![]() |
|
|
#10786 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Igra je bila katastrofa i to je činjenica,a boga mi i pomalo već konstanta,ali smo ovaj put barem uzeli ta tri boda!Penal nije postojao pa je pravda zadovoljena!Lagano dalje,izgurat nekako do Nove godine,uzet kantu u Tokyu i u siječnju obavezno svježa krv sa 4-5 igrača jer sa ovom igrom nemamo šta tražit u CL!
![]() |
|
|
|
|
|
#10787 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
a jbg..znas i sam da nam je realizacija u banani,glavni igraci nam tako reci preumorni..
Cagliari se nabrijava 14 dana da nas napadnu dok nasih 10-tak kljucnih igraca imaju obaveze u repki itd..ja kazem da pobjedi nikad se negleda u zube?! Ljudi ja cu posalti e-mail OBN televiziji..pa netko mora prenositi tekmu?? |
|
|
|
|
|
#10788 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Prenosit ce OBN ja mislim...
|
|
|
#10789 |
|
Registered User
![]() |
Nadam se,posalo sam im ja veceras mail ispred nas Milanista vjerujem da ce uvazit!!lol
Postovanje.. Cjenjena gospodo saljem vam ovaj mail ispred fanova Milana sa ciljem da apelujemo na to da u subotu 1.12.2007.god u 20.30h omogucite nam prenos najveceg talijanskog derbija izmedju Milana-Juventusa!!iako za sad te utakmice nema u vasoj programskoj shemi nadam se da cete uvaziti nasu molbu i prenositi utakmicu. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10790 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#10791 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#10792 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Mene fascinira glupost HRT-a??Otkupili su prava na prijenose serie A u cijelosti i ne prenose skoro ništa(1 tekma mjesečno)!Da imaju samo malo mozga tražili bi od Hajduka da igra u 18 i onda elegantno prenosili u 20.30 Milan-Juventus!Kakve suludo bačene pare,ili neka prepuste(prodaju mislim) RTL-u ili Novoj one tekme koje ˝ne mogu˝ prenosit!!
|
|
|
|
|
|
#10793 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Inzaghi je bolestan. A ni meni nije jasno da niko neće prenosit Milan-June
mislim zvuči nevjerovatno ali nadat nam se da će ipak biti prenosa...
|
|
|
#10794 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
GLUUUPI HRT! Kakvi majmuni, sigurno onaj konj Blažićko to sređuje, kad nema Uniteda ili Engleza onda ništa od nogometa...
Ne znam ljudi, ali ne vidim kako ćemo dobiti Juve. Oni idu 100% na sat. Nedved, Camoranesi, Nocerino i Zanetti, Molinaro, Iaquinta pretrče uzasno puno. Ako ih želimo pobijediti moramo igrati puuuno bolje nego do sada u ovoj sezoni. Osiom drugog poluvremena protiv Seville ja nisam još vidio onaj pravi Milan! Ali, možda Ronaldo uvali koju fintu, Kaka bude odmorniji itd. A možda nam i suci malo pomognu , hehehe ![]()
|
|
|
|
#10795 |
|
Registered User
![]() |
ma dobro mrki, mogu oni svi trcati, ali to su sve redom prosjecni igraci,osim camoranesia i nedveda koji ipak nije vise sto je bio nekada...oni nemaju igraca tipa kaka i pirlo i mogu kojekakvi molinari trcat do besvjesti kada jedino to i znaju...
hrt je sportska sramota vec nekoliko godina i meni ovo uopce nije neko iznenadjenje jer sam znao da ce u subotu navecer prenosti nekakav hrvatski ''derbi'' tipa medjimurje-kamen ingrad...kad imas blazicka the englezologa i ostale koji svrsavaju na ono preseravanje barce i inih momcadi, sve je jasno... mislim sto se tice nekog sporta na tv, da ne vatam kanale iz bih nebih nista ni pogledao, a ovako bar idim mal engleze(iako mi se gade) i nba ![]() |
|
|
|
|
|
#10796 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Pozdrav raji!!!Nadam se sutra nekom kombinovanom sastavu,neke bi trebalo odmoriti!!!
Dosta bi nam bio i bod da idemo dalje... Eto toliko!! Forza Milan..!!
|
|
|
#10797 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Ako fatate TV AVALU(kao ja) moci ce te da gledate Milan-Juve...
|
|
|
|
#10798 |
|
Registered User
![]() |
Ja vjerujem da ce biti na OBN-u,ipak je to derbi nad derbima..
ma juve itekako ima supljina pogotovo odbrana im je lila zunaju nekad biti preagresivni jedino ta trka ali mogu to gatto i max nadomjestiti posto sam uvjeren da cemo protiv njih poceti sa 4-4-1-1 formacijom.. |
|
|
|
|
|
#10799 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
DOBRA VIJEST : Utakmica AC Milan : Juve bit će na OBN-u DEFINITIVNO.
Pa ako imate OBN lijepo smanjite ton da nečujete nebuloze onih komentatora, lijepo pustite pjesme FDL-a i uživate . . .
|
|
|
#10800 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
FORZA MILAN.. |
|
|