![]() |
|
|
#691 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ovo je strasno, pa ja nisam mogao upalit komp. do sada od muke. I sad vidim da je gilardino blizi juventusu... ma jebem ti sve!!! Izgubio sam 10 god zivota i nemogu razmisljati i disati danas od navjerice. Jebem onom Ancelottiu sve, takvi padovi se ne smiju desiti, pa 3-0 je bilo!!!! I jebo ga tomasson!! Uzas, mrtav sam
|
|
|
|
|
|
#692 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Gattuso
![]() |
E ljudi sta ovo citam:
ŠVICARSKI nogometni reprezentativac i dosadašnji član PSV Eindhovena, Johann Vogel (28) karijeru će nastaviti u redovima europskog doprvaka Milana. ........ Najveći gubitnik sezone Real Madrid već je ponudio 70 milijuna eura Juventusu za Šveđanina Zlatana Ibrahimovica, a taj novac će "Kraljevski klub" namaknuti prodajom RONALDA U MILAN, te Michaela Owena u Juventus. ........ Jel ko zna nesto o tome? Sad sam pre umoran da bi trazo po netu sta je istina a sta ne... VOGEL nikako! RONALDO 100000% Ja sam za. |
|
|
|
|
|
#693 |
|
Registered User
![]() |
E da, to sam procitao na index.hr
FORZA MILAN ![]() |
|
|
|
|
|
#694 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Vogel je vec kupljen.Za Ronalda su sve glasine,sumnja se da ce ga milan kupiti posto imaju na umu nekog od mladih napadaca iz serije a,Gila,Vucinic itd itd.Ja ne bih ronalda iskreno,.....bio je great once,sad vise nije tako...plus nije vise ni toliko bas mlad...hiljadu puta bi se pre opredelila za gilu.e da,juve nece prodati zlatana nikako....tako da ne znam kako ce los galacticos
nadomestiti `taj` novac Ne daj da te prevare novinari sada....svasta ce se pricati kao i uvek pred transfer term. cheers ![]()
|
|
|
|
#695 |
|
Registered User
Fave Players: Pipo, Gattuso, Savicevic
![]() |
Sta reci za utakmicu, ja i dalje nemogu da verujem da je Milan izgubio. Pa zar posle onakvog drugog poluvremena ono da nam se desi. Joj sto Ambrosini nije mogao da igra, pa da je on na poluvremenu ushao umesto Crespa tu bi bio kraj, a ovako se desilo sta se desilo. Neki moji drugovi prebacuju Ancelotiju sto nije pravio izmene na poluvremenu ili sto nije bar posle prvog primljenog nesto promenio, ali po mom misljenju covek nista nije kriv. Liverpul je jednostavno imao mnogo mnogo srece. Prvi gol je bila mala uspavanost u odbrani milana, a onda su se napalili i jos je onog glupog ceha moralo da ukenja da onako sutne za drugi, a onda je milanu vec usla voda u usi pa me nimalo necudi sto je bio penal. Jedina greska ancelotija (mozda greska) je sto nije uveo rui costu odmah po zavrsetku regularnog toka utakmice, ipak sveza krv u produzecima bi dosta pomogla, i ja nebih izveo gattusa vec Pirla posto se videlo da nema snage i sam je trazio izmenu. Sve milan bas nimalo nije imao srece i onda dalje se zna sta je bilo.
@ariel e cao, reci novosadjanka pa de si bre sugradjanko sto se tice fan cluba pa neverujem, ja neznam nikog ko navija za milan, ljudi iz mog okruzenja gotive "pederski" juventus (tim koji najvise mrzim na planeti, cak vise i od Partizana), Inter i Lazio. Ni ja nemogu reci da najvise na svetu volim milan, posto najvise na svetu volim Zvezdu i (delimicno) redovno posecujem njene tekme uprkos tome sto je skroz propala. Za Milan sam se zapalio jos ko klinac, dok je savicevic igrao za njih, od tada sam lud za njima, cak sam jednom i prisustvovao milanovoj utakmici, na moju veliku srecu to se desilo, a na mogu veliku zalost to se desilo samo jednom, no tako je kako je. Medjutim ukoliko stvarno postoji neka ideja o osnivanju fan cluba u ns ja bih bio vise nego zainteresovan i pripomogao bih koliko god mogu. ![]() |
|
|
|
|
|
#696 |
|
Registered User
![]() |
e da, sto se tice price o dolasku ronalda, pa ja se iskreno nadam da je to samo novinarska izmisljotina, jel stvarno nebih voleo da se "debeli" pojavi u dresu milana. Ako milan vec hoce tolko da se iskeshira nek se cima za npr Edua jel decko nije normalan kako igra, mada smatram da je milanu neophodniji desni bek od napadaca, jel eto pipo se oporavio. A desni bek nam bas treba, jel cafu je rupa i to velika rupa (bar po meni).
