![]() |
|
|
#6901 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma da ga nagovori ali neće nam Ronaldinjo biti riješenje svih problema...
trebaju nam jos 2-3 igraca osim 'Dinja , i plus TRENER... Sad su repke pa idemo Romi, a tamo nam trebaju 3 boda k'o vode u pustinji , a i mi i oni imamo nakon tekme za 3 dana C L tako da će biti pravo gutavo...
|
|
|
#6902 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
evo van bomelu su smanjili kaznu, al nema veze imam neki osjecaj da cemo opet glat dobit bayern u dvije utakmice
jebga uvijek smo dobro gurali u ligi prvaka jest da smo bili cesto puta ove godine ocajni, al milan i jest jedan od najvecih klubova na svijetu zato sto je uvijek najjaci bio u LP.A evo da i ja kazem svoj komentar o ronaldinhu Kako nam takav jedan igrac moze bit visak? To moze samo bit za ancelottija i njegovu smrdljivu formaciju 4-5-1. Al postoji jos nekih 10-tak formacija u koje bi se ronaldinho odlicno uklopio. Izbacit seedorfa na klupu( dobar je igrac al ne znam ko mu dade 10-tku, pa kaka ju je definitivno vise zasluzio). Samo se moze zamislit sta bi radila ekipa koja bi u vezi imala kaku i ronaldinha, a u spici ronalda i oliveiru a to je moguce, jer cini mi se kaka odskora ima italijanski pasosh, a dida je stari "portugalac" :P |
|
|
|
|
|
#6903 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Da, ali nesto je bilo da bi mogli kaznit Kana i Lucia zbog neprimjernog ponasanja na doping kontroli na kon tekme sa Realom, ima li ista od tih kazni?
Da im dobijemo barem 2:0 u Milanu ,mislim da bi sacuvali tu prednost na uzvratu.
|
|
|
#6904 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Ma kakav Dinho, svaka cast njemu al 75 milliona je pervise. Za te pare se moze kupiti jedno 3 ili 4 dobra midfielder-a. Snajder, Diego, onda kupiti napadaca Bianchi-a( poslati Inzaghia u penziju itd...
P.S. wedrane haj zamjeni avatar svega ti
|
|
|
#6905 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Bosniaco, u početku sam i ja tako razmišljao, sve su to dobri igrači, ali i za velike svjetske klubove tek osrednji, treba težit sastavljanju najdominantnije momčadi na svijetu, a s Ronaldinhom bi to sigurno bili, uz još pravog golmana, i recimo Zambrottom... PA da ličimo na Milan s kraja 80-ih, i početka 90-ih, kada su bili uvjerljivo najjača ekipa, sa najboljim igračima na kugli zemaljskoj... Tada sam još bio klinac i to mi je u magli, al htio bih da se napravi jedan takav dream team da ga mogu i upamit uživo (ne po nekim snimkama)...
FORZA MILAN!
|
|
|
#6906 |
|
Registered User
![]() |
Danas je istekla suspenzija Borrielu tako da se i on vraća u kadar za utakmice...
|
|
|
#6907 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#6908 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
Kahn je kaznjen, nece igati prvu utakmicu isto i Van Bomel, ali dvojica se vracaju za revansu u Minhenu. Lucio ja samo novcano kaznjen
|
|
|
|
#6909 |
|
Registered User
![]() |
Redosljed nakon 45. kola:
1. Acmir^ 66 2. _MaJi_tz 62 3. Mirza 42 4. mrki 41 5. uvijek_rossoner 41 6. Warp05 41 7. eve 30 8. eki111 28 9. Josip 28 10. acm-zgb 20 11. KAKA_22 20 12. Senahid1 18 13. ENIS 17 14. vlado 15 Moguće greške, ako skužite javite, pa cu ispravit... Sledeca tekma: 31.03. Roma - Milan
|
|
|
#6910 |
|
Registered User
![]() |
Eh narode, evo reprezentacija Crne Gore odigrala prvu utakmicu fudbalaa i dobilaaa jeeee
i'm soo happy !Najavili su da se Serginho i Nesta ce vjerovatno igrati na sledecoj utakmici...Super, nadam se da ce nesta uspjeti da igra odbranu kao prije, dobro bi bilo u tandemu sa Bonerom. |
|
|
|
|
|
#6911 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
pozz ljudi ,nije me dugo bilo, nema se love-takva država(nažalost)
vidim da se mnogo mućka za Ronaldinha-ne znam na što će to ispast,al izgleda da će biti nešto od tog transfera- ne znam dobra vjest da se Nesta i Serginho vraćaju-nadam se da će popraviti stanje od ovog kakvo je sad-mada nije toliko ni loše ,samo nam bježi Lazio treba dobiti Romu sada... . . . a što se tiče Bayerna - nisam zabrinut, mi već imamo ekipu koja je jača, pa i u boljoj formi od bayernove i mislim da prolaz u 1/2 finale ne bi trebao doći u obzir-nama bi odgovaralo samo da ne primimo gol na San Siru,a onda na Manchester(nadam se da će neko od igrača Srbije slomiti Ronalda i da tako osiguramo finale(nadam se sa Valensijom) @vlado -čestitke na pobjedi , a vikend je protekao u slavlju bosanskog sporta-priznaćete sad ću biti malo aktivniji ovdje pa vozdra FORZA MILAN ![]()
|
|
|
|
#6912 |
|
Registered User
![]() |
@bosniaco - tebe ne znam pa dobrodošao-ja sam Spaha (i u mom potpisu na samom kraju znaš za koga navijam - PRIDE OF SOUTH) pozz
|
|
|
|
#6913 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6914 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
p.s. Jedva čekam kraj i SERIA A ,muka mi je više od likova tipa ANCELOTTI! |
|
|
|
|
|
|
#6915 |
|
Registered User
![]() |
thx david
čestitam na pobjedi Hrvatske nad Makedonijom( da se ne uvrijede makedonci-dobro ste se držali)
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|