![]() |
|
|
#10261 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Boze sacuvaj i sakloni.
|
|
|
#10262 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka';Pato;Villa,Ronaldo,C.Ronaldo,Ronaldinho...
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#10263 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ma nemoze on meda ba,pa jesi gledao utakmicu majke ti....!???
5 puta pao na glavu,nemoze smiriti loptu,nidje veze... |
|
|
|
|
|
#10264 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka,paolo,franco,van basten..
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10265 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Slazem se s komentarima da je za vecim djelom kriv Silvio,on je tu glavni to znaju vrabci na grani.Cak je i Sacchi izjavio da Silvio nije prisutan u klubu kolko je prije bio tj.vise mu dodje usput nego kao velika ljubav kao sto je prije bilo.Ustvari po meni jedina svjetla tacka tekme je bila kad su prikazali Silvia s Donom Capellom i Sacchijem odma se sjetis sta je Milan radio pod njihovom palicom.
Sve kontas sace kriza proc ipak je to Milan price oni vodecim a oni nikad da krenu igrat..11 bodova bjezi nam prva Merda samo cudo nam moze pomoci. Carlu zaista hvala za 2 CL ali mi brate volimo a i pozelili smo i Scudetta,gadi mi se kad moram gledat one miseve kako prosljavaju titule.. Ovo moje "nista nas ne smije iznenadit" to ja samo pisem zato sto mene izjave poslje poraza vise izenerviraju nego sama igra kad krenu da se izvlace i nesto skroz ljevo traze neke izgovore,ili neke nebuloze od GallijaniaPOMOZI BOZE!!!
|
|
|
#10266 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
[quote=alberto]Cafu uzas,nemoguce covjek pada na glavu stalno...[quote]
bruder Cafu je danas bio jedan od najboljih među najgorim ![]()
|
|
|
#10267 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
Medjutim, nije nama kriv komentator, ali eto srecom ja mogu gledat na spanskom kanalu pa ionako nista ne razumijem, a mozda i oni ismijavaju Milan ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10268 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Nadat nam se da je Sacci nesto konkretno rekao Berlusconiu i da ce ovaj napokon vratit ozbiljnost u klubu
|
|
|
#10269 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka,paolo,franco,van basten..
![]() |
Quote:
Makar mislim da unatoc godinama Weah jos uvijek moze potegnut i zabit.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10270 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Sta sad da radimo,nema nista,idemo dalje,ako smo u krizi neka smo i to je za klubove i da izgubimo 100 utakmica opet samo volimo AC MILAN i samo AC MILAN...NEek puknu dusmani..
|
|
|
|
#10271 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Kaka je poceo mnogo da se zajebava,mali se osetio da nema boljeg na svijet,i mnogo ga boli k...c sto se mi nerviramo,sto lomimo stvari po kuci,sto se ja posvadjam sa celom porodicom kad milan izgubi,sto pusim paklicu cigara za tih 90 minuta,ma mnogo ga zabole....njega trazi real pa misli da mu se moze....nemogu vise da cekam da pato pocne da igra!!!!!
|
|
|
|
#10272 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10273 |
|
Registered User
![]() |
Kaze Galiani da NE ZNA kojeg bi igrača i trebalo dovest da MILAN izadje iz krize ,
a ujedno kaze da ne bi mjenjao niti jednog igraca milana pogoto ne Pirla,Ambrosinia,Gattusa i Kaku' . E pa sta reci nakon ovakvih izjava? Koliko god da je bio sposoban prije VIŠE NIJE , jer ako on nevidi da nama treba nekih igraca a mi ostali svi vidimo onda je ovo sve otislo u ku*ac. Neki dan je i Slaven Bilić kometarisao Milan i čovjeku NIKAKO nije jasno kako milan niti ove sezone nije nesto mjenjao i kaze da cesto o tome prica sa Šimićem kad dodje na okupljanje repke. Znači svi vide samo naši ne ili ne žele. Ja nekazem da su oni sad zaboravili igrat ALI NJIMA TREBA KONKURENCIJA u timu, nece se trudit kad mu nema ko uzet mjesto ovo po 1000 put pisem, ali koja korist. Da li dovede Nasria,Zambrotu,Alvesa,Akinfejeva,Aguera i Drogbu i malo vise sanse onima iz mladje kategoriuje kao Aubumejan,Darmian i sl. pitao bih ga ja ko bi nam uzeo bodove. Nekazem da mora sve ove dovest ali bar 2 bi bila pozeljna u januaru a ostali na ljeto.
FORZA AC MILAN FORZA B H FSilvio Berlusconi kralj Last edited by uvijek_rossoner; 29-10-2007 at 05:12. |
|
|
|
|
|
#10274 |
|
Registered User
![]() |
Rijesit se : Cafua,Serginha,Favalia,Šimića,Brocia, Ba , Inzaghia pa i Ronalda koji je konstantno povrijeđen a pare idu i naravno da se Capitano Oprosti . Maldini Legenda.
Svaka cast i Inzaghiu ali ipak je ostario hvala mu za sve. Ma hvala im svima ali Zbogom.
|
|
|
#10275 |
|
Registered User
![]() |
Za mene bi ovo bila idealna postava AC Milan-a za sljedeću sezonu, 2008/2009
1: Dida 2: Akinfeev 3: Kalac 4: Massimo Oddo 5: Dani Alves 6: Alesandro Nesta 7: Kakha Kaladze 8: Daniele Bonera 9: Matteo Darmian 10: Barzagli 11: Marek Jankulovski 12: Zambrota 13: Andrea Pirlo 14: Emerson 15: Clarence Seedorf 16: Yoann Gourcuff 17: Gennaro Gattuso 18: Massimo Ambrosini 19: Nasri 20: Kaka 21: Alberto Gilardino 22: Didier Drogba 23: Aguero 24: Huntelar 25: Willy Aubameyang TRENER : Sa ovim igračima mogao bi bilo tko DOŠLI : Akinfeev, Alves, Barzagli, Zambrota, Nasri, Drogba, Aguero, Huntelar… OTIŠLI : Maldini, Cafu, Serginho, Favali, Šimić, Brochi, Ba, Inzaghi, Ronaldo.
|
| Tags |
| balkan |
|
|