![]() |
|
|
#6991 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ja mislim da cemo igrat ko i protiv rome mozda malo bolje, prvu utakmicu cemo igrat nerjeseno jer ove nase jade tesko da dadnu vise od 2 gola, nisam bas uvjeren da cemo igrat nesto posebno al nikad se nezna ja bih volio da dobijemo .
![]() dobro ja sam ga napio sta sad ... nisam ja kriv sto voli popit .
|
|
|
|
#6992 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
AC Milan - Bayern M. 1-0
ACM:Pippo KONAČAN PREDIKT
|
|
|
#6993 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#6994 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ma vi nemate pojma
![]() |
|
|
|
|
|
#6995 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
KEEPERS: Dida, Kalac, Storari; DEFENDERS: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Jankulovski, Maldini, Nesta, Oddo, Simic; MIDFILDERS: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakŕ, Pirlo, Seedorf; STRIKERS: Gilardino, Inzaghi.
Izgleda da je ipak nazalost Kaka drugi napadac,jer nema Olija Milan-Bayern 4:1 Kaka Gila Pippo Pirlo Salihamidzic Konacan Predict!
|
|
|
#6996 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Ma stvarno dajte unesite malo pozitivnog duha u ovaj forum, jer kako izgleda svi se nesto zale. Bajern je ocajan u poslednje vreme, trebalo bi da to iskoristimo na najbolji nacin, da ih pobedimo da bi sebi dali polet za to 4 mesto u ligi (a i dalje imamo dobrih sansi cak i za 3 mesto).
Moj konacan predikt za sledecu protiv Bayerna je: Milan-Bayern 1-0 Gilardino Razlog zasto samo ovako tipovao je Carletto, koji ima samo jedan cilj na ovoj utakmici, a to je: NE PRIMIT GOL, a valjda ce i Gila (corava kokoska) kljucnuti jedno zrno.....
|
|
|
#6997 |
|
Registered User
Fave Players: maldini
![]() |
ma nesekirajte se ljudi dobicemo 3-0 vrijeme je da i nas krene malo ba vise !!!!!
|
|
|
|
|
|
#6998 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Pozdrav ljudi! Nisam dugo pisao....
Pogodio sam rezultat ovdje na 2 tekme za redom, a na kladionici ne mogu baš nista Nadam se da ćemo danas odigrati malo solidnije nego protiv Rome i uopće ove sezone inače ispadamo odmah danas....što bi možda i bilo dobro ako će Carlo izletiti a mi se pripremati za hvatanje 4-tog mjesta. Vratio nam se Nesta i danas će stoperski par biti Nesta-Maldini ( ah ta stara vremena.... ) Uglavnom, vjerojatno će ovo biti postava....-----------------dida---------------- oddo------maldini----nesta---marek--- ----------------pirlo--------------- ---gattuso----------ambrosini----- ------kaka'------seedorf------- -----------gilardino------------ ------------------------------------------- Iako je moguće da naprijed stavi i Pippa pa će onda Seedorf na klupu. Gourcuff vjerojatno opet neće igrati a Serginho još nije oporavljen. Nadam se da ćemo Sergia uskoro vidjeti jer nam očito fali brz igrač na lijevoj strani.... Milan-Bayern 0-0 Gila pogađa stativu KONAČAN PREDICT ----------------------
|
|
|
|
#6999 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
pa ne bi rekao da ja Bayern ocajan pobijedili su Salkea a i otkad je dosao Hitzfeld vidi se razlika poceli su da igraju mnogo bolje, tako da bice vrlo teska utakmica ali siguran sam da ce mo ih pobijedit samo gol da ne primimo.
Milan - Bayern 2-0 Kaka, Pippo KONACAN PREDIKT
|
|
|
#7000 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
samo gol da ne primimo, i treba biti optimista( iako si na balkanu-jel tako mirza heeheheh)
@david- ma ja to tebe malo zafrkavao- normalno da će dinamo da dobije, kad im niko(sem hajduka) ne može posolit'. sretno našoj momčadi večeras.....naprijed Kaka
|
|
|
|
#7001 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Weah, Boban, Maldini, Kaka, Gattuso...
![]() |
Evo, ni mene nije dugo bilo....
Nesta se vratio, to je najveće pojačanje.... A Švabe nam dobro pašu, njih redovito kantamo pa nevidim zašto ih nebi i danas, s tim da su i oni u kurcu i lošoj formi, al fale im dva bitna igrača Kahn i Van Bommel, tako da pobjeđujemo... Ovaj meč svi nazivaju dvoboj posrnulih divova, i dok Bayern ima čak i neke šanse za prvaka, mi nikakve, zato svim snagama zapet na Ligu prvaka, pa nemoramo ni bit 4ti!!! Milan - Bayern 3-0 Kaka, Pippo, Jankulovski Konacan Predict
|
|
|
#7002 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Joj da nam ih je opalit po guzici večeras pa nek sve ide u pi*ku materinu
Ancelotti Pederu i kukavico..... ![]()
|
|
|
#7003 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
Milan-Bayern 2:1
Gilardino, Kaka konacan predict |
|
|
|
|
|
#7004 |
|
Registered User
![]() |
Joj deremo ljigavce ....
Samo Jos i onaj penal na Kaki pa one dvije sanse Ambrosinija i Gile i jos ona Zamal Sedorfova sa pocetka tekme kad je zakasnio... Moramo im dati bar jos jedan a ne primit niti jedan za koliko toliko miran revans u Minhenu Hajde majstori navalite i u dr poluvremenu.... ole ole ole
|
|
|
#7005 |
|
Registered User
![]() |
Jao jao ili mamma mia . . .
Šta reći nakao svega... ljudi imaju snage vise nego mi, da je se igralo jos 10 min dali bi nam jos jedan. nasi su premoreni izgledali zadnjih minuta... Ne znam nemam pravi komentar jer sam pravo razočan nakon svega veceras... Sranje, zaista cemo tesko u polufinale... ali ima nade... ima pa da je zrno graska...
|
| Tags |
| balkan |
|
|