AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 20-08-2007, 09:16   #8581

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Fave Players: Kaka',Pato,Nesta,Gatuso,Maldini,Villa...
r-15 is on a distinguished road
Zasto mi uopste pricamo o Luki Modricu kad on sigurno nece dodji u Milan!Ne razumem!

Pato the PRODIGY!!!
r-15 is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2007, 09:28   #8582

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
hehe a zasto pricate i o masi drugih stvari koje nemaju veze sa Milanom? Ponekad mislim da sam promasio forum kad samo pogledam pojedine avatare, slike i potpise isto ko da sam na forumu neke nizerazredne balkanske lige vase pravo je da navijate za te klubove, al imaju valjda i oni svoje forume pa otidjite tamo pa ostavljajte svoja misljenja
Mislim da nas vecinu to ne zanima... pozz
huss is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2007, 09:33   #8583

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
Emerson: "Pustite me u Milan!"
Nakon što je Real Madrid izvisio odštetu za veznjaka Emersona, Brazilac je zaprijetio kako neće igrati 100% za klub. Bivši igrač Rome i Juventusa trebao se vratiti na posudbu u Milan, no transfer je stopiran jer ga madrižani žele odmah prodati.

"Nisam htio igrati za Real na Carranza Trofeu. Znao sam da će Milan doći na pregovore u madrid pa sam odlučio ostati ovdje. Mislio sam da je sve dogovoreno, kada me je u srijedu nazvao agent i rekao da je došlo do komplikacija. Rekao mi je da se smirim i pričekam razvoj situacije."

"Imam još dvije godine ugovora s Realom, ali ako budem imao priliku sigurno ću otići. O Milanu sam pričao mnogo puta, igrati za njih mi je glavni cilj. Ako Real ne spusti zahtjeve, morati će snositi posljedice toga što me drže u klubu gdje ne želim igrati."
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2007, 09:38   #8584

ac-milan

Registered User

ac-milan's Avatar

Fave Players: Kaka,Vidic,Maldini,Inzaghi and Seedorf
ac-milan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by r-15
Zasto mi uopste pricamo o Luki Modricu kad on sigurno nece dodji u Milan!Ne razumem!
Pa shta ima veze i ako se pomene neka druga tema. Samo se iznose chinjenice o nekom igrachu koga bi voljeli vidjet u Milanu! Modric je sjajan igrach zaista,ostavlja srce na terenu,to mi se dopada.Mislim da je spreman za Milan,mada ne znam da li bi mogao igrati u prvih 11!

GoD On HeAvEn . . . . . KaKa On EaRtH
ac-milan is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2007, 09:39   #8585

ac-milan

Registered User

ac-milan's Avatar

Quote:
Originally Posted by amel82
Emerson: "Pustite me u Milan!"
Nakon što je Real Madrid izvisio odštetu za veznjaka Emersona, Brazilac je zaprijetio kako neće igrati 100% za klub. Bivši igrač Rome i Juventusa trebao se vratiti na posudbu u Milan, no transfer je stopiran jer ga madrižani žele odmah prodati.

"Nisam htio igrati za Real na Carranza Trofeu. Znao sam da će Milan doći na pregovore u madrid pa sam odlučio ostati ovdje. Mislio sam da je sve dogovoreno, kada me je u srijedu nazvao agent i rekao da je došlo do komplikacija. Rekao mi je da se smirim i pričekam razvoj situacije."

"Imam još dvije godine ugovora s Realom, ali ako budem imao priliku sigurno ću otići. O Milanu sam pričao mnogo puta, igrati za njih mi je glavni cilj. Ako Real ne spusti zahtjeve, morati će snositi posljedice toga što me drže u klubu gdje ne želim igrati."

Ova vijest je vec vidjena.Nema potrebe da vrtimo jednu istu vijest non-stop!

Old 20-08-2007, 09:44   #8586

ac-milan

Registered User

ac-milan's Avatar

@huss Mi svi volimo Milan,To stoji,ali ne mozhemo se ponashat kao roboti i vidjet pred ochi samo Milan! Normalno je da se pomene neka druga tema,koja ponekad ne obuhvata Milan! Ne znam shta tebi u tome smeta i shta ti uopshte smeta nechiji avatar,slika ili potpis.To je sve stvar korisnika! Ako sam na ovom forumu ne moram nekome dokazivat koliko volim Milan time shto cu staviti Potpis Forza Milan ili avatar Milanov itd..Samim tim shto sam ukljuchen na forumu vidi se moja ljubav prema klubu.Ja bar to tako gledam,mozhda grijeshim!

