![]() |
|
|
#781 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ej narode imam jednu molbu...
Pošto imam nekih problema sa konekcijom te nikako nemogu naći slike od naših igrača (pogotovo onu sa svim našim igračima za sezonu 2005/06) može li mi neko molim vas dati linkove gdje mogu pronaći neke slike... Unaprijed hvala!!!
|
|
|
#782 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
di ste ljudi,nema nitko nista ne pise,ste zivi il mrtvi?
|
|
|
|
|
|
#783 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Evo upravo sam vidio golove su tekme Lugano - Milan 0-7!!
Kaka,jankulovsky,sheva,serginho,vieri,rui costa, vieri... Bili smo ok, iako ovaj seedorf nikako da proigra. |
|
|
|
|
|
#784 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ev raja i ja sam doso bio sam na odmoru i pravo je super bilo. a vidim da slabo postavljate
postove sta je ovo ba, prihvatite se tastature .
|
|
|
|
#785 |
|
Registered User
![]() |
Vsi na FerAgostu
![]() |
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
trenutno nisam u toku zbivanja....Znaš li gdje mogu naći snimke tih golova?
|
|
|
|
#787 |
|
Moderator
![]() |
Ev osvojili smo Berlusconijev kup, pobijedili smo Juventus 2-1 golovima Kake i Serginha...
FORZA MILAN!!! Za Juventus je Viera bio strijelac, izgleda da se pravo uklopio u zebre... ![]()
|
|
|
#788 |
|
Registered User
![]() |
E golove protiv lugana mozes naci tako sto ces otici na " games and tactisc" pa onda na link lugano-milan i tamo je u jednom od postova link za golove. samo malo potraži. E, da vas nesto pitam. Gdje bih ja mogao najpoviljnije kupiti ovaj novi dres milana?? kad bih narucivao sa acmilan.com zajedno sa posiljkom i brojem iza bi me dosao 90 eura, a to je ....dosta love! I jel netko gledao berlusconi trofej, cujem da se Gigi ozlijedio, i nedved!haha! Taj vieira je opak, bit ce svega ove sezone...
|
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#790 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
i ja se mucim sa dresovim ima godina kolko hoces
, neki dan kad sam bio na moru covjek je prodavo orginal 100 € a to je skupo jbg a na ebay-u mozes narucit i za 30 € .al ide mi rodjak za koji dan u italiju pa cu ja njemu dati pare najvjervatnije da mi uzme , sreca pa je i on navija za Milan ;D.
|
|
|
|
#791 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Evo,probajte malo na ovoj adresi http://www.calciomania.com/indexita.asp
Čini mi se da kad se naruci 5 komada nečega odjednom da se dobiva 6 ili slicno!! Pozdrav |
|
|
|
|
|
#792 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Na ovaa adresa http://www.milanfan.com/ moze da gi vidis golovite od site prijatelski so gi igrase Milan no treba da se registriras.
pozdrav
|
|
|
#793 |
|
Registered User
![]() |
e ljudi....sutra u 21.15h na Poljudu!!!
Hrvatska-Brazil!!! bas me zanima... |
|
|
|
|
|
#794 |
|
Moderator
![]() |
Jebga prijateljska je utakmica, pa se može svašta očekivati, mislim da će Brazil igrati za publiku sa što više atrakcije, a bez nekih rutinskih golova isl...
A i mi večeras isto igramo veliki derbi sa Estonijom Nema nam pola igrača, ali glavno je da je Barbarez tu.... Gledao sam one parove Serije A za ovu godinu, prva 2 kola nam i nisu posebno teška Ascoli i Siena, u 10.kolu igramo sa Juventusom, a u 15. sa drugim klubom iz Milana nemogu im se sjetiti imena
|
|
|
#795 |
|
Registered User
![]() |
-----------butina----
tomas--r.kovač--šimunić ---tudor--n.kovač----- srna--------------babić -------kranjčar----- ---klasnić--olić--- (nema prše.... )a brazil ---------dida----- cafu-juan-lucio-carlos -------emerson---- kaka--------ze roberto-- adriano--ronaldo--robinho Hm.....valjda ce srna nabacit koju savrsenu loptu kao i do sada.... |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|