AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 15-10-2007, 12:40   #9976

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
drama ....

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 15-10-2007, 14:00   #9977

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
laže, laže, laže - Galliani!! Uuu, kako je zajebo malog Gourcuffa, strava.

Goeff, vratio sam se stari ! Javi se za kavu!
Old 15-10-2007, 15:42   #9978

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Ma to ce biti bolje nego sto mislimo...Yoan je mlad decko,on je buducnost Milana,iako i ja mislim da bi mogao malo cesce da igra!!!!

Forza Milan!!!!
alberto is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2007, 07:20   #9979

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
evo opet se pojavljuje prica o tome kako Riquelme treba u Milan u januaru. Definitivno bi to bio pametan potez, al sumnjam da je Galiani svjestan toga. Zamislite vezu sa Pirlom, Riquelmeom, Kakom i Gattusom kao destruktivcom
huss is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2007, 07:28   #9980

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by huss
evo opet se pojavljuje prica o tome kako Riquelme treba u Milan u januaru. Definitivno bi to bio pametan potez, al sumnjam da je Galiani svjestan toga. Zamislite vezu sa Pirlom, Riquelmeom, Kakom i Gattusom kao destruktivcom
to bi bio odlican potez
Old 16-10-2007, 08:30   #9981

Lukaka_zg

Registered User

Lukaka_zg's Avatar

Fave Players: kaka,paolo,franco,van basten..
Lukaka_zg is on a distinguished road
Evo Berlusconi danas u 17 45 odgovara na pitanja navijaca na stranici gazzetta.it!sigurno ce bit puno prigovora na transfere ovog ljeta pa bi moglo bit zanimljivo kao ce se Silvio obranit....sigurno ce obecat 5 igraca i ko zna sta jos...
Lukaka_zg is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2007, 10:48   #9982

klanfa

Registered User

klanfa's Avatar

Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
klanfa is on a distinguished road
Quote:

bili bi smo najbolji..................

i sad smo najbolji al tad ne bi mogli reći kada pobjedimo da je to šuugavo
klanfa is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2007, 13:21   #9983

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
mislim da je takva veza ipak malo preoptimisticna i ofenzivna, prije bi bilo riquelme mjesto seedorfa uz kaku, i pato ili ronaldo ispred njih

uglavnom, bio bio to sjajan potez uprave, ne bi on bio skuplji od 15mil
geoff is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2007, 15:38   #9984

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
AC Milan join Amauri chase

Palermo striker Amauri is wanted by three of Europe’s top clubs, his representative has claimed on Sunday.

The Brazilian-born ace is one of Serie A’s most respected attackers and he’s recently been associated with a switch to Milan at the end of the season.

His agent has confirmed that numerous sides are monitoring him even though the attacker, who is still trying to rediscover his best form after he ruptured knee ligaments in December, is committed to the Rosanero cause.

“Milan are not the only side who are chasing him as there are also two other important European clubs who are interested,” Mariano Grimaldi noted.

“It is also true that I will be in Milan over the next few days, but let me be clear about this – Palermo come first for the player right now.

“We have a good relationship with President Maurizio Zamparini and if the club find themselves in the Champions League next season then there will be no problem in continuing the rapport.”

Amauri, who could soon be eligible to play for the Italian national side, joined the outfit from Chievo Verona in 2006 after agreeing a five-year deal.

However, Zamparini himself has recently admitted that he may find it tough to keep hold of the player at the end of the season.

Spanish giants Barcelona, who were already keen on him while he was with the Flying Donkeys, are still believed to be after his capture.
Old 16-10-2007, 17:04   #9985

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Vozdra raja!!!!Evo me opet..MAlo sam zatajio,imao sam nekih svirki ovih dana,krenuo poso'poslije Bajrama!!!
Nadam se da ce Alberto sutra zabiti za Repku,i pokazati da mu je tamo mjesto...

Forza Milan!!!!
alberto is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2007, 20:51   #9986

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
Berlusconi žali za Ibrahimovićem

Predsjednik Milana Silvio Berlusconi je uvjeren kako njegova momčad može okrenuti ovu sezonu u svojukorist unatoč lošem startu, a progovorio je i o nekim propuštenim transferima, dok je za Andreu Pirla uvjeren kako će u budućnosti osvojiti Zlatnu loptu.

"Nakon 31. kolovoza imali smo nekoliko loših situacija i nedostatak sreće, ali sigurno je da momčad nije igrala loše. Nismo zabrinuti, jer je naša pozornost već usmjerena na Tokio. Svjetsko klupsko prvenstvo je jedan od naših velikih ciljeva." rekao je Berlusconi.

