![]() |
|
|
#6706 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Mašala da i Seedorf ubode, a i Gila,ev čekam sad na pinku da vidim snimak tekme, valjda će bit....
Bem ti kladionicu.. ubadam parma x, messina 1, lazio 1, i još nekih sitnih parova, mašam široki-sloboda........... Jebem ti takvu ligu gdje više nemoš bit siguran da je domaćin kupio tekmu... :p Treba mi pomoć od nekog od komšija sa zapada ko se konta u kladionicu: ![]() Cibalia-Zagreb Međimurje - Rijeka Pula - Hajduk Slaven - K. Ingrad Šibenik - Varteks Dinamo - Osijek UNAPRIJED ZAHVALAN ![]() -------------------------------- AC Milan - Celtic 1-0 ACM: Gila konačan predikt
|
|
|
#6707 |
|
Registered User
![]() |
Ja sam kod Slovenije..a možda i znam nešto pričati
![]()
|
|
|
|
#6708 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6709 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
e pa mirza gledaj malo istoriju pa baci x ko kuca
pitaj mene .)
|
|
|
|
#6710 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ja sam iz osijeka pa...Dinamo - Osijek 1 ! jer ovi naši su toliko neopisivo loši da je to prejadno...
![]()
|
|
|
|
#6711 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Redosljed nakon 42. kola:
1. Acmir^ 60 2. _MaJi_tz 57 4. Warp05 38 3. Mirza 37 5. uvijek_rossoner 36 6. mrki 33 7. eve 29 9. eki111 26 8. Josip 25 10. KAKA_22 20 11. acm-zgb 20 12. Senahid1 18 13. ENIS 17 14. vlado 13 Moguće greške, ako šta skužite javite pa ću ispravit... Sljedeća tekma: 07.03. Milan - Celtic
|
|
|
#6712 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Vidim da niko ništa ne piše o derbiju koji su igra za vikend! Mene osobno puno više zanima ta utakmica nego ona sutra jer kako god bilo sutra mislim i želim da dalje ne idemo jer to sve produžuje Carlov boravak na našoj klupi što ne valja nikako.bar meni.
Inače,termin utakmice jer pomjeren na 15h što je užasno i bez veze a Roma igra na večer što mi nikako ne ide u glavu ali eto. Inače zadnji derbi igran po danu je igran 1994,ako se ne varam i od tada se igraju noćne utakmice. Sranje je što nam tad dolazi Sarajevo u Mostar tako da neću gledat Inter - Milan ![]() p.s. Jeli iko od vas upratio ovog igrača - Rolando Bianchi iz Reggine? Treći strijelac lige,izjavio da mu je želja igrat za Milan što ne bi bio ni loš transfer. |
|
|
|
|
|
#6713 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
"AC Milan organizira juniorski kamp u Sarajevu
Italijanski nogometni gigant AC Milan će od 2. do 13. jula u Sarajevu organizirati prvi nogometni kamp u BiH. Ovaj slavni klub održat će dvosedmični kamp za obuku 300 dječaka od 7 do 16 godina iz cijele BiH, koji će imati priliku naučiti tajne igre direktno od zvaničnog tehničkog osoblja Milana. Dječaci će biti podijeljeni u dvije grupe, a svaka grupa proći će sedmični intenzivni program tehničke obuke, atletskih priprema i taktičkih informacija. "AC Milan Junior Camp" bit će organiziran na terenima Fudbalskog kluba Željezničar. "Drago mi je da grad Sarajevo ponovo preuzima ulogu koju zaslužuje na svjetskoj sportskoj sceni. Ponosni smo što organiziramo kamp u Sarajevu. Ovo će biti prilika za dječake iz BiH da zaigraju u dresu AC Milana", rekao je predstavnik italijanskog kluba Flavio Fare na pres-konferenciji u Sarajevu. On je dodao da je AC Milan planirao organiziranje kampa u BiH naredne tri godine. U kampu će imati priliku da učestvuje 300 dječaka, koji će biti izabrani kroz nagradnu igru sponzora projekta (Klas, MIMS, Sarajevska pivara i Vegafruit, UPI banka, Gospodarska banka). Četiri najuspješnija učesnika "Milan Junior Campa" u Sarajevu imat će priliku da se okušaju u mladoj selekciji AC Milana. Glasnogovornik AC Milana Daniele Massaro najavio je da će klub u naredne tri godine biti prisutan u BiH, a pored Sarajeva u budućnosti se očekuje organiziranje kampova u Banjoj Luci i Mostaru. " |
|
|
|
|
|
#6714 |
|
Registered User
![]() |
Ja stvarno duuugo nisam napisao nekakav kvalitetan post,već mi je neugodno. Pa evo ga...
