![]() |
|
|
#11881 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Moze se reci slika govori stotinu rjeci,nek ljudi izvuku kontekst iz tvoje recenice!!
Ja saletu rjeci nisam rekao,vi se normalno podrzavate skupa ste tu dosta vremena ali ja sam def. ovdje jedinka izuzev Alberta,koji cjeni uspjeh! Svi smi mi razliciti,samo ti konstantim pljuvanjem carla i njegove taktike mogu se svadje izazvat jer drugog rjesenja nema.. Berlusconi je preopterecen politikom i svojom strankom i nacinom koji je srucsio vladu italije,od njega se nemoze puno ocekivati!!Pojacanja dolaze na ljeto to je vise neg ocigledno.. Anceloti je izvukao maximum iz ove ekipe sto je prosto nevjerovatno! |
|
|
|
|
|
#11882 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Dobro, lijepo je sto si primio ispriku al skoro...Bar me nemoj vrijeđat jer me ne poznaš, a mr.Burns nisam. Eto, odoh na fax. Bok.
|
|
|
|
#11883 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Netko je mamin/tatin sin sto cijelu jebenu godinu stedi da bi imao 150 eura da ode gledat utakmicu milana, i to prijede 2000 kilometara u 30 sati! Nitko ovjde ne dijeli navijace milana na one koji mogu otici na utakmicu i one koji su iz bilo kojeg razloga sprijeceni! A sto se tice saleta kojega si isto tako prozvao, garantiram da nema veceg navijaca milana s ovih prostora! |
|
|
|
|
|
|
#11884 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Da se razumijemo,nisam ja nikakav mamin i tatin sin nego se žrtvujem,posuđujem pare koje pošteno i krvavo zaradim prema tome izbjegni tu priču '' gospodine'' @rinogattuso!Od svih nas koji idemo na tekme(Klub ima svake godine 130-180 članova) nema 3-4 čovjeka da su gospoda i mamini sinovi jer mamini sinovi sjednu u skupi BMW i odu na tekmu ne pitajući kokliko je karta,a ja dan i noć bdijem kad će ryan air spustit cijenu i koji će mi bus prijevoznik smanjit cijenu da bi si mogli to priuštit!I tu priču da nisi nikad bio na San Siru jer si ne možeš priuštit objesi mačku o rep!Taj isti @Mrki kojeg cijelo vrijeme nazivaš idiotem i slično je bio s nama 2 puta,proveo 40-tak sati na putu,nespavanja i umora koliko hoćeš,ali to je želio očito više od tebe pa je uspio!Novci tu nisu problem nego volja!Mene put iz Rijeke na tekmu u Milano košta 40-70 eura(Put+ karta),ok neki su dalje pa ih dodje malo više,ali u nekoliko godina ako ne uspiješ skupit stotinjak eura za ići jedanput pogledat klub u kojeg se tako kuneš onda si neradnik ili nemaš dovoljno volje ni živaca to istrpit!I tu ne mislim na samo na tebe @rinogattuso nego na sve koji nisu ni probali se potrudit da idu!Šta mislite da sam ja mrkija znao prije nego me preko maila pitao da li bi mogao ići s nama??Ne,čovjek je jednostavno to žarko želio i pokušao ovako pa mu je uspjelo,a nije mi trebao ni vjerovat kad mi je poslao novce jer me nije znao,ali eto njegova želja je bila jača od svega!A vi i dalje gledajte ispred ekrana i mislite šta god hoćete!Ja nisam nikad mislio da ću ići u Atenu na finale,ali sam grizao do zadnjeg trenutka i u petak(5 dana prije tekme) sam dobio potvrdu za 2 karte,posudio pare i krenuo suludim putem(autom do ancone,pa brodom do patrasa,pa busom do atene i tako nazad),ali ja sam to želio više od svega pa sam i uspio,da nisam imao volje ko što ju vi nemate ne bi nikad vidio ni Atenu,ni Manchester,ni Bruxelles,ni Rim,ni Liverpool......
Pozdrav i ostavite se ćorava posla |
|
|
|
|
|
#11885 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Tipično za ovaj forum je da imamo veliki broj najebanih tipova. Sad ja ne znam odakle dolazi ta najebanost,vjerojatno zbog nejebice
nema drugog objašnjenja majke mi ![]() Ja sam isto mogo otić u Milano milijun puta,bio sam i u Malpensi dva puta,profesionalno(to je zračna luka u Milanu) no nisam otišo na utakmicu. Znam zašto,jer nemam dovoljnu želju i ne serite o parama,njih uvijek ima. Ja navijam za Milan al ne tako jako i boli me neka stvar šta će neko reć. Da se ljudi trude oko stranih klubova koliko oko naših možda bi i napravili nešto no ovako sumnjam. Mislim,ja sam ipak hrvat i Milan mi je daleko u svakom smislu,zato me i boli prilično za Scudetto jer je to prevenstvo Italije. Naravno da volim kad se osvoji al ne smeta mi ako se i ne osvoji. Ligu prvaka drugačije doživljavam. Eto moj razlog ne odlaska. Možda sam mali navijač ili nikakav al me baš libo taki za to. Prije gladam u svoje dvorište nego vani ![]() |
|
|
|
|
|
#11886 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
poceli ste mnogo da serete...neka svako kaze sta misli kome se ne svidja neka ide....
