AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 13-08-2007, 04:58   #8356

kryle85

Registered User

kryle85 is on a distinguished road
Konacno sam se registrirao.pozdrav svim nasim navijacima najjaceg kluba na svijetu.Ne treba nam nitko,najjaci smo i ovako.jest da je ekipa malo starija ali rezultati govore sve.FMF!
kryle85 is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2007, 05:07   #8357

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Fave Players: Kaka',Pato,Nesta,Gatuso,Maldini,Villa...
r-15 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kryle85
Konacno sam se registrirao.pozdrav svim nasim navijacima najjaceg kluba na svijetu.Ne treba nam nitko,najjaci smo i ovako.jest da je ekipa malo starija ali rezultati govore sve.FMF!
Welcome....Procitao sam da je sa Mottom sve zavrseno,i danas potpisuje.Isto tvrde i za Emersona koji dolazi na jednogodisnju pozajmicu.Bice guzve na sredini terena,pitanje je koliko ce Gourcuff igrati.....

Pato the PRODIGY!!!
r-15 is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2007, 05:28   #8358

krile

Registered User

krile is on a distinguished road
dobar je motta,al njega vidim kao zamjenu za neke od nasih udarnih igraca,ne vidim shemu u kojoj bi on bio ispred gattussa,pirla,ambrosinija ili seedorfa,al fino bi bilo imati takvog igraca ako se netko od ovih ozlijedi.
krile is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2007, 08:22   #8359

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
dobro je to za mottu, bit ce sjajna rezerva nekome iz trija rino-pirlo-seedorf
mislim da nam emerson nije potreban, jer on nema igru prema naprijed, a u defanzivnom dijelu su medju najboljima na svijetu rino(najbolji!) i ambro..

moram sam malo prokomentirat nedavnu vijest da je real kupio sneijdera...
koliko god da sam protiv takve politike kluba koju predstavlja real, to da svake godine potrose 150 mil. eura na pojacanja, utoliko me zivcira sto milan, klub jednakog bogatstva i bolje tradicije, predstavlja drugu krajnost..

naime, na trzistu ima nekoliko sjajnih mladih veznih igraca, kao sto su recimo van der vaart, diego, sneijder, pa huntelaar ili babel koji je otisao u liverpool...i sada, realu nije problem, nakon sto su vec potrosili 50 milijuna, ladno dat za sneijdera 30 mil. jer im treba takav vezni igrac, a mi se cjenkamo oko motte, ocemo li dati 4 ili 5 miljuna...

svima je jasno da ovom milanu treba jos 2-3 pojacanja, momcad koliko god izvrsna i skladna bila, je objektivno stara, i umjesto da berlusconi da po trideset milijuna za 2 vrhunska igraca, mi se cjenkamo oko motte i dovodimo potrosenog emersona
geoff is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2007, 08:38   #8360

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
auuu jeste vi svi rasipnici jel tako rasipate i svoj novac :P ma covjek nece da daje previse novaca, jer ti igraci objektivno i ne vrijede toliko. Sjetite se samo da je jedan Kaka doso u milan za 5 miliona, a sad mu je cijena oko 80 mili. Nije Berlusconi naivan zna on najbolje sta radi...
huss is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2007, 09:01   #8361

geoff

Registered User

geoff's Avatar

pa ne vrijedi ni pato s 17 godina 22 milijuna eura, pa je ''stedljivi'' berlusconi dao te novce...nitko nije rekao da ti igraci vrijede 30 milijuna, najveci apsurd ovog ljeta jest realovih 30 milijuna za pepea, ali ako se mi zelimo posteno pojacat, nijedan manji klub nece dat svoje zvijezde za malo para
Old 13-08-2007, 09:02   #8362

geoff

Registered User

geoff's Avatar

welcome krile
Old 13-08-2007, 09:26   #8363

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Quote:
Originally Posted by geoff
dobro je to za mottu, bit ce sjajna rezerva nekome iz trija rino-pirlo-seedorf
mislim da nam emerson nije potreban, jer on nema igru prema naprijed, a u defanzivnom dijelu su medju najboljima na svijetu rino(najbolji!) i ambro..

moram sam malo prokomentirat nedavnu vijest da je real kupio sneijdera...
koliko god da sam protiv takve politike kluba koju predstavlja real, to da svake godine potrose 150 mil. eura na pojacanja, utoliko me zivcira sto milan, klub jednakog bogatstva i bolje tradicije, predstavlja drugu krajnost..

naime, na trzistu ima nekoliko sjajnih mladih veznih igraca, kao sto su recimo van der vaart, diego, sneijder, pa huntelaar ili babel koji je otisao u liverpool...i sada, realu nije problem, nakon sto su vec potrosili 50 milijuna, ladno dat za sneijdera 30 mil. jer im treba takav vezni igrac, a mi se cjenkamo oko motte, ocemo li dati 4 ili 5 miljuna...

svima je jasno da ovom milanu treba jos 2-3 pojacanja, momcad koliko god izvrsna i skladna bila, je objektivno stara, i umjesto da berlusconi da po trideset milijuna za 2 vrhunska igraca, mi se cjenkamo oko motte i dovodimo potrosenog emersona
U potpunosti se slazem sa tobom,mi imamo jak tim ali su nam igraci prestari,sto vise Berluskoni bude odlagao kupovini kvalitetnih mladih igraca koji ce zameniti Maldinija,Cafua,Sedorfa,vise ce para potrositi!Umesto sada da uzmemo Barzaglia za odbranu,Diega za sredini i ne damo vise od 40 miliona za njih on zapeo za Ronaldinha koga Barcelona nece pustiti ispod 100 miliona.Sve vreme kao prica da cemo da licimo na Arsenal a ne na Chelsi,a sa druge strane imamo najstariji tim u ligi sampiona.Jer mozete da zamislite da neki klub kao sto je Milan za 4 godine promeni samo 3 igraca u startnoj postavi!!!

