![]() |
|
|
#8401 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Gledo sam Tim Cup...i mogu reć da tek sad shvaćam zašto ne dovode veznog. Od kad gledam Gourcuffa mogu sa sigurnošću reć da je večeras ovih 45 min.koje je odigro,bilo najbolje do sad što je pokazo od kad je došo. Bio je najbolji u našoj ekipi. Imo je jedan centaršut škaricama i udarac s 20 metara koji je završio u stativi. Bio je pokretljiv i smiren što je najbitnije. Mislim da u vezi nikoga ne treba dovodit ako Yoann nastavi ovako. Što se tiče ostatka ekipe...mogu reć da smo igrali jako dobro. Spremni smo za sezonu i bit ćemo prvaci ako nastavimo ovako kao večeras i ako Ronalda posluži zdravlje,Gila ako proradi,Gourcuff ako nastavi ovako i Pato ako pokaže ono što može. Opet smo najbolji...
FORZA MILAN!!! |
|
|
|
|
|
#8402 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
Jest zato da je lijeva strana u odbrani znala ostajat šuplja nakon njegovih izleta u napad, ali je čovjek stvarno extra igrao po boku
|
|
|
|
#8403 |
|
Registered User
![]() |
Milan zatvara 'mercato' sa Emersonom
Milan će, unatoč najavama trenera Ancelottija kako nema više kupovanja ovoga ljeta, 'mercato' zatvoriti s još jednim pojačanjem, Brazilcem Emersonom. Talijanski web portal channel4 navodi kako su sinoćni pregovori Mijatovića i Bronzettija približili veznjaka Milanu još jedan korak bliže, nakon što je Valencia ispala iz utrke za njegov potpis. Iako Real ne odustaje od odštete od 11mil.€, Bronzetti (agent koji je doveo i Ronalda u Milan) je uspio smekšati madrižane da prihvate ponudu europskog prvaka za posudbu Emersona. Milan je ponudio 2mil.€ za jednogodišnju posudbu uz opciju otkupa ugovora za 5mil.€ ukoliko Brazilac zadovolji struku Milana. Danas popodne je održan još jedan sastanak između spomenutih, na kojeme bi transfer trtebao biti finaliziran pa bi u slijedećih nekoliko dana lako mogli vidjeti Emersona kako se u Milanellu podvrgava medicinskim testovima prije potpisa ugovora. |
|
|
|
|
|
#8404 |
|
Registered User
![]() |
JOŠ JEDNA VIJEST KOJA ĆE SVE ZANIMAT:
Abramovich za Alvesa keširao 32 milijuna eura. Sevilla je navodno prihvatila ponudu od 32 milijuna eura za Alvesa, a Andalužani mi mogli zaraditi dodatna četiri milijuna u zavisnosti od uspješnosti Brazilca u dresu londonskog kluba. |
|
|
|
|
|
#8405 |
|
Registered User
![]() |
ne kazem da su nezamjenjivi nij dvojica,nego su solidni tamo,a znas berlusconija,nece se on razbacivati parama ako ima par solidnih igraca na jednom mjestu,nema veze sto ne igramo preko krila kad imamo kaku i sredinu onakvu,jelda,kak smo osvojili ligu prvaka,preko sredine terena,neka ovi bocni samo dobro drze obranu i bice dobro.nije lako nac dobrog bocnog,ima ih par danas dobrih.kad bi birao kog bi doveo na desni bok to bi bio "bez jebemti" srna,na lijevi bok ne znam,ne pada mi nitko na pamet.FMF!
|
|
|
|
|
|
#8406 |
|
Registered User
![]() |
sto se tice napadaca,imamo ih dosta,jos pogotovo kad znamo da nas voljeni milan igra s jednim napadacem vecinu utakmicu,jelda.ja kao i vecina vjerujem u ronalda,i ak opet proradi mi cemo biti strasno jaki.pokazao je da moze,na njemu je da nastavi tako,igrama u ligi prvaka i u prvenstvu.mozemo mi ovako raspravljat danima,bitno je da se u jednom slazemo,milan je najjaci klub,i svi mi koji za njega navijamo,svi smo mi jedna velika obitelj!FMF!
|
|
|
|
|
|
#8407 |
|
Registered User
![]() |
serginho je bio stroj,imao je brzinu i centarsut do bola,pruzio bi loptu u for i to bi bilo to,prolazio je kako je htio.misljenja sam da je on u zadnjih 20god bio najbrzi igrac na svijetu,uz naravno,overmarsa,taj je mogao istrcat 100m za 11s.i martins je brz,al nije jos napravio karijeru,jos pogotovo kad se zna da je igrao u interu.hehe.
|
|
|
|
|
|
#8408 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',Pato,Nesta,Gatuso,Maldini,Villa...