|
|
|
|
#11887 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
pozdrav |
|
|
|
|
|
|
#11888 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
[quote=DUCO]
Quote:
Nekazem ja da je Yoan los,ali nije zreo da igra medju 11,o tome se radi!!! I da se zna da ja nisam iz Pizde materne,OK...I takodje nisam nikoga vrjedjao,za razliku od pojedinih.... I sada znaci ko je isao u Atinu on voli Milan vise,a ko nije isao voli manje... Stanite ljudi ba,pa nismo svi u mogucnosti da idemo gledati utakmice,pogotovo mi iz Bosne.... I ovo je preraslo u veliku raspravu... Ako neko ima pametnu temudajte,ako ne dobroje sranja po drugima vise...O.K. Forza Milan..... Milanu srcu do GROBA!!!!! ![]()
|
|
|
|
#11889 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
RAJA, zaista su rasprave bile žestoke ali vas molim znaci sve da malo spustite loptu.
Nema smisla da se VRIJEĐAMO, jer to nam najmanje treba. Svi ste manje vise u pravu. Drago mi je da se Mrki vratio, Takodje i Sale (nadam se da nije privremeno), i ostali isto, svi smo tu da raspravljamo o igri Milana a ne o novcu i stanjima u drzavi. Dosta vas tu mjesa jabuke i kruske i pogresno svata postove. Ja sam isao gledat Milan na Marakanu ali za Italy ne mogu dobiti vizu vec sam 2 puta pokusavao. Sad trenutno nemam novca pa ne mogu opet probat ali isto tako znam da cu otici na San Siro kad tad, ali to me nece ciniti vecim navijacem da se razumijemo. Nadam se da cete svi spustit loptu i komentarisat tekme i dr postove BEZ VRIJEĐANJA, jer nema smisla potezati za tim a jos manje tjerati pojedince sa foruma. Pozdrav
|
|
|
#11890 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
Quote:
JARANE NE MOGU SVI ići do MILANA evo MOJIH razloga za to: 1.Milano je DALEKO 2.Išao bih sa nekim,ali nemam s kim 3.još imam samo 10 god.(uskoro 11) JA IMAM VOLJE,A GORE SU NAVEDENI SVI RAZLOZI! MILAN THE BEST PS.PLEASE NO COMENTS..........PLEASE |
|
|
|
|
|
|
#11891 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
Nisam htio da učestvujem u ovim nekim raspravama al evo da okacim jednu vijest.
Ronaldo se povlači na kraju sezone Izvori bliski milanskom klubu tvrde da je 31. godišnjem brazilskom internacionalcu dosadilo da se bori sa čestim povredama i da je veoma blizu da donese odluku o povlačenju na kraju sezone. Italijanski novinari podsećaju da je Ronaldo, zbog povrede butnog mišića, propustio veći deo prvog dela sezone, kao i da se na prvenstvenoj utakmici sa Sijenom, koja je odigrana u nedelju, ponovo povredio. Ronaldo će, zbog povrede mišića, propustiti utakmicu protiv Livorna, a možda neće igrati ni na prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Arsenala, 20. februara u Londonu. Brazilski novinari, za razliku od italijanskih kolega, tvrde da Ronaldo na kraju sezone neće doneti odluku o povlačenju i da će karijeru nastaviti u Flamengu. |
|
|
|
|
|
#11892 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11893 |
|
Registered User
![]() |
Evo me još jednom,kao i obično krivo ste shvatili poantu moga posta,ja sam se samo našao uvrijeđenim što me netko naziva maminim i tatinim sinom i što se mrkija naziva idiotom i glupanem!Svrha foruma je da svi kazu svoje mišljenje koje normalno nije svima isto,ali to ne znači da zbog drugačijeg mišljenja treba vrijeđat i započinjat rat!Ja se npr sa Mrkijem slažem u većini stvari,ali oko Gourcuffa baš i ne,ali što se tiče Gilardina i sastava za Sienu,igre protiv Siene,Carlove taktike itd se potpuno slažem kome god bilo drago ili krivo!Da li to što ja smatram da smo imali boljeg trenera da bi prije 3-4 godine poharalči i Italiju i Europu znači da sam idiot??Jednostavno su čin jenice da smo imali sastav za više trofeja i samo nemojte sad počet