![]() |
|
|
#6856 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6857 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
A evo svim skepticima nešto pa nek im sjedne lijepo...to je zapovijed Milanova zvijezda, Kaka, još je jednom ponovio kako je sretan u tom klubu i ne želi otići, unatoč stalnim pokušajima madridskog Reala. "AC Milan i ovaj grad su mi jako važni, više sa ljudskog nego nogometnog gledišta. Do sada sam igrao za samo dvije momčadi, Sao Paulo i Milan. Uvijek osjećam veliku privrženost prema klubovima za koje igram, ja sam vjerna osoba kad se radi o nogometu, jednako kao što sam i u odnosu sa prijateljima i svojom ženom. Prošle godine sam obnovio ugovor kako bih pokazao da želim ostati. Ja igram u klubu koji mi se sviđa. Želim dati sve od sebe za Milan i želim biti zapamćen u povijesti ovog kluba kao jedan od igrača koji su ostavili veliki trag. U svakom slučaju, želim porućiti navijačima da ću biti ovdje i sljedeče sezone." rekao je 24-godišnji nogometaš, koji je sa Milanom ugovorom vezan do 2011. godine. Kaka je samo jedan od brazilskih nogometaša u Milanu, a priznaje kako je bio zadovoljan dolaskom svog zemljaka Ronalda u klub. "On je za mene uvijek bio uzor, odrastao sam gledajući ga i sretan sam što sada mogu igrati uz njega. Nogomet je poseban sport, posebno zbog toga što može stvoriti jake emocije." zaključio je Kaka. |
|
|
|
|
|
|
#6858 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
Previše sam zagrizao kladionicu, jebga, al glavno je da se zasad dobija,pa dokle će bit tak vidjet ćemo..... ----------------------- AC Milan - Atalanta 1-0 ACM: Kaka KONAČAN PREDIKT
|
|
|
|
#6859 |
|
Registered User
Fave Players: [ 14 ]T. Henry,[ 22 ] Kaka',[ 21 ] Andrea Pirlo...
![]() |
ma ni ja isto ne bih mogao posmislit da ce Kaka otici...onako kao Sheva nece nikad sigurno...Neka vjecno sija ona 22 na dresu Milana...sto se tice ronija,nisam previse optimistican jer sticajem okolnosti kakvu upravu i jadnog trenera ima Milan...ali to bi svakako bilo fantasticno...e da nam je opet porazit Bayerna,i u ligi doc do te 4 poz..dosta nam heh pozz
|
|
|
#6860 |
|
Registered User
![]() |
Ehhhhhhhhhhhhh,moj forume
![]() |
|
|
|
|
|
#6861 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Evo Milanista Mostar da te malo uveselim, par novih vijesti....onako mojim riječima:
Seedorf je održao interwiew i rekao kako je njegov odnos sa Ancelottiem odličan i kako NE misli da je prespor za veznog igrača. Te kako je Ronaldinho fantastičan igrač, ALI, nije siguran TREBA LI MILAN RONALDINHA??? Pa kakav je to glupi komentar???!!!!! Nesta se vraća možda i ovaj vikend, a Serginho sljedeći, to će nam puno pomoći u Ligi Prvaka. Čini se da će Bayernu biti suspendirani i Kahn i Lucio za prvu utakmicu, uz Van Bommela za obje tekme Ronaldo je nahvalio Milan Lab i Kaku, a Kaka' je rekao neka ga Milanovi navijači očekuju na San Siru i iduće sezone !! Sheva je bio telefonski gost na Milan Channelu i pričao s Kakom te mu zaželio da se susretnu u Ateni u finalu. Uz to, poslao je i veliki zagrljaj svim Milanistima ![]()
|
|
|
|
#6862 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Nego,nema rasprave nikakve. U biti ovo nije forum nego mjesto za ostavljanje poruka ![]() Forza Milan!!! |
|
|
|
|
|
|
#6863 |
|
Registered User
![]() |
E,evo nešto zanimljivo....kliknite na ovaj link i sve će vam bit jasno
http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/...etta/d_691.jsp |
|
|
|
|
|
#6864 |
|
Registered User
![]() |
Zamisli, KAka' ima najmanji postotak, pa tko je tu glasao, slijepci??????
Gazzetta kaze da cemo sutra protiv Atalante igrati sa sredinom Brocchi-Gattuso-Ambrosini-Kaka'.... pa to bi bilo stvarno previše već!
|
|
|
|
#6865 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
Teško da će se ko posvađati oko nekog igrača, možda da imamo kojeg interovca bi bilo zanimljivije, a zasad je bolje da bude i vak monotono, neg da se svađamo na nacionalnoj osnovi...
|
|
|
|
#6866 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6867 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
A što se tiče formacije... - najbolja veza u Europi sigurno... |
|
|
|
|
|
|
#6868 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
ovo je toliko lucidna veza da se napadaci nece moci obraniti od kvalitetnih lopti.. |
|
|
|
|
|
|
#6869 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6870 |
|
Registered User
![]() |
Možda nam uopće ne trebaju napadači. Na primjer stavimo Ambrosinia-Brocchia-Gattusa-Seedorfa-Kaku i Gourcuffa u vezu i onda pucamo iz daljine! Čudim se samo što se Carlo još nije toga sjetio....
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|