AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 24-12-2007, 19:17   #11251

milanovac

Registered User

milanovac's Avatar

Fave Players: Kaka, Gatuso,Pippo,Maldini,Šimić,Pirlo,Dida
milanovac is on a distinguished road
Sretan Božić svim katolicima

evo izbora za naj tim 2007 ja sam stavio skoro cijelu momčad Milana

http://www.uefa.com/fanzone/TeamOfTh...007/index.html
Old 24-12-2007, 19:25   #11252

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Sretan BoŽiĆ Svima!
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 25-12-2007, 06:03   #11253

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Sretan Bozic svim koji slave

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 25-12-2007, 06:14   #11254

Tony29.

Registered User

Tony29.'s Avatar

Tony29. is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Interimovic
Hahah, koji je to legalan nacin utjecanja na sudce?
Halo, Gospon referee designator, daj mi posalji onog Morgantija za suca - kaze Meani , i dobija drugog suca.

Halo, gospon referee designator, daj mi posalji Paparestu - kaze Moggi i dobija drugog suca.

Ne, nisam tija ovog suca, zasto si mi njega poslao ? Sledeci put mi posalji dobrog suca, a ne ovakvog - kaze Meani.

Svi, ali bas svi su trazili od Pairetta da im salje ovog ili onog suca. Statisticki, oni su dobijali jednom od 8 ili 9 puta onog suca kojeg su trazili.
Ako se secas, onaj ref designator (Pairetto) je rekao da su mu se svi javljali i trazili od njega suce a NAJVISE JE TO RADIO pokojni Faschetti. Tako je on rekao.

I sad mi reci, zasto nikad nismo vidili ni culi one trake di je Faschetti trazio suce za Inter ? Zasto je tuziteljstvo tvrdilo da su Juve i Milan uticali na rezultate tako sto su trazili suce i dobijali ih, a nisu nam pustili sve snimke nego su odabrali samo 3-4 di su Moggi i Meani zaista dobili one suce koje su trazili ?

Moggi je rekao da se uvik javljao Pairettu ali da je tuziteljstvo tribalo pustit svih 38 phone calls di je on za svaku rundu trazio suca. Zasto su oni na sudu prilozili samo onih 3-4 di je zaista dobio svog suca ?
Ako su pustili sve 38 onda bi se vidilo da nije sve bilo kako Moratti kaze nego da je puka slucajnost da ponekad i zaista dobiju onog suca kojeg su trazili.

Najvaznije u svemu ovome je to sto nikad nismo culi Faschettijeve razgovore sa Pairettom a i sam Pairetto tvrdi da ga je Faschetti najvise zvao i trazio suce za Interove tekme. Zalosno je to sto ih nikad necemo ni cuti. Vlasnik Telecom Italia je Tronchetti Provera, masivni Interov shareholder i jedan od najboljih prijatelja Morattija. Preko njega je Moratti dobio sve one telefonske razgovore. Mislim da je jasno da su oni vec unistili Faschettijeve razgovore s Bergamom i Pairettom.
I jos nesto, samo sto je Guido Rossi zavrsio posao kao glavni sudac Calciopollija, dobio je direktorsko misto Telecom Italije.
Sigurno je ovo bila puka slucajnost ?

Zato Berlusconi kaze da je ovo bio montirani proces, klasicna namjestaljka. Sudac ( Guido Rossi, bivski clan Interovog borda) je dozvolio tuziteljstvu da prilozi one dokaze di su reci vadili iz konteksta, ali nije dozvolio obrani da prilozi sve dokaze nego im je dao samo 30 minutnu rec.
Old 25-12-2007, 06:38   #11255

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
valjda je svima jasno da je inter luzerski klub uvijek bio i uvijek ce biti

sjecam se kada je felix magath, dok je trenirao bayern prije utakmice sa interom na san siru koju su dobili mislim 2-0, sjedio na kavi zajedno s igracima bayerna na sam dan utakmice na glanom milanskom trgu i rekao da bi se brinuo za tekmu kada bi igrao protiv milana, a ovako igraci mogu razgledavati grad i kupovati posto igraju samo s interom navece...

mislim da to dovoljno govori kakav inter ugled ima u svjetskom nogometu
geoff is offline   Reply With Quote
Old 25-12-2007, 06:55   #11256

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
sretan bozic svima koji slave...
Old 25-12-2007, 07:30   #11257

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Sretan Božić Svima koji slave...
Inter je luzerski klub ali da budem jasan Mrzim i June mozda i vese nego Inter