ponovo o Calciopoliju!Uostalom radite što hoćete,moje mišljenje ćete teško promjenit,a pogotovo to nećete uspjet sa vrijeđanjem nego sa argumentiranim čin jenicama koje Mrki uredno uvijek izloži ,ali se mnogi prave da ne vide i još ga prozivaju lažovom!Još je jedna činjenica tu,a to je da su još prije par godina talijanski novinari zaključili da Carlito nije dobar trener za velike klubove jer je dobar sa svima(igračima,upravom,navijačima,novinarima),a tako vrhunski trener ne može funkcionirat!Da ne govorim koliko ne vjeruje mladima,sad ćete vi opet reći kako ne odlučuje on o kupovini Emersona,Ronalda,Odda!Nabijem ja njega na onu stvar ako on nema pravo glasa o tome,a za to odgovara!Onda je on čovjek bez karaktera!Znači nešto od ovo dvoje je,ja ga cijenim zbog svega što je postigao s Milanom(više ko igrača nego ko trenera),ali vrijeme je za promjene i gotovo,pa m,eni se frendovi juventini i interisti smiju i vesele svake godine na početku sezone kad vide da nam je on još trener,kad oni tako misle onda znam kuda to vodi!I onda da se veselim 4. mjestu,ma dajte,pa da sam se htio veselit takvim uspjesima navijao bi za Udinese vjerovatno jer mi je najbliže Rijeci!Neka dođe svježa krv i trenerska i igračka pa da na nešto ličimo!I uvijek ću težit tome da našu igru uspoređujem sa onakvom Realovom od prije neki dan(7:0) jer smatram da mi moramo barem slični biti po autoritetu na terenu,a ne da se svaki put tresem jer vodimo golom razlike i da razmišljam hoće li Kalac(koji je odličan zadnjih 5 tekmi) ili Dida imati svoj dan!Prostora za napredak imamo,ali se moraju maknuti Maldini(čast mu,ali ovo mu ne treba više da svaku 4.tekmu odigra kako treba,dignut ćemo ti spomenik i hvataj se ureda),Cafu,Seedorf(jer mi je puna kapa da se motivira svaku 6. tekmu,a ostale šeta po terenu),Gilardino(jer je imao previše prilika ovih 2-3 godine da nam pokaže kako nije za MIlan-Da je Borielo dobivao toliko prilika ne bi bio ništa lošiji vjerujem),Oddo(Najgora kupovina otkad ja pratim Milan,nevjerojatno je da je čovjek reprezentativac a zna nabacit svaku 36. loptu kako treba),Favalli(hvala mu na dobrih par partija)!Po meni trebaju nam oba boka premda Jankulovski može biti dobra alternativa,dobar golman(možda i dva jer se nikad nezna kod Dide i Kalca kakve žute minute imaju) i jedan napadač(jer sumnjam da će Paloschi dobivat puno prilika ko ni Borielo koji je postao reprezentativac prošli tjedan)!Sad da se osvrnem na Gourcuffa,stvarno sam mislio i ja da je on igrač za nas,ali jednostavno on kad igra je sav smušen i nespretan,možda mu treba 10-tak tekmi u kontiniutetu,ali mi smo MIlan i ne možemo ga toliko čekat!Kaka,Pato i Paloschi su iskoristili prvu šansu i to je dokaz da su jaki u glavi!Toliko od mene i još jednom ponavljam da mi nije bila namjera hvalit se gdje sam sve bio nego samo da vam dočaram da se ja strahovito puno žrtvujem da bi išao negdje,a da ne govorim koliko se za druge žrtvujem!
Pozdrav P.S.-A sad krenite vrijeđat ko i obično |
|
|
|
|
|
#11894 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Daj molim te ja sam samo odgovorio na recenicu koju je mrki rekao a koja nema nidje veze ajd sale kad si toliko ažuran molim te procitaj moje postove od kad mi je dopizdilo sranje po carlu.Tebe nisam nigdje spomenuo mrki,ti si podrzao mrkia i on te je automatski uzeo u ovoj glupi dialog.
Odi procitaj bogati!!nemoj se kurciti tuda!! I misljenje se iznosi nekolicinu puta a ne u preko 70 postova koliko sam ih ja uspio prebrojati od strane mrkia!! |
|
|
|
|
|
#11895 |
|
Registered User
![]() |
Ne može bez kurčenja,neke stvari se ne mogu kupiti novcem,a za sve drugo tu je KULTURA!!!!
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|