![]() |
|
|
#7396 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Ale, ale, ale Milan ale
forza lotta, vincerai non ti lasceremo mai...
|
|
|
#7397 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Joj ja se sav tresem od srece. Pa zaista ovo je nesto fenomenalno...
Kaka i Gattuso dizu publiku a i ja odmah skacem u sobi za njima. jojjjjjjjj ludilo ludilo ludilo AC Milan je poludioooooooo Uzimamo ako Bog Da i Liverpol i plus osveta..... uuhhh Bit ce pakleno Svi su odigrali fenomenalno samo me Cafu mal zivcirao cim je usao prodao 3 jebene lopte a i Pirlo je mogao dati sedorfu bar jedan slobodan udarac ali dobro sve u svemu Fenomenalno...
|
|
|
#7398 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Samo je jedan Ronaldo, ovaj što igra u Manchester je tek C od pravog Ronalda
, mada po meni neije ni Ž.Ronaldo ![]()
|
|
|
#7399 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
nisam gledala od početkaaaaaa
![]() glupi španjolski... ![]() al....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako sam sretna... e.. ne mogu opisat... presretna što smo dokazali da se ne može s nama tako zajebavat... a svi su nas podcijenili... i cijelo ovo šlepanje cijelu sezonu se isplatilo, jer ovo finale sam priželjkivala... jedva čekam, ma kako god završilo... al ne sumnjam u našu osvetu! ![]()
|
|
|
|
#7400 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
samo jedna rijec
SKROMNO
|
|
|
|
#7401 |
|
Registered User
Fave Players: [ 14 ]T. Henry,[ 22 ] Kaka',[ 21 ] Andrea Pirlo...
![]() |
Ne treba nista posebno pametovat...presretan sam.Anceloti ipak ostaje heh,iscup'o se hehe.Ali neka svaka im cast svima.Joj jest onaj Seedorf zivina.Legenda ziva,k'o da mu je 25. godina...el fenomeno.Malo me je nervir'o Oddo,ali sta sad...jebaji ga.Rezultat sve kaze.A ono Gila poceo imitirat Kaku' hehe...
Na kraju samo lud moze reci da je C.Ronaldo bolji od Kake...nek nam ga popuse.Ma on je najbolji na svijetu. VIDIMO SE U ATINI !!! OSVETA JE OSVETA !!! A sa Fiorentinom nije tak ni bitna utakmica kako god...heh JOJ STO MI JE DDRAGO HEHEH !
|
|
|
#7402 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
jos jedna bitna stvar u drugom poluvremenu, nismo pali igrom, sto nams e znalo desavat cesto nakon velikog vodstva
e isto samo sad treba primjenit i protiv Liverpoola Ma sigurno im nije drago sto je Milan proso, jer znaju da se onakva utakmica ne moze ponovit, ono se desi jednom u 50 godina, po trenutnoj formi i zbog te "lekcije" od prije 2 godine Milan ima neku prednost u finalu. Mada, jbga, finale je finale, nikad se ne zna, treba igrat ne 90, nego 98 minuta hehhehe ako treba Valjda je to i Carlitu jasno sad.Idemo po 7 titulu, Forza Milan |
|
|
|
|
|
#7403 |
|
Registered User
Fave Players: CAPTAIN MALDINI!!!! Shevchenko,Kaka,Ronaldo,Pandev
![]() |
Ej koj e na ovaj forum od makedonija?
FORZA MILAN!!!!! |
|
|
|
|
|
#7404 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ja sam upravo pogledao snimku da nakon prijenosa mogu sve u miru promotriti...
Mama me proglasila luđakom, hahaha! Nakon Gilinog gola cijei San Siro skace i pjeva: " tko ne skače Interista je!! " Sada osveta, moramo dobiti Liverpool!!! Igru neću ni komentirati jer smo bili savršeni!!! HVALA ROSSONERI!!!!
|
|
|
|
#7405 | |
|
Registered User
Fave Players: Alessandro Nesta, Pato, Kaka, Maldini
![]() |
Quote:
Andiamo grande MILAN....
|
|
|
|
#7406 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
![]() Sta da kazem za danjasnju utakmicu, ma nemam rijeci nemogu opisati. Jednostavno ja sam bio jedan od prvih koji je rekao da necemo osvojiti CL a ne samo to rekao sam da necemo stici ni do Finala al hvala Allahu evo u finalu smo pa sha Allah da ha ja. FORZA MILANNNNNNNNNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#7407 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#7408 |
|
Registered User
![]() |
Nemam sorry
To je uobičajeno na San Siru, kako od strane naših navijača tako id od strane Interista...Inter je odgodio feštu za scudetto sa 22.05. na 27.05.... kao ako Milan izgubi finale da slave dvostruko... kakvi jadnici! ALI, ovaj put nema iznenađenja, moramo pobijediti i tako završit' s tom tragedijom u Istanbulu.
|
|
|
|
#7409 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#7410 |
|
Registered User
![]() |
Mislim da oni pjevaju "Neroazzuro" umjesto "interista"...al nisam siguran. Pjevalo se to obostrano kad sam bio na utakmici Milan-Inter ali nisam siguran sada. Ima svakakvih verzija
![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|