![]() |
|
|
#871 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Uh,teska utakmica ali sreca pobjedili smo sa 3:1 ... Ambrosini,Sheva,Kaka'...
Igra u pojedinim trenutcima nije bila na razini prave Milanove , ali to je najvise neozbiljnoscu nasih igraca kod rezultata 2:0, i u drugom poluvremenu od 50 do 75 minute takodje Milan nije bio najbolji, a Anceloti nastavlja sa svojim navikama da se pri vodstvu brani... Gilardino OPET nije bio dobar ali to je jos adaptacija na novi klub... I jos sam primjetio da nam dosta problema prave visoko ubacene lopte u sesnesterac, nikako nam se odbrambeni igraci ne snalaze u tom segmentu igre, a tu bi trebali biti najjaci jer imamo visoke igrace u odbrani... Nadam se da ce i to da poprave,ipak je ovo pocetak sezone,ima vremena za ispravljanje gresaka:.... FORZA AC MILAN---FORZA ROSSONERY |
|
|
|
|
|
#872 |
|
Registered User
![]() |
Sta ste se svu usutili...
pa ljudi sutra pocinje liga prvaka.... daj te malo komentara,malo euforije... nije valjda da vas jos drzi onaj poraz u finalu (Istambul).. ? to se mora zaboraviti sto prije,kao sto i MALDINI kaze..... |
|
|
|
|
|
#873 |
|
Registered User
![]() |
25.9.2005 je v Padovi tekma = Treviso : Milan.
A gre kdo na tekmo ? 25.9.2005 Milan is playing in Padova against Treviso. Anybody coming ? ![]() |
|
|
|
|
|
#874 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
Btw Kak stvari stoje niko neće prenosit Milan-Fener , znači valja čekati pregled LP... Očekujem ovdje 3boda mada se sa Fenerom nikad ne zna... FORZA MILAN!!!
|
|
|
|
#875 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
E izgleda da bi felipe mogao doci iz udinesea u milan. Jel dobar sta taj felipe??
|
|
|
|
|
|
#876 |
|
Registered User
![]() |
Joj ovo je KATASTROFA,
PA svi koji prenose LC prenose Lion - Real M. uzas.... Sto se tice tog felipea,ni ja ne znam ko je on,ali valja obratit paznju na njega, da vidimo kakav je... i sta u opste igra... VECERAS AC Milan-Fener 2:0 Kaka'Vieri |
|
|
|
|
|
#877 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ej mirza vidimo se tamo 1000000 % jer i ja u Umag idem
elektrotehnickaa za felipe sam cuo odnoso vidio sam ga kad su igrali protiv rome nako mrsav je coja ja mislim da igra DMC ili tako nesh .samo neznam kolko godina ima a na toj utakmici se nije bas ni pokazo nesh.PS: jos malo da se pohvalim danas samo polozio vozacki heh pa mogu i doletit jednom dole u rijeku da vidim taj Milan Club ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#878 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
zaboravi gore napsiat jbg svi koje zele da pomognu oko stranice nek se jave na moj msn [email protected] jer ja u subotu ovu se spremam da je pocnem pravit ko god ima ideaj nek se javi pa da se lijepo dogvorimo .
|
|
|
|
#879 |
|
Registered User
![]() |
Super KAKA
![]() |
|
|
|
|
|
#880 |
|
Registered User
![]() |
FANTASTICO Kaka' ... Stvarno je LEGENDA... Pa decko im svu odbrane povali na guzicu... Fenomenale Kaka'
Sve u svemu.dobro je...jos nismo usli u top formu,ali tek je pocetak sezone... bitno je pobjedjivati i kad nismo bas naj... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#881 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
SLUZBENO: Carlo Ancelotti je najveća kukavica i ulizica Berlusconiu , ikad!! Nema pojma i nema hrabrosti za voditi Milan! Carlo, odlazi!
|
|
|
|
|
|
#882 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Bilo je gusto protiv Fenera, al na sreću sve se dobro završilo zahvaljujući Kaki čista 10....
Ponovo se potvrdilo ono što sam ja i ranije govorio da bi Serginho morao dobiti više mjesta u igri, sila probija po boku... A što se tiče tog Felipea, ima 21godinu, kolko ja znam igra D CL, naši pokušavaju naći zamjenu za nezamjenjivog Maldinija pa hoće da probaju saa Felipeom...
|
|
|
#883 |
|
Registered User
![]() |
Da , i ja se slazem da je bilo gusto protiv Fenera,
ali Kaka je Magic... a i Fener je dobar.mozda cak i najbolji poslje NAS u grupi.... za Felipea ne znam nista, to sam vec napisao... Serginho izvrstan... Ancelotti i dalje gnjavi.... Cafu ispod svoje razine... ps: Kaka' produzio ugovor do 2010... Dobra vijest naravno... |
|
|
|
|
|
#885 |
|
Guest
|
time is bad keep your ass ACMİLAN
|
|