![]() |
|
|
#901 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Et hala bogua smo usli u fazon
, jer nama je samo to i trebalo. Sheva i Kaka , svi su ostali igrali superpogotov odbrana ,vieri je im 2 dobe sanse al sta je tu je .
|
|
|
|
#902 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Vieri je preeeevise spor. Samo to cu rec. Igrali smo dobro, bolje, ali nozemo i moramo jos bolje...
|
|
|
|
|
|
#903 |
|
Registered User
![]() |
Ako su ove rođendanske čestitke bile upućene meni, hvala!
![]() |
|
|
|
|
|
#904 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
I ja kazem da je Vieri previse SPOR,I NIJE UIGRAN...
Pirlo takodje nije bio u svom fazonu...Svi ostali maestralni... Valjda se budimo...moramo,vrijeme je... ima jos prostora za napredak u nasoj igri,ovo protiv Lazia je 60 % ovog AC Milana... ali dobro je vracamo se ... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#905 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Vieri nema uopste motivacije neke ( barem je ja nevidim) da igra za Milan,kao i Gattuso kad ulazi u igru isto koda je sav "slomljen"...
|
|
|
#906 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Shevchenko, Pippo
![]() |
Pozdrav Mrcky san
Ej nisam gledo tekmu ali vidm da si razočaran igrom neću ništa komentirat dolazim do tebe u petak i bolje da imaš nekih kolača za mene jel si inače najebo jesi ćuo i onda ćemo komentirat na miru... pozdrav!! Forza Milan!!
|
|
|
#907 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Nisam mogao gledati utakmicu, ali čuo sam da smo bili dobri, glavno je da smo pobijedili.
Oni šupci iz Torina opet pobijediše 1-0, protiv jačih klubova neznaju drugačije pobijedit....
|
|
|
#908 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
haha, ajd moze. Dodji pa cemo gledat basket i mozemo nabacit belu, al necemo sad ljude tu zamarat s nasim planovima. imam u petak ujutro ( danas ) ispit tak da idem sad....forza Sheva & kaka'! |
|
|
|
|
|
|
#909 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
SOrry Sto kasnim sa rodjendanskim cestitkama al svakako SRETAN RODJENDAN DRAGANA I MRKI te puno srece u zivotu!!!!
99% cARLO ODLAZI U TRAVNJU hvala BOGU!!! MOZETE pricati sto god hocete al za mene je on prelio svaku kap u casi iako su dobili LAZIO ja sa za da se dovede neki mladji trener koji ima muda reci sve svopje ideje SILVIU jer ovaj ocito nema!!! ovo je recimo neki moj mali protest protiv CARLA vi gledajte to kako hocete al ovo je moje misljenje!!! |
|
|
|
|
|
#910 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
MISLIO sam da ovo NIKAD necu reci al ovo je stvarno prva sezona u kojoj se stvarno BOJIM JUVENTUSA jaci je nego ikad
|
|
|
|
|
|
#911 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Za Carla ne znam da odlazi,nisam nista cuo....
dobro ce biti ako ode,ali da bar osvojimo koji trofej ovu sezonu... Vjerujte ni ja se nisam nikad bojao Juventusa (do ove sezone), ali oni su jaki do zla Boga.... Mi cemo morati davati 200 % da bi uzeli Scudetto i LC... A nezaboravimo da oni imaju naklonost sudija u Italiy, radi toga kazem da moramo biti DUPLO JACI od njih i davati Duplo Vise ako hocemo TROFEJE.... ALI MI SMO AC MILAN i oni nam ga mogu ***** SORRY ali ponjele su me emocije......... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#912 |
|
Registered User
![]() |
Ma jebote jeste gledali basket Hrv-Španjolska??
Sramota kakva krađa!! SRAMOTA! Da, juve je jaci nego ikad, a uz to ih i suci stite. Bio je cisti penal za udinese sada...mi moramo poradit na tim sudcima malo vise. Juve krade, nas jebe Carlo. |
|
|
|
|
|
#913 |
|
Registered User
![]() |
Ja, Hrvatska je bila boljsa od Spanije, samo so sodniki odlocili tekmo.
Tudi Slovenija je izgubila z Nemcijo in danes igrajo Hrvatska-Slovenija za uvstitev na svetovno prvenstvo. Mislim, da ne bo lepa tekma, ker so obe ekipi psihicno slabo. ![]() |
|
|
|
|
|
#914 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Evo i mene ljudi nisam bio 2 - 3 imo sam neki racunarskih porblema i tako.
gledo sam sinoc utakmicu Hrvatska- spanija i opet su se spanci hinjskiii izvukli ko pi.. najvece , pa pogledajte samo i nashu repku u fudbalu kad smo igrali protiv spanije sjebale sudije , pa sad Hrvate to nesh nije u redu , do koga je to se da vidit al kako samo ofirno ,nemogu da vjereujem. a dobra je vijest i to sa anccelotijem jer volio bih da vidim nekog drugog covjeka na klupi Milana jer ova taktika mi je dojadila .koga li ce slijedeceg voditi kad napusti nas , mozda Chievo ili Bresciu )) ,on take timove i treba da vodi .
|
|
|
|
#915 |
|
Registered User
![]() |
U SN prije par dana je bio članak o Ancelottiu i opisali su ga kao gubitnika koji je imao strašnu momčad Parme i - izgubio prvenstvo. S Juventusom bio 8. i odmah su ga nogirali, sada milan ima super skupu ekipu i opet nista.
I procitao sam da juve hoće Henrya.... |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|