![]() |
|
|
#12001 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
ARSENAL DESETKUVAN: Nine Definitely OutIt had emerged last evening that around three players were out of the Old Trafford game, but a number of other doubtful players have also been ruled out since. Those who are definitely out are Tomas Rosicky, Robin van Persie, Theo Walcott, Johan Djourou, Alexandre Song, Manuel Almunia, Abou Diaby, Denilson and Bacary Sagna. That has left the Arsenal manager with only fourteen outfield players, of which Emmanuel Adebayor, Gael Clichy and Mathieu Flaminu are also doubtful. |
|
|
|
|
|
#12002 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
Last edited by DavieBoy; 15-02-2008 at 19:38. |
|
|
|
|
|
|
#12003 |
|
Registered User
![]() |
Slazem se so tebe btratela.De ste do sada ja evo sat vreme si dosaduem sam na forumu
|
|
|
|
|
|
#12004 |
|
Registered User
![]() |
Ronaldinjo izjavio da nema namera da se preseli vo Milano na leto nitu vo Milan A ni i vo Inter.Pa Milan onda trazi alternativa vo napadaca Palermo Amauri.
|
|
|
|
|
|
#12005 |
|
Registered User
![]() |
Ozleda Ronaldo je stavio u vtor plan ishod duela u sredi . Moze li nekoj da mi kaze kako su igrali Gorki i Paloshi
|
|
|
|
|
|
#12006 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
_________________________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#12007 |
|
Registered User
![]() |
Santi: "PSV je uništio Ronalda"
Kako stvari stoje, jedna velika karijera, prepuna uspjeha, ali i ozljeda, je došla kraju. Doktori koji imaju bilo kakve veze s nogometom zadnja dva dana potpuno su se uključili u raspravu o prevelikoj sklonosti ozljedama brazilske nogometne legende Ronalda. Brazilski liječnik i bliski suradnik brazilskog nogometnog saveza u antidopinškim pitanjima, Bernardo Santi, vjeruje kako zna što je uzrok prevelikoj Ronaldovoj sklonosti ozljedama. Santi svu krivnju svaljuje na liječniči tim PSV-a, u kojem je Ronaldo igrao prilikom dolaska u Europu, smatrajući kako su Nizozemci mladom Ronaldu, želeći da on puca od snage i brzine, davali različite vrste dopinga, koje su u početku djelovale superiorno na Ronaldovu eksplozivnost, ali s vremenom su mu te vrste različitih supstanci (droga) počele uništavati tijelo. "Nisu to nikakve fantazije, svi to dobro znaju. Jednostavno, prije deset godina nije bilo kontrola i takve su se stvari radile." rekao je Santi. Santi je naglasio kako je situaciju dodatno pogoršala činjenica što je tada Ronaldo bio vrlo mlad i što se njegovo tijelo još razvijalo: "Kada se to dogodi, trenutačni su rezultati poboljšanje snage i eksplozivnosti, dakle poboljšana kvaliteta igrača. Dugoročno, međutim, to dovodi do teških deformacija i problema kakve od tad ima Ronaldo." |
|
|
|
|
|
#12008 |
|
Registered User
![]() |
..............................Kalac..................................
Cafu..........Nesta...........Kaladze.........Jankulovski Gattuso.....Emerson........Ambrosini..........Serginho ................................Kakŕ................................... .............................Inzaghi.................................. Vjerojojatna postava po Gazzetti Last edited by milanista mosta; 15-02-2008 at 21:44. |
|
|
|
|
|
#12009 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ne sviđa mi se ovo sa TRI defanzivca i vezi, ne treba nam to. Ali dobro, kažem opet, u ovoj utakmici me zanima samo da se nitko ne ozljedi. Bolje da izvadimo Ambra ( igrao je puno u zadnje vrijeme )i stavimo Yoana desno, ostavimo Emersona i Rina u sredini.
Bit ce zanimljivo vidjeti Dessenu i Cigarinia. Lucaretti je naprijed, to je uvijek nezgodno.
