![]() |
|
|
#6661 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
heh... da se i ja javim nakon ovih par pustih dana bez MM-a...
hvala Bogu da je sve u normali... nisam stigla ni prediktat tekmu nit pogledat kaj od toga, al žalosna je cijela sezona tak da sam već navikla... ah... bude bolje ps. sretan rođendan slavljaniku... ![]() pozdrav ![]()
|
|
|
|
#6662 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Ne zelim da sad pametujem tj. da me netko pogresno shvati,ali ubuduce ( u dogovru sa adminima) glupi,jadni i primi komentari se brisu a vi dobijate upozorenje.Kakve su to sad gluposti tipa ''nije bio penal'' ili ''milan ovako,milan onako''....MI SMO NAVIJACI MILANA tj. MI SMO MILAN,ZATO SE I PONAŠAJTE TAKO,NE SERITE PROTIV KLUBA I UPRAVE TO SU LJUDI KOJI SVAKI DAN 100% SEBE DAJU ZA KLUB ZATO NE PIŠITE SRANJA!!!!!!!(Sjetite se minusa bodova i odlaska nekih važnih igrača)Odite malo na druge forume pa ćete vidjeti o čemu govorim,kako ljudi podržavaju svoje klubove,a vi ko curice samo kukate!Nema više lakih ekipa to je činjenica,za svaki bod se treba izborit,nije bitno bila to Catania,a bio to Fc Perdenti,zato vas molim da dadnete podršku sa poticajnim komentima!!!Napominjem da sam ovo napisao dobronamjerno,a ne nikako zlonamjerno,jer jedno je kritizirat igrače,a drugo je kukavički i predajno pisat gluposti...MILANO SIAMO NOI!!!
p.s. puno sreće i zdravlja slavljeniku ![]() Last edited by DavieBoy; 01-03-2007 at 19:28. |
|
|
|
|
|
#6663 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Sad ovo što si napiso ne znam koliko ima smisla..ono,slažem se da bi trebali podržavat klub i igrače ali to što je neko "glup,jadan" i sl. je,koliko god glupo zvuči,osobna stvar..
![]() Mislim da ovo nikako ne može bit u domeni moderatorskog posla i mislim da je ovo osobno tvoja stvar,tvoja isfrustriranost zbog nečega nama nepoznatog ali izgleda osobnog,ili griješim. Mislim da ti sve ovo malo preozbiljno shvaćaš. Situacija na forumu je dosta mirna,nema prepirki ni bilo čega sličnog i ne vidim nikakvu potrebu da sad upozoravaš nekog da ne piše "Gila je padavičar" i sl. jer to je na istoj razini kao i vrijeđenje npr. Juvea,što je sasvim normalno...ne znam od kud sad sve ovo... p.s. Hvala svima na čestitkama ![]() |
|
|
|
|
|
#6664 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6665 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ha ipak smo mi Milanisti s Balkana, vatreni ljudi
Ljudi se malo zanesu pa ispale koju ružnu riječ jer su temperamentni, jebiga Real je odaslao novu ponudu za Kaku, 20 mil funti + Diarra+Cannavaro. Ali Galliani kaze da Kaka' ostaje...normalno! Samo nek gospodin Silvio uzme malo love i dovede Buffona i 2,3 prava igrača na ljeto, a kako se čini tako će i biti.
|
|
|
|
#6666 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6667 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Redosljed nakon 41. kola:
1. Acmir^ 56 2. _MaJi_tz 55 3. Mirza 36 4. Warp05 36 5. uvijek_rossoner 35 6. mrki 32 7. eve 29 8. Josip 24 9. eki111 24 10. KAKA_22 20 11. acm-zgb 20 12. Senahid1 18 13. ENIS 17 14. vlado 12 15. KakaRossoneri 5 Evo, konačno sam i to napravio, nadam se da ću bit ažurniji u buduće, al nemogu ništa obećat. Moguće pogreške, javite i bit će ispravljene. Sljedeća tekma: 03.03 Milan - Chievo FORZA MILAN!
