AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 03-10-2007, 17:01   #9811

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto
Jesi ti normalan...KAkvo simuliranje ba...!???PA zar si corav!??Aaaaaaaa!!
Pa huligan je uletio u teren u udario Didu,to je trebao odma biti prekid...
Cuj simuliranje!!
Huss ti je sve objasnio...
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2007, 17:33   #9812

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Jesi ti normalan...KAkvo simuliranje ba...!???PA zar si corav!??Aaaaaaaa!!
Pa huligan je uletio u teren u udario Didu,to je trebao odma biti prekid...
Cuj simuliranje!!
Sto se tice tekme!??Hee.
Opet sranje!!Jednom sutnuli na go a dali dva gola!!!Ovo nema nidje!!
Joj Pipa,dva puta mu Kaka daje loptu da mu je ostavi na metar,on je sa 16 metara vrati na centar njima!!!PA dobro je vise!!Sedorf se povrijedio,samo nam to treba,uzas,iako je Yoan odigrao dosta dobro od kada je usao..
Nismo trebali ni smjeli izgubiti od ovako lose ekipe,pa ovo je cirkus ekipa ba,neznaju dva pasa odigrati!!!Mislim da je sada kasno za promjene(nemozemo ih ni praviti prije Januara)mozemo otjrrati Carla,ali sta bi time dobili,ko god dodje isto ce biti kad nema ko da igra!!
Frende budi realan,lik ga je jedva okrznuo,a i da ga je udario pa šta?Jel Dida kakva pi...ka?Pa muškarac je jebemu nije ga ubio...Molim Boga za idući poraz protiv Lazia također molim za što više poraza jer Carla nemogu više trpiti...A što se tiče grube igre Celtica,pa naravno da nije bila gruba ljudi jednostavno svaki dan igraju takve tekme,pogledajte Premier ligu i njih tuku i više nego što su oni nas...ko biva....Aj da sam mogao birat od koga da izgubimo uzeo bi Celtic...FORZA CELTIC...CARLO MERDA!!!
Old 03-10-2007, 17:35   #9813

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Jebo vas celtic ba...I jebo premier ligu...Pa oni samo znaju nabijat loptu i udarat..Vidjeli ste prosle godine...
Milan-Mutd.3:0..

Forza Milan....
Solo Milan..
alberto is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2007, 17:37   #9814

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

We are disappointed, I don't think we deserved to lose. It was a difficult match, played on a slippery pitch which did not allow us to play the ball on the ground. It became a hard-fought match, we fought back blow for blow. We played well, compactly, we kept the pitch well. It's too bad we lost, the draw would have been more right.'

'From a tactical point of view I am satisfied, it was a good match. We played with attention, application, determination. We did not play well because we didn't have the possibility to develop our football. They are taller and did better in aerial play. This result leaves me disappointed because it's not deserved. When you draw against Catania playing badly it's right, but that's not what happened tonight. We worked hard and I have nothing to blame my players for.'

'They score easily against us? We have to multiply our attention and application. It's hard to explain this negative moment, things aren't going well. We shouldn't forget about our qualities and characteristics. We have to increase our attention, even if today I have nothing negative to say about that. We have to do better on dead balls.'

'Shakhtar have shown they are in form. It will be tough. But winning is indispensable for us. They will be two tough matches, especially the first one. But we have to win and have the chance to do it.'

MAMA TI JE ZASLUŽILA NERIJEŠENO PI.... JEDNA ŠUGAVA,VELIKI MILAN IMA DA IDE NA POBJEDE A NE KO P.... SE POSTAVLJAT!!!!!
Old 03-10-2007, 17:42   #9815

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Quote:
Jebo vas celtic ba...I jebo premier ligu...Pa oni samo znaju nabijat loptu i udarat..Vidjeli ste prosle godine...

