AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 05-04-2007, 11:50   #7036

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Frustrated Milan Bosses Chasing Down Lippi - Report
The 2-2 home draw against Bayern Munich has reportedly convinced the Milan bosses that looking beyond Carlo Ancelotti is the only way to make a return to top form, and World Cup winner Marcelo Lippi is now firmly on their radar.
Milan have made very heavy weather of securing fourth place in Serie A - securing an almost imperative Champions League spot for next season - and the San Siro disappointment against Bayern has helped the Rossoneri boardroom make up their minds once and for all, report Il Giornale.

Marcelo Lippi, Frank Rijkaard and Macro van Basten are the three candidates being considered, but the World Cup winning coach is the favourite, as much due to his superior experience, more so in Seire A, as the fact that he is a free agent.

The club's senior players - Italian internationals such as Andrea Pirlo, Rino Gattuso and Alessandro Nesta, who have all worked very closely with him - are also said to be backing his appointment.

Lippi himself is said to be open to the idea now, according to a source close to former Juventus coach.

Moreover, the report suggests that he agrees in principle with Milan's transfer philosophy for the summer, and is ready to keep most of the current members of the technical setup.

It is being understood that nothing short of winning the Champions League trophy this season will save Carlo Ancelotti his job.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2007, 12:05   #7037

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff
nesmijemo odmah tako napadat pippa jer su nas njegovi golovi uvijek spasavali. Pippo je specifican igrac, vjerojatno on ni ne zna igrat nogomet ko neki napadaci, ali pippo zna zabit gol, glavom,nogom,ledjima,dupetom..prosle je sezone taj pippo zabio bayernu tri gola, ove godine nas je uveo u ligu prvaka svojim golovima protiv zvezde i u prvih je pet utakmica zabio 5 golova..kasnije su stigle ozljede i nije bas ni igrao..on je fizicki slab igrac da se nosi sa stoperima sam u napadu i puno je bolji kad uz njega igra jos jedan napadac, al ajd ti to objasni carlettu...ja mislim da bi pippo onu gilinu priliku s dva metra glavom ladno pospremio u gol

kao i uvijek , dobar post

i ko što kaže King Tiger- zna Pippo zabit zicer
a što se tiče Bayena - trebaju inzaghi i oliveira bit u prvih 11

al imamo mi prečeg posla do bayerna-treba preći Empoli(nisu baš lahak zalogaj)onaj Lazio nikako da popusti

FORZA MILAN

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2007, 12:07   #7038

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

milanista- samo izvještavaj-nije loše, mislim da bi Lippi dobro došao(ali sumnjam da će doći , zato jer će Ancelotti osvojiti CL ove godine)

pozz

Old 05-04-2007, 14:10   #7039

Bosniaco

Registered User

Bosniaco's Avatar

Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
Bosniaco is on a distinguished road
Ako Carlo osvoji CL ove godine ja cu uradit sta god hocete, ma nea sanse da on osvoji CL ove godine.
Old 05-04-2007, 14:50   #7040

wedran

Registered User

wedran's Avatar

Fave Players: maldini
wedran is on a distinguished road
znas sta bosniaco? ocigledno nepratis milan dovoljno pa ne znas kako je pipo igrao za milan i koliko je golova dao bayernu samo!!!! a kakve je to gilardino dao vazne golove????? a za simica ako nezna u napadu onda negrijesi na desnoj strani nikada!!! pa kada je bio standardan bili smo prvaci evrope!!!!
wedran is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2007, 14:57   #7041

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Gila je car, mada ni pippo nije loš -šta više dobar
Šimić je dobar , al ne dovoljno da ga uopšte možeš porediti sa oddom,cafuom ili bonerom-

FORZA MILAN

Old 05-04-2007, 16:17   #7042

Bosniaco

Registered User

Bosniaco's Avatar

Quote:
Originally Posted by wedran
znas sta bosniaco? ocigledno nepratis milan dovoljno pa ne znas kako je pipo igrao za milan i koliko je golova dao bayernu samo!!!! a kakve je to gilardino dao vazne golove????? a za simica ako nezna u napadu onda negrijesi na desnoj strani nikada!!! pa kada je bio standardan bili smo prvaci evrope!!!!
A wedrane ti hoces izgleda da se prepucavamo, ja pratim Milan vise od tebe sigurno, Imam cetri kanala koja su mogu da prenose Milan i jedan od njih uvjek prenosi Milan sto znaci da pratim svaku utakmicu Milana. Pippo je svoje dao, procitaj svoj post "davo je golove" to sto je on davo golove dao je, gleda se sadasnjost i buducnost. Izgleda da si veliki navijac Hrvatske pa branis Simica i nemozes da shvatis da je los. Star je i los i zavrsena prica
Old 05-04-2007, 16:42   #7043

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Samo nesto vam mogu rec a to je da svi igraci cast izuzecima su u veoma losoj formi a posto gila je zaduzan za postizanje golova a njih nema on mora bit kriv to je normala.Covjek je stvarno igrao dobro u Parmi dok u Milanu to ne pokazuje jos uvijek treba ga pustit i dat mu sansu ,jer kako neko rece samo fali da ga pustimo u juve pa da tu zaigra i bude najbolji.Momak je mlad ima jos da radi a veliki pritisak je na njega,a kako god okrenete prvi je strjelac Milana.