Milan u Tokio putuje u prosincu, a o planovima za to natjecanje Berlusconi je rekao: "Naš plan je dovesti Ronalda u top formu za svjetsko klupsko prvenstvo. Razgovarao sam sa njim i trenerom Ancelottijem, te sam od njega zatražio da ostane smiren i strpljiv, a onda od siječnja i kasnije možemo očekivati brazilski super trojac - Ronalda, Kaku i Pata zajedno na terenu."

Kaka je jedan od glavnih kandidata za ovogodišnju Zlatnu loptu, ali predsjednik želi pohvaliti i jednog od njegovih suigrača: "Pirlo zaslužuje Zlatnu loptu. On je igrač takvog karaktera da se ne ističe previše i nema ga na naslovnicama kao nekih drugih igrača, ali na terenu on dominira igrom i uvijek organizira igru na najbolji način."

Jedan od ljudi koji izazivaju probleme na San Siru je vratar Nelson Dida, koji je zbog glumljenja ozljede u utakmici protiv Celtica kažnjen sa zabranom igranja na dvije europske utakmice. "Dida je miran momak i ne možemo ga osuđivati zbog jedne pogreške. Ne žalim ni zbog čega, jer je Dida sjajan golman i igra unatoč ozljedi ramena. Mislim da bi bilo bolje da nije ni igrao u Glasgowu, jer nije bio 100% zdrav."

Milan je proteklih godina napravio neke sjajne transfere, ali Berlusconi priznaje kako žali za nekim propuštenim prilikama: "Zlatan Ibrahimović je pravi šampion i doveli bismo ga da nije bilo nepravde i kazni u slučaju Calciopoli. Sve je već bilo odlučeno, ali nakon tih odgađanja vidjeli smo kako je sve završilo. Jesam li ljut? Ne, samo sam razočaran što ga moram gledati kako igra u Interovom dresu. Jedina greška za koju mogu reći da je napravio naš transfer guru Ariedo Braida je to što nas nije upozorio na Zinedinea Zidanea. On nam je doveo Christophea Dugarrya, a nije shvatio da u istoj momčadi igra puno veći talent."

Ovog tjedna su iz Milana opovrgnuli da je iz Chelsea za Kaku stigla ponuda vrijedna 100 milijuna eura, a objasnio je i zašto se sa brazilskim reprezentativcem ne može ponoviti "slučaj Shevchenko".

"Kaka je sretan u Milanu, on nikad nije izrazio želju za odlaskom i ostat će u našem klubu sve dok sa ponosom noci crveno-crni dres. Nikakav iznos novca sigurno neće utjecati na promjenu mog mišljenja. Shevchenka nije prodao klub, on je bio taj koji je tražio transfer zbog obiteljskih stvari. Ja sam prema njemu imao očinski odnos i čak sam se ponudio da pomognem kada mu je otac imao operaciju srca u Italiji. Pokazalo se da je stav njegove supruge nepremostiva prepreka." zaključio je Berlusconi.

FORZA ČELIK
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 16-10-2007, 20:54   #9987

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
FORZA MILAN!
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 17-10-2007, 02:26   #9988

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by North_Side
Inter:Milan=Federer:Ljubicic

tj. Milan truba, Inter sampion
asamo ti sanjaj....pa znas li sta interovi navijaci rade kada inter osvoji ligu sampiona,znas sta.....ugase soni PS.....HAHAHAHAHAHAHAHAHHAH
Old 17-10-2007, 03:22   #9989

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by North_Side
Inter:Milan=Federer:Ljubicic

tj. Milan truba, Inter sampion
Ima li pojma ovaj da se nalazi na forumu AC MILANA!!!???

Izgleda da je shvatio da se udomacio, posto niko niti da pokusava da ga banuje.

Izgleda da sam jedini koji ne podnosi Interiste!!

Svaka cast!!

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 17-10-2007, 03:36   #9990

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Ovo je interesantna vest koja se tice igraca koji bi mogao doci u redove Milana. Ovo je objavljeno u Italijanskoj i Spanskoj stampi:

"Ezequiel Garay č il nuovo obiettivo per il futuro della difesa del Real Madrid: secondo scritto quest'oggi da Marca, l'argentino del Racing Santander sarebbe seguito dai Merengues per il dopo Cannavaro. Giovane, grande piede e prossimo comunitario, Garay piace anche a Milan e Fiorentina. "[i]

Prevod:
"Ezequiel Garay se smatra novim objektivom za buducnost odbrane Real Madrida, koliko je navela "Marca". Argentinskog igraca Real Santandera prati Real Madrid za period nakon odlaska Cannavara. Ovaj mladi igrac, koji ce uskoro postati i "communitario" (drzavljanin Evropske Zajednice) se takodje svidja i Milanu i Fiorentini."

Gledao sam ga u par navrata, odlicno bi se uklopio u nas koncept igre.

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules