![]() |
|
|
#8701 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
pa zar nije camot nosio 6 posle barezija,ja mislim tako
ali ako nije ispravi me... |
|
|
|
|
|
#8702 |
|
Registered User
![]() |
Ima lineko sto je iz srbije da mi kaze koje ce se utakmice prenositi tokom vikenda na tv-avala,za subotu znam da je juventus,ali u nedelju od 3h.neznam trebalo bi djenova-milan..?
|
|
|
|
|
|
#8703 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',Pato,Nesta,Gatuso,Maldini,Villa...
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#8704 |
|
Registered User
![]() |
nitko poslije baresia nije nosio broj 6
@r-15 sto se tice ozljeda, velik utjecaj na to su prosle godine imale 2 stvari koje se ove godine nece ponovit kao prvo,prosle sezone je bilo svjetsko prvenstvo, zavrsilo je pobjedom italije kao sto svi znamo, ali okosnica te repke su bili pirlo i gattuso, te nesta koji se ozlijedio i oni su se jednostavno potrosili i do kraja godine nisu bili na vrhunskoj razini a drugo, igraci milana su nakon svjetskog prvenstva imali svega 2-3 tjedna odmora jer su morali u neplanirano trece pretkolo lige prvaka stoga,mislim da godine nisu toliko utjecale na brojne ozljede vec jednostavan zamor igraca, sto se ujedno vidjelo i na ronaldinhovom slucaju ipak, slazem se s tobom da maldini,cafu,serghino,favalli nisu igraci otprije 2-3 godine i da nam je potrebna mladost u obrani...e, sad to treba jos samo gallianiu i ancelottiu objasnit |
|
|
|
|
|
#8705 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Prošle gotine nismo prošli cjelokupne pripreme jer smo morali igrati kvalifikacije za LP. Zato smo imali puno nesmpremnih igrača tokom godine. Slažem se da bi se trebali oprostiti sa igračima kao što su Favalli, Cafu, Serginho, ali valjda ovi naši u klubu znaju šta rade.
Chelsea ima super sastav, ali nije jači od nas. Real NIKAKO, United isto. --------------dida---------- oddo---nesta---maldini--jankulovski-- ------------pirlo-------- ---gattuso-------emerson------- -----kaka'-----seedorf------ -----------inzaghi------- Uz još Ronalda, Gilu, Ambrosinia, Pata, Kaladzea, Boneru...sve je ok ljudi. Ali slažem se da, kad bi još doveli recimo huntelaara ili nekog, recimo Nasria , bilo bi luuudo....
|
|
|
|
#8706 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Izgleda da ljudi neke stvari nikako ne mogu shvatit. Ozljede ne dolaze zbog starosti nego drugih stvari - sklonosti. Jedan Javier Zanetti ima milijon godina pa ne znam kad se zadnji put ozljedio a rooney izgleda ima sklonosti prema ozljedama jer je već nekoliko puta bio ozljeđen. Naši štoperi su Nesta i Kaladze i to je jedna od najboljih zadnjih linija svijeta. Njihove zamjene su pouzdani Šimić i nadam se sve bolji Bonera tako da tu ne vidim nikakav problem. Seginho je skoro na onom istom nivou,jedini problem za mene je to što Oddo nema zamjene jer Caffu može odradit 45 minuta ne više.
Kad neki ovdje kažu da je Milan najbolji ili među tri najbolja oni shvaćaju da mi imamo najboljeg igrača svijeta - Kaku,najboljeg zadnjeg veznog na svijetu - Pirla,najboljeg obrambenog na svijetu - Nestu,najboljeg razbijača na svijetu - Gattusa,jednog od najboljih golmana na svijetu - Didu,najboljeg mladog napadača na svijetu - Patoa,najunikatinije stvorenje nogometa ikad - Inzaghia te najboljeg napadača na svijetu(NARAVNO KAD JE ZDRAV) Ronalda... Treba nekih pojačanja...ako ih ne dovedu sad,doće na zimu i idemo dalje. |
|
|
|
|
|
#8707 |
|
Registered User
![]() |
Ronaldinho dobiva španjolsko državljanstvo
Radio Catalunya objavio je vijest da će najbolji svjetski nogometaš Ronaldinho u ponedjeljak dobiti španjolsko državljanstvo. Brazilac živi u Španjolskoj od 2003. godine, kada je u Barcelonu došao iz PSG-a, a po katalonskim zakonima stekao je pravo na dobivanje državljanstva. Uz Ronaldinha državljanstvo će dobiti i mladi Meksikanac Giovani dos Santos. Ovakvim raspletom najzadovoljniji je trener Rijkaard jer je Barcelona ostala na samo dva igrača koji nisu iz Europske Unije, Kamerunac Eto’o i Bjelokošćanin Toure. (am) p.s. Eto...sve je tu samo treba iskrcat 120 mil. odštete... |
|
|
|
|
|
#8708 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',Pato,Nesta,Gatuso,Maldini,Villa...
![]() |
Voleo bih,i nadam se da ste u pravu,za povrede igraca,ali ipak zamene nam trebaju.Pa kad, i ako, te povrede dodju da ne moramo da brinemo.Znaci hiljaditi put Barzagli+Baptista(Huntelaar) nadam se da su toga svesni ovi nasi!
![]()
|
|
|
|
#8709 |
|
Registered User
![]() |
@mrki
ja mislim da ce milanov sastav ipak da izgleda ovako: --------------dida--------------- oddo---nesta---kalaze----jankulovski ---------pirlo(emerson)----------- -----gattuso------sedorf--------- (jer milan ne sme da igra sa jedni spicom) -------------kaka'---------------- --------pipo(djila)----ronaldo----- s'tim da emerson moze da menja gatusa ili sedorfa po potrebi,a od 1.januara naravno mali pato treba da zablista i da pocne nova era VELIKOG AC Milana..... Last edited by semir_rossonero; 23-08-2007 at 11:00. |
|
|
|
|
|
#8710 | |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
Quote:
Mancester je i proslu sezonu rasturao u domacoj ligi pa svi znamo sta ga je strefilo.Ko su ti Nani,Anderson?Sta ce se desiti kad se uigraju Gourcuff,Pato sa ostalima? Dalje mislim da ti su tvrdenja potpuno cudne i neosnovane. |
|
|
|
|
|
|
#8711 | |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#8712 |
|
Registered User
![]() |
Evo da ne bi lijepio cijeli tekst ovdje,stavljam link na Capellov intervju kojeg je dao MARCA-i http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=391462
|
|
|
|
|
|
#8713 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
kad smo vec kod formacija ja mislim da se ancleoti nece puno odvajat od tradicionalne 4-1-2-1-2 kad se igra kod kuce . ili bozicno drvce kad se igra protiv malo jacih klubova stim ako bude povrijedjen jedan od napadaca do 1 janauar.
ipak ja bih volio malo da promjenimo taktiku .......................dida.......................... oddo........nesta........maldini..........janku .....................gattuso...................... .......emerson ........pirlo.........seedorf... ....................kaka..................... ..................Gilla...................... volio bih samo jednu utakmicu da vidim kako bi igrala ova 3 majsotra na sredini stim da bi pirlo igro malo vise isturen a kaka vise iso u napad.
|
|
|
|
#8714 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Milan Tifosi Banned From Genoa AC Milan will receive no tickets ahead of Sunday's Serie A curtain-raiser between Genoa and AC Milan amidst fears of crowd trouble...
Milan Tifosi Banned From Genoa Genoa's return to Serie A has been marred by the news that AC Milan fans will be banned from their stadium at this Sunday's opening league clash. Grifoni tifoso Vicento Spagnolo was murdered during clashes between rival fans prior to the last top flight fixture between the sides in 1995. Tensions still run high in the North, and the authorities are eager not to see a repeat. Genoa city safety official Giussepe Romano said, "To have to make this decision after 12 years is a defeat. Sadly there have been worying signs and threatening messages - and not just those written on walls. "If any Milan fans come to Genoa we will make sure that they don’t come into contact with the Rossoblu supporters." The Genovese club is said to be unhappy with the decision, the president lambasting attempts to blockade Milan fans as a "failure", but the decision has been set. Milan, too, are predictably disappointed, midfielder Rino Gattuso adding, "It would be awful if we started like this for the first match of the season." Italian football was rocked by violence in February this year following the death of a policeman amidst violence between fans of Catania and Palermo. Weekend fixtures were postponed amidst a shake-up of security and safety procedures, with ramifications ranging up to this Sunday's decision. Dečki se baš i ne vole....SLOBODA NAVIJAČIMA!!! Last edited by DavieBoy; 23-08-2007 at 11:51. |
|
|
|
|
|
#8715 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
|
|