![]() |
|
|
#6481 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
a to za henrya...
to bi strašno bilo da taj igrač proigra zajedno s ronaldom,to bi tek bio dream team...no ako ste primjetili on je u zadnjih nekoliko sezona konstantno ozlijeđen barem jednom po sezoni a to nije baš nešto preko čega se može preć...i onda mu treba normalno vremena da se vrati i ne znam bi li u italiji bio isti slučaj.ronia isto muče ozlijede no na ronia se ne računa nešto posebno. ako proigra,proigra...ako ne,ništa dok bi se od henrya tražilo 20 golova po sezoni. mada,ovu informaciju sam našo(u eng.verziji) na tribbalu tako da mi je smiješna...ali eto,nek se piše ![]() |
|
|
|
|
|
#6482 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
KAKA’ BECOMES AN ITALIAN CITIZEN
2/12/2007 Just after 4pm CET today, Ricky Kakŕ received his Italian citizenship in Milan. Adriano Galliani was also present at the event.
|
|
|
#6483 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Milan je 5 najbogatiji klub na svijetu,Silivio sjajno vodi Milan skoro već 21god i mislim da čovjek čeka rokove pa de se još pojačaju,ali što se tiče kluba kao institucije nimalo se ne brinem i potpuno vjerujem ljudima koji klub adekvatno vode...
|
|
|
|
|
|
#6484 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka' & Ronaldinho
![]() |
pozdrava svima! nisam se nakacila odje odavno jer ima se dosta obaveza...gledala sam utakmicu juce i bila sam srecna kad sam vidjela ronaldo da igra...nadamse da ce on pomoci nas da dobijemo neku novu energiju i volju da pobjedimo opet! forza milan!
|
|
|
#6485 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
EJ!!!Di si ti jebemu sta ima si ziva,aj nek si nam si i ti vratila....
![]() |
|
|
|
|
|
#6486 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Gila,Kaka',RiO il Milan #7
![]() |
Eto igramo u subotu U Sieni i valjda ce i Empoli kixat da konacno dohvatimo 4.poziciju (bar zasada),zatim utorak i Celtic i vrijeme da nam se konacno Ricky vrati u formu jer je pomalo neugodno
gledati njegove prosjecne partije kada smo navikli na world class izdanja.. sto se tice Torresa on mi je ok,ali ja bi radije Villu ili Adriana (hehe uhh sto volim ljude u Interu koji procjenjuju igrace,Pirlo,Seedorf itd.) I da Nani iz Sportinga mi je bolji od Quaresme iz Porta i mislim da bi nam vise pomogao da stabiliziramo igru i da pocnemo vrsiti malo ubojitije pritiske od dosadasnjih.. |
|
|
|
|
|
#6487 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
e pozdrav radni narode evo i mene napokon nakon svi obaveza ne poloznih ispita
svega ostalog, bicu dosta aktivniji na forumu tako da .. Sto se tice napadaca ja bih doveo Sergio Aguero argentinac mlad momak al je masina. Slazem se sa tobom opet davie u vezi administracije i svega ostalog u klubu znaju oni sta rade to su world class strucnjaci .
|
|
|
|
#6488 |
|
Registered User
![]() |
Jonathan Zebina od sljedeće sezone u Milanu
Obrambeni nogometaš Juventusa, Jonathan Zebina, od sljedeće će sezone nositi dres Milana. Zebina je uz Juventus ugovorom vezan do lipnja 2009. godine, ali čini se kako je njegova suradnja sa Juventusom pri kraju, a u potrazi za novim klubom do dogovora je došao sa čelnicima Milana. Kako mu je ugovor sa Juventusom još uvijek važeći, sve je još uvijek na usmenom dogovoru kluba i njegovog menadžera, a klubovi bi se oko eventualne odštete trebali dogovoriti naknadno. Zebina je u Juventus stigao 2003. godine iz Rome, zajedno sa trenerom Fabiom Capellom i u početku je pružao relativno dobre partije. Međutim, kasnije su ga pogodili brojni problemi sa ozljedama, a čini se kako trenutno nije niti u dobrim odnosima sa trenerom Didierom Deschampsom, što je i glavni razlog odlaska iz kluba. |
|
|
|
|
|
#6489 |
|
Registered User
![]() |
Milan želi Robinha?
Prema pisanju španjolskih medija, talijanski Milan zainteresiran je za mogućnost da u svoje redove dovede nogometaša madridskog Reala i brazilskog reprezentativca, Robinha. 23-godišnji Brazilac rijetko dobiva priliku u prvoj momčadi Fabia Capella i sve se više govori o njegovom odlasku iz tog kluba po završetku sezone. Španjolski mediji navode kako su iz Milana pokazali interes za Robinha tijekom pregovora oko transfera Ronalda u taj klub. Međutim, u Realu bi o eventualnoj prodaji Robinha razmislili tek u slučaju da stigne ponuda vrijedna 30 milijuna eura, što bi moglo predstavljati nepremostivu prepreku za Milan. S druge strane, kao mogući adut u pregovorima u Milanu imaju drugog Brazilca, Oliveiru, kojega bi u Realu rado vidjeli u svojim redovima, tako da je moguća razmjena u kojoj bi ova dvojica sunarodnjaka zamijenili klupske boje. |
|
|
|
|
|
#6490 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ne svidjaju mi se ni jedan ni drugi, zebina mi je los po desnoj strani a i neznam sta ce nam on kad imamo Odda , zebina mi je previse smotan , a robinho nije za italijansku ligu ljudi ce ga rasut ko rizu na terenu
![]()
|
|
|
|
#6491 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
slažem se , zalajeta je debil ,imamo puno boljeg Odda i Cafu-a Što se tiče Robinha , nije ni malo loš, al mislim da bi se uklopio u italijansku ligu i mislim da ako dođe do transfera, da bi bilo dobro Oliveira + 15 mil. , pošto bi imali previše napadača,a koji bi tek tandem bili on i Gila, i sve sam sigurniji da Berlu pravi repku brazila , sad hoće i Robinha Dida,Cafu,Kaka,Ronaldinho,Ronaldo,Robinho, jebote - prva postava brazila [nisam protiv ,da se razumijemo]FORZA MILAN ![]()
|
|
|
|
|
#6492 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Zebina drug ne Zalajeta
|
|
|
#6493 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Frendu koji navija za Juve sam se smijao kad je Juve dovodio Zebinu, izgleda da mene čeka ista sudbina..
![]() Ja sam za Robinha, dobar je on bez obzira na sve, i nek daju Oliveiru (iako mi je Oliveira drag igrač, bioje i prije nego je došao u Milan, al očito se nije snašao ovdje) i pare i svi sretni i zadovoljni... ![]()
|
|
|
#6494 |
|
Registered User
![]() |
joj sam ne zebina, pa to je najgori obrambeni igrac u italiji
a sto se tice robinha, mislim da je bio dobar u realu iako nije imao previse prilika, mogao bi biti dobro pojacanje,sam mislim da ce ga netko u italiji razbit i da se nece bas naigrat |
|
|
|
|
|
#6495 |
|
Registered User
![]() |
Mislim,Robinho je odličan igrač i zaista mi nije jasno zašto se on ne bi uklopio u Italiju? Ti su mi komentari jako smiješni...mislim zašso se Roni uklopio a on ne bi? Nikakve veze s vezom to nema...
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|