![]() |
|
|
#11176 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Stendardo blizu Milana
Problematični Laziov obrambeni nogometaš Guglielmo Stendardo bi, prema pisanju italijanskog dnevnog lista Il Messanggero, mogao uskoro preseliti u redove Milana. Čini se kako su Stendardove nesuglasice sa trenerom Deliom Rossijem nepremostiva prepreka njihovoj daljoj suradnji, a sam je igrač za predstojeću stanku najavio i otkrivanje u javnost pravih razloga svađe. U međuvremenu, njegov menadžer Walter Vio mu traži novi klub, a interes je već pokazalo nekoliko europskih momčadi, uključujući Werder, moskovski Spartak i Manchester City, ali čini se kako je u vodećoj poziciji Milan. Rossoneri su u zamjenu Laziu spremni ponuditi hrvatskog reprezentativca Daria Šimića, što je prijedlog koji bi mogao zadovoljiti trenera Rossija, budući da ima puno problema u obrambenim redovima svoje momčadi, a ovo bi im uštedjelo vrijeme i probleme u traženju zamjene za Stendard |
|
|
|
|
|
#11177 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Galliani: Velika imena žele doći u Milan
Milanov generalni menadžer Adriano Galliani izjavio je da mnogi važni igrači praktično nude svoje usluge Milanu, kako za siječanjski, tako i za ljetni prelazni rok. "Milan ne traži nova pojačanja za siječanj, zašto bi tražili? Igrači nam se sami nude, jer žele igrati za prvake svijeta. Nakon svih osvojenih trofeja u posljednje vrijeme zovu nas i agenti igrača. To su igrači za koje je Carlo Ancelotti rekao da su bez sumnje odlični, ali naših prvih 11 igrača je kao nigdje u svijetu i poboljšati takvu ekipu je zaista teško." rekao je Galliani. Milan će uskoro moći računati na Alexandra Pata, koji važi za novu brazilsku senzaciju, a očekuje se dolazak Zambrotte, koji se nije navikao na život u Barceloni i navodno želi povratak u Italiju.
|
|
|
#11178 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Neznam za Stendarda,ali Zambrotu bi rado vidio u Milanu!!!
Nadam se da to nisu samo neka nagadjanja!!!
|
|
|
#11179 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Neznam za Stendarda,ali Zambrotu bi rado vidio u Milanu!!!
Nadam se da to nisu samo neka nagadjanja!!!
|
|
|
#11180 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Ma Stendardo je standardan igrac nesto poput Bonere.
A Galliani sere previse
|
|
|
#11181 |
|
Registered User
![]() |
mislim da sam gledao tog stendarda 1 ili 2 puta, i to je tipicni talijanski stoper kakvih ima po 5 u svakom klubu...e sad, ivanovic je vec druga prica, ali ce on naravno zavrsiti u chelseau, klubu kojem takav igrac ne treba
|
|
|
|
|
|
#11182 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Svima koji slave BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
Ronaldo po drugi put otkad je u Milanu odlazi u Brazil u toku sezone.Ja mislim da je definitivno kraj za njega i njegovu eru u Milanu na kraju ove sezone..Vec se nagadja ponuda od 30 mil za Drogbu.Mislim da bi nam uz Pata upravo dosao neki tip igraca poput Zlatana Drogbe Amaurija...
|
|
|
#11183 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ronaldo je otisao u Brazil jer svi igraci imaju slobodno poslije derbija Bozic,Ng tamo negdje do 10.januara treba covjeku pruziti jos jednu priliku i vidjecemo..
Stendardo zasto ne,ja iako preferiram Simica covjek je u poznim godinama i treba da igra vise nego kod Carla,Stendardo je skocan,jak sa tehnikom nije bas ni ti,mislim da moue pokriti obe pozicije na stoperu!!Po meni nije losa opcija ali ocekujem na ljeto Barzaglia nakon sta el Capitano se oprosti.. |
|
|
|
|
|
#11184 |
|
Registered User
![]() |
Bajram Serif Mubarek Olsun
|
|
|
|
|
|
#11185 |
|
Registered User
![]() |
Da u stampi u Italiji vec se nagadja koce doci umjesto Maldinija i Cafua.Neki nagadjaju Barzagli ili Zapata(stub odbrane iz Udina),a mjesto Cafua Zambrotta i Vargas...
Ali bice tu jos puno nagadjanja....Samo su bitne rijeci Berlua da zeli stopera mladog i da bude slican i dobar kao Kaka samo naravno u odbrani....
|
|
|
#11186 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Bajram šerif mubarek olsun.
ev pušing u kupu 2-1
|
|
|
#11187 |
|
Registered User
![]() |
Liverpool nudi 10 milijuna eura za Kaladzea
TRENER Liverpoola Rafa Benitez namjerava u zimskom prijelaznom roku pojačati momčad sa Anfielda gruzijskim reprezentativcem Kaladzeom. Prema pisanju Suna, Benitez je, nakon konzultacija sa američkim vlasnicima kluba, ponudio za braniča Milana Kakhu Kaladzea deset milijuna eura. 29-godišnji Kaladze smatra se idealnim pojačanjem za "Redse" i to ne samo zbog kvalitete, već i zbog velikog internacionalnog iskustva. |
|
|
|
|
|
#11188 |
|
Registered User
![]() |
Jeboli ih Catania al dobicemo ih u gostima ne mogu da vjerujem da nisu i Seriji a jos pobjedili na San Siru jebemu 20 decembar.Dobro je sto je dao mladjim sansu ovaj mali PALOSCHI 1990 zabi ga jes da mu nije bilo tesko al et,nadam se da ce pustit ovoj djeci malo a ne da kupuje samo sa strane djecu pa odma u prvi tim.
Mislim da Kaladze nece nigdje ici i da je cement pozicija na stoperu jer s Nestom igra vrlo vrlo dobro....
|
|
|
#11189 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,paolo,franco,van basten..
![]() |
milan-arsenal... jao!
![]() |
|
|
|
|
|
#11190 |
|
Registered User
![]() |
Najgoreg moguceg smo izvukli protivnika al hajd nema vezze kad smo dobili Man Utd nakav prosle god mozemo i njih......
INTER-MILAN: MORGANTI WILL REF najgori moguci sudija za derbi
|
| Tags |
| balkan |
|
|