|
|
|
|
#12010 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
Maldini spreman za 1000. utakmicu
Broj 1000 Kapiten Milana je debitirao prije nevjerovatne 23 godine, 20. januara 1985 protiv Udinezea u Serie A, i od tada je nastupio 999 puta za klub. Večeras Milan putuje na Stadio Tardini, i očekuje se da će Maldini imati čast da nastupi 1000-ti put. Maldini je upitan kakav je osjećaj dostići taj broj, 8427 dana posle njegove prve utakmice prije toliko godina. "Serginho me je upitao koliko sam noći proveo pripremajući se za mečeve. Odgovor je veoma mnogo". Za vrijeme karijere Maldini je pobijedio šest različitih mečeva rezultatom 6:0. Pa koji od njih vam je najdraži? "Derbi koji smo odigrali sa Interom kod kuće. Sjećam se izgleda table na San Siru i lica mog oca, koji je bio na klupi. Bila je to sjajna sezona ali derbi nam je donio toliku radost". Maldini će se bez sumnje povući kao jedan od najvećih, možda i najveći, italijanski fudbaler svih vremena. Jedno veliko hvala našem kapitenu za sve što je sada uradio za Milan. |
|
|
|
|
|
#12011 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Slazem se sa mrkiem.emersona staviti na cetralnog veznog ispred njega gorkya,napad gila-pipo,kaka zamjena recimo za serghina,gatto desno!!
Odbrana bonera-kaladze definitivno,Nesta je i dalje nas igrac sa najvise minuta ove sezone ovaj odmor ce pokazati jako pozitivnu stranu jer ce se moci guzvati sa napadacima topnika do mile volje! Nema rizika,Gila morda danas ici 100% inace.. |
|
|
|
|
|
#12012 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
A dobro, mozda se Nesta i odmorio, valjda znaju treneri. Brine me Ambrosini, on jaku puno igra. A i PArma ce se braniti, stac e nam Ambro-rino-Emerson. to su te stvari koje me živciraju u nasoj taktici, opet cemo biti prespori i previse zatvoreni, i onda ce Kaka' morati odigrati svih 90, ili jos Seedorf ulaziti.
Izgleda da ne igra Lucarelli nego BUDAN naprijed A ovo s Maldiniem, čini se da nece igrati danas, i to mi miriše na proslavu 1000 utakmice na Emiratesu...
|
|
|
|
#12013 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
FRANCUSKI nogometni golman Fabien Barthez izrazio je duboko poštovanje nogometnom talentu teško ozlijeđenoga brazilskog rivala Ronalda.
Barthez je imao nekoliko mitskih dvoboja s Ronaldom. Sjeća se jako dobro finala SP-a 1998. godine (3-0 za Francusku), kao i četvrtfinalnog dvoboja na zadnjem SP-u u Njemačkoj (1-0 za "tricolore"). Pogotovo se dobro može sjećati dvoboja četvrtfinala Lige prvaka iz 2003. godine, kada je Ronaldo potopio njegov Manchester United s tri gola na Old Traffordu. "Bio je najbolji napadač u posljednjih 25 godina. Bojao sam ga se uvijek najviše, jer imao je sve. Napadao je žestoko, varke su mu bile nečitljive, finte sjajne, driblao je čudesno u punoj brzini i fantastično čuvao loptu kad je trebalo. Sve je radio brzo. Zahvaljujući njegovoj brzini pri realizaciji, bio je jedan od rijetkih koji nas je, i golmane i braniče, bacao na guzice. Doslovno!", ispričao je Barthez u intervjuu za L`Equipe. "Još me je više kod njega oduševljavalo ponašanje. Respektirao je svakog igrača. Bilo da je promašio ili pogodio, svaki bi se put ponašao decentno, sportski dostojanstveno. Nikad se nije bahatio, nikad nije podcjenjivao protivnike, čak niti kad je zabijao svoje najljepše golove", nastavio je. Barthez se prisjetio čuvenog prekršaja u finalu SP-a, kojim je mogao teško ozlijediti Ronalda. "Da sam izašao s podignutim koljenom, mogao sam ga ubiti. Istina je, međutim, da u tom startu nije bilo namjere za ozljeđivanjem, niti s moje, niti s njegove strane. Ipak, teška se ozljeda mogla dogoditi, pogotovo njemu. Prihvaćam krivnju, iako možda i nisam bio tako jako kriv. Ali taj čovjek to zaslužuje", rekao je. "Bila bi sramota da takav majstor završi karijeru na ovakav način. No najvažnije je da ćemo ga svi pamtiti kao genijalca, igrača koji nije imao hendikepa. I u ovom trenutku mislim na njega, vidim ga kako se smije. Mogu reći samo: Kapa dolje, gospodine Ronaldo!", izjavio je Barthez. pogodi me tekst ko metak ... svaka cast za bartheza
|
|
|
|
#12014 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
MILANO - Queste le formazioni ufficiali che scenderanno in campo al Tardini alle 18:
MILAN: Kalac; Cafu, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Emerson, Ambrosini, Serginho; Kakŕ; Inzaghi PARMA: Bucci; Zenoni, Couto, Falcone, Castellini; Dessena, Morrone, Cigarini, Pisanu; Reginaldo, Lucarelli
|
|
|
#12015 |
|
Registered User
![]() |
Golemo...tri defanzivca u vezi..ajde pa šta bude.
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|