PS: Scudetto 2005 MORA biti dato AC Milanu, a 2006 dato je Interu i neka im ga,
mada ni to nije ok ali haj dobro ali 2005 je boli i vise nego ocito da se staroj kurvi šteli i zato to scudetto AC Milan zasluzuje jer je i nakon onakvog suđenja bio 2 boda za juventusom, pa onda se covjek zapita kakav je to STRAŠAN AC Milan bio.
ALi jeb ga bilo proslo, treba gledat naprijed i tačka a inter cemo gledat ispred sebe sigurno ovu sezonu a mislim i sljedecu jer nasi nemisle nista ozbiljno kupovati pa tako se nemamo razloga cemu ni nadati, nažalost
Old 25-12-2007, 09:22   #11258

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Sretan Božić svima koji slave naravno,za mene je Inter tema o kojoj se nema što više pričati.....što više pričamo o njima to više ide njima na ruku ,a ja osobno to nikako ne želim,jer mi je općenito glupo uspoređivati npr. status kluba kao kluba Real Madrid i Atletico Madrid,mislim da je s tim sve rečeno....A sad čekamo 1mjesec i te promjene koje nam kao zrak trebaju...strpljenje je vrlina pa budimo i mi strpljivi...
Old 25-12-2007, 10:08   #11259

North_Side

Registered User

North_Side's Avatar

Fave Players: Messi
North_Side is on a distinguished road
eeee capolista volaaaaaaaaaaaaaaa

Gare truccate non ce n'č piů
ora chi vince č il neroblu... a sve ostolo je nja nja smrc smrc

Marry Christmas!
Old 25-12-2007, 10:32   #11260

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Prije svega bih htio istaknuti kako je vrlo jadno za gledati ljude koji se sada preseravaju ( oprostite na izrazu ) jer je njihov tim prvi na tablici, a prije toga 18 godina nisu osvojili scudetto, a LP 42! 4 2 !

unatoč tome, i dlje, Milan je Europski prvak, Superprvak i Interkontinentalni prvak. Uz ovu limitiranu ekipu koju imamo.

Sto se tice calciopolia, iako je sam proces montiran tako da se Juve izbaci, ja osobno mislim, jednostavno iz onoga sto sam vidio na terenu, da je Juve nemilosrdno namjestao i pravio sprdačiunu od serie a, kao sto ju inter sada radi. Moggi nije "kriminalac", on je zaposlenik Juventusa, ZAPOSLENIK. on nije Juve, ne vadi lovu iz svog džepa niti odlučuje o svom otkazu ili zaposlenju. Moggi je Juventusovo sredstvo, i nije kriv Moggi nego Juve. "Tko" je Juve?? Što je Juve? tko ja zaposlio Mogga, s razlogom? Agnielli obitelj... No Agnielli su isto što i Berlusconi, još utjecajniji, iako ljudi o njima ne pričaju. Itd...

Zamislite moć čovjeka koji godinama uzima Berlusconiu scudetto iz ruku... ne uvijek naravno.

Moratti je glup, da. Berlusconi je mašina za pobjede u SVEMU, i Inter se nece lako izvuci iz ovoga.

A osobno mislim, i uvjeren sam, da Luciano Moggi i dalje vodi transfere Juventusa jer on je jednostavno njihov najbolji čovjek, a najboljem čovjeku se ne daje otkaz samo tako. On je dobio "nogu", i novi broj mobitela... Nocerino i svi ti mladi talijanski igrači baš u Juvetu, kao Milan i Inter ih nisu vidjeli...ma dajte...

Lucky Luciano je kralj! On je totalni car i sprda se sa svima kao Mourinho sa Englezima...

još mozda nagodinu Inter ce harati, i to je to. Ode Massimo u zatvor a Ibra u Milan
Old 25-12-2007, 10:42   #11261

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
sretan bozic svima koji slave!!
citajuci ove postove i malo flashbacka izgleda da je berlusconi bio bio zaokupljen tim novim procesom pa je bilo tiho na mercatu ali izgleda da je sad sve spremno
i da ce u januaru ojacati ekipu sa kvlaitetnim igracima a na ljto pogotovo,a inter ko inter ko ih sljivi uslje najobicnije pa sam mihajlovic koji pomocni trener maciniju je poslije poraza od bayerna izjavio kako je to klub sa gubitnickim mentalitetom koji zavukao duboko u klub i da su oni vjeciti gubitnici ka sto jesu u stvari,moratti se izradi u vezi sa berlusconijem sad ce mu ovaj haos napraviti jer je silvio daleko najmocniji covjek u italiji uj svim sferama zivota a milan sad ide uzlaznom putanjom to je sigurno liga prvaka je opet nasa ja sam nesto ubijedjen u to!!
samo je jedna stvar brine da pata ne stave pod veliki pritisak da sve padne na njegova pleca tj.da u njega upiru prstom kao spasioca milana on jeste zvijer ali ipak je jako mlad i on ce sigurno dati dosta golova!!
FORZA MILANNNNNN
SOMETHING TO LIVE FOR SOMETHING TO DIE FOR!!!!!!!
prle is offline   Reply With Quote
Old 25-12-2007, 10:59   #11262

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by North_Side
eeee capolista volaaaaaaaaaaaaaaa

Gare truccate non ce n'č piů
ora chi vince č il neroblu... a sve ostolo je nja nja smrc smrc

Marry Christmas!
Ako ćeš provocirati ,a ne normalno razgovarati nemaš onda šta tu da radiš.....
Old 25-12-2007, 11:28   #11263

Tony29.

Registered User

Tony29.'s Avatar

Tony29. is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki
A osobno mislim, i uvjeren sam, da Luciano Moggi i dalje vodi transfere Juventusa jer on je jednostavno njihov najbolji čovjek, a najboljem čovjeku se ne daje otkaz samo tako. On je dobio "nogu", i novi broj mobitela... Nocerino i svi ti mladi talijanski igrači baš u Juvetu, kao Milan i Inter ih nisu vidjeli...ma dajte...
Ma mislim da nisi u pravu Marko.
Da Moggi vodi transfere Juve ne bi kupovao takva sranja ka sto su kupili proslog lita.
Nocerino, Chiellini, Criscito, Palladino itd su Moggijevi transferi, ali jos od 2005. Salihamidzic i Grygera su isto Moggijevi transferi jos od 2006 prije Calciopolija. Tad ih je on kupio i oni su samo bili posudjeni Piacenzi, Genoi, Livornu i kome sve ne a Grygeri i Bracu je bilo dozvoljeno da ostanu 1 godinu u Ajaxu te Bayernu dok je Juve u B. Sad ih Juve samo vratio jer nisu imali novce da bi kupili jace igrace.
Znaci, u pravu si da ih je Moggi doveo, ali to je on uradio jos 2005-te, a ne posle Calciopolija.
Kad sve to oduzmes, onda dobijas da je Juve jedino kupio Iaquintu, Almirona i Tiaga, Andradea ( niti jedan od njih cetvoro nije standardni prvotimac)..... to i nije neki blistavi mercato i sigurno nije nesto sto bi Moggi ucinio .
Sam Moggi je srao kako da je on bio transfer guru, da bi on kupio samo 3 jaka igraca umisto da dovodi 10 igraca ka sto su Secco and co. ucinili.

Nisu Juve i Milan sad nista kad je moc u pitanju. Sve konce drzi Moratti.
Old 25-12-2007, 11:46   #11264

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Kraj jedne ere: Ronaldo odlazi u SAD ili Saudijsku Arabiju?
VRIJEME nekad najboljeg svjetskog nogometaša je, čini se, prošlo. Ronaldo će u lipnju gotovo sigurno napustiti Milano, a njegovo buduće odredište bit će neka od liga za propale nogometne zvijezde.

Ronaldo će s Milanovim liječnicima razgovarati tijekom siječnja, kad će biti poznato više informacija o njegovom zdravstvenom stanju, ali zasad nema naznaka da bi se brazilski napadač mogao dovoljno oporaviti od ozljeda da opet zaigra na vrhunskom nivou koji se od njega očekuje.

Iako čelnici kluba Berlusconi i Galliani, te trener Ancelotti učestalo ističu kako od brazilskog trojca Kaka - Ronaldo - Pato u budućnosti puno očekuju, javna je tajna Serie A da je Ronaldo, kako sad stvari stoje, otpisan. Novi mu ugovor nakon ove sezone neće biti ponuđen.

Ukoliko Ronaldo odluči potražiti novi klub, a ne okončati karijeru, kao dva najvjerojatnija odredišta spominju se SAD i Saudijska Arabija. Vjerojatno će se Ronaldo u Los Angelesu pridružiti nekadašnjem suigraču iz Real Madrida, Davidu Beckhamu, s obzirom da je Galaxy jasno obznanio da se njegova politika temelji na sakupljanju ostarjelih nogometnih zvijezda koje bi Amerikancima mogle pobuditi interes za nogometom.

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 25-12-2007, 12:03   #11265

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Sretno mu bilo. Dovedite nam Drogbu u zamjenu za Rokia

Tags
balkan

Posting Rules