![]() |
|
|
#736 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Ej Sale...pa to uopste nije losa ideja....cak bi bilo odlicno da organizujemo tako nesto!!!Taman da nas vi malo poducite o vodjenju kluba jer vec postojite dugo!!COOL!!Ja se nadam da cemo mi do pocetka sezone imati 50 clanova i oformljen klub.
![]() Onda cete dobiti pozivnicu od mene( ja cu biti prvi zenski predsednik ,zar nije to strava??!!!...dobro i `blejim` ce biti bitan faktor u klubu priznajem...![]() )
|
|
|
|
#737 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Vozdra narode!!!
Ej Dragana de ako imaš neke podatke koji su potrebni za osnivanje fan kluba pošalji mi ih na mail. Unaprijed hvala... Ja ev ne znam gdje mi je glava danas zadnji dan škole pa ludujem čitav dan sa društvom... za par dana idem na Majevicu (planina u blizini mog grada) i tamo ću ostati 10tak dana, imam neke treninge, tak ako se nebudem javljao imate puno pozdrava od mene!!!! ČUJEMO SE, NADAM SE USKORO!!!!!!!! ![]()
|
|
|
#738 |
|
Registered User
Fave Players: Pipo, Gattuso, Savicevic
![]() |
@mirza
jos uvek nismo dobili odgovor od AIMC, tako da ne mozemo nista da ti kazemo tacno, ali kad dobijemo zvanicne uslove za osnivanje postavicemo ih i ovde na forumu. @Sale na otvaranje fan kluba su pozvani svi rossoneri, samo ne zna se jos kada ce tacno biti to otvaranje, jel nismo jos uvek nakupili 50 clanova, ali na dobrom smo putu. @all ja sam poceo sa izradom sajta fan kluba u srbiji, ali nesto sam lenj ovih dana tako da sam stao sa radom, ali kontam da cu u narednih nedelju dana zavrsiti sajt, pa cu vam dati link ovde da se detaljno raspitate o svemu sto planiramo da radimo i naravno da nam date podrsku za sirenje rossonerstva po svetu :P |
|
|
|
|
|
#739 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
ali ipak si ti president tako da ti je sve oprosteno ![]() e da jos nesto sam hteo da pitam, jel zna neko od vas gde se mogu naci video klipovi nekih vecih incidenata Milanovih navijaca (nebitno protiv koga i koja grupa, samo da se dobro zakuvalo ![]() Last edited by blejim; 17-06-2005 at 20:48. |
|
|
|
|
|
|
#740 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
@Blejim i Ariel,mi smo se poceli ovdje ozbiljno dogovarat da dodjemo na tu osnivacku skupstinu jer volimo Milan,a i volimo da nam guzica malo vidi puta i dobar provod pa se nadam da cete i to imat u vidu!Jedino sto bi vas molio da probate javiti tocan datum 15-20 dana ranije da si mozemo sloziti sa poslom.Ja vec sada vidim da ako to jos bude u toku ljeta da cu biti u problemima ici jer je sezona,a vidite i u mom imenu sta sam po zanimanju(mozda mozete srediti kakvu gazu za mene tamo u to doba
)!@Mrki,mozemo i tebe pokupiti putem! Sretno i pozdrav |
|
|
|
|
|
#741 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
@dj sale : nema frke,sve ces saznati na vreme...samo da mi vec jednom osnujemo taj klub!!!!
Sto ne dodjes na exit kad si vec DJ....eto tamo ce blejim raditi kao obezbedjenje ja kao promoterka ili hostesa ili prevodilac( PLEASE GOD PLEASE) pa da nas taman i upoznas ![]() Svi cete biti pozvani na otvaranje kluba Obecavam![]()
|
|
|
|
#742 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
gdje ste ljudi sta ima , ev cekam 5 dana da nek postavi kakav post al nish ,prihvatili se ljudi knjige
. Kako zivot kod vas , jesmo li i mi pozvani iz BiH da dodjemo na otvorenje kluba i vi cete nama doci ako bog da jedne godine
|
|
|
|
#743 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
sto kaze enis i ja cekam da neko nesto postira ali nista,sto se tice kluba moje je misljenje isto ko enisovo,valjda ce se i nas netko nekad sjetit u ovom cumezu od Bosne,aj pozdrav ljudovi
|
|
|
|
|
|
#744 |
|
Registered User
![]() |
Christian Vieri (Inter) je prost igralec in Milan ga skusa pregovoriti naj pride v a.c. Milan.
![]() |
|
|
|
|
|
#745 |
|
Registered User
![]() |
nece valjda bobo da zaigra za nas
![]() |
|
|
|
|
|
#746 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka' & Ronaldinho
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#747 |
|
Registered User
![]() |
Vieri danas potpisao na dvije godine za nas,neznam da li je to dobar potez!Nadam se da je još željan dokazivanja jer ako je onda smo prošli fantastično!
Pozdrav |
|
|
|
|
|
#748 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma sta da kazem , uvjek mi je bio ono igracina samo prosla sezona mu i nije bila bog zna sto. Al on kad zaigra onda ubi , sve u svemu jos jedna legenda u Milanu , jer ipak Vieri je Vieri meni je drago jer trebamo jednog jakog spic napadaca pored Sheve i Crespa
kako li ce igrati u dueta sa Crespom vidicemo i to . al nesh me zabrinjava ako smo doveli Vieria sanse za Gillu su manje jbg to je neko moe misljenje jer ipak imamo et sad 5 napadaca valjaju se oni svi izigrat a vidili smo proslu sezonu da je ancleoti rijetko zamjenjivo napadace . Moje misljenje no hate ![]()
|
|
|
|
#749 |
|
Registered User
![]() |
Cez 1 leto bo zamenjal Ancelotija Frank Rijkaard ali Marko Van Basten. Shevchenko bo sel v Chelsea za 80.000.000 eura in s tem denarjem bodo poskusili kupiti Ronaldinha.
|
|
|
|
|
|
#750 |
|
Registered User
![]() |
Mislim da će Gillardino ipak doći k nama,a da je s kupovinom Vierija Crespo na ledu,a što se tiče Rijkarda ili Van Bastena neka dođu i zamjene Ancelottija,ali mislim da nema nikakve šanse da nas Sheva napusti prije kraja karijere i to je Berlusconi dosta puta naglasio!Uglavnom guštat ćemo kad Vieri zabije interu i pokaže im da su ponovo pogriješili kad su dopustili da im igrač pređe u naše redove(vidi primjer Pirlo,Seedorf,Crespo(zaobilaznim putem)......)
Pozdrav |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|