AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 04-10-2007, 06:05   #9826

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Evo kako smo se dogovorili kratki komentar za igrace pojedinacno!!
Dida...Nista,nije imao posla,lose intervenisao kod oba gola...
Oddo solidan u drugom,ali Pipo ne konta njegove centarsuteve...
Nesta dobar,par ostrih startova na njega,ali je izdrzao..
Bonera..olicno igrao,bez greske,i onda na kraju nije izasao na vrijeme za ofsaid,sukrivac za go..
Janku,los sinoc,nije se mogao snaci na mokrom terenu..
Pirlo...Uh kakav je udarac dobio,mislio sam nece nastaviti..igra blijedo,jedan dobar slobodnjak i to je sve..
Gatusso nije u formi,zaljece se puno,fali nam pravi Gatusso...
Ambro dobar..trudi se,skace,jedan od zapazenijih..
Sedorf,imao par dobrih proigravanja,nije los,povrjedio seu drugom pol..
Kaka opet najbolji..Imao priliku da sam rjesi sve ali dao Pipu i on se zabio u dvojicu..
Pipo uzas..Cista nula..,Ni jedan sut,ni pas,ni skok,bas nista!!
Yoan..Dosta dobar,ali mu fali samopouzdanja,mora dobijati vise sansu,mogao rjesiti utakmicu,ali oklijevao puno...
Gilla dobio 15 min..NApravio opet puno vise od Pipa,mislaim da lagano podize formu,i ubjedjen sam da ako dobije sansu od prve min.protiv Lazia da ce zabiti vise taj go..
Toliko...
Forza Milan...
Tu sei tutta la mia VITA...
alberto is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 07:07   #9827

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Sad protiv Lazia pobjeda bi nas makar malo vratila, poraz bi mislim definitivno znacio adio Carlo, al sam uvjeren da ce bit najgori moguci rezultat-nerjeseno koji ce samo produzit agoniju.
huss is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 07:23   #9828

klanfa

Registered User

klanfa's Avatar

Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
klanfa is on a distinguished road
molim predict-listu
klanfa is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 07:53   #9829

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by klanfa
molim predict-listu
Ohoo dobar dan i tebi...Nema je još...Kad budem imao vremena stavit ću je ali je sigurno prije nedjelje nema...
Old 04-10-2007, 07:55   #9830

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Neriješeno je najgora opcija,pobjeda vraća samopouzdanje,a poraz bi trebao Carla srušiti iako čisto sumnjam da će dobiti otkaz prije zime....
Old 04-10-2007, 07:59   #9831

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

UOČI derbija Lazija i Milana, predsjednik rimskog kluba Claudio Lotita podgrijao je atmosferu izjavom kako postoji mogućnost povratka Alessandra Neste u Lazio.

Međutim, Milanov stoper kategorički je odbacio tvrdnju Lazijeva predsjednika. "Bolje mu je da šuti. Karijeru ću završiti u Milanu. Kad sam se mogao vratiti u Lazio, onda je izjavio da ne treba igrača koji svako malo zakuha situaciju pred vlastitim golom", ljutito je odgovorio Nesta.

"Imam puno lijepih sjećanja iz Lazija, ali nemam se namjeru vraćati. Nije to više onaj Lazio iz vremena dok sam ja za njega igrao. Ova momčad nema toliko zvijezda, ali neće nam biti lako. Manjak kvalitete nadoknađuju momčadskom igrom, cijela momčad puno trči i svi se jednako bore", dodao je Nesta. FORZA ALESSANDRO!!!
Old 04-10-2007, 08:26   #9832

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
sinoc nisam htio komentirat utakmicu jer sam bio totalno ljut i razocaran zbog vidjenog...
to je najgora utakmica koju sam gledao ove sezone, milan nije imao doslovno ni jednu sansu...kao sto je netko gore spomenuo, kaka predje trojcu, da savrsenu loptu pippu, ocekuje dupli pas, a ovaj ju vrati na pol terena...uzasno

i vec mi je dosta bit subjektivan prema igracima kluba koji obozavam...moram reci da je milan jedini klub na svijetu koji ima bokove koji su apsolutno neupotrebljivi prema naprijed, sramota je da oddo i janku ne mogu niti jedan posteni centarsut uputit...i da ima napadace koji uopce nisu prijetnja tudjem golu

ovo je sramota sinoc bila, nepostojeci penal jer onakvu loptu ambro ne bi uvatio ni da je 3 metra visok, dida je simulirao jer ga je ovaj najvijac tek dotaknuo ( iako to najjace osuđujem, trebalo bi kazniti celtic zbog takvih propusta)...i jedan provincijski klub, sahtjor iz donjecka je na tablici ispred milana...to dovoljno govori
dida uzasan, a mi ga placamo 4 mil. eura netto godisnje...sjajno
geoff is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 09:21   #9833

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Mislim da bi nerjeseno bio katastrofalan rezultat u Rimu....
Treba napasti od prve minute,sa dva napadaca,ili sa Yoanom umjesto Ambra ili Gatussa..
Bod nam nista nebi znacio,ali tri bi puno toga popravila,mislim da je to utakmica koja nas ostavlja ili izbacuje iz utrke za Scudeto...
NAvodno da je Milan zainteresovan za Rossinu iz Torina,fantastican igrac,mlad,brz,i dobar tehnicar i dobar suter..On bi uz Yoaha,Pata i Kaku mogao biti buducnost kluba!!

Forza Milan!!!!

