AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 09-09-2005, 06:34   #856

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Jeboga neblak, nemojte sad počet o nacionalizmu i tim sranjima, zar vam nije bilo dovoljno onih 5godina i umjesto da sad budemo ko braća i sestre vi opet počeli...
Old 09-09-2005, 06:42   #857

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ENIS
Vozdra svim novim clanovima MM. Dobrodosli i uzivjate na forumu .
Sto se tice stranice ja i jos mojih par frendova bi mogli to da zavrsimo,samo smo sa vremenom tanjez jer se sprema i eskurzija to sve a mozda i bude u nesh u narednim sedmicama kad se skupimo pa cemo neshto napravit naravno vi cete nam pomagat i prikupljat informacije i sve ostalo.
Samo da pitam jer web za site Milana ili nashe repke .
PS:
SVAKA CAST NASHOJ REPREZENTACIJI JOS JEDNOM ZASLUZILI SU DA PRODJU NA TO SVIJETSKO .
FORZA MILAN & BiH
Mislili smo za stranicu za Milan...
Ej drug a kad ti je exkurzija i gdje idete...
Meni oko 20. i idemo u Istru (bez obzira što smo maturanti i najbolji razred od ekonomskih u školi opet nam ne daju u Španiju il Tunis), al jebga nije važno gdje se ide neg skim...
Old 09-09-2005, 07:11   #858

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ma daj kakvom nazionalizmu ba,nego je David sve pogresno ukapirao
i stvar je otisla u pogresnom pravcu...

Milan JE Milan i ovdje nam netrebaju reprezentacije...

Bar je meni AC Milan najvazniji ,za ostale ne znam...

sto se tice stranice Milana ja ponavljam sto je u mojoj moci ja cu vam pomoci,
naravno kad se vratite sa ekskurzije... Lijep provod...
uvijek_rossoner is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2005, 08:04   #859

MilanSLO

Registered User

MilanSLO's Avatar

MilanSLO is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mirza salihovic
Mislili smo za stranicu za Milan...
Ej drug a kad ti je exkurzija i gdje idete...
Meni oko 20. i idemo u Istru (bez obzira što smo maturanti i najbolji razred od ekonomskih u školi opet nam ne daju u Španiju il Tunis), al jebga nije važno gdje se ide neg skim...

Kje v Istri ? Ce pridete v Ankaran dobite pijaco
MilanSLO is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2005, 09:07   #860

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner
Daj majke ti,pa pola Bosanaca vam igra za reprezentaciju Hrvatske...
Vi ste imali sve igrce,a mi smo dugo bili u ratu,tako da se mi jos formiramo kao reptezentacija... OVO NIJE MJESTO ZA RASPRAVU REPREZENTACIJA,ali iskreno
zar nije sramota nerijesiti protiv Malte koja je objektivno podrum Evropskog fudbala?
Svaka cast Hrvatskoj na dosadasnjim rezultatima,ja nisam imao namjeru da nekog uvrijedim sto sam rekao da se osramotila protiv Malte, (na njoj sam pao 340 KM),
a ti si DAVIDE sve pogresno ukapirao....
A Sto se tice tog Brazila Svaka cast za 1:1 ,ali ja znam da nas u ZENICI ne mogu pobjediti,Niti Brazil,Niti Hrvatska niti bilo koja druga reprezentacija....

a sada idemo Sieni OGULITI KOZU u subotu...
nadam se barem 2:0 Kaka',Sheva

FORZA AC MILAN

Opet ti i tvoje gluposti!!!Kakvih Bosanaca sta pricas?To je isto kad kazes da je zlatan ibrahimovic švedjanin!Ja sam sine moj iz Bosne po njoj nikad nisam pljuvao niti cu ikad a ako te bas zanima BLAŽ SLIŠKOVIĆ je moj rodjak(2 koljeno) moj otac se zove Frano Slišković ako ne vjerujes boli me!A što se tice rata vidi se da si jos neupuceno dijete!!!DE ti meni reci kad je to zavrsen rat u BOSNI a kad u HRVATSKOJ!!!AKo te bas i zanima godina je razlike!!!ZAto ne vidim bas neku vremensku razliku sto se tice formiranja repke isto smo imali vremen ko i vi a opet gledaj nase razultate a gledaj bosnine!!!to stalno ponavljam jer to mora da ti bude MJERILO jer ne mozes sudit nekog po jednoj tekmi nego po citavoj POVIJESTI koju HRVATSKA sine moj IMA,a sto se tice Zenice i Brazila u to baš i nisam siguraN,ali posto bosna vjerovatno nece dozivjeti da im brazil igra u zenici to necemo saznati!!!
ZAKLJUCAK:''SVAKA CAST BOSNI NI JA NISAM IMAO NAMJEWRU DA NEKOG UVRIJEDIM PO GRESNO SI ME SKONTAI'' (citiram tvoje rijeci zat ose nmoj ljutiti)
Old 09-09-2005, 09:13   #861

