![]() |
|
|
#8356 |
|
Registered User
![]() |
Konacno sam se registrirao.pozdrav svim nasim navijacima najjaceg kluba na svijetu.Ne treba nam nitko,najjaci smo i ovako.jest da je ekipa malo starija ali rezultati govore sve.FMF!
|
|
|
|
|
|
#8357 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',Pato,Nesta,Gatuso,Maldini,Villa...
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#8358 |
|
Registered User
![]() |
dobar je motta,al njega vidim kao zamjenu za neke od nasih udarnih igraca,ne vidim shemu u kojoj bi on bio ispred gattussa,pirla,ambrosinija ili seedorfa,al fino bi bilo imati takvog igraca ako se netko od ovih ozlijedi.
|
|
|
|
|
|
#8359 |
|
Registered User
![]() |
dobro je to za mottu, bit ce sjajna rezerva nekome iz trija rino-pirlo-seedorf
mislim da nam emerson nije potreban, jer on nema igru prema naprijed, a u defanzivnom dijelu su medju najboljima na svijetu rino(najbolji!) i ambro.. moram sam malo prokomentirat nedavnu vijest da je real kupio sneijdera... koliko god da sam protiv takve politike kluba koju predstavlja real, to da svake godine potrose 150 mil. eura na pojacanja, utoliko me zivcira sto milan, klub jednakog bogatstva i bolje tradicije, predstavlja drugu krajnost.. naime, na trzistu ima nekoliko sjajnih mladih veznih igraca, kao sto su recimo van der vaart, diego, sneijder, pa huntelaar ili babel koji je otisao u liverpool...i sada, realu nije problem, nakon sto su vec potrosili 50 milijuna, ladno dat za sneijdera 30 mil. jer im treba takav vezni igrac, a mi se cjenkamo oko motte, ocemo li dati 4 ili 5 miljuna... svima je jasno da ovom milanu treba jos 2-3 pojacanja, momcad koliko god izvrsna i skladna bila, je objektivno stara, i umjesto da berlusconi da po trideset milijuna za 2 vrhunska igraca, mi se cjenkamo oko motte i dovodimo potrosenog emersona |
|
|
|
|
|
#8360 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
auuu jeste vi svi rasipnici
jel tako rasipate i svoj novac :P ma covjek nece da daje previse novaca, jer ti igraci objektivno i ne vrijede toliko. Sjetite se samo da je jedan Kaka doso u milan za 5 miliona, a sad mu je cijena oko 80 mili. Nije Berlusconi naivan zna on najbolje sta radi... |
|
|
|
|
|
#8361 |
|
Registered User
![]() |
pa ne vrijedi ni pato s 17 godina 22 milijuna eura, pa je ''stedljivi'' berlusconi dao te novce...nitko nije rekao da ti igraci vrijede 30 milijuna, najveci apsurd ovog ljeta jest realovih 30 milijuna za pepea, ali ako se mi zelimo posteno pojacat, nijedan manji klub nece dat svoje zvijezde za malo para
|
|
|
|
|
|
#8362 |
|
Registered User
![]() |
welcome krile
|
|
|
|
|
|
#8363 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#8364 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Sve je to tako ali zna li iko šta je s Ronaldom?
|
|
|
|
|
|
#8365 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#8366 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Evo kazu u Gazzetii Ronaldinho sljedece godine dolazi
Ancelotti kaze "cekamo ga rasirenih ruku" :P a ja mislim da bi on mogo i ove godine doc, Milan je uvijek velike transfere radio na kraju prelaznog roka...vidjecemo ![]() |
|
|
|
|
|
#8367 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
![]() |
pa stvarno prijatelji ekipa nam je stara ali iskusna. SAmo bi nam trebao jedan dobar odbranbeni koji bi mogao dobro igrati u tandemu sa kraljom Nestom (Barzagli) i jedan napadač mlađi ovako 22-25 godina moje mišljenje
![]()
|
|
|
|
#8368 |
|
Registered User
![]() |
Milan Tracking Milito And Di Natale
AC Milan are ready to pounce if Diego Milito's contract talks completely breakdown with Real Zaragoza after the first round of negotiations did not go well. The Rossoneri are keen to add another striker to their ranks before the start of the season and are monitoring the Argentinian's situtation, according to Corriere dello Sport. Milito accepted a modest deal with Zaragoza two years ago when he joined from Genoa on the understanding that he would be rewarded well if he proved to be a success in Spain. With 37 goals to his name in the past two seasons, Milito was expecting a vastly improved deal at La Romareda, but has been left disappointed. Zaragoza have laid out a deal that would not see his basic salary increase much, although the buy-out clause would rise substantially. Milan are well aware of the problems that came out of the first meeting between Milito, his agent and the club and have made their interest known. As well as proving himself to be a capable goalscorer, Milito also has the advantage of owning a European passport and that has seen the Serie A giants' ready to move. If Zaragoza do strike a new deal then Milan could turn their attention to Udinese frontman, Antonio Di Natale, according to the paper. Although the 29-year-old has recently renewed his contract at the club until 2012, his situation remains complicated. p.s. NE LOŠ POTEZ....DOBAR IGRAČ SIGURNO.... |
|
|
|
|
|
#8369 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#8370 | |
|
Registered User