Forza Milan....
Solo Milan..
I šta sad po tvome Milan razvali Mutd i odmah znači da je loša premier liga,a Seria A kao bolja? Molim te okani se ćorava posla,Seria A nikad nije bila lošija,a o prošloj sezoni da ne pričam,Totti i Maldini su sami to izjavili,a vjerujem da oni mnogoooo bolje od tebe znaju...Meni osobno Liga Prvaka ne predstavlja više ništa,dao bih 3 LP-a za 1 SCUDETTO...Seria A mi je svetinja kao što je svetinja 95% talijanskim klubovima...I ne seri protiv Celtica dečki nisu ništa krivi igrali su na pobjedu,bili su bolji,na kraju uspješniji i to je to,mogu i ja sad srat i biti ne-objektivan ali frende takva je sada stvarnost slagao se ti ili ne...
Old 03-10-2007, 17:53   #9816

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Sta ba nisu keivi...Jesi ti gledao utakmicu(ocito nisi)pirlu su umalo nogu slomili,pa Ambru,i na kraju Sedorfu....Pa nesti..Halo ba...Nije ragbi..
A ti ako kazes da je Premier liga bolja od Serie "A",ti onda nemas pojma!!!
Pogledaj nekada da li golman da loptu stoperu,pa onda veznom(kao kod nas Pirlu)pa da se organizuje napad...Nego je odma nabiju na protivnicku polovicu,to nije igra...To je nabijanje lopte...
I za tvoju informaciju bavio sam se Fudbalom dugi niz godina,dok si ti jos bio malen...
Ko nevoli Milan nije mu mjestu na ovom forumu...neka ide na celticov...
Old 03-10-2007, 18:14   #9817

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Quote:
Sta ba nisu keivi...Jesi ti gledao utakmicu(ocito nisi)pirlu su umalo nogu slomili,pa Ambru,i na kraju Sedorfu....Pa nesti..Halo ba...Nije ragbi..
A ti ako kazes da je Premier liga bolja od Serie "A",ti onda nemas pojma!!!
Pogledaj nekada da li golman da loptu stoperu,pa onda veznom(kao kod nas Pirlu)pa da se organizuje napad...Nego je odma nabiju na protivnicku polovicu,to nije igra...To je nabijanje lopte...
I za tvoju informaciju bavio sam se Fudbalom dugi niz godina,dok si ti jos bio malen...
Ko nevoli Milan nije mu mjestu na ovom forumu...neka ide na celticov...
Naravno ti znaš da li sam ja gledao utakmicu,jer si vidovit! Kakve sad veze ima jesu li bili grubi ili ne??Svi su živi i zdravi,Celtic je dobio i šta sad...Ja nisam rekao da je Premier liga bolja od Calcia,nego sam rekao da je Calcio zadnjih godina lošiji od Premier lige i ne vrijeđaj me molim te jer ni ja tebe nisam...Kakve sad veze ima jel netko daje ili ne daje loptu stoperu pa to zavisi od situacije čovječe...I moj dida se bavio nogomet pa šta??? To bi trebalo značiti da on bolje kuži nogomet od mene kao u ovom slučaju ti od mene??? Ja se nisam bavio nogometom nego se i danas bavim za razliku od nekih...Vauuu ti se bavio nogometom jebeno čudo čovječe, ne mogu da vjerujem da si igrao nogač...JA NE VOLIM MILAN I NEĆU NA CELTICOV FORUM I ŠTA ĆEŠ SADA????
Old 03-10-2007, 18:21   #9818

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

p.S. Vidim da ovo prelazi u privatnu svađu zato u dobrobit ostali članova te samog foruma sve ostale poruke što se tiče ove teme šalji na PM....Javne poruke sličnog karaktera,a upućene meni biti će izbrisane...
Old 03-10-2007, 19:49   #9819

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:

Forza Milan....
Solo Milan..
Nema potrebe da vrijeđaš Celtic
Old 03-10-2007, 20:18   #9820

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Berlusconi Rejected Chance To Sign Buffon

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon had a pre-contract deal to sign for Milan this summer but Rossoneri President Silvio Berlusconi pulled the plug on the deal.

According to the Gazzetta dello Sport, Buffon had agreed a four-year contract, worth €6m a season, but Berlusconi stopped the transfer from going through because it would have cost him €25m.

Instead the former Prime Minister of Italy wanted to spend this money on renewing the contract of Brazilian keeper Dida, and bringing in youngster Alexandre Pato and midfielder Emerson.

Milan fans will surely be dismayed by the news that Buffon could have signed for the club. So far this season Dida has made a number of high-profile mistakes, particularly during the week three draw against Siena, while 31-year-old Emerson looks a shadow of the once great player he was.

