![]() |
|
|
#7906 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Kad treba pisat o Milanu niđe niko...a kad treba jebat majku nekome,eto vas od jednom sviju...
|
|
|
|
|
|
#7907 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Slažem se sa ovom gore izjavom...
Interimovic, što se mene tiče, ja te pozivam da ostaneš što duže na ovom podforumu jer je tako puno zanimljivije i raznovrsnije. Ne razumijem zasto ste napali čovjeka samo zato sto navija za Inter. Neka navija za koga hoće, nikoga nije vrijeđao, samo se malo šalio što je normalno i sasvim dopušteno. Malo razmislite prije nego počnete napadatio svakoga tko ovdje dođe ( tony29, DJ Sale...). Možda bi trebalo uvesti baniranje i za GLUPE postove!! Interimovic, dobrodošao i uzivaj. MILANO SIAMO NOI! P.S: Ronaldinho i njegov brat viđeni u Milanu... ![]()
|
|
|
|
#7908 |
|
Registered User
![]() |
Milan doveo novog napadača
Navijači Milana sa nestrpljenjem su očekivali vijesti kada će klub konačno obznaniti ime novoga napadača. Nagađalo se da li će to biti Eto’o ili Shevchenko ili možda Ronaldinho? Međutim fanovi će se za sada morati zadovoljiti sa 16-godišnjim Mitjom Noviničem, veoma perspektivnim Slovencem. Ovo je za sad drugo pojačanje koje je Milan doveo tijekom ovog prijelaznog perioda, ranije je Ibrahim Ba ponovno pristupio u redove europskog prvaka. |
|
|
|
|
|
#7909 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Gledam ovih dana ovo prvenstvo j.amerike, pa jebote 100 liga prvaka i evropskih prvenstava, milina gledat kako ljudi igraju, dobro je da se bar negdje kolko tolko fudbal još nije previše komercijalizovao i da nema previše taktiziranja u igri, neg se igra iz ljubavi i sa srcem.
NO AL CALCIO MODERNO!
|
|
|
#7910 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
A sto se tice Ronaldinha i burazera nadam se da su pricali i s Morattijem, vi imate Kaku, ne treba vam jos jedan genijalac na sredini terena. Vidim da Galliani zeli Cassana, kada se sjetim prije 2-3 sezone dvojca Cassano(Roma)-Gilardino(Parma), dva dragulja koje je zelio svaki klub na svijetu, vrijednost se procjenjivala na 10-ke milijuna eura a sad... Vjerujem da nisu zaboravili igrati nogomet i ako Anceloti uspije iz njih izvuci puni potencijal to ce biti uzitak gledati. |
|
|
|
|
|
|
#7911 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
Quote:
Samo opushteno brate,dechko je glup to se vidi pricha neke nebulozne stvari potpuno...A ne vidim razlog shto bi ti stajao u njegovu odbranu...
|
|
|
|
#7912 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
A otkad ja nisam nista napisala na ovom forumu... Ma bit ću aktivnija kad prođe ljeto.
Galliani je izjavio da je potencijalni novi igrač Cassano, i dalje ne odustaju od Ronaldinha, Eto'o-a i Shevchenka. Et ja ne znam šta da više napišem... |
|
|
|
|
|
#7913 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7914 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
![]() |
A nisi se zapitao zashto neko od nas mrzi Inter ? Ne prichaj neke nerealne stvari,ti kada bi poshao na njihovom forumu zatekla bi te ista netrpeljivost i mrzhnja chak i veca... Razmisli malo prije nego stanesh na stranu Interista. p0z
|
|
|
#7915 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Fino ovo za Cassana, valjda bude šta od toga...mada smo ga trebali dovesti koju godinu ranije, al et...
|
|
|
#7916 |
|
Registered User
![]() |
Berlusconi: Bring me Adriano!
