AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 01-03-2007, 14:42   #6661

eve

Registered User

eve's Avatar

Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
eve is on a distinguished road
heh... da se i ja javim nakon ovih par pustih dana bez MM-a...
hvala Bogu da je sve u normali...

nisam stigla ni prediktat tekmu nit pogledat kaj od toga, al žalosna je cijela sezona tak da sam već navikla... ah... bude bolje

ps. sretan rođendan slavljaniku...

pozdrav
Old 01-03-2007, 19:24   #6662

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Ne zelim da sad pametujem tj. da me netko pogresno shvati,ali ubuduce ( u dogovru sa adminima) glupi,jadni i primi komentari se brisu a vi dobijate upozorenje.Kakve su to sad gluposti tipa ''nije bio penal'' ili ''milan ovako,milan onako''....MI SMO NAVIJACI MILANA tj. MI SMO MILAN,ZATO SE I PONAŠAJTE TAKO,NE SERITE PROTIV KLUBA I UPRAVE TO SU LJUDI KOJI SVAKI DAN 100% SEBE DAJU ZA KLUB ZATO NE PIŠITE SRANJA!!!!!!!(Sjetite se minusa bodova i odlaska nekih važnih igrača)Odite malo na druge forume pa ćete vidjeti o čemu govorim,kako ljudi podržavaju svoje klubove,a vi ko curice samo kukate!Nema više lakih ekipa to je činjenica,za svaki bod se treba izborit,nije bitno bila to Catania,a bio to Fc Perdenti,zato vas molim da dadnete podršku sa poticajnim komentima!!!Napominjem da sam ovo napisao dobronamjerno,a ne nikako zlonamjerno,jer jedno je kritizirat igrače,a drugo je kukavički i predajno pisat gluposti...MILANO SIAMO NOI!!!

p.s. puno sreće i zdravlja slavljeniku

Last edited by DavieBoy; 01-03-2007 at 19:28.
DavieBoy is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2007, 20:58   #6663

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Sad ovo što si napiso ne znam koliko ima smisla..ono,slažem se da bi trebali podržavat klub i igrače ali to što je neko "glup,jadan" i sl. je,koliko god glupo zvuči,osobna stvar..
Mislim da ovo nikako ne može bit u domeni moderatorskog posla i mislim da je ovo osobno tvoja stvar,tvoja isfrustriranost zbog nečega nama nepoznatog ali izgleda osobnog,ili griješim. Mislim da ti sve ovo malo preozbiljno shvaćaš. Situacija na forumu je dosta mirna,nema prepirki ni bilo čega sličnog i ne vidim nikakvu potrebu da sad upozoravaš nekog da ne piše "Gila je padavičar" i sl. jer to je na istoj razini kao i vrijeđenje npr. Juvea,što je sasvim normalno...ne znam od kud sad sve ovo...
p.s. Hvala svima na čestitkama
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2007, 23:25   #6664

vlado

Registered User

vlado's Avatar

vlado is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta
Sad ovo što si napiso ne znam koliko ima smisla..ono,slažem se da bi trebali podržavat klub i igrače ali to što je neko "glup,jadan" i sl. je,koliko god glupo zvuči,osobna stvar..
Mislim da ovo nikako ne može bit u domeni moderatorskog posla i mislim da je ovo osobno tvoja stvar,tvoja isfrustriranost zbog nečega nama nepoznatog ali izgleda osobnog,ili griješim. Mislim da ti sve ovo malo preozbiljno shvaćaš. Situacija na forumu je dosta mirna,nema prepirki ni bilo čega sličnog i ne vidim nikakvu potrebu da sad upozoravaš nekog da ne piše "Gila je padavičar" i sl. jer to je na istoj razini kao i vrijeđenje npr. Juvea,što je sasvim normalno...ne znam od kud sad sve ovo...
Ja se slazem sa tobom...A i nije fer da pricas da mi "Seremo", mi samo raspravljamo o nekim cinjenicama koje su dosta puta istinite. Ne znam kako bi ti opisao Carleta, koji sastavlja formaciju sa 3 defanzivna igraca na sredini... Nije startovao sa Ronaldom, najveca greska... I moramo reci da je "glup" sa tim sta radi.
vlado is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2007, 06:34   #6665

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ha ipak smo mi Milanisti s Balkana, vatreni ljudi Ljudi se malo zanesu pa ispale koju ružnu riječ jer su temperamentni, jebiga

Real je odaslao novu ponudu za Kaku, 20 mil funti + Diarra+Cannavaro. Ali Galliani kaze da Kaka' ostaje...normalno! Samo nek gospodin Silvio uzme malo love i dovede Buffona i 2,3 prava igrača na ljeto, a kako se čini tako će i biti.
Old 02-03-2007, 08:24   #6666

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by milanista mosta
Zelio sam samo reći da se previše kritizira a podrške nigdje...al nema veze neka svatko shvati kako želi i ne želim da namećem na silu nikome moje mišljenje to je samo moj osobni savjet...ko voli neka izvoli...
Old 02-03-2007, 09:25   #6667

Warp05

Registered User

Warp05's Avatar

Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
Warp05 is on a distinguished road
Redosljed nakon 41. kola:

1. Acmir^ 56
2. _MaJi_tz 55
3. Mirza 36
4. Warp05 36
5. uvijek_rossoner 35
6. mrki 32
7. eve 29
8. Josip 24
9. eki111 24
10. KAKA_22 20
11. acm-zgb 20
12. Senahid1 18
13. ENIS 17
14. vlado 12
15. KakaRossoneri 5

Evo, konačno sam i to napravio, nadam se da ću bit ažurniji u buduće, al nemogu ništa obećat. Moguće pogreške, javite i bit će ispravljene.

