80% onog starog Ronalda, a tu je uvjek i Pippo, kao zlatna rezerva, i čovjek za golove u zadnjim minutama.

naravno moja želja je i Bajramović, al ta se želja jedino ostvaruje na manageru , neg realno gledajući, po mom mišljenju sa Cassanomi Barzagliem bi bili potpun tim, stim da uvijek treba računati i na podmladak Milana, što bi se džaba trošile pare na strance, kad smijem se kladit i u 'vlastitom dvorištu' imamo par talenata...

Last edited by MIRZA; 05-02-2007 at 07:47.
MIRZA is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2007, 08:20   #6375

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
@mrki
bravo na pravom tekstu oko navijanja na derbyu
geoff is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules