![]() |
|
|
#10216 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
Protiv tebe nemam ništa,ti si ok tip p.s. I moj tisućiti post je bio protiv Juvea..golemooooooo ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10217 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Osim ova 2 scudetta koja su imoduzeli, svi se dobro sjećaju borbe za scudetto protiv Parme i onda protiv Intera sa ROnaldom... no nije sad to bitno, što želim reći: broj kartona žutih nekako i razumijem jer, mislim da sam objektivan, Juve i ihra baš onako na rubu kartona. Za crvene su suci ipak malo pretjerali. Milanu su, iako ja tu ne opravdavam izgubljene bodove, suci uzeli ŠEST bodova. To nije malo!! A čelnici Juventusa i igrači ( ovi stariji ) mi se gade s ovakvim kukanjem. Razumijem frustraciju kada te netko prevari, ali zar ćemo se praviti da je ovo nekakav novi Juve?? Novi Juve moj k.... (isprika na izrazu ). Moratti sada drži konce i lovu, jebiga. Milan zato i ide na LP, a Juve se trza koliko može u serie a. Inter bi mogao biti prvak barem 3-4 sezone, dok Milan ili Juve ne slože baš neku atomsku ekipu. ne možeš cijeli život biti lopov i onda se kasnije čuditi kada ti netko nešto ukrade kako to nije fer! Ali u bitnom se slažem s Tonije, scudetto je gotov odavno.
|
|
|
|
|
#10218 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Protiv Rome ponovo bez bokova....
igrat ce Cafu,i mozda(nedo Bog favali)Kaladze,ili Bonera kao protiv Shactara.. Sto se tice Juventusa...Dabogda opet bili izbaceni(iako realno bez njih Seria "A" nije to) Mrzim ih Kao i Inter...Uvjek su otimali,i sada kada njima otimaju seru... Ipak mislim da su ove sezone najvise nama oteli... Forza Milan.. Milan-Roma.2:0.Gila,Gilla.... |
|
|
|
|
|
#10219 |
|
Registered User
![]() |
Ma kome ja govorim..........
Milan je uvik najvise krao, tili vi to priznati ili ne. Vas je bio sef vlade, sef Calcio federacije, i jos nekoliko njih su bili u odborima La Liga Calcio a opet je neko od vas krao. Juve krao, nikad kao Milan. Juvea izbacili a Milan (iako debelo zasluzio seriu B) se spasio zahvaljujuci Berlusconija i njegovih ucjena da nece biti prenosa CL i Serie A ako budu izbacili Milana. Inace sad su dostupni telefonski razgovori. Za Moggija nema bas nista posebno, ali zato Meani kaze " Kad budes sudio u Subotu zelim da zastavica bude uvil gore kad oni napadaju a uvik dole kad mi napadamo....inace leti glava" .... i sad ovi kaznjavaju Meanija zbog namjestanja tekmi a ne kaznjavaju Milan za koga je Meani radio. Pa di je tu logika ? Milanovi direktori su bili najvece lopurde a Berlusconi je bio sef mafije.... i vi ste mi sad tu "victims" i kukate da je neko od vas krao. Pa kako vas nije sramota. A Juventus je platio za sav kriminal, i Juveov i Milanov i svih timova iz Serie A. Zato ja kukam. Jer umisto zahvalnosti opet svi jebu Juve. Nije ovo neprijateljski i nemojte mi sad tu s uvredama poceti kao zadnji put. Dugo ja pratim nogomet, duze no svi vi ovde ( bar tako mislim, jer sam puno stariji no vi) i znam tko je tko u Talijanskom nogometu. Najbolje od svih ovdi sam pratio Calciopoli ( to je razumljivo, jer se sve okretalo oko Juvea ) Saslusao sam sve snimke i citao sam sve zivo. Cak i suci su na kraju priznali da nije bilo dokaza da se kazni Juve a da je bilo dokaza ohohoo da bi kaznili Milan ( ali Milanovi odvijetnici su majstorski odigrali i "dokazali" su da je Meani radio za sebe a ne za Milan pa tako je Milan nevin). A Marko, osim sezone 2004/05 di je Milan zasluzija scudetto, sve titule koje je Juve osvojio su bile ciste kao suza. To garantiram. Ali media i novine su ucinile svoje. Ovo sto se sad radi Juventusu je skandal. Pokusavaju da skroz ubiju tim i moral i sve. A ako neki skorojevic, ko je juce poceo pratiti nogomet i samo slusao neke price misli da Juve jos zasluzuje seriu B, onda taj nema pojma o nogometu i nek igra rukomet ili neki drugi sport. (Preporucujem sinchronized swimming)
