![]() |
|
|
#9736 |
|
Registered User
![]() |
Carlo treba dobit otkaz iz vise razloga
jedan od njih je apsolutno ignoriranje mladog gourcuffa, i to sto emerson i brocchi imaju prednost pred njim, a njih dvojica uopce ne pridonose igri prema naprijed ali, po meni puno bitniji razlog je kukavicka fromacija protiv slabih klubova, kao sto je bila ova juce...nedopustivo je da europski prvak protiv jedne od najgorih ekipa serie a, istrci s jednim napadacem, a recimo juve igra s tri protiv rome u gostima i onda mi napadamo s tri igraca (kaka,seedorf,pippo), a branimo se s 7 i jos uspijemo onda dobit gol a da ne govorim kako igra preko bokova ne postoji |
|
|
|
|
|
#9737 |
|
Registered User
![]() |
nije mi jasno zasto su neki protiv mourinha
covjek je osvojio ligu prvaka i kup uefe s portom i stvorio igrace koje mi danas znamo kao sto su deco,costinha,maniche,carvalho,nuno valente... i sto je jos bitnije, sprdao se s konzervativnim i odvratnim englezima kad je god stigao |
|
|
|
|
|
#9738 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
|
|
|
#9739 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Da dovedes Murinja, ono drsko govno sto bi ga i navijaci mrzjeli zbog njegovih izjava, na stranu to sto je odlican trener, ali covjek nema karaktera... |
|
|
|
|
|
|
#9740 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Bolje i Capelo 100 Puta nego Murinjo!!
Kakve je on stvorio igrace majke ti,dajj.. |
|
|
|
|
|
#9741 |
|
Registered User
![]() |
prvo, siguran sam da carlo nece dobit otkaz
za lippija se slazem da bi bio izvrstan trener, ali capello vise ne...pa jel nam treba da s promjenom trenera opet dobijemo covjeka koji ce igrati s pol napadaca i deset obrambenih? |
|
|
|
|
|
#9742 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Murinjo bi sa sobom povukao dosta dobrih igraca,
a i liga bi bila zanimljivija sa njim,(prepucavanja po medijima,svadje sa drugim trenerima) mislim bilo bi mnogo vise interesantno..sta mislite????
|
|
|
|
#9743 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
p.s. da se razumijemo ja uopšte ne krivim Carla, i nisam za njegov odlazak, za ova sva dešavanja, jasno, on snosi dio krivice, ali nije jedini tu...
|
|
|
|
#9744 |
|
Moderator
![]() |
da se razumijemo i ja bih volio da Milan igra atraktivno, ali došlo je takvo vrijeme gdje se gleda prvo da sačuvaš svoj gol, pa tek onda da daš protivniku, gdje se više ne cijeni previše ljepota igre, bitno je da pobijediš, da zarađuješ..
kao što sam ranije rekao fudbal danas nije sport, fudbal je ekonomska grana....
|
|
|
#9745 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
after Milan-Catania (1-1):
Carlo Ancelotti: "Today we encountered the same difficulties as in the other matches. Catania defender very well. We struggled to create chances. We did not expect to have this start in the league, now we have to improve and we have to do it quickly. When you achieve important victories as Milan have in the past few seasons, there can be a moment of relaxation, but this team has the hunger to win in Italy as well as in Europe. Catania played a really good game, without giving our playmakers the space to play, they really had a very good performance. Our problem, in general, is that we don't find space and those who suffer from this most are our strikers, who don't get any good balls. Kaká did well in the second half, however, as he tried to carry the team forward. I don't think the referee had influenced the result, because the decisions to call off our goal and the penalty given to us were both very close calls. Catania's closed defence put is in difficulties today, we are a team that finds difficulties in closed spaces and today we paid for that. Milan want to do well in every game and all competitions, let's hope we start on Wednesday against Celtic and Sunday at the Olimpico against Lazio. Again, Catania played really well, they're the best team that has come here to San Siro, Milan played poorly, but Catania showed they were very tough opponents." NE MOGU DA VJERUJEM ŠTA SVE OVAJ LIKA IZJAVLJUJE!!! CATANIA JE POKAZALA DA JE TEŠKA PREPREKA!!! HALO IMAL KOGA DOMA?!!! JEL ON LUD?!!!PA BUSOVAČA BI DOBILA OVE ČOBANE KOJI U SLOBODNO VRIJEME ČUVAJU OVCE PO SICILIJANSKIM PLANINAMA I PAŠNJACIMA!!! |
|
|
|
|
|
#9746 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#9747 |
|
Registered User
![]() |
eto to je ono sto mene smeta kod carla, kao ovaj citat sto ga je postao davieboy
on nece danas rec da zadnja cetiri kola igramo uzasno, da je katastrofa sto jos nismo pobijedili na san siru prvenstvenu utakmicu, sto kojekakve amaterske druzine kakva je catania dolaze na san siro uzet bodove, da kaka sam igra, da bokovi ne postoje - a to svi vide... umjesto toga, on je danas izjavio da se catania izvrsno brani i pokriva nase playeve i da mi imamo na raspolaganju cetiri napadaca trenutno - vjerovali ili ne, to su seedorf,kaka,gila i pippo |
|
|
|
|
|
#9748 |
|
Registered User
![]() |
@mirza
ako je doslo vrijeme da se sacuva svoj gol, zasto to milan ne moze uciniti? u redu, ja sam cak i pobornik te talijanske teorije uno-zero,basta!, ali zasto onda mi primamo smijesne golove od jos smjesnijih momcadi? zasto milan ne moze na san siru sacuvati svoju mrezu protiv parme i catanie? |
|
|
|
|
|
#9749 |
|
Moderator
![]() |
Evo momaka iz obrane (juniori Milana) i uvjeren sam u život da bi svaki od ovih momaka sigurno bolje odigrao nego i jedan Cafu,Favalli...