Milan Siamo Noi!!!
Old 04-10-2007, 14:54   #9834

Irma

Registered User

Irma's Avatar

Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
Irma is on a distinguished road
Vidim da mnogi odmah počinju loše govorit o Ancelottiju... Stanite malo ljudi. Bilo bi još gore ako on ode... Ovo je ipak tek početak i vjerujem da ćemo početi bolje igrati. Doći će to sve na svoje mjesto...
Irma is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 15:02   #9835

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Četvrtak, 04 Listopad 2007

INTER, Milan i Juventus žarko žele dovesti u svoje redove sedamnaestogodišnjeg veznjaka francuskog Metza Miralema Pjanića.

Osim tri najveća talijanska kluba, zanimanje za mladog nogometaša, rođenog u Zvorniku 1990., pokazali su još Chelsea, Bayern, Liverpool i Real Madrid.

Pjaniću ove godine istječe stipendijski ugovor potpisan s Metzom, ali on još uvijek nema status profesionalnog nogometaša.

Francuzi su najavili da će ga svim silama pokušati zadržati u svojim redovima na što duže vrijeme, ali moraju pričekati 2. travanj iduće godine, kada će mladi bosanskohercegovački nogometaš napuniti 18 godina.

Na Pjanićeva vrata, osim europskih klupskih velikana, kucaju i predstavnici Francuskog nogometnog saveza, koji ga žele vidjeti u dresu "tricolora".

Pjanić je na EP U-17 2006. nastupao za Luksemburg, ali od rujna ove godine postao je član U-21 selekcije Bosne i Hercegovine.

Miralemov otac Fahrudin, negdašnji napadač kalesijskog Jedinstva i zvorničke Drine, nedavno je izjavio kako njegov sin u seniorima može igrati jedino i isključivo za BiH.

Mladi Pjanić je debitirao u francuskom Le Championnatu 17. kolovoza ove godine u susretu njegova Metza i Paris SG. Mnogi stručnjaci ga smatraju najperspektivnijim nogometašem Europe u ovom trenutku.
Eto sada je do uprave...Mali je navodno navijac Milana,a idol mi je Pirlo,ali poznavajuci nase sefove Inter ce im ga oteti ispred nosa!!!
Old 04-10-2007, 18:15   #9836

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Enise!!!!!!! Di je taj Ajax jebemu???
Old 04-10-2007, 18:31   #9837

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto
Četvrtak, 04 Listopad 2007

INTER, Milan i Juventus žarko žele dovesti u svoje redove sedamnaestogodišnjeg veznjaka francuskog Metza Miralema Pjanića.

Osim tri najveća talijanska kluba, zanimanje za mladog nogometaša, rođenog u Zvorniku 1990., pokazali su još Chelsea, Bayern, Liverpool i Real Madrid.

Pjaniću ove godine istječe stipendijski ugovor potpisan s Metzom, ali on još uvijek nema status profesionalnog nogometaša.

Francuzi su najavili da će ga svim silama pokušati zadržati u svojim redovima na što duže vrijeme, ali moraju pričekati 2. travanj iduće godine, kada će mladi bosanskohercegovački nogometaš napuniti 18 godina.

Na Pjanićeva vrata, osim europskih klupskih velikana, kucaju i predstavnici Francuskog nogometnog saveza, koji ga žele vidjeti u dresu "tricolora".

Pjanić je na EP U-17 2006. nastupao za Luksemburg, ali od rujna ove godine postao je član U-21 selekcije Bosne i Hercegovine.

Miralemov otac Fahrudin, negdašnji napadač kalesijskog Jedinstva i zvorničke Drine, nedavno je izjavio kako njegov sin u seniorima može igrati jedino i isključivo za BiH.

Mladi Pjanić je debitirao u francuskom Le Championnatu 17. kolovoza ove godine u susretu njegova Metza i Paris SG. Mnogi stručnjaci ga smatraju najperspektivnijim nogometašem Europe u ovom trenutku.
Eto sada je do uprave...Mali je navodno navijac Milana,a idol mi je Pirlo,ali poznavajuci nase sefove Inter ce im ga oteti ispred nosa!!!
čisto sumnja da će biti išta od toga...a samo da ne ode u inter ili june...

Što se tiče ovih rezultata..svaki tim ima svoj vrhunac i svoj pad..pa tak na žalost i mi, nadam se da griješim, ali ovo je polako kraj jedne velike generacije koja je harala od početka 2000 pa do danas, tako je isto bilo i početkom 90tih..
nadam se da griješim, ali sve ukazuje na to..počevši od godina igrača pa do rezultata...
Old 04-10-2007, 20:20   #9838

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Oliverira ponovo zabio...
Bravo Dinamooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2007, 03:40   #9839

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Nadam se da ce Carlo ovoga puta da razmislja na drugaciji nacin. To kazem zato jer bi trebao da je shvatio da ako i ovu utakmicu "zezne", iza ugla vec cekaju velika imena kao Van Basten, Lippi, Mourinjo.

Dosta je bilo izjednacenih i izgubljenih utakmica!!!

Za sledecu, moj Konacan Predikt je:

Lazio-Milan
1-2

Kaka' Inzaghi

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2007, 05:42   #9840

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
Anceloti odigramol ovu utakmicu nereseno mozda se i provuces a ako izgubimo letis 100%...a to sto pricate da anceloti nije kriv za rezultate varate se,ljudi on je kriv za to sto nije rekao koje igrace da dovedu,nego je kupio emersona i pata i rekao kupovina je zavrsena...e zato je on kriv....

Tags
balkan

Posting Rules