![]() |
|
|
#826 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Sheva ne smije otici - i NECE!! Prije ce Silvio otjerat Ancelottia, i treba ga otjerat jer je idiot!! Ajmo Hrvatska danas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
|
|
|
|
#827 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
AJMO U BOJ,U BOJ!!!!!!!! ZA NJEMACKU,Mislim jebo Švede ako ne dobijemi ove dvije tekme,ako uzmemo svih 6 onda stvarno JEBO ŠVEDE,ZA NAROD SVOJ!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#828 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
BiH-Belgija 1-0
SERGEEEEEEEEEEEEEJ BARBAREEEEEEEZZZ!!!!!!!! Idemo u Litvaniju po 3 boda... HVALA TI MAJKO ŠTO SI ME RODILA!!!
|
|
|
#829 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
JEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sjajna tekma od nasih iznenadili su me ovaj put stvarno .Svaka cast Barabezu i ostalim . Zar nije San Marino slijedeci ????
FORZA BOSNIA & HERZEGOVINA
|
|
|
|
#830 |
|
Registered User
![]() |
"..bježite ljudi dok postoji nada, jer ovdje igra HRVATSKA!!!"... Evo, jos u srijedu napucamo Maltu i onda sam u Maksimiru na proslavi odlaska u Njemačku! Bravo Srna, još jednom je bio strasan!!!!
![]() |
|
|
|
|
|
#831 |
|
Moderator
![]() |
Darijo Srna =bog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ajmo Jos One Mesare Napucat I To Je To!!!!!
Velike Cestitke Bosni Nisam Vjerovao Da Ce Dobit!!!jos Jedan Dokaz Zasto Nisu Smjeli Otjerati BlaŽa Nakon 3 Tekme Zato Neka Im Sada Njhiov Ćiro!!! |
|
|
|
|
|
#832 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Gledao sam utakmicu BiH - Belgija (snimak) sta reci, Belgiju smo "pocjepali" nisu nam uputili jedan sut na gol da je opasan. Svi su odigrali fino a posebno Milenkovic. Ako hocete snimak utakmice idite na www.bihsoccer.com u sekciji download!!
|
|
|
#833 |
|
Moderator
![]() |
decki i cure iz bosne!!!MISLIM da je stvarno doslo vrijeme da i mi osnujemo svoj fan clu jer mislim da je stvarno sramota da svi imau CLUB(HRV,SICG,SLO) a mi nemamo niti ideju,ispada da smo nesposobni ili jos gore NITI MRVICU MOTIVIRANI,tko je ZA tu ideju nek mi se javi na MSN [email protected] ako netko vec ima nesto u planu sto se tice BOSNA FAN CLUBA nek mi takodjer javi jer zelim da sudjelujem!AJMO DAJTE SVE OD SEBE!!!POZDRAV
|
|
|
|
|
|
#834 |
|
Moderator
![]() |
P.S. Sigurno to nije nimalo lak posao al LJUDI SMO i ostali sto imaju FAN CLUBOVE i oni su od krvi i mesa ZATO NE VIDIM NEKI RAZLOG ZASTO JE TA MISIJA NEMOGUCA,SAMO STO MI SE PONASAMO NEKAD KO 3 PRASCICA SVI SMO ZA ZA ZA,A KASNIJE SE TO PRESKOCI TE ZABORAVI JA OZBILJNO MISLIM A NADAM SE DA I VI!!!
|
|
|
|
|
|
#835 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Davide...mi jos nismo osnovali fan klub
Ima nas previse malo za to ali makar imamo sajt.predlazem da od toga i vi krenete.Za sve sto treba tu sam.Pozdrav ![]() Dragana
|
|
|
|
#836 |
|
Registered User
![]() |
Jel igrao Kompany za Belgiju??
|
|
|
|
|
|
#837 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Vozdrica raja,ili ROSSONERY...
Prije svega zelim da se zahvalim "ariel" sto mi je pomogla da sredim registraciju na MM i napokon mogu da ostavljam poruke...takodje veliko HVALA i njenom prijatelju... Ja sam iz BiH,tacnije iz Jablanice (kod Mostara),veliki sam navijac AC Milana,od 1992 tacnije....Odavno sam saznao za ovaj sajt medjutim nije nesto bilo OK sa novim registracijama pa tako ni ja nisam bio u mogucnosti da pisem,ali sam manje vise procitao sve vase dosadasnje rasprave... Sa ariel se vec malo bolje znam jer se dopisujemo na http://rossoneri.beoprens.co.yu/ toliko za sada od mene.... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#838 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
E ,DA igrao je Kompani za Belgiju i nije nista pokazao...
![]() |
|
|
|
|
|
#839 |
|
Moderator
![]() |
POZDRAV uvijek rossoner nadam se da ces uzivati na mania siteu kao i u Milanovim igrama
|
|
|
|
|
|
#840 |
|
Moderator
![]() |
Zahvala
Dragana,TO JE ISTINA!NAravno da se ide korak po korak ,tebi PUNO HVALA sto si za sada jedina istekla svoju volju za pomoc
![]() ps HVALA na TOPLOJ dobrodoslici na rossoneri serbia siteu ![]() Last edited by David_18; 04-09-2005 at 20:47. Reason: USRO SAM |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|