Sutra je utakmica sa Celticom, na San Siru bit će oko 65 000 ljudi, dakle neće biti pun, šteta. Ali vjerujem da će Curva biti bučna i da ćemo proći dalje. Čini se da je Maldini spreman i da bi mogao zaigrati zajedno s Bonerom u sredini. Bonera napokon pokazuje zašto je bio jedan od najboljih stopera prije par sezona!! Svaka čast! I normalno, kada mu daš da igra svoju pozicji, on ju dobro i odigra, ne može igrati desnog beka. Isto kao i Šimić i Stam!! Loša vijest je da se Milanova uprava naljutila na Kaladzea jer ne radi dovoljno na svom oporavku već se posvetio noćnim klubovima, tako izvještavaju talijanski mediji... Od oporavljenih Nesta je izjavio kako je spreman za derby u subotu, a Serginho bi isto tako uskoro trebao biti 100% spreman! To su nam stvarno 2 velika pojačanja, na Serginha sam već i zaboravio..... Moguće je da protiv Celtica igramo 4-5-1 sa Pippom naprijed, što nikada nije radilo, ali...Carlo je Carlo... Seedorf će biti u prvih 11 a gourcuff na klupi, opet. Šteta. A sada derby... Igra se u 15:00h, tako se igralo i prošle godine pa smo dobili 1-0 golom Kaladzea! Ronaldo trenira kao luđak i tvrdi da mu se forma diže i da će biti spreman za derby, to tvrde i liječnici Milana koji još kažu da nije problem u masnom tkivu nego u prevelikoj količini mišičnog tkiva kod Ronalda. Smršavio je 3 kg do sada, još su 2 potrebne, uz bolje kondiciju. Dakle, Il phenomeno još nije spreman, ali biti će Moglo bi se dogoditi da za derby vidimo stari par Maldini-Nesta nazad i odličan tandem Ronaldo-Pippo naprijed! Forza Milan! I danas navijam za Liverpool!!
|
|
|
|
#6715 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
![]() |
Stvarno, nasa odbrana bez Maldinija izgleda mnogo klimavije, a ja sem se bojao da ce sa njim biti upravo obratno.
Drago mi zbog Ronalda, ocekivao sam da ce biti kao u Realu, samo stajati gore u vrhu i ne raditi nista ali on nam dokazuje suprotno, svaka mu cast ! |
|
|
|
|
|
#6716 |
|
Registered User
![]() |
Jeste Vi gledali tekmu sa Chievom? Kako je igrao Ronaldo?? Mislkim,vidio sam tih par šansi, ali kako se kretao i to?? Koliko mu još nedostaje do onog pravog šprinta i poteza?
|
|
|
|
#6717 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Ljudi ja stvarno ne znam šta bih napisala tak da je ovaj post sam da me ne zaboravite...
|
|
|
|
|
|
#6718 |
|
Registered User
![]() |
JEL ZNATE VI ONU PJESMU :
NA NA NA NA, NA NA NA NA, eeeeeeeeee GOOODDDDBYEEEEEEEEEEEE NA NA NA NA NA NA NA NA INTEEEEEEEEEEEEEEEERRRR GOOOOOOOODBYYYYEEEEEEEEEEEEEE TOLKO O TOME "STRASNOM" TIMU HAHAHAHAHHA |
|
|
|
|
|
#6719 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
e nek su ispali oderacemo ih u nedelju jadnici tuku se na kraju
|
|
|
|
|
|
#6720 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Pa jel postoji jadniji klub od Intera?
![]()
|
| Tags |
| balkan |
|
|