![]() |
|
|
#841 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
BOSNIACO!!!GLEDO sam nerede na TV-u izmedju BOYSA i MURJE ,a malo i Manijaka pa fino su vam oni porazbijali sto se porazbijat dalo čak ni drotovima nisu ostali dužni
|
|
|
|
|
|
#842 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Raja,izgleda da se Jankulovski povrijedio na reprezentativnoj utakmici...
jos se ne zna koliko je povreda ozbiljna,mada se nadam da je lakse prirode, posto Kaladze pod HITNO mora na klupu jer nezasluzuje mjesto u Prvih 11--- NIKAKO... |
|
|
|
|
|
#843 |
|
Moderator
![]() |
Cuo sam i ja da se ozljedio,nadam se da nije lose,al sezona je tek pocelo pa ako i je lose dobro je da se sada dogodilo
|
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
Davide ja sam za tvoju ideju, mislim da bi nam najbolje bilo da prvo kaop što Dragana kaže napravimo svoju stranicu, gdje bi mogli voditi sve rasprave oko FAN KLUBA.. Ja nisam baš neki stručnjak za pravljenje stranica, imali neko od vas da je dobar u tome???
|
|
|
|
#845 |
|
Registered User
![]() |
E CAO MIRZA ....
ma ariel mi je dosta pomogla,preko njenog prijatelja (administratora) i onda nekako proradi registracija....hehehe...Napokon sam sa pravom rajom...Milanezima... Ja takodje nisam dobar sa stranicama... Ali Mirza i Davide sta god vam bude trebalo ja cu pomoci koliko budem mogao... Ovdje u Jab,nema bas puno navijaca AC Milana,mislim onih pravi,ja neracunam one koji navijaju za AC Milan dok pobjedjuje,a kada gubi tad su za druge,a takvih je danas NAJVISE.... Forza AC Milan |
|
|
|
|
|
#846 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#847 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Isuse, ovog Kranjcara treba izmlatit!!! Mamu mu j....
|
|
|
|
|
|
#848 |
|
Registered User
![]() |
JAO ,,BOSNA I HERCEGOVINA je ČUDO.....
U 10 MJESECU idemo u Beograd po viziranje karti za Njemacku.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Napokon da su i ove utakmice prosle,sad nam dolazi CALCIO... PS:Vidim da se Hrvatska osramotila na Malti... |
|
|
|
|
|
#849 |
|
Registered User
![]() |
koliko vas ima ovde?
![]() |
|
|
|
|
|
#850 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Vozdra svim novim clanovima MM. Dobrodosli i uzivjate na forumu .
Sto se tice stranice ja i jos mojih par frendova bi mogli to da zavrsimo,samo smo sa vremenom tanjez jer se sprema i eskurzija to sve a mozda i bude u nesh u narednim sedmicama kad se skupimo pa cemo neshto napravit naravno vi cete nam pomagat i prikupljat informacije i sve ostalo. ![]() Samo da pitam jer web za site Milana ili nashe repke . PS: SVAKA CAST NASHOJ REPREZENTACIJI JOS JEDNOM ZASLUZILI SU DA PRODJU NA TO SVIJETSKO . FORZA MILAN & BiH
|
|
|
|
#851 |
|
Registered User
![]() |
Cestitke Bosni i nadam se da ce nekako uspjet pobijediti Srbiju u Beogradu, iako tesko. A sto se tice Hrvatske, mi nikada, NIKADA, nismo izgubili u Hrvatskoj, pa necemo ni od Svedske!! A imamo odlicne sanse da budemo najbolji drugoplasirani ako ne dobijemo Zlatanove... A milan mora dobit u Sienu...!! Forza Milan
|
|
|
|
|
|
#852 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#853 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Kao što kažu naši navijači sa svojim poznatim transparentom koji ide na sve tekme : " mi smo iz ludare! " To ce sveđani osjetit na Maksimiru.A na ljeto i cijela Njemačka. I slažem se, na redu je Milan. Ajmo napucat Sienu u subotu pa da se sve vrati u red. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#854 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
sta se svadjate bre Makedonija je bolja i od Bosnu i od Hrvatsku.
Rasturicemo Sienu u subotu FORZA MILAN ![]()
|
|
|
#855 |
|
Registered User
![]() |
Daj majke ti,pa pola Bosanaca vam igra za reprezentaciju Hrvatske...
Vi ste imali sve igrce,a mi smo dugo bili u ratu,tako da se mi jos formiramo kao reptezentacija... OVO NIJE MJESTO ZA RASPRAVU REPREZENTACIJA,ali iskreno zar nije sramota nerijesiti protiv Malte koja je objektivno podrum Evropskog fudbala? Svaka cast Hrvatskoj na dosadasnjim rezultatima,ja nisam imao namjeru da nekog uvrijedim sto sam rekao da se osramotila protiv Malte, (na njoj sam pao 340 KM), a ti si DAVIDE sve pogresno ukapirao.... A Sto se tice tog Brazila Svaka cast za 1:1 ,ali ja znam da nas u ZENICI ne mogu pobjediti,Niti Brazil,Niti Hrvatska niti bilo koja druga reprezentacija.... a sada idemo Sieni OGULITI KOZU u subotu... nadam se barem 2:0 Kaka',Sheva FORZA AC MILAN |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|