![]() |
|
|
#976 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ne,covjek iz BiH saveza Munib Usanovic nije izjavio da su bh navijaci poceli
nerede,nego to sto su BH NAVIJACI UZVRATILI NAVIJACIMA SiCG DA SU ISTI KO I ONI.... Ja sam gledao kad je to izjavio... Kako se necemo cudit ,pa njima nije dlaka sa glave falila u Sarajevu... Nema veze...okrecemo se AC Milanu... Joj jest lijepo kad juve zijani,tako se lijepo i ugodno osjecam... Nama ce sutra biti pravi ispit da vidimo gdje smo... Nadam se da ce Kaka' i drustvo pokazati igru dostojnu SHAMPIONIMA... FORZA AC Milan... |
|
|
|
|
|
#977 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Carlo ce ponovno staviti Vieria u prvu postavu, pa ja vise ne mogu podnositi ovo sranje od Ancelottia. PUSTI GILARDINA DA UĐE U FORMU!!!!! GLUPANE!!!
![]() |
|
|
|
|
|
#978 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Veliki problem je u mentalitetu ljudi sa ovih prostora.Bilo da su oni iz Srbije(i Crne Gore),Hrvatske ili pak Bosne.Morate shvatiti jednu stvar,a to je da moraju da prodju vekovi pre nego sto se stvari na ovom `trusnom` podrucju srede.Ne opravdavam ponasanje ni jedne strane i svesna sam svega ali jednostavno receno, i nazalost,kretena i onih gladnih osvete je uvek bilo i zato ce uvek i biti ovakvih stvari.
Nema svrhe da se i mi ovde prepucavamo jer je sasvim logicno da ce svako drzati svoju stranu bilo da je u pravu ili ne,a prica uvek ima dve(ili vise) strana.I svako gleda na stvari onako kako mu odgovara.Ja ne pratim nasu reprezentaciju,niti scg fudbal uopste i gledam utakmice reprezentacije cisto radi reda i da bih bila informisana.te me stoga ova diskusija ni ne zanima.U svakom slucaju,samo bih zelela svima da dam jedan savet,u nadi da ce to biti jedan od nacina da se i u buducnosti prevazidju ovakve stvari...a to je da delite ljude na dobre i lose i da sve ostalo uvek ostavljate po strani.Mi sami, ove probleme necemo nikada uspeti da resimo na nivou sirokih narodnih masa ali makar ako pokusamo ovako da razmisljamo nama samima ce se stvari i svet oko nas ciniti lepsim. ![]() Presrecna sam sto je Juve izgubio,bila sam u pravu kad sam jednom negde rekla da ce oni definitivno izaci iz forme uskoro jer su se preforsirali,sad ih stize umor.Capello ih je forsirao na igraju sa istim timom i na isti nacin na svim punktovima i evo cime je to rezultiralo.Bayern ih je unistio.Totalno su ih nadigrali.Zlatanov gol u 90 minutu je bio cista slucajnost/sreca.Mi samo treba sad da sacekamo nasu sansu...mislili su da su nepobedivi i sad im sleduje kazna.Opasce im forma i u Seriji A,vec posle Nove Godine a mozda i pre lista ce izgledati potpuno drugacije...ipak je bolje krenuti losije ali zato imati fantastican finish nego krenuti preterano a imati uzasan zavrsetak(uostalom i mi smo nesto slicno imali prosle godine...) za sutra samo mogu da kazem....Forza Milan!!!!jedva cekam utakmicu! ![]()
|
|
|
|
#979 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Valja nam dat lijepu kantu PSVu večeras, da pokažemo da je ona utakmice iz prošle sezone bila samo loš dan..
Mada su sada duplo slabiji neg prije, al opet bi bilo lijepo vidjeti bar 3-0 za nas.... Al sve zavisi od Carlove taktike...
|
|
|
#980 |
|
Registered User
![]() |
Navodno je shevchenko dosta umoran, on je igrao sve utakmice do sada. Mi sa Vieriem nismo uopce opasni, a lijevog beka ce igrati kaladze koji je također davno izgubio formu. Valjda ce se Jankulovsky brzo oporaviti ( iako je igrao malo protiv Cagliaria ), pa moze zauzet poziciju kaladzea ili seedorfa.
|
|
|
|
|
|
#981 |
|
Registered User
![]() |
Izgleda da je Shevchenko trazio izmjenu...
