![]() |
|
|
#11041 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka, Gatuso,Pippo,Maldini,Šimić,Pirlo,Dida
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#11042 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
šta ćeš...jbg mi ne možemo ništa promijenit
|
|
|
|
|
|
#11043 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Moratti: "U Japanu navijam za Milan"
Predsjednik Intera Massimo Moratti otkrio je novinarima da će na svjetskom prvenstvu za klubove navijati za ljutog gradskog rivala, ekipu Milana. Milan je trenutno u Japanu i sprema se za polufinalne oglede ovog natjecanja, a ukoliko pobjede najvjerovatnije će igrati protiv Boca Juniorsa u finalnoj utakmici. "Ja ću navijati za Milan u Japanu jer sam ja Italijan." rekao je Moratti. Inter u međuvremenu povezuju sa čileanskim ofanzivnim veznjakom 21-godišnjim Carlosom Villanuevom koji je navodno veliki favorit kod Roberta Mancinija, međutim za mladog Čileanca su zainteresirani još i Real Madrid, Atletico Madrid, te Sevilla, kao i brazilska ekipa Palmeiras.
|
|
|
#11044 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ihhh sto nam godi njegovo navijanje. Neka ga sebi nabije u guzicu kao i ova zadnja Scudetta!
|
|
|
#11045 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Mali izgledi za Ronaldov nastup u Japanu
Nade Milanovog napadača Ronalda da će se na teren vratiti na svjetskom prvenstvu za klubove sve su manje, nakon što treći dan zaredom nije uspio trenirati sa ostatkom momčadi. Ronaldo je označio ovo natjecanje kao mjesto povratka, ali od dolaska u Yokohamu nije trenirao sa ostatkom momčadi zbog bolova u lisnom mišiću, te je sada mala vjerojatnost da bi se mogao oporaviti do polufinala ili finala. Sljedeći datum povratka mogao bi biti milanski gradski derbi, koji je na rasporedu 23. prosin
|
|
|
#11046 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#11047 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ludilo..PA nije slomio nogu ba!!!
|
|
|
#11048 |
|
Registered User
Fave Players: Nemanja Vidic
![]() |
Ajde da se javim i ja iako ne zivim vise na Balkanu.
|
|
|
|
|
|
#11049 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
Quote:
zato što on navija za milan mi ćemo pobijediti? siguran sam konj jedan mi ćemo pobijediti kako god! nek se goni u P.M. i on i njegov inter! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11050 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
As Ronaldo continues to sit out Milan’s Club World Cup training sessions, Nelson Dida has also picked up an injury.
There are now few doubts that Il Fenomeno will not be able to play in the tournament in Japan, as for the fourth day on the trot he failed to take part in training due to a calf problem. Coach Carlo Ancelotti has another concern to contend with, as today Dida was out of action after suffering from lumbago. This is a recurring problem for the Brazilian goalkeeper and Zeljko Kalac is on stand-by should he fail to recover in time for the semi-final. The good news for Ancelotti is that Emerson and Marek Jankulovski have fully recovered from their injuries and are available. This week Milan have been on a staggered training schedule as they adapt to the time difference in Yokohama, but from Monday they return to a normal set of two sessions per day. The preliminary rounds of the Club World Cup are in full swing and there has already been a surprise, as Tunisians Etoile eliminated Mexican favourites Pachuca 1-0. The Central Americans hit the crossbar with Gimenez in the first half and Balbouli denied Caballero, but just as extra time was looming Ogunbiyi Ola held up the ball for Narry’s daisy-cutter. Etoile will go on to face Boca Juniors in the semi-final on Wednesday. evo povrijedio se i Dida jbg ...
|
|
|
|
#11051 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Evo danas Oliveira zabio 2 gola a Nikola Pozzi takodje nas igrac na posudbi u Empoliu
zabio 4 komada. Mislim da bi nasi trebali preispitat mogucnost vracanja jednog od ove dvojice u januaru AKO VEC Ronaldo nece igrat i ako je toliko sjeban kao sto svi pisu i misle... Hoće li neka tv prenosit polufinale i finale klupskog prvenstva?
|
|
|
#11052 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
trea Pozzia vratit..
bilo je govora da će OBN prenositi..pa sad....ne sjećam se ko je ono zadnji put im salo mailove, ima et priliku ponovo ![]()
|
|
|
#11053 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Bice na OBN-u..A sto se tice ovih igraca na posudbi,nemozemo na proljece vratiti ollia,jer smo dobili 5 mil.dabude tamo do kraja sezone,ali mislim da Pozzia mozemo!!!
|
|
|
#11054 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Postovana Gospodo..
Nadam se da nisam previse dosadan sa ovim mailovima jednostavno imam pitanje za vasu Sportsku redakciju,zanima me prenosite li Svjetsko klubsko prvenstvo koje se odrzava u Japanu tacnije da li ce biti prenos polufinala i finala tog natjecanja?Posto znam da je prosle godine vasa televizija prenosila to natjecanje! Ako je ikako moguce da odgovorite na ovu adresu bio bi vam veoma zahvalan.. Unaprjed Hvala! Znaci ispada da sam prava napast al sve za fanove Milana ![]() ovo za mladog argentinca Banegu je po nekim medijima prakticki gotov posao,sad koliko im je vjerovati ali u svakom slucaju rjec je o sjajnom igracu? |
|
|
|
|
|
#11055 |
|
Registered User
![]() |
Dali netko zna dali prenosi RTL,HRT1,HRT2
|