SVE DAMO GILU NE DAMO

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2007, 16:52   #7044

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Ako Carlo osvoji CL ove godine ja cu uradit sta god hocete, ma nea sanse da on osvoji CL ove godine.
Držim te za riječ....može?
Quote:
Gila je car
Senahide,ne seri majke ti
Quote:
Covjek je stvarno igrao dobro u Parmi dok u Milanu to ne pokazuje jos uvijek treba ga pustit i dat mu sansu ,jer kako...
Pa zar do sada nije imo šanse???? Ako je iko imo šanse on je ima samo zabrlja kad ne treba. Dovoljan ti je primjer onaj promašaj protiv Rome. Gila je dobar igrač i ništa više. Nije velik niti će ikad bit,na našu žalost. On je dobar kao zamjena za Ronalda ili nekog vrhunskog napadača koji/ako dođe u Milan i to je to.
FORZA MILAN!
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2007, 17:50   #7045

Bosniaco

Registered User

Bosniaco's Avatar

Quote:
Originally Posted by milanista mosta
Držim te za riječ....može?
Dogovoreno!
Old 05-04-2007, 18:33   #7046

KAKA_22

Registered User

KAKA_22's Avatar

Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
KAKA_22 is on a distinguished road
e ljudi nije me dugo bilo!!!!! moram ucit, bla bla!!!! takva sranja!!!! pa sam sad za praznike izdvojio malo vremena!!!!!! e ovaj Gila stvarno nije dobar, il nije u formi!!!! jedno od tog dvoje je!!!!! frajer je ono s glavom trebao zabit, a o sucu protiv bayerna necu uopce da pricam!!!! ono kad je Gila zabio gol, to uopce nije bilo zalede!!!! kad je KAKA skrsen 1 put to je bio penal, kad je drugi put nije bio!!!! 2 gol Byerna nije smio bit gol!!!!! bio je faul na Nesti!!!!! a i sad se vidi kolko nama Nesta znaci!!!! po meni ovaj brochi nema sta trazit u Milanu!!!! Jankulovskijevi nabacaji u utorak su bili preocajni, Gila-No comment!!!! kad sam gledao utakmicu protiv Rome frajer je fulo cijeli gol!!!!! to nije za ljude!!!!! Maldini je star nemoze se vise kretat, ali je legenda!!!! unatoc godinama niko ga nemoze proc!!!!! Oddo, po meni nije zadovoljio uvjete!!!!! ja osobno nisam htio da Oddo dodje, radije bi na njegovom mjestu vidio Ćorluku!!!!! to je nesto o obrani!!!! veza-dobra za sad, jedino bi za zamjenu Pirla kad se umori trebalo dovest Modriča!!!!! napad-katastrofa!!!! mi trebamo imat zamjenu za Gilu, Ronalda!!!!! a idealna zamjena bi bio Eduardo!!!!!!!
Old 05-04-2007, 18:42   #7047

KAKA_22

Registered User

KAKA_22's Avatar

Fave Players: KAKA, GILA, DROGBA, MODRIC, EDUARDO, ESSIEN,....
KAKA_22 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Bosniaco
A wedrane ti hoces izgleda da se prepucavamo, ja pratim Milan vise od tebe sigurno, Imam cetri kanala koja su mogu da prenose Milan i jedan od njih uvjek prenosi Milan sto znaci da pratim svaku utakmicu Milana. Pippo je svoje dao, procitaj svoj post "davo je golove" to sto je on davo golove dao je, gleda se sadasnjost i buducnost. Izgleda da si veliki navijac Hrvatske pa branis Simica i nemozes da shvatis da je los. Star je i los i zavrsena prica
ajde da ti ja neke stvari pojasnim!!!!!! Simic nema sanse da je star za Milan!!!! kolko ima godina???? 31!!!! kolko oddo ima???? 30!!!!! kolko Maldini ima???? 39!!!!! kolko Nesta ima????? 32!!!!!! i zato suti jer samo je Oddo mladi od njega u obrani!!!!!!! imaj malo respecta prema njemu jer da on dobije sansu u Milanu sigurno bi bio jedan od najboljih obrambenih igraca u europi!!!! i to nema nikakve veze sto smo veliki navijaci Hrvatske, nego samo govorimo istinu!!!!!
Old 06-04-2007, 03:43   #7048

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
ja nisam za neko razapinjanje i protjerivanje gile, al je cinjenica da je u 4 dana, masio prazan gol protiv rome za tri boda koja bi nam mnogo znacila u borbi za cetvrto mjesto i onda s dva metra gol protiv bayerna sto bi mozda promijenilo tijek utakmice. nama jednostavno treba napadac koji ce davat 20-30 golova po sezoni jer to svaki veliki klub u ovom trenutku ima. nikad nisam bio protiv gile nit cu bit, al one price da se on jako trudi jednostavno ne drze vodu, jer bi se i ja trudio isto toliko da igram napad u milanu, ali ne znaci da bi mogao zabiti gol..onakve prilike koje je on imao se jednostavno ne smiju masiti, jer nas to moze kostati velikih utakmica i trofeja
geoff is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2007, 03:58   #7049

Irma

Registered User

Irma's Avatar

Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
Irma is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by DavieBoy
Ne znam...ja sam nekako veoma uvjeren da cemo ih proci,ali eto mozda mi samo srce govori tko zna....SENAHIDE: nikad se ne kladi protiv DINAMA ope su varazdinci dobili po guzi IRMA,vjeruj mi da je svemu ENIS kriv on me napio
Quote:
dobro ja sam ga napio sta sad ... nisam ja kriv sto voli popit .
MA hajd eto vjerujem ti... Ako i on sam priznaje ...
Ljudi ja i dalje vjerujem da se mozemo kvalificirati u polufinalu LP...
Irma is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2007, 06:37   #7050

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Sinoć extra provod u Ljubuškom.
Šta se ba svađate. bolje zapjevajmo:
Ide prva kamila
Ide druga kamila
Ide treća kamila