![]() |
|
|
#661 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Pa imam i ja faks ali slanje posta traje 20 sec.
|
|
|
|
|
|
#662 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Mogu vam reci da me sve vise strah te tekme u srijedu,neznam sta se danas desilo,ali sa 3-1 na 3-3 mi nikako nije ohrabrujuce pred Istanbul!Nadam se da ce me razuvjeriti nasi idoli i da cu u srijedu slaviti dva trofeja,jedan Rijecki u Spliu i jedan Milanov na putu iz Splita nazad!
![]() |
|
|
|
|
|
#663 |
|
Registered User
![]() |
3-1 , potem 3:3, v sredo bi moralo potem biti 3:5 za Milan !!!
![]() |
|
|
|
|
|
#664 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma kao sto sam reko imam nekakv osjecaj da cemo dobit liverpool , i da cemo uspostavit nas nacin igre i da cemo dominirat cijelom tekmom.
volio bi poslije utakmice da dodjemo svi na forum da proslavimo tu pobijedu svi zajedno . ![]() FORZA MILAN
|
|
|
|
#665 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Di ste ljudi sta ,evo i mene nakon dugo vremena,vidim od kad nisam bio na forumu milan i nije igrao bas sjajno...ko nas zavadi?
![]() |
|
|
|
|
|
#666 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka' & Ronaldinho
![]() |
pa gde si ti davide?
![]() nisam imala priliku da gledam utakmicu u petak, pa nemogu da dajem komentare...ali mislilasam da cemo 100% da pobedimo moramo da pobedimo u stredu!!! Forza Milan! ![]()
|
|
|
#667 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ja sam gledao utakmicu, igrala je druga postava tak da remi nije izneneđenje jer se palermo bori za cup uefa. Serginho i rui costa su bili odlicni. Sada moramo napucat liverpool i to neka sheva i pippo srede u prvom poluvremenu tak da se ne moram opet zivcirat... forza milan
![]() |
|
|
|
|
|
#668 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
ma evo me ,ziv sam,zivotni problemi kojih nikad dosta i tako...sta ima kod tebe ,kako milan
![]() |
|
|
|
|
|
#669 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka' & Ronaldinho
![]() |
nemogu doci do glave! ova skola me izludjuje! jedva cekam da zavirsim (imam jos mesec dana
)gde ce te vi svi da gledate finale?? ja cu da gledam kod kuce sa tatom, zato ja sam jedina koja voli milan u skoli ![]()
|
|
|
#670 |
|
Registered User
Fave Players: Pipo, Gattuso, Savicevic
![]() |
Prvo da kazem svima ZDRAVO, pozdrav bre ljudi, sta ima
![]() Evo danas nesto pricao o Milanu i reko da potrazim neki forum Milanov i onda jos ugledam thread Milanezi sa Balkana, e bas sam se prijatno iznenadio. Sto se tiche utakmice u sredu tj sutra, ma dobijamo sigurno. Bice 3:1 za Milan (naravno). Strelac jedinog gola za Liverpul bice gerard, a za milan prvi gol postize Sedorf, pa drugi naravno car iz ukrajine Shevchenko, onda ide poluvreme, pocetkom drugog poluvremena liverpul smanjuje na 2:1 i vrshe zestok pritisak na gol milana, a onda negde u 80. Gattuso (najveci car u Milanu) postize svoj prvenac u LS i pobednik je odlucen ![]() |
|
|
|
|
|
#671 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Kao štoj Mrki već rekao, ne treba se čuditi za 0n0 3-3 sa Palermom, s obzirom koji je sastav igrao..
Jedva čekam sutrašnju utakmicu, najvjerovatnije ću je gledati sam. Mislim da bi smo mi trebali pobijediti, ali ne treba podcjenjivati ni Liverpool... Blejim dobrodošao na forum.... ![]()
|
|
|
#672 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Doso dobro blejim .
Jedva cekam sutra na Ataturku da vidim tu atmosferu, ja mislim da ce milenaza bit puno vise jer englezi nece zbog turaka doci heh, ima da pakleno bude.Samo da Pirlo bude raspolozen jer on kad uzme loptu u noge uvjek nadje slobodnog igraca i pravo dobro organizuje igru , jos i Sheva i Crespo ima da bude golova pravo . Al nikad se nezna sa Liverpoolom izbacili su Juve jer su uspstavili engleski nacin igre i to im nadam se mi necemo dozvolit. Kad pobijedimo ako bogda ,ima da svi dodjemo na forum i da proslavimo , ipak ne osvaja se cesto liga prvaka.
|
|
|
|
#673 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Koliko ja znam ocekuje se 30000 Engleza i 20000 talijana,ali su neutralni Turci odlucili da navijaju za Milan!Mi u rijeckom klubu navijaca Milana smo ponosni na 1 naseg clana koji sutra ujutro krece iz Venecije za Istanbul u 6 ujutro i nadam se da ce postaviti transparent crveno-crni RIJEKA na vidljivo mjesto i da cemo se svi na kraju veseliti!Ja sam si nabavio ručni TV da mogu putem iz Splita za Rijeku gledati tekmu!!!
Pozdrav svima |
|
|
|
|
|
#674 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Quote:
P.S. mirza nema frke za sastav iz engleskog,malo sam u frci sa faxom sada ali sta god da ti treba pisi P.P.S. mrki...procitala sam tvoje komentare,mnogi ne postuju zato sto nemaju vremena a postovi treba da budu kvalitetnii zato je bolje ne postovati kad si u frci,bar ja tako razmisljam.Uopste poenta nije u ljubavi prema milanu,i da izgubimo u finalu sada to ne menja stvari,ko zaista navija navijace uvek,i kad smo bili u seriji b i sada kad smo u vrhu....cheers ![]() P.P.P.S. about the game....well....mislim da je utakmica prilicno otvorena ali da smo ipak bolja strana i to ne samo na papiru kako to mnogi vole da kazu ![]() kapiram da ce scousers koristiti svaku priliku da vrse pritisak na nas gol cemu cemo mi nadam se odoleti,necu da pravim preuranjene komentare ali ako budemo igrali onako kako smo igrali do psv-a bice strava P.P.P.P.S. ukoliko se ne javljam narednih nekoliko nedelja nemojte odma` da me obesite ovde ,jos sam tu, postujem svuda,jos sam ziva, samo me fax i ispiti unistavaju,plus treba da pocnem da radim na nekom prevodu....moj dan bi trebao da traje 36 sati...24 mi je malo!!!Ciao a tutti
|
|
|
|
|
#675 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Gattuso
![]() |
Ljudi, sutra ce biti jako teska utakmica. Oni ko misle da ce Milan lako pobjedit L'pool se gadno varaju!! Bit ce to teska utakmica, ali ja se nadam da Milan moze dobro odigrat ovu utakmicu i izvuci deblji kraj, jer gledajuci i zasluzili smo! Jest da je bilo malo srece, al zasluzili smo.
Sutra je bitno da Gattuso onesposobi Gerarda i da Kaka+Sheva budu u formi ( naravno i da ostali igraju dobro ) P.S. Mislim da ce Carlo dat prednost svojoj formaciji sa jednim napadacem, tj. sa Shevom. Mozda je to bolje za pocetak utakmice, dok igru neuzmemo pod kontrolu, jer ipak se radi o finalu LP!!!!! Sta mislite? FORZA MILAN ![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|