AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 18-11-2005, 19:12   #1081

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Stvarno mi je žao Leona, nakon 37 godina ovako se raspasti...
Nevjerujem da je razlog samo taj sukob između Leona i Vikinga, tu se krije nešta dublje....
Old 19-11-2005, 16:53   #1082

eve

Registered User

eve's Avatar

Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
eve is on a distinguished road
a ja pojma nemam ni tko su svi ti... ni kad se to dogodilo... pa kolko me dugo nije bilo?
btw. još uvijek nisam našla kapu.... šmrc!!!
Old 19-11-2005, 20:12   #1083

ariel

Registered User

ariel's Avatar

Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
ariel is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by vixi
Sad su nam ostale Brigate Rossonere.
Što se Juventusa tiče, mrzim ga nešto manje nego kolko volim Milan. Znači puno.
Nisu ostale samo Brigate,imas i Commandos Tigre i Alternativu Rossoneru i jos neke manje navijacke grupice.FDL su bili ipak pored Brigata najjaca i najorganizovanij kao i najstarija grupacija.Ja jos uvek cekam informacije od drugara iz Italije(najtacnije informacije o svemu ovome jer razlog ne moze biti samo ta svadja sa Juventinovim `Vikings`-ima,cim budem saznala vise,javicu vam.
Old 20-11-2005, 08:28   #1084

AS13

Registered User

AS13's Avatar

Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
AS13 is on a distinguished road
ovih zadnjih dana ima dosta toga po talijanskim medijima oko mogucih razloga gasenja Fosse. Mnogi pisu da je stvar oko sukoba sa juventinima smijesna i da sluzi kao svojevrsni paravan da bi se sakrio sukob oko prevlasti na "Curvi sud" izmedju Fosse i BRN-a. Nije nikakva tajna da te dvije skupine imaju razlicito poimanje navijanja i shvacanja mentaliteta Ultrasa. Navodno da Fossa nije zeljela pristat na svojevrsni pritisak BRN-a i da su tako odlucili se rasvormirati (kao moralni cin) Uostalom jos pise da ce navijaci i dalje dolaziti na svoja mjesta na "Curvi" ali da je predjednistvu FdL-a zabranjen pristup Curvi od strane BRN-a.

Imam gorak okus nakog toga sto se desilo sa Fossom , glavne grupe ultras curva sud od kojih je skoro sve ovisilo , od pjesama , koreografija , posebno gostovanja i kako bi oni rekli folklor nase "curve" !
Neznam tocno sto se desillo mozda nece se nikad tocno znati ali poznavajuci mentalitet grupe jako m je cudno za to sto ih optuzuju .
Po meni pocinje sve prije 10 god. kad u Genovi prije utakmice sa Genoom dolazi do ubojstva ultrasa Genoe gdje jedan od glavnih krivaca za to je bivsi sef Brigate "Chirurgo"(Kirurg) , pocinju velike kontrole policije u curvi sud , tu se Fossa odvaja od Brigata , da izbjegne vece problema ( sjecam se derbya kada je koreografija bila samo na strani Fosse ) . Potom , nakon velikih problema Brigata oko prezivljavanja , imenovan je novi sef BRN il "Barone" (Barun) , koje je po meni covjek poslan od Milanove uprave , isto ako to se ne spominje nikad u natpisima Fosse i drugih . Glavni primjer toga je da sto FdL ne voli kontakte sa upravom a posebno ne sa novinarima , a Barone svako toliko je na tv ili u novinama , kao sad odmah su njega intervijurirali ,a Fossa nema jednog lidera nego dijeluje kao grupa u cijelosti !
U ovim deset godina sve je ipak vecinom sve stimalo , u najboljem organiziranoj curvi u Italiji zajedno sa onom od Rome i od Torina .
U zadnje vrijeme je doslo do velike borbe protiv "modernog nogometa"
gdje su se talijanske "curve" sve aktivirale, i gdje vecinom dolazi do organiziranih skupova ispred Nogometnoh Saveza u Rimu , Lega calcio u Milanu , tu se Fossa isto prikljucuje ali se ne slaze sa time da se to desava na cestama , nego u "curvi" , ste je po meni tocno i logicno, jer tamo je mjesto navijaca.
Dalo bi se o tome puno pisati ali i u ovoj dituaciji su dokazali da je njihov mentalitet ultras ( ultras znaci preko, preko svega ) a ovo njihovo gasenje je jako ULTRAS !
AS13 is offline   Reply With Quote
Old 20-11-2005, 11:59   #1085