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#8409 |
|
Registered User
![]() |
eh,o tome ja pricam,nema tog igraca koji nama treba u vezi jer ova veza sto ju imamo je nezamnjenjiva,naslo bi se mjesta samo za R10,ostali nista.mozda ancelotti ima nekakve planove,ipak igramo superkup,svj. klupsko prvenstvo i interkontinentalni kup,uz to jos i calcio,kup i liga prvaka.mozda je zbog toga on u planovima,jer ove sezone,milan ce odigrati rekordan broj utakmica pa je fino imati takvu zamjenu.a cuj,zna carlo sta radi,valjda.hehe.FMF!
|
|
|
|
|
|
#8410 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
emerson navjerovatnije nece doci kako za sad stvar stoje na stranici je objavljeno kako se ne mogu dogovoriti oko cijene s realom
|
|
|
#8411 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Milan je na službenoj web stranici objavio da su propali pregocori oko Emersona jer se nisu uspjeli dogovoriti oko financijskih detalja. "Puma" je po meni odlican igrač koji pogotovo dobro funkcionira u serie a i mogao bi nam pomoći u odmaranju Pirla, Gattusa i Ambrosinia. Gourcuff je ionako kreativni vezni a Emerson nešto sasvim drugo, nadam se da ćemo ga ipak dovesti...
Što se tiče Abramovića, upravo nam je kupio Superkup Europe! Sevilla bez Alvesa nije ista ona močna ekipa. Ajmo Galliani - Emerson!!!
|
|
|
|
#8412 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=okW8nT-iAX8
milan-inter http://www.youtube.com/watch?v=4pemw4oi7DU juve-milan TIM cup
|
|
|
|
#8413 |
|
Registered User
![]() |
Milan Offer €14M For Baptista Over Dinner
Julio Baptista could be forced into accepting a move to AC Milan after the Italian giants made a new bid of €14m during a dinner with Real Madrid's directors. The Brazilian has been a target for the Rossoneri throughout the summer, but he has always insisted that he wants to stay at the Bernabéu and prove himself. Despite that, Madrid may have other plans and could be ready to accept Milan's latest offer in order to recoup some of their summer spending spree. Adriano Galliani, Milan's vice-president, held talks about Baptista during a dinner with Madrid's Predrag Mijatovic and put forward the new bid of €14m. A tentative agreement was made, but the final decision will be left down to the player to decide if he wants to leave Spain and move to Serie A. Baptista is due to be informed of the offer on Wednesday in a meeting with his agent, Herminio Menéndez, and Mijatovic and will be given two days to decide his future. During the same meeting, Galliani again enquired about Emerson, who is also reported to be interesting Inter. Madrid paid €16m for the Brazilian midfielder last summer and want at least €10m of that back, although both Italian clubs have only offered €5m so far. |
|
|
|
|
|
#8414 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
12.08.
Work has been completed on San Siro so it returns to a capacity of 82,955, but Udine and Catania’s stadiums still do not pass safety tests. Following the death of a police officer in the Catania riots in February, the Government cracked down on the security requirements in Italian stadia. Emergency work was performed on the Stadio Giuseppe Meazza in Milan to ensure it could host matches with a reduced capacity of just 40,000, but now the 132 new turnstiles have been installed on a permanent basis. This week a security check confirmed that the turnstiles, 1,300m of external barrier and more than 80 CCTV cameras put the stadium up to code in time for the Trofeo Berlusconi between Milan and Juventus on August 17. There are other problems elsewhere, though, as the Stadio Friuli in Udine and Catania’s Stadio San Filippo have still not passed checks. Work is ongoing to install the turnstiles, so Udinese and Catania have been allowed to play their first game of the season away from home to enable it to be completed quickly. The Stadio San Paolo in Naples is also an issue, so the third tier has been ruled off limits and the capacity reduced to 75,000.
|
|
|
#8415 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',Pato,Nesta,Gatuso,Maldini,Villa...
![]() |
Quote:
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|