![]() |
|
|
#11371 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
Nije Ancelotti bas za sve kriv. Ne pita se samo on u Milanu, vec neke dosta vece ribe.
I sa ovim timom ce Ancelotti i ove godine doci bar do polufinala CL i do 4. mjesta u Serie A i za mene je on dosta bolji trener od onog arogantnog portugalca za koga neki kazu da ce doci na kraju sezone. Karlo mozda na postavlja tim da igra ofanzivno i lijepo ali donosi ono najvaznije, ono sto se broji - rezultate. I ne zaboravite da je Milan sa isim ovim igracima, koje svi toliko kritikuju, aktuelni prvak Evrope. I ja se mislim da neki igraci na kraju sezone treba da odu ali ne i trener. |
|
|
|
|
|
#11372 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Ama ja znam da se on ne pita, al on treba da insitira na podmadzivanju tima i dovodzenjem igraca. Eh ja hocu trenera koji je donijeti trofeje a i igru. Mi smo Milan, Scudetto, CL, lijepa igra sve to treba da bude u stroju.
|
|
|
#11373 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11374 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
igra li pato protiv napolia...??
|
|
|
|
#11375 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
#11376 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
#11377 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
#11378 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
b&g imaju neku cudnu strategiju sto se tice tih transfera sjeti se samo ibra,toni,buffon svi su bili skoro gotovi i silvio na kraju pulled the plug carlo je trazio ali nekako isto ko da ne smije da im se suprotstavi a covjek izvlaci maximum maximuma iz ove ekipe |
|
|
|
|
|
|
#11379 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11380 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Evo gledao sam prijateljsku utakmicu protiv U.A.E.
2:0..Gilla 2X.. Prvo poluvrijeme igrali,Dida,Maldini,Kaladze,Serginho,Oddo,Cafu,Pirlo,Gatusso,Gourcuf,Sedorf i Ronaldo.. Bilo 0:0.. Drugo..Kalac,Simic,Nesta,Favali,Bonera,Emerson,Brochi,Gourcuf,Kaka,Paoloschi i Gilla.. Usao je KAkin brat Digao u 60 min.umjesto Neste!!! Pato nije igrao... Nasi sa pola snage,polako... Niko se nije isticao posebno,iako je Paloschi bio odlican kako ga gledam prvi put.. Forza Milan!!!
|
|
|
#11381 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11382 |
|
Registered User
![]() |
Kreće Pato!
Alexandre Pato spreman je debitirati za Milan u nedjelju protiv Napolia. Brazilsko čudo od djeteta, Pato, koji je došao ovog ljeta iz Internacionala ima samo 18 godina te nije imao pravo nastupa u natjecateljskim utakmicama. Kako Milan u prvenstvu igra očajno velik pritisak je na mladiću označenom kao Milanov spasitelj. Dodatni teret na leđa stavlja mu Berlusconi izjavama kako će ove sezone zabiti 30 golova i slično. Patu se otvorila prilika za nastup jer je Pippo Inzaghi završio u bolnici radi problema sa mokraćovodima i žućnim kamencem. Vjerojatno neće biti spreman do nedjelje tako da bi na njegovo mjesto mogao doći Pato. "Spreman sam za utakmicu. Naravno da su emocije ogromne,ali u srcu sam smiren. Ne osjećam pritisak, privikavam se na Milan,a suigrači mi uvelike pomažu u tome." - prenosi La Gazzetta. "Da li ću startati protiv Napolija? Netnam, šef će odlučiti. Imam još tjedan treninga ispred sebe u kojem bi se mogao izboriti za mjesto u prvih XI" - zaključio je Pato. Patu na ruku u ovom slučaju ide i činjenica kako Milan u polusezoni nije pobijedio nijednu(!) domaću utakmicu, ako sada s njim u momčadi uspiju pobijediti Napoli praznovjerni Berlusconi će vjerojatno zabraniti Ancelottiju da ga stavi na klupu, kao što mu je svojedobno zabranio igru s jednim napadačem. Sve u svemu Pato bi mogao imati vrlo lijep debi, ipak je Napoli koju Milan može i mora pobijediti na San Siru, a ako to i uspiju, a Pato nastupi ispasti će totalni spasitelj. Sretno mu bilo ! |
|
|
|
|
|
#11383 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Potpuno se slazem |
|
|
|
|
|
|
#11384 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Potpuno se slazem |
|
|
|
|
|
|
#11385 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Nije on kriv sto ima mali izbor igraca!!!
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|