|
|
|
#10220 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
1. Da Milan krade više od Juvea i, 2. Da je Juve sve ostale titule čisto osvojio. Svi znamo onu famoznu sezonu u kojoj je Inter trebo bit prvak,kad je Roni igro, u kojoj su i ptice na grani vidile da Inter nije smio bit prvak. A sam sam svijestan da je Milan moro bit prvak kad je slavio 100 godina. itd. Znamo ko su i šta su italijani...ne kažem da su samo oni takvi. Svi smo,al mislim da oni prednjače. Gledo sam pregled utakmice Napoli - Juve...ono nisu ni P od penala. Uništavaju imidž lige koji je već onako uništen. To rade sebi na štetu,ne meni. Već su ih englezi i španjolci debelo pregazili a i njemci bi mogli brzo kako stvari stoje. Stadioni su im prazini,ne poluprazni nego prazni. Navijače ne mogu smirit( ne mogu ni ostali al derbi između Rome i Napolia je bio smiješan što se tiče posjete - ljudi se boje dolazit) a očigledno se ne mogu riješit ni namještaljki...zato meni i nije stalo do tog Scudetta jer je to postala šprdnja. Last edited by milanista mosta; 27-10-2007 at 20:41. |
|
|
|
|
|
|
#10221 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
malo zajebancijenema se šta kriti i Milan je namještao tekme....meni ličn se Berlusconi gadi kao lik..i ne volim ga ni 1%..... ali mi nije jasno jedno što ti kažeš, ak je Milan namiještao više od Juventusa,kak to da je ipak Juventus uzimao više titula, pogotov zadnjih godina, kada je i pokrenut ovaj Calciopol.....
|
|
|
|
#10222 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Merda Juve..Merda Inter...
Forza ACMILAN....Solo MILAN... |
|
|
|
|
|
#10223 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Milan-Roma 4:2
Kaka,Gila,Seedorf,Pirlo,Vucinic,Mancini Konacan Predict!
|
|
|
#10224 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
krali su i milan i juve, ali koliko je bilo samo utakmica koje je juve dobio u zadnjim minutama utakmice iz kojekakvih penala, to novinari nisu mogli napuhati, nekad je bilo smijesno to gledat |
|
|
|
|
|
|
#10225 |
|
Registered User
![]() |
milan roma 3-1
kaka,gila,seedorf |
|
|
|
|
|
#10226 |
|
Registered User
![]() |
milan roma 3-1
kaka,gila,seedorf KONACAN PREDICT |
|
|
|
|
|
#10227 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ja ipak mislim da ce biti manje golova,recimo poprilicno zatvorena tekma iako to nije karakteristika ali za ans je biti ili nebiti prakticki!!nadam se Kakazinhinoj magiji
![]() http://www.youtube.com/watch?v=OapfoAsIACA toliko o Caletu!! |
|
|
|
|
|
#10228 |
|
Registered User
![]() |
Milan - Roma 4:1
Kaka,Seedorf,Gila 2x - Vucinic KP |
|
|
|
|
|
#10229 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Kad se samo sjetim sta se sve Juventusu sviralo i kakvi penali i sta vec ma sramota je i tad bila gledat fudbal ali sada uzivam kad vidim kako se sve u zivotu i vraća i plaća. UZIVAM Toni vjeruj mi. Ja Lično MRZIM juve iz dubine duse i vjeruj mi odlezao bi svakog juventina. ti si ok decko imas ok postove malo vise stitis juve sto je razumljivo ali nema veze bar nam nije dosadno ha ha ha ha ha ha ha
|
|
|
#10230 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
AC Milan : Roma
3 : 1 Kaka' , Gilardino, Sedorf, Vučinić K O N A Č A N P R E D I C T
|
| Tags |
| balkan |
|
|