P.S. jedina vest koja me obradovala posle utakmice s liverpulom jeste izjava berluskonija da ce anceloti ostati na klupi milana, nadam se da se ostali slazu sa mnom |
|
|
|
|
|
#697 |
|
Registered User
![]() |
Ja bas i nisam odusevljen dolaskom Vogela u Milan, jer on ce biti na treningu partner Dhorasou,Simicu i ostalima koji nece igrat. A sto se tice Ronalda, covjek je jos uvjek jedan od najacih napadaca na svjetu, i sigurno bi dobro dosao, ali ne za neke velike pare. Ako misle potrostit velike pare neka kupe mladog perspektivnog napadaca. Gila je odlicno rjesenje.
Majstore a sto se tice desnog beka i Cafua nemozes tako o njemu. Po meni covjeku treba skinut kapu!! On toliko puta probije stranu toliko puta centrira, dovoljno je brz, jako brz da zasluzuje jos jednu sezonu u Milanu! A i ako nece igrat dobro, STAM se moze pomaknuti na desni bek i onda se otvara mjesto na ljevom beku. FORZA MILAN FORZA MILAN ![]() |
|
|
|
|
|
#698 |
|
Registered User
![]() |
A Carlo vs Berslusconi...
Drago mi je da ce ostati, jer ipak Carlo zasluzuje pohvale. Ovo mu je bila treca sezona i vidi se da njegov rad ima rezultate. A uz te rezultate treba i malo srece, a to ove godine nije bilo za osvajanje trofeja, al sljedeca je nasa!!! FORZA MILAN ![]() |
|
|
|
|
|
#699 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Nisam spavo citavu noc zbog tekme , al svaka nam cast dokazali smo da mozemo svakog rasuturit a ono sto smo primi 3 gola to je hmmm sta jznam nekakv pad koncentracije , trebao je Anceloti ako je u toku citave sezone ubacivo Ambrosinia i sad ubacit, al et sta je bilo bilo je. A Mirza za dresove i ja trazim neka rijesenja nema nigdje to kod nas ovdje .
a ovo za Cafu-a , dobar je pravo , a ja ne bi Ronalda doveo, vise bi volio Gillu. {my opinion } ![]()
|
|
|
|
#700 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ma cafu je najbolji desni bek na svijetu jos uvijek, a milan dovodi odda iz lazia koji ce bit zamjena cafu-u. Sto se tice ronalda to je totalna glupost od vijesti, i ako ga kupe to bi bio jedan od glubljih poteza u povijesti, pa on ima 30-ak godina , nije u formi i ne moze igrati u italiji. MORAMO uzeti gilardina, on je super napadac. Vogel nije neka klasa, ali je bio besplatan pa...ionako nece igrati. Ambrosini nije ulazio jer je bio ozlijeđen a glupi carlo je stavio JDT umjesto pippa. Sto se njega tice je mislim da on nije nikakav trener i da zasluzuje nogu iz kluba, problem je u tome sto niti galliani nije neki posebni transfrer-maher kao npr. Moggi.
Ancelotti mora otici, mi cekamo da juve dobije 3. zvjezdicu pa ce se onda svi cuditi.... Adios Carlo!!! |
|
|
|
|
|
#701 |
|
Registered User
![]() |
Carlo je car i nikako mu netreba dati nogu, a pipo nije sedeo na klupi posto kad mu je anceloti saopstio da mozda nece ni ulaziti u igru pipo nije hteo da ide na utakmicu i zbog toga je platio i novcane penale (bar tako kazu na TV).
I dalje stojim iza toga da je Cafu rupa u timu, stoji to da on probija stranu, ali to nije potrebno milanu, ima ko ce probiti stranu i bez njega, milanu je potreban jedan standardno dobar totalno defanzivni desni bek. To je moje misljenje. |
|
|
|
|
|
#702 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka' & Ronaldinho
![]() |
hej, jos neko iz novi sad!
dobro dosao!
|
|
|
#703 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Ja se ne bih slozila sa time da Carletto treba da napusti Milan,ipak retko je naci trenera koji za par godina napravi toliki uspeh sa jednom odredjenom garniturom igraca,tj sa manje vise istim timom igra prilicno dosledno sve vreme.Mislim da nejgovo najbolje vreme sa Milanom tek sledi.
E sad,Cafu,def jedan od najboljih desnih bekova na svetu,i najbrzih.To su stvari koje se ne mogu zanemariti.Zato nisam za to da se on menja,tj ne dok ne nadjemo odgovarajucu zamenu za Pirla.Jer evo sta se desava,kad Pirlo ne igra kako treba tj kad on nije kreator igre onda bukvalno svi nasi napadi idu preko Cafua i zato je on esencijalan igrac.Sa druge strane,ja sa slazem da on nekad zaboravi na svoju defanzivnu ulogu i da onda uglavnom primimo dosta golova.Ali verujem da je za to potreban drugaciji pristup igri i korekcija trenera.To je moje misljenje ![]()
|
|
|
|
#704 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#705 | |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Quote:
i to za Ancelotia ja ga ne bi nikad pustio iz kluba bar sto se mene tice , kao sto je vec neko reko rijetko koji trener moze da napravit tolko puno za kratko vrijeme. Jedino sto mu ja zahaterit nemogu ,jest to da kupuje starije igrace .
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|