Milan President Silvio Berlusconi admits Andriy Shevchenko is too expensive, but publicly asks Inter for Adriano! The patron has never disguised his fondness for Sheva, even after the Ł30m move to Chelsea leaving the door wide open for a surprise comeback. “Shevchenko is always in first place for me, but Roman Abramovich is asking too much. Shevchenko would have no problem in returning to us and I am convinced he would be the ideal partner for Ronaldo.” “Our fans must relax. We will get a great player, but without rushing it, as it is important to have patience,” said the patron after missing out on David Suazo to rivals Inter. “Cagliari offered us Suazo, then when we discovered it was not possible to sign him, we stepped aside and refused to put obstacles in Inter’s path.” The good rapport between the two ‘cugini’ could also see a shock summer transfer, as Suazo’s arrival pushes Adriano out of the Nerazzurri squad. Could Milan swoop for the unsettled hitman? “If only! I have always liked Adriano a great deal and think that he would be at ease at Milan among all the Brazilians we have here,” smiled Berlusconi. “Milan are a huge family and being here would give him the opportunity to express himself at his best, just as Ronaldo already has.” This is not the first time that the thought of Adriano wearing the Rossoneri jersey has crossed the front pages, but Berlusconi takes it a step further. “With what happened recently I’m not sure if it will be possible, as I called Massimo Moratti to organise a friendly match so Milan and Inter could celebrate their success together, but we haven’t been able to find a date yet. “Having said that, I repeat that I would very much like Adriano at Milan if we could reach an agreement with Inter.” Other candidates for the forward role include Samuel Eto’o and Ronaldinho, but Barcelona have stated the pair are not for sale. “I also want to remind fans that we already have an important new player – Ronaldo can now compete for us in the Champions League.” Meanwhile, Milan are closing in on former Juventus and Roma midfielder Emerson, who will not be needed at Real Madrid after Fabio Capello’s dismissal. The Brazilian, known as ‘Puma’, has reportedly already been in negotiations with the Rossoneri for some time and finally got the all-clear to leave Madrid. |
|
|
|
|
|
#7917 |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
Mogucnost dovodjenje Adriana postojala i prosleg ljeta,nakon svadje sa mancinija al uprava ga nije pustila od prostih ljubomorni razloga iako se on nije uklopio u takticki zamisli tima.Ako postoi sansa dovesti ga treba se odma iskoristiti jer bio bi najbolji partner Ronalda i sa to bi resili problem navalnu liniju za duze vreme. ![]() |
|
|
|
|
|
#7918 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7919 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Gazzetta dello Sport
‘Adriano? If only!’ Milan President Berlusconi invites talks with Moratti ‘Sheva remains our ideal choice, but he’s too expensive. We’ll sign a great star and a young defender’Ancelotti in Canada for Pato Najvise volim Berlusconija on odma sve direktno.Ovo je iz veoma dobrog izvora Gazzetta dello Sport interw s nasim presjednikom.............. U zadnje vrijeme najvise se spominje Cassano Adriano Etto Fred i Pato od napadaca a sto se tice veznog reda Emerson je izgleda pred potpisom jer se Real odreko njegovih usluga a takodjer na goal.com pise da smo ponudili pare za Mottu
|
|
|
#7920 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Svašta se muti sa nama, nemam pojma, mislim da bi tu Sheva najbolje pomogao, a et, ne znam ,koliko to Abramović traži da je Berluskoniju "preskupo",€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Adriano nije nikako loš izbor,samo bi gradski derbi između AC Milana i FC Intera, bio južnoamerički derbi između Brazila i Argentine....al eto , kad igra Brazil lijep fudbal, nisam protiv, Italijanska odbrana,srednji red pola italijanski,pola brazilski, i brazilski napad....ne zvuči loše, i neki se pitaju, zašto smo prvaci evrope ,????hmm samo ne znam šta će im Motta, previše grub igrač, al previše, to nam nebi trebalo .....ja sam protiv njegovog dovođenja 100%, a tako mislim i za Emersona... pozz
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|