Pato the PRODIGY!!!
Old 13-08-2007, 09:38   #8364

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Sve je to tako ali zna li iko šta je s Ronaldom?
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2007, 13:12   #8365

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Quote:
Originally Posted by milanista mosta
Sve je to tako ali zna li iko šta je s Ronaldom?
Ronaldo je imao malu povredu,pa Carlo nije hteo da rizikuje i pusti ga da igra pripremne utakmice,ali je spreman za 1 kolo.

Pato the PRODIGY!!!
Old 13-08-2007, 15:07   #8366

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Evo kazu u Gazzetii Ronaldinho sljedece godine dolazi Ancelotti kaze "cekamo ga rasirenih ruku" :P a ja mislim da bi on mogo i ove godine doc, Milan je uvijek velike transfere radio na kraju prelaznog roka...vidjecemo
huss is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2007, 17:02   #8367

Dianel-Rossoner

Registered User

Dianel-Rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
Dianel-Rossoner is on a distinguished road
pa stvarno prijatelji ekipa nam je stara ali iskusna. SAmo bi nam trebao jedan dobar odbranbeni koji bi mogao dobro igrati u tandemu sa kraljom Nestom (Barzagli) i jedan napadač mlađi ovako 22-25 godina moje mišljenje

MILANO SIAMO NOI!
Dianel-Rossoner is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2007, 17:09   #8368

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Milan Tracking Milito And Di Natale

AC Milan are ready to pounce if Diego Milito's contract talks completely breakdown with Real Zaragoza after the first round of negotiations did not go well.

The Rossoneri are keen to add another striker to their ranks before the start of the season and are monitoring the Argentinian's situtation, according to Corriere dello Sport.

Milito accepted a modest deal with Zaragoza two years ago when he joined from Genoa on the understanding that he would be rewarded well if he proved to be a success in Spain.

With 37 goals to his name in the past two seasons, Milito was expecting a vastly improved deal at La Romareda, but has been left disappointed.

Zaragoza have laid out a deal that would not see his basic salary increase much, although the buy-out clause would rise substantially.

Milan are well aware of the problems that came out of the first meeting between Milito, his agent and the club and have made their interest known.

As well as proving himself to be a capable goalscorer, Milito also has the advantage of owning a European passport and that has seen the Serie A giants' ready to move.

If Zaragoza do strike a new deal then Milan could turn their attention to Udinese frontman, Antonio Di Natale, according to the paper.

Although the 29-year-old has recently renewed his contract at the club until 2012, his situation remains complicated.

p.s. NE LOŠ POTEZ....DOBAR IGRAČ SIGURNO....
Old 13-08-2007, 17:39   #8369

Dianel-Rossoner

Registered User

Dianel-Rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
Dianel-Rossoner is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta
Milan Tracking Milito And Di Natale

AC Milan are ready to pounce if Diego Milito's contract talks completely breakdown with Real Zaragoza after the first round of negotiations did not go well.

The Rossoneri are keen to add another striker to their ranks before the start of the season and are monitoring the Argentinian's situtation, according to Corriere dello Sport.

Milito accepted a modest deal with Zaragoza two years ago when he joined from Genoa on the understanding that he would be rewarded well if he proved to be a success in Spain.

With 37 goals to his name in the past two seasons, Milito was expecting a vastly improved deal at La Romareda, but has been left disappointed.

Zaragoza have laid out a deal that would not see his basic salary increase much, although the buy-out clause would rise substantially.

Milan are well aware of the problems that came out of the first meeting between Milito, his agent and the club and have made their interest known.

As well as proving himself to be a capable goalscorer, Milito also has the advantage of owning a European passport and that has seen the Serie A giants' ready to move.

If Zaragoza do strike a new deal then Milan could turn their attention to Udinese frontman, Antonio Di Natale, according to the paper.

Although the 29-year-old has recently renewed his contract at the club until 2012, his situation remains complicated.

p.s. NE LOŠ POTEZ....DOBAR IGRAČ SIGURNO....
pošto nisam dobar sa engleskim jezikom možeš li mi malo pjasnit molim te jel ovo hočemo milita onog napadača jer je odbranbeni otišao u barcu

MILANO SIAMO NOI!
Dianel-Rossoner is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2007, 19:21   #8370

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dianel-Rossoner
pošto nisam dobar sa engleskim jezikom možeš li mi malo pjasnit molim te jel ovo hočemo milita onog napadača jer je odbranbeni otišao u barcu
Da,da,napadača hoćemo....

Tags
balkan

Posting Rules