BRANDI Valerio Milano 10/3/1990 BRUSCAGIN Matteo Milano 3/8/1989 COLOMBO Luca Merate 7/8/1990 COSNER Andrea Feltre 12/1/1998 DARMIAN Matteo Legnano 2/12/1989 FONDRINI Denis Vizzolo Predabissi 19/1/1990 ROMAGNOLI Simone Cremona 9/2/1990 RUGGERI Alessandro Cantů 16/11/1990 _____________________________________________ A tu su još naravno : Digao,Darmian Matteo,Gourcuff,Willy Aubameyang...Zašto ove dečke NIKAD ama baš nikad ne stavlja u postavu??? Nema veze neka izgubimo ali sam uvjeren da bi za nekoliko kola momci vrhunski igrali.... |
|
|
|
|
|
#9750 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Napokon sam stigao nešto napisati...
Više "faktora" je utjecalo na ovu našu krizu. Prvi je očigledan i odnosi se na škrtost uprave. To je vrlo jednostavno, oni žele iscijediti svakog igrača i izvuči 150'% od njega, a to ne ide uvijek. Carlo ipak nije kriv što na klupi ima Favallia, Cafua, Simica, Brocchia... Galliani mi se počeo gaditi, kao i Berlusconi koji samo sere po novinama i pravi se lud. Kome uopće treba taj Ronaldinho? nikome! I wenger ga sprda i kaže da to što 3 puta dnevno govori na televiziji ne znači da je najbolji na svijetu! Razumijem da mi trebamo iskusne igrače, ali mi smo profesionalni klub, a ne nekakva sprdačina za ostarjeve velikane. Svaka čast Cafu-u, on je za mene najbolji desni bek kojega sam u životu vidio. Treba ga zaposliti kao skauta ili tako nešto, pošteno se oprostiti s njim. Ali on igra sramotno!! Pa Juve je uzeo besplatno Grygeru, Casseti je u Romi, kao i Cicinho... Corluka je čak odličan za tu poziciju, 10 puta jači od Cafua, a može i stopra ( samo primjer ). Svijet je pun super desnih bekova, u svakoj mladoj reprezentaciji imate poi jednog dobrog! Sigurno smo mogli naći dobru zamjenu za Odda... Favalli - ??? Koji k..... je to?? Serginho i Favalli isto trebaju spakirat torbe i hvala lijepo. Razumijem da klub ima poštovanja prema igračima, ali ipak ne rade pošteno svoj posao. Kad više ne možeš - ne možeš i gotovo. Brocchi - ?? isto tako... ciao. Emerosn - ok igrač za zamjenu, puno bolji od Brocchia. Gila - jako mi je žao jer sam imao puno vjere u njega ali ovo nema smisla. Pa svi napadači na svijetu su bolji od njega. On košta 30 mln i jedino što moze je dodat jednostavnu loptu na 5 metara. Pa to mogu i ja!!! Eto, po meni se te stvari trebaju mijenjati. Nama nažalost treba 5 igrača da bismo postali supersila, iako smo prvaci Europe. Ali mi dobro znamo da scudetto imamo jedan u 8 godina! 2 beka, brzi vezni i špica! Ako mi ne možemo uložiti 50 mil na mercatu onda jebeš klub, ozbiljno! pogledajte malog Nasria, samo čekam da ga Arsenal ili Real uzmu pa ćemo se čuditi za 2 godine kako je dobar... Quaresma, Rothen, Duff...hrpa igrača je dostupna ali mi ne želimo dati novce i to je jedino objašnjenje. A pogledajte Kaku, uopće ga ne treba kriviti ako ode. Pa mrcvare ga tamo u napadu umjeto da čovjek igra fino u sredini kao i prije. Jeste vidjeli sta je radi kada je stao na srednjeg veznog?? GAZIO IH JE SAMM!! I onda mu Carlo na kraju sere što nije igrao desno. Kaka' kaže da je u sredini on ključan igrač, a Calo na to da to nije bitno, ili tako nešto koliko sam uspio shvatiti... I onda kaka': "a tako...ja sam kriv..." Eto šta majmun Carlo radi! debil. Vi znate da ga nikad nisam volio, ali šta da kažem kad osvojimo LP, moram ih sve pohvaliti. Samo čekam da Gourcuff ode fino kod Wengera pa za 2 sezone počne igrati kao Fabregas i zabijat s 30 metara, što on i može. A Pato, sretno mu bilo s Carlom... Lippi je naravno moj san za milan, iako mislim da bi nas mogao preuzeti Baresi ili čak Billy ako Carlo ikada ode, u što sumnjam jer Gallianiu odgovara trener koji se nikada ne buni.. Ma sve je to smiješno, treba ih napast bocama pa nek proimisle malo šalim se.I da, golmani! Pošaljite ih sve u vražju mater i kupite nekog normalnog prosjećnog golmana koji bilo šta može skinit. VEć su nam golmani uzali 6 bodova, ne suci!!
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|