![]() |
|
|
#1186 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
jooojj citam kaka` se maximalno napalio za tekmu u nedelju protiv onih
ovaj forum svaki dan postaje zanimljiviji moze se i makedonski naucit heheheh sad sam vidio grupe ne znam po meni svabe su proslo dobro srbija i coatia upali u govna al zat italija osvajaaa svjetsko gila i toni u spicu endeeee nocas mi se kura* digo popusi ga luis figooooo |
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Hrvatska je dobila ok skupinu ali zabrinjava me malo nas mentalitet, onaj dobri stari "Lako cemo s njima, oni neznaju" (vidi tekmu u kvalifikacijama protiv Malte i protiv Svicarske na zadnjem EP-U) koji bi lako mogao doc na vidjelo kad budemo igrali sa Australijom i Japanom koji vise nisu tako losi kao sto bi se moglo ocekivati od njih
|
|
|
#1188 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ljudi. Italy mi je jako draga i pri srcu,
ali budimo objektivni, BRAZILU niko nije ni do koljena... decki ce se prosetati prvenstvom... Hrvatska i SiCG su u jakim grupama i po meni, SiCG nece proci grupu a Hrvatkoj dajem 50:50, jer Brazil po meni nece dobiti a Australia ima Hidinka, ali se mogu dobiti ali ce oni Japanci jako jako nezgodni da budu... Sutra je najveci gradski derby na Svijetu, a mi nastupamo bez pola odbrane...ukljucujuci LEGENDU Maldinija.. neka nam je Bog na pomoci, jer i Interisti su napaljeni, jer nisu nas dobili ima i vise ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ni oni se nesjecaju .... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#1189 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
joj jedva čekam....
iako će me neki od vas napast, ali ja moram reć da ja volim i inter. naravno, ne toliko kolko volim Milan, al su mi ockey... MILAN MILAN
|
|
|
|
#1190 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Maldini, Kaka, Nesta
![]() |
Meni je isto Inter poslije Milana jedan od dražih klubova. Mom prijatelju je isto tako drag Inter kao meni Milan. Sutra ćemo kod njega doma, svaki u ovosezonskom dresu, navijati za svoje klubove. Ali, pobijedit će rossoneri.
![]()
|
|
|
#1191 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
uuuu.....niste mi trebali to govoriti.....there is only one team in Milano! ja sad spreman za derby, idem kod prijatelja gledat i biti će napeto do kraja. ajmo danas napucat Inter kao i obično.
|
|
|
|
|
|
#1192 |
|
Registered User
![]() |
Stvarno mi nije jasno kako neko moze navijat za Milan a pritom i simpatizirat Inter? Nije li to lagani sukob interesa?
Ja kao navijac Milana mrzim Inter iz dna duse a isto tako i Dzuventus.
|
|
|
#1193 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
ja ne mrzim Intera iz dna duse zasto su oni nasi najveci pacijenti, al zato Juventus uhhh nemate poim koliko gi mrzim
FORZA MILAN
|
|
|
#1194 |
|
Registered User
Fave Players: All players who have Milan in their heart!!!
![]() |
Ma dajte ljudi kako mozete navijat i za inter..
Last edited by Darko K; 11-12-2005 at 08:37. |
|
|
|
|
|
#1195 |
|
Registered User
Fave Players: All players who have Milan in their heart!!!
![]() |
Ma dajte ljudi kako mozete navijat i za inter.. onda niste pravi navijaci milana vec nesto kao ljubitelji tog kluba al takodje i intera.. Kao pravi navijac milana, mrzim sve timove koje i milanovi ultrasi, znaci inter ( mada on stvarno dodje kao tim za malo zajebancije, vise sprdanje nego mrznja), juve, verona, rimski klubovi, klubovi iz djenove... uf mnogo li ih je
a volim bre$u, redjinu.. Inace sta je sa fossom za nocas? Neki kao pricaju da se vraca, da se pozivaju clanovi da dodju sa obiljezjima, dok drugi vele da nema nista od toga.. Zna li ko sto bolje o tome? Pozdrav! Dobijamo nocas! ![]()
|
|
|
|
#1196 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
ma da, ja sad nisam pravi navijač.... sad bi ti nešt rekla, al pametnije je prešutit...kao prvo, ja sam ljubitelj nogometa!!!, 2. navijam za Milan i Dinamo, 3. ne podnosim: juve, ManU, bayern i hajduk (još su tu i roma, celtic, itd...), 4. navijat ću za Milan ko nikad dosad u tom derbiju, ali svejedno ne mogu reć da mrzim Inter! i sad fakat više ne znam kaj da na te optužbe kažem. ja zapravo ne bih smjela favorizirat ni mrzit niti jedan klub, ako želim bit ozbiljna sportska novinarka... i bit ću i svejedno neću prestat navijat za Milan i mrzit juve ![]()
|
|
|
|
#1197 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
ne navijam za Inter ali ne gi ni mrzim, za razliku od Juventusa veceras ce biti interesantno jedva cekam ![]()
|
|
|
|
#1198 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
joj mene ovdje nema par dana i pukne forum
,prvo da neshto kazem o WC . Hrvati prolaze dalje a borice se sa japanom, i mislim da ce Brazil osvojit to svjestko jer ipak najbolji su na svijetu tu se nema sta pricatl al ostaje nam da se vidi iduce ljeto .e sad o vecerasnjoj utakmici mislim da cemo igrat nerijeseno, imam taj neki osjecaj i ako bi volio da pobijedimo naravno al sad ne gledam navijacki neko realno . i gore se neko raspravljo da simaptise inter , i neko je rekoa ja mislim darko pravi odgvor "onda niste pravi navijaci milana vec nesto kao ljubitelji tog kluba al takodje i intera.." i ja isto tako mislim ja volim samo MILAN i SLOBODU ostalo sve ne volim a i mrzim (mpr. juve , inter , roma,lazio ....)
|
|
|
|
#1199 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Zezam se! Sta se tice za veceras, polako nervoza raste!
|
|
|
|
#1200 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
NE NE NE NE ni po meni vi niste pravi navijaci AC Milana...
Pravi rossoner MRZI juve i inter (Ostale necu spominjati)... Nema teorije da moze oboje... uh ja bi ubio prvog juventina koji bi mi dosao saka na tekmi,a Inter takodje samo 10% manje nego juve... Sto se tice veceras,bit ce gutavo, objektivno realan je X, Ali navijacki je 2 ko planeta.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (iz mojih usta u Bozije usi----2 naravno) FORZA AC MILAN |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|