P.S. Izvinjavam se na ova 3 posta zaredom!

Old 20-08-2007, 09:48   #8587

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ac-milan
@huss Mi svi volimo Milan,To stoji,ali ne mozhemo se ponashat kao roboti i vidjet pred ochi samo Milan! Normalno je da se pomene neka druga tema,koja ponekad ne obuhvata Milan! Ne znam shta tebi u tome smeta i shta ti uopshte smeta nechiji avatar,slika ili potpis.To je sve stvar korisnika! Ako sam na ovom forumu ne moram nekome dokazivat koliko volim Milan time shto cu staviti Potpis Forza Milan ili avatar Milanov itd..Samim tim shto sam ukljuchen na forumu vidi se moja ljubav prema klubu.Ja bar to tako gledam,mozhda grijeshim!

Potpisujem stari...
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2007, 10:31   #8588

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Quote:
Pa shta ima veze i ako se pomene neka druga tema. Samo se iznose chinjenice o nekom igrachu koga bi voljeli vidjet u Milanu! Modric je sjajan igrach zaista,ostavlja srce na terenu,to mi se dopada.Mislim da je spreman za Milan,mada ne znam da li bi mogao igrati u prvih 11!
Naravno da trebaju da se pominju druge teme,inace bi bilo monotomno Milan,Milan,Milan.Samo kazem da previse diskutujemo o njemu,jer on nije u nasim planovima! Na primer bilo bi super kada bi neko napisao nesto o tom Eduardu iz Gremia oko koga se interesujemo!

Pato the PRODIGY!!!
Old 20-08-2007, 10:40   #8589

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
r -15 pogledaj nazad koju stranicu kad vec kopiras te stvari jer je vec neko to postavio . ok

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2007, 10:41   #8590

r-15

Registered User

r-15's Avatar

Quote:
Originally Posted by ENIS
r -15 pogledaj nazad koju stranicu kad vec kopiras te stvari jer je vec neko to postavio . ok
Sorry.......

Pato the PRODIGY!!!
Old 20-08-2007, 12:06   #8591

ac-milan

Registered User

ac-milan's Avatar

Dobro ajde sad da se vratimo Milanu Dosta je bilo glupiranja ..

Nadam se da ce bar Emmerson potpisati do kraja Mercata. Treba nam igrach kao on,a i ima veliku zhelju da predje u Milan shto znachi da ima veliku volju za igrom kod nas! Nadam se da cemo zavr**** to do 31.

Old 20-08-2007, 12:57   #8592

bojan

Registered User

bojan's Avatar

Fave Players: milLaNelO laDs
bojan is on a distinguished road
Ja stvarno neznam sta ce nam taj Emerson.Mislim da u novoj sezoni necemo vise igrati u formaciji 4-4-1-1,tako da ne vidim njega ni u toj a kamoli u 4-4-2.Mozda vi imate neki drugi predlog?
bojan is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2007, 13:01   #8593

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
a dobro jbg nije na odmet ako nece skupo nas izac, jer nemoze pirlo igrat citavu sezonu na toj poziciji , treba nam jos jedan "inteligentan veznjak" koji ce djelit lopte da lje u napad.

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2007, 13:23   #8594

King tiger

Registered User

King tiger's Avatar

Fave Players: Paolo Maldini,Jaap Stam,Schevchenko
King tiger is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by bojan
Ja stvarno neznam sta ce nam taj Emerson.Mislim da u novoj sezoni necemo vise igrati u formaciji 4-4-1-1,tako da ne vidim njega ni u toj a kamoli u 4-4-2.Mozda vi imate neki drugi predlog?
on bi bio na klupi, a svi znate kako je ambrosini u autu 3 mjeseca ako ga muha pogodi tijekom igre.
King tiger is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2007, 13:34   #8595

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:

Također potpisujem!!!

@r-15 Mi pišemo kako je Luka sjajan igrač,talentiran i mlad,kakve sad veze ima jeli on u Milanovim planovima ili ne...hoću ti reći da bi ga neki htjeli vidjeti u našim redovima,nije valjda to sad grijeh?!

Tags
balkan

Posting Rules