![]() |
|
|
#7111 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7112 |
|
Registered User
![]() |
Evo za nekoga ako ne zna http://www.youtube.com/milanchannel
|
|
|
|
|
|
#7113 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
E di nam je tablica predicta? sezona je pri kraju....
|
|
|
|
#7114 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Bajern : AC Milan
0:1 Inzaghi Konačan Predict
|
|
|
#7115 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Da ne duzim. moj Konacan Predikt je:
Bayern-Milan 0-2 Kaka, Inzaghi
|
|
|
#7116 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
reko mi je warp da ce tabela biti iduce sedmice ima sad nekih obaveza i tako
|
|
|
|
#7117 |
|
Registered User
![]() |
Pa u koliko prodjemo, igramo protiv engleza... Sa kojim englezom bi nam bilo najlakse...hm... let me think here... Liverpool, izgubismo u finalu LS, Chelsea hm... ne bih bash nesto volio, Mancester... 7-1 vs Roma.. hm.. znam da smo prosli protiv njih ali eto isto je dosta zajebano...
Znam da je glupo pricati o ovome, da prvo trebamo sjutra da prodjemo pa onda sve ali eto u polufinalu ne znam sta vi mislite, meni se cini Liverpool bi nam bio najbolji protivnik. |
|
|
|
|
|
#7118 |
|
Registered User
![]() |
Sastavi za utakmicu Bayern - Milan
Bayern : Kahn, Lell Lucio Van Buyten Lahm, Salihamidzic Bommel Hargreves Ottl Makaay Podolski Milan: Dida, Oddo Nesta Maldini Janku, Gatusso Pirlo Seedorf Ambrosini, Kaka, Filipo Zamjene : Bayern: Rensing,Ismael, Goerlitz, Karimi, Deisler, Santacruz, Pizarro. Milan: Kalac, Serginho,Cafu, Kaladze, Simic, Oliveira, Gourcuff. Po ovome opet igra sa dva defanzivna vezna, i jednim spicem... |
|
|
|
|
|
#7119 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Daj bože sutra časno ispast od Bayerna-da ne idemo na Mančester (šalim se ,ba),ono je bilo čista (ne)sreća-slomili su Romu na početku i ovim nije bilo do igre, npr. BiH-Grčka , isti vrag.....neam pojma šta bi sa vučicom, navijao sam za nju-lakši protivnik
@vlado-pobjednik iz Bayern-Milan ide na Mančester-nema biranja,,, ,žao mi Valensije -pravo-nisu to zaslužili.. sutra lijepo u Minhen na Bayern, pa fino na Mančester-po finale....imamoi mi Nestu-neće bit katastrofe(niti uopšte poraza) don't worry !!!!!!! FORZA MILAN
|
|
|
|
#7120 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
u koliko prodjemo igramo s Manchester, drugo polufinale je Chelsea-Liverpool. tako je zdrepka odlucila ako nisi znao
|
|
|
|
#7121 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Pirlo
![]() |
Bayern-Milan 1:2
Inzaghi, Ambrosini Konacan predict |
|
|
|
|
|
#7122 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Bayern-Milan 2:3
Pizzaro Hasan Kaka Ambrosini Pippo Konacan Predict!
|
|
|
#7123 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7124 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
eh ljudi ancelotti ide na 0:1 djaba pogadjate te rezultate, zar niste dosad skontali njegovu taktiku
uzda se u srecu i u formaciju 4-5-1 t.j. da ce ambrosini dat go u 90 minutu to se najbolje moglo vidjet iz njegovih izjava na press konferenciji ko je procito sta je reko danas, zna o cemu pricam daj boze da grijesim, al sve mi mirise na takvu igru... |
|
|
|
|
|
#7125 |
|
Registered User
![]() |
Dakle...englezi imaju finalistu...zaslužuju,jebiga imaju trenutno najjaču ligu na svijetu.
Mi idemo na Man.Utd. Uz sav moj optimizam mislim da mi Man.Utd. ne možemo proć i zbog ekipe i zbog Ronalda koji trenutno igra najbolji nogomet na svijetu(ne volim ga i ne mogu ga smislit ali to je realnost). Lopta je okrugla ali teško,teško...ima šanse uvijek pogotovo kad se tim zove MILAN ali...vidit ćemo to je jedino sigurno. Sutra vam vjerojatno igra ista postava kao i u Milanu. Čak se ta postava pokazala jako dobrom u prvoj utakmici. Gourcuff ne smije sutra igrat,niti će a ostalo znamo. Uz malo sreće idemo dalje. FORZA MILAN!!!! |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|