cini mi se da je u pitanju zadnja loza... Ovo nimalo nevalja,uzmemo li u obzir da je Inzaghi (nedovoljno spreman) na klupi, a Gilardino na TRBINAMA... Ancelotti se zaista kocka,ovo je nevjerovatno... Nadam se da nije ozbiljna povreda kod Sheve... |
|
|
|
|
|
#982 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
nemamo tu zavrsnicu al nikako vieri dosta se krece i trudi se al ga ne ide lopta , kaka imao je prilika da osiguramo pobijedu. sta reci na kraju 25 shuteva u okvir gola nijedan da udje, sredina nikako da napravi akciju sve mi nekako naozr idu prema golu, neznam sta onal anceloti radi na treningu snjima . al ovu utakmicu morali smo dobit jer valja kod njih tam onda pobijediti . sve u svemu jebena situacija
|
|
|
|
#983 |
|
Registered User
![]() |
Mi kao da nemamo treninge, niti jedna uvježbana akcija!!!!!! Gilardino na tribinama, skoro sam razbio TV. Carlo nas je opet sjebao, naka netko već ode po tog Van Bastena ili Hiddinka ili bilo koga osim ove kukavice
|
|
|
|
|
|
#984 |
|
Registered User
![]() |
Ovu utakmicu definitivno nismo dobili radi Ancelotia...
Gilardino na tribinama...Pirlo van forme,naspram Vogela... Jankulovski kao posmatrac na klupi...koji smo ga klinac dovodili... Kaka previse sebican... Sheva povrijedjen i NADAJMO SE DA NIJE TEZE... Sta reci ,dobro je da je i dr u nasoj grupi zavrsila X-om,ali bit ce nam gutavo do kraja... |
|
|
|
|
|
#985 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
ma užas.... kaka' je potpuno izgubljen kad nema sheve.... mi uopće nemamo pravog napadača osim shevchenka... koja korist od giladina kad je na klupi, vieri bi i prazan gol fulao, a o pipu da i ne počnem.... iako sam inače na ancelottijevoj strani, ovu utakmicu je on zaje**!!!
|
|
|
|
#986 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
ma anceloti je glup jarane on stavlja vijerija da proradi protiv psv u utakmici koju moramo dobit ja ne znam fakat giraldino u zadnje 4 utakmice dao 4 gola zar mu nijje dovoljno al et.....
citam nes da torresa iz atletico madrida treba stic sljedece sezone to bi bilo extra valjda nam duguju neke pare jel mi volimo s atlericom poslovat pa valjda vijeri i 15 mil eura jebiga bio bi tad napad extra da ima nek dat go a ne kad nema gila i seve sve ode u pm i ako ja mislim da treba dovst dva dobra stopera i odda naravno nema ko zamjenit cafu-a kad smo vec cichnja izgubili |
|
|
|
|
|
#987 |
|
Registered User
![]() |
Mi Torrresa trazimo od njegove 13-te godine,ali tadasnji predsjednik Atletika je rekao
da mu nepada na pamet izgubiti ovaj dragulj,posto je vec izgubio Raula... Ko nije znao Raul je dijete Atletika a ne Reala... Ja koliko znam Cicinho jos nije izgubljen,tacnije niko nema nista snjim na papiru... Oddo nam svakako treba,ali kao i Alex iz Psv-a.mislim da se pokazao upravo protiv nas, a takodje recimo jos i Chivu i neko za lijevu stranu ,ja nemam ideju ..... Ali kada bi dobili Torresa pa kakav bi to bio napad...uuuhhhh |
|
|
|
|
|
#988 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma isto je bilo i prosle sezone za torresa ko fol dugovali su nam pare od jose mati albertinija i jos nekog nemogu se sjetiti sad , pa da u zamjenu odje torres al kita ja ne vjerujem da ce oni doci dok je anceloti na klupi jer ne kupujemo on cesto mlade igrace
, bolji su oni stariji. treba malo pojacati odbranu jer kad odu costacurta i maldini a uskoro i stam ko ce nam ostat niko , odbrana je prioritet za sad , meni je najvise krivo sto smo collocinija dali stvarno steta je onog igraca prodat
|
|
|
|
#989 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
fakat collocini je extra upravu si al et jebiga do za ancelotija sam cuo da nije htjeo gilu vec je galliani primoro ga da kupi sa ja znam ja mislim da je njemu proslo vrjeme
vak ga treba opet sam cuo da ce njeova zamjena bit van basten to bi bilo stvarno extra on je ziva legenda kad se sam sjetim kako je igro i borio se (gledo stare snimke nisam ja tolko star lol) al et ma torres je rek da sanja da igra za milan jel fakat ga od 13 god traze ma njega nek kupe i odbrane so mogu vise hehe alex je stroj odigro u srjedu....... al ima tu jos dobri odbrambenih igraca sam so milan posmatra oko sezonu i po jednog igraca za odbranu jel to mora da funkcionise da nemoze muha procc zat ce mal vit problem koga dovest koje pouzdan ipak moje misljenje sto mladje to bolje ps moramo srusit palermo i znal ko gdje svve imaju prenosi jel na pink bh nema haman u nedelju u 15h nis ![]() |
|
|
|
|
|
#990 |
|
Registered User
![]() |
prijenos milan-palermo je na TPS foot ako to netko ima, i misim na srbiji2. Na htv-u je roma-lazio u 20:30. AM Ancelotti je kreten , a i Galliani jer ne pusta trenere da sami vode ekipu nego im trpa igrace.
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|