|
|
|
#6668 |
|
Registered User
![]() |
Normalno je to da bi trebali podržavat klub ali to je čisto osobna stvar i ne može se zbog toga nekome davat opomena ili mu brisat postove...izvini ali ja ne mogu podržavat igrače tipa Ambra,Boriella itd. i tako će uvijek biti,bar s moje strane. No jebo to sve
![]() Izgleda da sad Zubić ne dolazi,distanciro se od prelaska...bit će tu još mučki do kraja sezone... |
|
|
|
|
|
#6669 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ja nikako da uhvatim to 4-to mjesto na našoj tablici, baš kao Milan
![]() Milan-Chievo 2-1 Kaka', Pippo KONAČAN PREDICT ----------------------------------------
|
|
|
|
#6670 |
|
Registered User
![]() |
Pa možda bi uhvatio da napišeš
Milan - Chievo 1:0, Roni KONAČAN REZULTAT ![]() |
|
|
|
|
|
#6671 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Realno gledajući (po meni) dovođenje Ronaldinha bi nam se više isplatilo u komercijalnom smislu (reklame, prodaja opreme, sponzorstva, isl) neg što bi dobili u igračkom kadru, mislim on je dobar igrač, al kolko bi se uklopio kod nas....transfer nebi bio ispod bar 90mil€, a za te pare bi mogli dobro profitirati na transferima, dovođenjem recimo Akinfeeva, Barzaglia i Cassana ( po meni su ta 3 transfera dovoljna da nam u potpune tim) Dida može braniti još 2-3 godine (uz uslov da ostane naravno), u odbrani imamo sve boljeg Boneru, Kaladzea, Nestu, Jankulovskog i Šimića (koji može još koju godinu pružati dobre igre) pa bi nam tak bio dovoljan samo još jedan (Barzagli), vezu već imamo dobru, samo da im se pojedincima malo popravi forma, za napad mislim da bi nam bio dovoljan Cassano, mislim da bi on i Gila bili ubitačan tandem...al et to je samo moje mišljenje...
|
|
|
#6672 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
pozdrav!!!! e moj mirza pasa moj da nam hoce doc RONALDINHO sad bi milju dao iz svog dzepa odma!!!!! jednostavno je najbolji i nema boljeg, a mozemo se mi zavaravati, koliko bi samo sa njim dobili na svemu
|
|
|
|
|
|
#6673 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Dobro je sta je Bogdani suspendovan i nece igrati u subotu jer im je najopasniji napadac
Milan-Chievo 3-1 Ronaldo, Kaka, Gila Pellissier KONACAN PREDIKT
|
|
|
#6674 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Samo cu reci da svako ima pravo na svoje misljenje i neka pise sta ko hoce.
kao sto neko rece " mi balkanci jako temperamenti" i ako neko vec i kritizira to ne znaci da manje voli AC Milan od mene ili recimo tebe, koji po mom zapazanju dodjes jednom u mjesecu i odmah seres i prijetis svim drugim clanovima koji ovdje provode dan/noć. I ti ovo svati DOBRONAMJERNO i malo se obuzdaj oko tih svojih postova. oky ps: I mislim da uprava i nije bas najbolje odradila svoj posao jer da jest ne bi zaostajali za Interom -30 (22) i ne bi se dovodili u situaciju da ovo ljeto ostajemo bez 5-6 odbrambenih igraca koji su prestarili, trebala je biti postepena smjena ali dobro. Ja samo Silviu vjerujem a Galianiu i Breidi jako jako slabo... Ali i dalje volim AC Milan... ok Mislim da smo i to raspravili... FORZA AC MILAN - F O R E V E R |
|
|
|
|
|
#6675 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
AC Milan : Chievo
2:0 Ronaldo,Kaka... Konačan Predict FORZA AC MILAN FORZA B H F |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|