The Milan hierarchy have been criticised enormously for their transfer policy over the summer, with the failure to bring in a top-class striker and a decent back-up goalkeeper the main points of condemnation.

These latest reports that Berlusconi turned down the chance to sign the undisputed number-one goalkeeper in the world, will certainly not go down well with the supporters.

JOŠ JEDNA PREDIVNA VIJEST...
Old 04-10-2007, 02:45   #9821

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
E sad vidim da ste poceli da psujete carla velikog,pa dosta vam je trebalo da svatite
imamo dve pobede dosad u sezoni,dva poraza i ostatak neresenih rezultata,pa to ne
lici na veliki MILAN, ali za to je zasluzan veliki carlo(kako bi mu se na...o keve).Sad ce te naravno da me prozovete kako je on osvoio dve lige sampiona,pa scudeto ali ljudi svatite da smo mi procitana ekipa,vidite da nam male ekipe uzimaju bodove,imamo penzionere u klubu,emerson nam pojacanje za ovu sezonu(zalosno),ne mogu vise da izdrze sedorf i drugovi stize ih umor,nisu vise mladi,sve ce cesce da se povredjuju.... TREBAJU NAM NOVI IGRACIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Old 04-10-2007, 02:50   #9822

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
CAFU
FAVALI
SIMIC
SERGINJO
BROKI
EMERSON
Ovi ljudi gore treba pod hitno da nestanu sa san sira,pod hitno!!!!
od njihove prodaje moglo bi se uzeti dva-tri dobra igraca....
Old 04-10-2007, 03:05   #9823

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ja licno nisam bas pobornik tolikog vrijedjanja Ancelottia. Da budem jasan ni ja ga bas nevolim pretjerano ali ipak je dosta osvojio sa nama i to treba cjeniti, ali bi takodje volio da lijepo kao gospodin da otkaz i da dodje dr stručnjak koji će ima mu*a da kaze i Silviu Galianiu KO NAM TREBA A KO NE , i da se napravi rekonstrukcija tima.
Utakmicu nisam gledao, lično i nisam bas miljenik otočkog grubijanskog fudbala (nisam odmah pi?ka ako nevolim takav fudbal, onda su pi*ke i Maldini,Nesta,Ronaldinjo,Totti,Raul,Messi,Kaka i dr sto neigraju tamo) ali po ovome sto sam pročitao mislim da nije bas bilo dobro po nase fudbalere. To im naravno nije opravdanje ali ipak i sudija je trebao imat neke mjere jer nije ovo njihova liga nego Liga Prvaka i svi znamo da ona ima svoje kriterije koji se dosta razlikuje prije svega od Otčke lige.
E sad je Lazio na redu, hhmm sta reći da li molit poraz i smjene ili pobjedu i dizanje iz pepela?
Old 04-10-2007, 03:10   #9824

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Pa dobro ne treba bas odmah Emersona otjerat, neka ga na klupi brate ima Milan dosta utakmica, Ja bi dodao jos da i golmane sve treba promjeniti. Hvala ti Dida za sve.
Ona dr dvojica nisu nista dobro ni ucinila da im se treba zahvalit.
Ja bi takodje da malo vise daju sansu Gourcufu,Darmianu, Aubemajangu (ili kak se već pise) i mozda i Digao mada njega nisam gledao ali ovu trojicu jesam i volio bi da ih vidim u sastavu. Nekazem da bi snjima rasturali ali mislim da bi dečki ginuli to sam ubjedjen najvise u malog Darmina. Bit će veliki igrač. Mozda dobra kopija Maldinia.
Old 04-10-2007, 05:54   #9825

alberto

Registered User

alberto's Avatar

JA licno nisam nigdje vrjedjao Carlita...I mislim da se netreba vrijedjati,i ja sam naravno za smjenu ali nema smisla vrijedjati covjeka koji je i kao igrac i kao trener osvojio sve sa milanom(mislim na ono bitno)!!
A sto se tice igre,lose,manjak zalaganja,mislim da je Carlo bio u pravu kada je rekao da su se igraci uljenili...Vidjelo se to poslije prvog gola Celtica..Milan je napao nisu mogli izaci iz 16-met.i kada su dali go,ista prica,nezainteresovano!!

Tags
balkan

Posting Rules