![]() |
|
|
#6931 |
|
Registered User
![]() |
Roma - Milan 1:2
Totti - Ronaldo Kakazinho |
|
|
|
|
|
#6932 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#6933 |
|
Registered User
![]() |
://www.free--sms.com/index.go?refid=225174
|
|
|
|
|
|
#6934 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#6935 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
U subotu cemo ih toliko pojest da ce pozeljet da se sami ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6936 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
Mislimm da od toga neće biti ništa,Bosna će spušit minimalac 5 razlike,dok mi ni Zagreb nije neka sigurica,moje finale: HSV-ZG...p.s. SVEMU JE ENIS KRIV!!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6937 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Pozdrav svim Milanistima,
Nisam poodavno bio na forumu a koliko vidim bilo je novina, bar sto se tice novina oko povredjenih i oko pojacanja. Sto se tice sledece utakmice, mislim da je Pirlo dosta popizdio sto nije dobio mesto u postavi reprezentacije, tako da ce na sledecoj protiv Rome dokazati Donadoniju da je pogresio, i da je on i dalje jedan od najjacih veznjaka na svetu. Moj konacan predikt je: Roma-Milan 2-2 Ronaldo, Pirlo
|
|
|
#6938 |
|
Registered User
![]() |
hahahaah, ima vrlo smješnih postova
![]()
|
|
|
|
#6939 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
Roma - Milan 0:1
Ronaldo Konacan predict |
|
|
|
|
|
#6940 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
????? o cemu vi raja
|
|
|
|
#6941 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6942 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
hehe dobro priznajem ja sam kriv,al imam osjecaj da ce gore biti za koji dan .
cucemo se imam nekih planova uskoro
|
|
|
|
#6943 |
|
Registered User
![]() |
sam da se mal osvrnem na mercato buduci..opet se mnogo prica o milanovim pojacanjima, ja se nadam da ce se neka stvarno i ostvariti, ali me mal brine aktivnost galliania i braide..jer danas vidim juve uzeo i fringsa, uz gilberta silvu..nisu to neka bajna pojacanja, tipa lamprad, gerrard, ali su solidni igraci..nadam se samo da ce se nasa uprava angazirati i da necemo opet cekati kraj osmog mjeseca kao sto se dogodilo prosle godine kada je nakon svih kombinacija ( torres, drogba, eto'o) dosao oliveira koji je bio ozljeden godinu dana
|
|
|
|
|
|
#6944 |
|
Registered User
![]() |
Juve je kita- daš im 11 najboljih igrača svijeta(nek sebi izaberu) i opet će biti KITA, jer nemaju pojma.
poštovao sam Fringsa(dok je bio u Werderu), a sad mi nije nešto-postao je JUNE isto tako i sa Gilberto Silvom a stari su lisci Galliani i Braida, samo mi hoćemo pojačanje , da iste godine,prve utakmice on bude extra igrač , i mislite da sa velikim pojačanjima(Gerard,Lampard,Ronaldinho...) mi možemo nešto napraviti> nama treba trener(Lippi)golman(bufffon), dva obrambena(stoper uz Nestu, i lijevi bek-možda Zambrota),lijevi igrač sredine(mada imamo gourcuffa, al ja mislim na Quaresmu), i jedan neklasični napadač koji umije povući loptu sa sredine ili sa 30-40 metara i zabiti gol-tipa Messija,Drogbe...ili Sheve..... et to su moja razmišljana- skroman sam-samo 5 igrača-ne toliko skupi, a iznose malo više od samog Ronaldinha,pa vi vidite(mada nisam protiv dovođenja Ronaldinha-uz nižu cijenu) dakle ---------------------------------Buffon---------------------------------------- ---------------------Nesta----------------(drugi stoper)----------------------- -----Oddo-----------------------------------------------------Zambrotta------ ---------------------------------Pirlo------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------- ------------------Gattuso-------------------Quaresma------------------------- ------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------Kaka'----------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------- --------------------------Messi------------------------------------------------ ---------------------------------Gilardino-------------------------------------- Coach :Marcelo Lippi FORZA MILAN
|
|
|
|
#6945 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
MILANELLO - Here is the official squad for Roma. GOALKEEPRS: Dida, Storari, Fiori. DEFENDERS: Cafu, Favalli, Maldini, Nesta, Oddo, Simic. MIDFIELDERS: Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakŕ, Pirlo, Seedorf. STRIKERS: Borriello, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira, Ronaldo.
Nema jankua bonere ambrosinija.........smrc
|
| Tags |
| balkan |
|
|