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

KOGA ZANIMA JA VECERAS IDEM U SIENU!!!A ima jedna zanimljivost!!!Prije 2 dana sam poslao MAIL BriGATE rOssoNERIma U madjarskoj a ljudi su mi odg za minutu i to ovako!!!Drago nam je sto zelis biti clan nase grupe ako mozes ajd sa nama na tekmu u petak ja ti mogu sve srediti!!!i tako bi!!!DOK RECIMO vec godinu i pol šaljem MAILOVE milan clubu iz RIJEKE a ljudi se nisu udostojili ni mail poslat osim naseg SALETA on je iznimka!!!

zato tko zeli ici na tekme,posebno ove ''manje'' jer za njih ima karta dok je za one VELIKE dosta tesko doci neka posalje mail sa svim upitima na [email protected] (te neka napomene da je preporuka dosla od mene)

Last edited by David_18; 09-09-2005 at 09:18.
DavieBoy is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2005, 09:26   #862

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Quote:
Originally Posted by mirza salihovic
Jeboga neblak, nemojte sad počet o nacionalizmu i tim sranjima, zar vam nije bilo dovoljno onih 5godina i umjesto da sad budemo ko braća i sestre vi opet počeli...
AKO TI JE OVO NACIONALIZAM ONDA SI STVARNO LUD ILI NESTO DRUGO???BOLJE NAUCI POVIJEST PRIJATELJU!!!hehhe

A UVIJEK ROSSONER nije David nista pogresno ukapirao,sta bi ti rekao da sam ja uvrijedio Bosnu nekako!!!A za mene rijec sramota za moju REPKU koju volim kao mamu jest UVREDA!!!sta bi rekao kad bi ti neki interista rekao da je Milan sramota????Kao sto VELIKI maldini kaze klub je klub al REPKA je ipak nesto drugo REPKAj e SVETINJA!!!TAKO I JA MISLIM dragi moj uvijek rossoner!

p-s. daj molim reci mi neki nadimak svoj jer je ljepse te odazivat nekim pravim nickom a ne ovim pa svi smo tu uvijek rossoneri nisi Ameriku otkrio!!1
Old 09-09-2005, 10:06   #863

ariel

Registered User

ariel's Avatar

Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
ariel is on a distinguished road
1) `oladite malo svi...ozbiljna sam.Kao sto znate administratori mogu da saznaju za sve probleme na ovom forumu tako sto cu im ja naravno reci (jer vam ja dodjem kao neki `moderator` ovog foruma) i nemojte da nas ugase onda.Dakle....nemojte vise da se nastavljate a ako bas zelite da se nadvikujete i pravite pametni resite to van foruma ili preko privatnih poruka.
Ovde me svi dobro znate i znate da sam jako tolerantna ali ovakve stvari nisu dozvoljene.Tacka.
2)Svako moze da ima nadimak koji zeli,to je licno pravo i svaka ironija vezana za to je suvisna
3)Ovde se prica o Milanu i o nekim drustvenim stvarima kojima se mi bavimo itd.....Svesni ste cinjenice sta se izdesavalo u proslosti i da mi o ovakvim stvarima kao sto su reprezentacije NE MOZEMO OBJEKTIVNO da razgovaramo.Opet tacka.
4)@Davide,hvala za ponudu,ja bih isla na bilo koju utakmicu ove godine ali mi je bez obzira na lako nabavljanje karti viza veliki problem,jedino mozda ako kontaktiram fossu ili brigate,mozda oni mogu nesto da srede,sta mislis?Ajde raspitaj se malo sa tim tvojim drugarima kojima si pisao....taman kad odes na utakmicu pa pitaj kako oni mogu da uticu na to da navijaci kojima treba viza lakse dodju da vide utakmice.Ako te previse gnjavim daj mi adresu pa cu ih ja pitati.U svakom slucaju unapred hvala,lepo se provedi i navijaj i umesto nas!!!
5)Nadam se da sam bila dovoljno jasna.....so everyone...watch your mouth!

FORZA MILAN!
Old 09-09-2005, 10:28   #864

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Pa da i ja sam za to ...
i PONAVLJAM MENI JE AC MILAN SVETINJA,...
SA ovim ja zavrsavam temu sto se tice reprezentacija...
Davide zovi me (kad ti je vec nezgodno) Dinno svejedno mi je... (sto se amerike tice,nju nisam,ali jesam neke druge stvari...)
Blago tebi sto ces na tekmu...(neces u Sienu nego na SAN SIRO)
i ja se slazem sa Ariel sto se tice vize,jer ipak mislim da ti imas Hrvatski pasos
i netreba ti viza,a nama treba,pa je pitanje koliko bi se to oduzilo i zakomplikovalo...
Jedino da nas se par nadje i skupa predamo pa ako ako...
sto se tice foruma u Rijeci,i ja sam im pisao par puta ali mi nisu nista odgovorili-...