Darko K

Registered User

Darko K's Avatar

Fave Players: All players who have Milan in their heart!!!
Darko K
Fino si ovo ispisao. Ma i ja kolko sam mogao vidjeti najmanji problem je ono sa juveom. Ima tu dosta razloga ali tu se najvise radi o prevlasti na tribini i PARAMA! Opste je poznato da Fossa (lijevo orijentisana politicki) najmanje interesuju pare, da su svoj materijal prodavali po najnizim mogucim cijenama. Dok su BRN i Commandos mnogo sklonije profitu, pogotovo osnivac Commandosa a sada vodja BRN - Il Barone. Vazan faktor je i Berluskoni i uprava. Berluskonijeva vlada je uvela nove zakone protiv ultrasa, i nikada nije prozvan od strane Milanovih navijaca, iako je fossa naravno htjela i pocela u zadnje vrijeme ciniti. Dok je Barone (staro ''supkalo'') bio protiv toga i bio uz Berluskonija. Kako je rekao jedan navijac Fosse : ''Niste hteli da dignete glas protiv vlasti koja nas je od kada je dosla na vlast dovela na nivo kriminalaca, sve zarad novih automobila ili mobilnih telefona. I vi zelite da budete ultrasi ? Sramota !" Ne mogu da opisem kolko mi je zao fosse, bili su ponos nase tribine , najstarija ultras grupa u Italiji i imali su postovanje svih ultrasa! Bili su nepotkupljivi, nije se moglo njima manipulisati zato su valjda i ovako se ugasili. Samo se nadam da nam nece sad biti tribina kao lazia, juvea.. Desnicarska, kome je vazniji profit od svega. Jos se nekako nadam da ce se FDL vratiti, mada tesko.. dosta od mene za sad ONORE PER LA FOSSA !! FORZA MILAN inace evo izgleda stvarno tezak vikend za Milan, jos izgubismo od Fiorentine
ho visto un grande Milan
ho visto un grande Milan
hei mammŕ innamorato son !

Darko K is offline   Reply With Quote
Old 20-11-2005, 12:31   #1086

ariel

Registered User

ariel's Avatar

Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
ariel is on a distinguished road
Da apsolutno ste u pravu i za sve te stvari.Istina je da je zaista Barone bio mnogo drugaciji u samom pocetku,meni je takodje neverovatno zao Fosse i onih njihovih neverovatnih kako se kaze `breathtaking` koreografija jer brigate nikada nisu bile toliko kreativne.bas sam se skenjala da budem iskrena mada imam informaciju od druga iz Italije da ce se verovatno osnovati mova Fossa od starih clanova ili da ce pod pritiskom navijaca stara fossa proraditi.Videcemo.Evo za kraj jedna fantasticna koreografija za proslogodisnji derbi della Madonina,Edvard Munch `Scream`.
FORZA MILAN! FORZA FOSSA DEI LEONI!
Attached Images
File Type: bmp scream131a.bmp (98.5 KB, 211 views)
Old 20-11-2005, 14:07   #1087

AS13

Registered User

AS13's Avatar

Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
AS13 is on a distinguished road
najvise me brine to da nebi slucajno prestale fantasticne koreografije, uskoro je derby a to nije to ako nema koreografije. Istina je i to da je Fossa imala najnize cijene materijala. Ja sam (sada nazalost bio) njihov clan od sezone 2001/2002, clanarina im je bila 2 eura, a majice (imali su definitivno najbolje i najduhovitije) i salovi su se mogli kupit na Curvi vec po 5 eura.
AS13 is offline   Reply With Quote
Old 20-11-2005, 14:29   #1088

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
ja ne znam što se točno događa sa Fossom pa ne mogu komentirati, ali se nadam da ce se to srediti i da ce Milanovi navijači i dalje biti najjači kao i do sada. Gledao sam danas tekmu....šta da kažem po 100 put.... Ancelotti je seronja i kreten. Nema autoritet i ne može voditi Milan. Kaka je ifrao desno krilo!!!???? dodavanja su spoooora, nema organiziranih napada, uigranih akcija, dobrih centaršuteva, dobre obrane, presinga, sve ide sporo i kroz sredinu. Sramotna igra, sramotna!
mrki is offline   Reply With Quote
Old 20-11-2005, 15:13   #1089

eve

Registered User

eve's Avatar

no comments....
tugujem....
Old 20-11-2005, 18:44   #1090

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Stvarno mi je žao Fosse, nažalost nisam nikada bio na utakmici Milana pa da uživo vidim njihove koreografije, ali sam ih vidio preko slika i stvarno su odlične, o njima sam čuo samo najbolje, mislim da su bili jedna od najboljih navijačkih grupa u Evropi... stvarno bi bilo šteta da se raspadnu, nadam se da će se iznaći neko riješenje pa da će još ostati... Da je bar znati glavni razlog raspada....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ultras17.jpg
Views:	193
Size:	56.9 KB
ID:	9462  
Old 21-11-2005, 09:59   #1091

