![]() |
|
|
#11911 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Evo ja ću opet malo srat
![]() Nema smisla govorit da su Juve i Inter bili prvaci zbog Kalpočolija (citat: Dnevni Avaz) pa onda govorit da smo s onom ekipom trebali bit prvaci 4 puta da nas je vodio drugi trener. Po toj logici i da nas je vodio drugi trener ne bi bili prvaci zbog,spomenutnog calciopolia ![]() Last edited by milanista mosta; 12-02-2008 at 20:02. |
|
|
|
|
|
#11912 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Dakle,daj Bože da "Inzaghi has difficulty in his recovery" inače ništa od Alberta. Last edited by milanista mosta; 12-02-2008 at 20:05. |
|
|
|
|
|
|
#11913 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Uh ako se ja upetljam ponovo u ove razgovore....
![]() ![]()
|
|
|
#11914 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11915 |
|
Registered User
![]() |
"Yesterday I watched Milan's game," said Balotelli. "I knew Alberto would be on the pitch and might come on. Then, when I saw he did come in I felt sure he would score. Paloschi is more of a pure striker than me and is more prolific.
"We are close friends and we often go out together. I'm really happy he's scored this goal; yesterday night I called him to congratulate him. Perhaps one day we will face each other in a nice derby." Dobar momak ovaj Balotelli. Bilo bi lijepo jednog dana da ti i Paloschi zaigrate skupa,u Milanu. |
|
|
|
|
|
#11916 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
Nego sutra utakmica, ja cu izgleda morati odgoditi posjetu doktoru i ostale obaveze da gledam Milan. Utakmica koja nas vodi na cetvrto mjesto. Zalosno da prizeljkujemo kad ce nas Milan doci na cetvrto mjesto al eto u takvoj smo situaciji.
A.C. MILAN and F.K.ŽELJEZNICAR< Last edited by Bosniaco; 12-02-2008 at 21:35. |
|
|
|
|
|
|
#11917 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Eh Milan s ovakvom taktikom jos dugo nece bit prvak Italije. Svake godine zrtvuju i prvenstvo i kup zbog LP
ne kazem da je to lose sve dok osvajaju inostrane trofeje, al kad jednom i to stane, a mora stat hehe....nisu ni oni masine bice odma mijenjaj Carla al eto iako ga nikad nisam nesto plaho volio (tacnije njegove strategije i formacije :P), mora se priznat da je covjek jedan od najtrofejnih milanovih trenera, odma poslije Capela, il se varam? hehe mozda je i Sachi osvojio vise...ko ce se sad sjetit davno je to bilo ![]() |
|
|
|
|
|
#11918 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
Jedini možda mogući način za odlazak iz BiH na neku Milanovu tekmu u Italiji je postojanje udruženja navijača, kao što vi imate u Salvoniji i Rijeci...vama u Slavoniji nije bio toliki problem oko organizacije jer je već postojalo u Rijeci, a ovima iz Rijeke opet predpostavljam ima i Talijana, a i ono glavno većina vas je iz jednog grada možete za čas na kahvicu piće dogvor, šeme, folovi ovo ono....a što se tiče toga u BiH piši propalo..... da ne pametujem više skontat ćete poentu budite mi zdravi i debeli smrt fašizmu drugovi... ![]()
|
|
|
|
#11919 |
|
Registered User
![]() |
MILAN-LIVORNO: CALLED UP ROSSONERI
2/12/2008 MILAN - Here are Milan's called up players for tomorrow: GOALKEEPERS: Dida, Kalac; DEFENDERS: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Oddo, Serginho, Simic; MIDFIELDERS: Ambrosini, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf; STRIKERS: Gilardino, Inzaghi, Ronaldo, Paloschi. |
|
|
|
|
|
#11920 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ni ja se ne slazem sa tobom Mrki u vezi da se moze i iz Bosne. MOZE ali treba dobit vizu a to je nemoguca misija. Mislim da nisi dovoljno upoznat sa tim pa bi volio da i nekomentarises to jer znam iz licnog iskustva. Bez uvrede posto se ovdje svi osjecaju uvrijedjeno ako im se misljnje ne poklopi sa drugima.
|
|
|
#11921 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Nema uvrede, sve ok.
MILAN: Kalac; Oddo, Bonera, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Gourcuff; Paloschi, Gilardino LIVORNO: Amelia; Grandoni, Knezevic, Galante; A.Filippini, Pulzetti, De Vezze, Vidigal, Pasquale; Tavano, Tristan Biti ce zanimljivo, evo Yoana u postavi! Radujem se sto cemo vidjeti njega i Paloschia u isto vrijeme. Livorno isto odsta otvoreno, s 2 špice. I Pasquale je odličan ofanzivno. I naš Knežević je u postavi. Ako krne po zlu: Seedorf, Serginho, Ronaldo, pretpostavljam.
|
|
|
|
#11922 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11923 |
|
Registered User
![]() |
ima li prenos na net-u???????????????ili na TV-u??????????''''''
|
|
|
|
|
|
#11924 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Ma viza kao i novac nisu problem, njih ionako nema
Ma mi iz BIH mozemo na utakmicu tek kad udjemo u EU, a to ce bit za jedno 30 godina Ajd mozda tad Kaka bude trener, pa makar tako da ga vidimo optimista kao i uvijek Klanfa evo ti kanala na kojim imas, pa ako imas nesto od ovog mozes gledat Al Jazeera Sport +1 C+ Fútbol C+ Sport 1 (D/F/N only) DigitAlb SuperSport 1 ESPN Brazil Fox Soccer Channel G Sports 1 Mediaset Calcio 1 RAI International 3 Africa Sky Calcio 1 Sky Sport Italia 1 Sky Sport Italia 16:9 Sky Sport Italia HD1 Sport 1 (Cze) Sport 1 (Ned) Sport 1 (Ukr) Sport 2 (Hun) SuperSport 5 [ZA] SuperSport 7 [Hellas] TV7 Bulgaria Last edited by huss; 13-02-2008 at 14:08. |
|
|
|
|
|
#11925 |
|
Registered User
![]() |
ImaŠ Li Stranicu?NA INTERNETU
|