Sljedeća tekma: 03.03 Milan - Chievo

FORZA MILAN!

Campioni d`Europa
Warp05 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2007, 09:49   #6668

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Normalno je to da bi trebali podržavat klub ali to je čisto osobna stvar i ne može se zbog toga nekome davat opomena ili mu brisat postove...izvini ali ja ne mogu podržavat igrače tipa Ambra,Boriella itd. i tako će uvijek biti,bar s moje strane. No jebo to sve
Izgleda da sad Zubić ne dolazi,distanciro se od prelaska...bit će tu još mučki do kraja sezone...
Old 02-03-2007, 09:59   #6669

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ja nikako da uhvatim to 4-to mjesto na našoj tablici, baš kao Milan

Milan-Chievo 2-1
Kaka', Pippo
KONAČAN PREDICT
----------------------------------------
Old 02-03-2007, 10:05   #6670

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Pa možda bi uhvatio da napišeš
Milan - Chievo 1:0,
Roni
KONAČAN REZULTAT
Old 02-03-2007, 10:23   #6671

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Realno gledajući (po meni) dovođenje Ronaldinha bi nam se više isplatilo u komercijalnom smislu (reklame, prodaja opreme, sponzorstva, isl) neg što bi dobili u igračkom kadru, mislim on je dobar igrač, al kolko bi se uklopio kod nas....transfer nebi bio ispod bar 90mil€, a za te pare bi mogli dobro profitirati na transferima, dovođenjem recimo Akinfeeva, Barzaglia i Cassana ( po meni su ta 3 transfera dovoljna da nam u potpune tim) Dida može braniti još 2-3 godine (uz uslov da ostane naravno), u odbrani imamo sve boljeg Boneru, Kaladzea, Nestu, Jankulovskog i Šimića (koji može još koju godinu pružati dobre igre) pa bi nam tak bio dovoljan samo još jedan (Barzagli), vezu već imamo dobru, samo da im se pojedincima malo popravi forma, za napad mislim da bi nam bio dovoljan Cassano, mislim da bi on i Gila bili ubitačan tandem...al et to je samo moje mišljenje...
Old 02-03-2007, 12:10   #6672

wedran

Registered User

wedran's Avatar

Fave Players: maldini
wedran is on a distinguished road
pozdrav!!!! e moj mirza pasa moj da nam hoce doc RONALDINHO sad bi milju dao iz svog dzepa odma!!!!! jednostavno je najbolji i nema boljeg, a mozemo se mi zavaravati, koliko bi samo sa njim dobili na svemu
wedran is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2007, 12:43   #6673

Acmir^

Registered User

Acmir^'s Avatar

Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
Acmir^ is on a distinguished road
Dobro je sta je Bogdani suspendovan i nece igrati u subotu jer im je najopasniji napadac

Milan-Chievo 3-1
Ronaldo, Kaka, Gila
Pellissier

KONACAN PREDIKT

Life ends when you stop Dreaming; Hope ends when you stop Believing; Love ends when you stop Caring; so Dream, Believe and Care. Life is really beautiful!
Acmir^ is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2007, 13:27   #6674

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Samo cu reci da svako ima pravo na svoje misljenje i neka pise sta ko hoce.
kao sto neko rece " mi balkanci jako temperamenti" i ako neko vec i kritizira to ne znaci da manje voli AC Milan od mene ili recimo tebe, koji po mom zapazanju dodjes jednom u mjesecu i odmah seres i prijetis svim drugim clanovima koji ovdje provode dan/noć.
I ti ovo svati DOBRONAMJERNO i malo se obuzdaj oko tih svojih postova. oky

ps: I mislim da uprava i nije bas najbolje odradila svoj posao jer da jest ne bi zaostajali za Interom -30 (22) i ne bi se dovodili u situaciju da ovo ljeto ostajemo bez
5-6 odbrambenih igraca koji su prestarili, trebala je biti postepena smjena ali dobro.
Ja samo Silviu vjerujem a Galianiu i Breidi jako jako slabo...

Ali i dalje volim AC Milan... ok

Mislim da smo i to raspravili...

FORZA AC MILAN - F O R E V E R
uvijek_rossoner is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2007, 13:29   #6675

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
AC Milan : Chievo
2:0
Ronaldo,Kaka...

Konačan Predict

FORZA AC MILAN FORZA B H F
uvijek_rossoner is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules