![]() |
|
|
#11731 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
Bravo Pato majstore!
Steta ako se ozbiljnije povrijedio. Italijanske novine pisu da bi na kraju sezone Ancelottija mogao zamijeniti Marcelo Lipi, jer valjda Ancelotti nema vise nekog velikog motiva za rad u Milanu. Kaka zabrinut za Patoa zato sto misli da je pod velikim pritiskom i pred velikim ocekivanjima. |
|
|
|
|
|
#11732 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Skupo,preskupo placena pobjeda tri boda su kao kuca velka ali po onome sto sam vidio na tv ono je pregadno izgledalo za Pata...nadam se da grjesim
Priblizavamo se al sad je veliko pitanje kako dalje nemam 3 napadaca imamo Gilardina kojem nelezi nikako da u napadu igra sam otvara on prostor i krece se al nista od tog nema nama treba gol. Pato sjajno usao u mec ljep pogodak ali eto onda ta velika nesreca,bekova nema slazem se, Seedorf nije ispo fer kada je izlazio nesto ali eto,fakat on odigra jednu utakmicu vrhunsku onda 5 jedva se krece klupa cemu dobro doci. Najvise me brine Nesta ima taj neki pad forme nadam se da ce brzo izac iz tog crnila da bude onaj najjaci stoper na svijetu...I Kaka je bio losiji u proslim kolima danas ima prolaznu ocjenu. Ono sto najvise boji dolazi CL a mi trenutno imamo samo Gilu u napadu,bez Gattusa smo definitivno prvu tekmu protiv Arsenala,taj Janku nikako da se vrati,Oddo nikako da udje u pravu formu ostali smo bez 3 napadaca nista ne ide na nasu ruku u nastavku... Jos jednom kazem 3 boda mozda najvaznija ove sezone,ali veliko je pitanje kako dalje danas smo mozda samo 10 min igrali na citavoj utakmici da se kaze da lici na nesto... Bice gutavo ali to je Milan kad je najteze najjaci smo Evo upravo sad gledam izjavu Carla koji je rekao na prvi pogled i prve vijesti da je povreda Pata vise nego ozbiljna, i da ce se za 48 sati tacno utvrdit o kakvoj povredi je rijec i kolko ce biti odsutan sa terena... http://www.calciomercato.com/index.php?c=23&a=69859
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 03-02-2008 at 17:18. |
|
|
|
|
|
#11733 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
CHIVAS- - Morelia 6-0 almeria - r.madrid 2-0 Toluca - Tigres 2-0
|
|
|
|
#11734 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
ova pobjeda će biti skupo plaćena ak Pato bude povrijeđen na duže vrijeme...samo bi nam još to sada trebalo...
Što se tiče igre...slabo do bola..po ko zna koji put se vidjelo da nemamo ni jednog igrača (bočnog) koji će uputiti pošten centaršut ili ubaciti loptu sa strane... Po ko zna koji put ću rei Fiorentina za mene ove godine igra najljepši fudbal u Seriji A....odmah poslije njih Roma.... Usput negdje sam pročitao da smo se navodno i mi uključili u utrku za dovođenje malog Pjanića iz Metza??? Iskren da budem ne bih volio da ga dovedemo..jer će propasti kao i Gourcuff što je propao u našim redovima.... Što se tiče Pjanića momak ima nepunih 18 godina i svojim igrma pokazuje da će biti hljeba od njega...ev njegov gol za pobjedu Metza 3-0 protiv Strazbura u francuskom kupu prije par dana (golman je glavni =D) http://www.youtube.com/watch?v=qqMYMS1oplY a usput jebga moram i da pohvalim rođaka, koji igra u njemačkom Hoffenheimu Sejad Salihovic
|
|
|
#11735 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Pato vjerojatno neće moć još neko vrijeme igrat ako je sudit po onoj reakciji. U kurcu smo i vrijeme je da Aumabeyang zaigra,tj. ako Pato ne mogne njega će pozvat jer Gila ne može igrat iduće kolo zbog kartona. Praktično ostajemo bez napadača.
Last edited by milanista mosta; 03-02-2008 at 18:11. |
|
|
|
|
|
#11736 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
Ancelotti izjavio da povreda Pata izgleda veoma ozbiljno i da ce se vise znati za 48 sati.
Mogao bi odsustvovati od 2 nedjelje do 2 mjeseca. |
|
|
|
|
|
#11737 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Sranje!!!Mora nesto krenuti naopako!!!!
|
|
|
#11738 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo
![]() |
Dosli smo u dobru zonu a i rezultati su nam se poklopili sa ovim kolom, mislim da su se timovi iz gornjeg dela prilicno ispucali, ne znam da li ste gledali Inter jedini faktor pobede bio je sudija sa vrlo tupavom odlukom inace ih je Empoli dobro pritisnuo
|
|
|
#11739 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
ebiga!pato se povrijedi!shanje
|
|
|
|
|
|
#11740 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
U sledecoj utakmici protiv Siene nemamo napadaca.
Pato ozljeđen kao i Inzaghi i Ronaldo, a Gilardino ima kaznu zbog zutih kartona sto znaci da ce u napadu zaigrat Paloshi ili Aubemajang , ako se neko ne oporavi od predhodnika... JAKO GADNA SITUACIJA I jos ako se uzme u obzir da se Sedorf ponjeo krajnje bezobrazno kod izmjene dovodi nas do zakljucka da je nas problem puno dublji nego sto nam se cini. Draze mi je bilo sto ga je Patak uvalio sinoc samo radi Sedorfa , negoradi C L, samo neka mu se da do znanja da se moze i bez njega, ali bez njega onakvog kakve partije pruza u Serii A.
|
|
|
#11741 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
Više bih volio da smo igrali 0:0!
|
|
|
|
|
|
#11742 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Pato out 2 tjedna, moguce je da ce biti spreman za Arsenal. Propušta Sienu, Livorno i PArmu.
Emerson ODLIČAN, dominirao sredinom. Carlu je trebalo samo 6 mjeseci da shvati da Emerson more igrati središnjeg defanzivnog veznog a ne lijevo ili desno od Pirla. Ronaldo je jos uvijek ozljeđen, a Pippo se polako vraća. Protiv Siene će igrati Paloschi valjda...ali mali je ok igrač, neka igra! Kaka' i Seedorf povučeni iz nacionalnih selekcija, to je dobro! Samo se nadam da je ovo više Milanova finta nego stvar neke ozljede kako su službeno izjavili.
|
|
|
|
#11743 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Pato sigurno propusta sienu i livornoa, ali zato sa parmom se moze ocekivati da bude na klupi, kolko sto sam razumeo mali ce biti spreman za arsenal, sto se tice arsenal spreman ce biti i Inzaghi tako da ima da ih razbijemo.
za utakmicu protiv siene anceloti je rekao da ce sansu dati malome Paloschiju, pa da vidimo koliko se mali moze snaci u prvenstvenom mecu jel ipak razlicnije od kupa ali nadam se da je mali spreman. |
|
|
|
|
|
#11744 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Večeras gledajte ZLATNU KOPAČKU ko ima Hrt,Kaka gost
![]() |
|
|
|
|
|
#11745 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini , T.Silva , Nesta , Pirlo , Inzaghi !
![]() |
jel to za sigurno da Pato-kralj samo 2 sedmice nece igrati... ovi Njemacki teletexti nista ne pisu mater im fasisticku............ vaznije napisati regionaligu i kako je igro neki tamo deseti klub nego kako je pato.....
za arsenal svi spremni to je lijepo cuti. nasi su 1000000000000000000% pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz FORZA MILAN
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|