STO SE TICE REPREZENTACIJA,ZAVRSAVAMO NA TU TEMU,JER NECU DA ME UKINU
RADI GLUPOSTI... I NECU DA KOMENTARISEM TE TVOJE (BRAZIL NIKAD U ZENICI I TD...) OKY.........

FORZA AC MILAN--FORZA ROSSONERY
Old 09-09-2005, 11:40   #865

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

NIJE BED I MENI JE DRAGO DA SU NEKE STVARI RAZJASNJENE!!!

Naravno da ne idem u Sienu tako je uvijek govorim ono slovo U mi je mana
Ma znam da vama treba viza al tesko ces je dobiti sada za ovu tekmu protiv Siene,pokusat cu ti pomoci kolko god mogu,al mogu ti reci da ti FDL i BRN tesko mogu pomoci sto se tice vize to ti sama trebas srediti,a ne kuzim zasto ti je onda problem srediti vizu,jos ako zivis u BG trebalo bi ti biti lakše,mislim u tal veleposlanstvo predaš dokumente saćekas mislim ok 15ak dana i to je to,a mislim da nije preskupa
a sto se tice adrese i ja sam se tek upoznao sa deckima iz Madjarske,a prva su liga odmah su mi pomogli dao sam ti MAIL tako da njih mozes kontaktirati.Ja sam se jos cuo sa članom(mislim da je kao recimo njihov informator) BRIGATE ROSSONERA zove se Mario ali lik vise ne zivi u Italiji odselio se u Berlin tako da je tamo osnovo brigate i on mi kaze sve sto se tice članstva u grupe,karata i bilo jiš kakvih problema trebamo se obratit najbližem FAN CLUBu ,meni je recimo RIJEKA al kao što znaš oni i nisu od velike pomoći,tzako sam se ja obratio Madjarima eto to je sve što ja za sad znam
Old 09-09-2005, 11:57   #866

ariel

Registered User

ariel's Avatar

Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
ariel is on a distinguished road
Jao ne verujem....dakle sad sam napisala pola strane i sve obrisem slucajno aaaaaaa poludecu.
Davide,hvala.Nisam ni skontala adresu,pisacu im ovih dana...valjda ce mi odgovoriti brzo
Nego,ja sam u NS i nije odlazak u BG problem ni pare niti bilo sta drugo nego ti traze gomilu dokumentacije tipa koliko ostajes,zasto ides,gde ces da spavas,koliko para nosis,meni je omiljeno kad me pitaju `hoces se udati tamo`(nije da ne bih) i tako/.....a sve to moras da ima potvrdis sa nekim papirom...pa sam mislila ako organizacije navijacke salju neka garantna pisma to bi bilo ok...cisto kao potvrda da dolazimo samo da navijamo.nego....raspitacu se ja kod ovih tvojih,a i ti ako se setis pitaj ih nesto na tu temu.
Thanks anyway
Old 09-09-2005, 12:08   #867

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

aha ok znam kad sam ja isao na ekskurziju u prag u to vrijeme mi je istekla cro putovnica,ali sam za svaki slucaj imao bih pasos tako da sam predao papire za SLoveniju austriju te cesku i sve je to relativno brzo i lako islo ne kuzim stvarno zasto u vas tamo nesto kompliciraju,pa potvrdi im to sa tima prokletim papirom :-D sada sam im poslao Mail meni se sutradan odmah odg
Old 10-09-2005, 08:52   #868

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Isuse, nisam ocekivao toliko svađe. Da zakljucimo ovo...nema vrijeđanja reprezentacija! Svi navijaju za svoje , ako se želite uspoređivat pogledajte službene rezultate od raspada juge i to je to. Tema ove stranice je AC MILAN i zato....forza milan!
mrki is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2005, 09:21   #869

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
Evo malo procito sam ove gore postove oko repki i kad cojk bolje malo skonta djaba se samo svadjat nista niko ne postize tim jedino neki ispadne glup i tako to. Stose mene tice nek svako navija za svoju ne psuje po drugima i to je to nema se tu sta pricat puno .
A ja Mirza idem tam negdje 24 na eksurziju i idem valjda u Umag ili Trogir neznam sad posto neznamo zvanicno jos nista. Tako da cu se za site pobrinut barem da uradim nesh do 24.

Pozelimo srecu vecerass milanezima da osvoje 3 boda .I nadam se da ce odigrat kako najbolje znaju i umiju.
No hate
FORZA MILAN

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2005, 10:48   #870

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Ma gotovo je oko reprezentacija... Imali bi ja i David do jutra da raspravljamo
oko nekih stvari (da mu stosta objasnim),ali ovo je stranica vezana za Milan znaci ni vrijeme ni mjesto...

a veceras naravno idemo gazit Sienu (bit ce sladje jer nose Juventusove boje)...
FORZA AC MILAN

Tags
balkan

Posting Rules