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Ja sam službeni član Brigata iz Madjarske,a to što se tiče Fossa užasno,za one koji ne znaju FOSSE su najstariji osnovani organizirani Ultrasi na SVIJETU,iako sam član Brigata naravno NIKAD nisam imao neki negativni stav protiv Fossa naprotiv uvijek sam im se divio,a to što se tiče Vikinga to je valjda svima jasno da je to naravno PARAVAN,pogledajte samo Marseillove Ultrase pa ljudi ih imaju pun k... te se i dan danas bore medjusobno za prevlast a svi su navijači svog kluba,vjerujte mi ja sam očekivao već dugo ovako nešto i to se stvarno i dogodilo,teško ovako dugo godina biti skupa dijeliti sve zajedno ali drugi ljudi dolaze kao što je Barone,Milanov čovijek i da sam ja sada šef Fossa isto bih postupio,iako sam uvijek optimista ovaj put sam ono suprotno jer vjerujem dokle god Barone i takvi ljudi budu na našoj ''CURVI'' neće biti sklada i harmonije
!!!
Te za kraj CARLO M.... TI J.... ODLAZI KONJU SENILNI!!!!!!!!!!!!!FdL FdL FdL FdL FdL FdL FdL FdL
Old 21-11-2005, 14:00   #1092

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
evo i mene napokon nisam imo vremena u velikoj sam guzvi , bas mi je pravo krivo zbog Fosse i nadam se da ce na kraju sve ispat najbolje . A ova poslijednja utakmica nisam ni gledo je citavu samo golove , al ko sto neko gore kaze i vjerejuem da je Carlo opet usro , hocemo novog trebera dosta nam je vishe ovake taktike . Cuo sam da bi Vieri trebo otic u spaniju neznma tacno u koji klub .

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 21-11-2005, 14:18   #1093

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Da,i meni je zao FDL-a, i iskreno se nadam da ce se naci neko rijesenje da
ipak ostanu na okupu...
Takodje sam dosta negativnih stvari cuo u vezi Baronea proteklih dana...
Nadam se najboljem...

Sto se tice poraza u Firenci,Najvise su kumovali suci,
nasa igra i nije bila toliko losa...
druga stvar, vas par vidim ovdje samo kad izgubimo ospete paljbu na Ancelottia,
a necete da napomenete da je RAZBIO Juve,da je Udinezeu PETERDA pukla,
pa sta sad poraz pa poraz,kojem su PONAVLJAM najvise suci doprinjeli...
Iskreno ni meni previse Ancelotti nije drag,ali dajte malo spustite loptu,
pa nije uvijek samo on kriv...i igraci zakazu nebitno od taktike...

Idemo dalje,treba pokorit Istambul i smireno docekat sledece kolo
i Lecce na San Siru...

FORZA AC MILAN
uvijek_rossoner is offline   Reply With Quote
Old 21-11-2005, 14:28   #1094

vixi

Registered User

vixi's Avatar

Fave Players: Shevchenko, Maldini, Kaka, Nesta
vixi is on a distinguished road
Jučer sam pratio rezultat samo na teletextu zato kaj tekmu prenosi Pink Montenegro, ali naravno, ne i Pink BiH koju hvata moja kabelska. A što se poraza tiče, jučer sam cjelo popodne bio u šoku. Kako, ali kako se to može desiti nakon savršene igre protiv Udinesea?! Ancelotti napravi par sjajnih pobjeda i onda sve zajebe nekim bezveznim porazom. Ne znam kolko je kriv on ili igrači, ali sve to skupa može loše ispasti. A da ne govorim o Ligi prvaka.
FORZA MILAN!
Sempre rossonero!
vixi is offline   Reply With Quote
Old 21-11-2005, 14:53   #1095

eve

Registered User

eve's Avatar

ja zbilja ne znam kaj da kažem...
do jučer nisam ni znala tko su fosse, a danas sam i ja u bedu jer vidim vas kak tu tugujete...ganuli ste me... a što se tekme tiče baš me zanima kak je sve to zgledalo, baš će počet petica za koji sat, pa da vidimo... ne vjerujem da je samo Anchelotti kriv, ali njegova je uloga velika i sad zbilja ne znam kaj bumo u srijedu...

Tags
balkan

Posting Rules