![]() |
|
|
#12136 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka';Pato;Villa,Ronaldo,C.Ronaldo,Ronaldinho...
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#12137 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Evo ovdje možete potpisat peticiju da se dotičnom kretenu Tayloru zabrani igrat nogomet za sva vremena
http://www.petitiononline.com/mataylor/petition.html |
|
|
|
|
|
#12138 |
|
Registered User
![]() |
Evo gledam strijelce malo po klubovima. Onaj Luis Fabiano je isto zvijer. Do sada je dao 27 golova za Sevillu u svim natjecanjima. Benzema je dao za Lyon 20 a Toni za Bayern 21.
Opet se tu nameće Benzema kao najbolje i najisplativije pojačanje od svih navedenih no čitam Galliania,kaže na ljeto vrlo vjerojatno dva napadača. Ako su dva,ko ispada onda? Paloschi je onda klupa bez sumnje,Pipo isto,Roni ništa. Dakle Pato,Gila i dvojica..npr. Benzema i...bubam..Toni. Ma dovoljan je Benzema samo. On i Pato u tandemu...Gila s Pipom na klupu i to je to što se napadača tiče. Neka Gile,nek se on nameće još 5 godina za prvi tim ![]() |
|
|
|
|
|
#12139 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
čujem ovdje lik stavio 5 stoja na Vateks juče..kontam garant neka zajebancija il šta...kad Varteks dobi 2-1..kvota oko 9,7 ......pa ti cuclaj i dalje
![]()
|
|
|
#12140 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka';Pato;Villa,Ronaldo,C.Ronaldo,Ronaldinho...
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#12141 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#12142 |
|
Registered User
![]() |
Roma pobjedila Firenzu,eto nam prilike da uhvatimo mjesto broj 4...
Marco Boriello zabio 3 komada Udinama(i to kakva 3 gola),sto je ukupno 15-ti go u sezoni cime je preuzeo vodstvo na listi strjelaca u seriji A...Strasno... Mislim da ozbiljno kuca na vrata povratka u Milan... Trebalo bi razmisliti o opcijama u napadu,a onakav robusan napadac nam treba 100%... Gledao sam i Cassana u zanjih nekoliko utakmica,ponovo je onaj stari Antonio,cak se i uozbiljio.. Trenutno gledam lijepe slike Viere koji suta boce sa vodom prilikom izlaska sa terena(igrali nerjeseno 1:1 u Genovi),i psuje nesto Manciniu... Dabogda se poklali!!!! Nadam se dobroj utakmici veceras,i vjerujem da ce se igraci vec jednom uozbiljiti,ali nece nam biti lako bez Sedorfa i Neste.... Forza Milan!!!
|
|
|
#12143 |
|
Registered User
![]() |
Donese Boriello pobjedu Genoi,dade konj hat-trick
golemoooooooooo... |
|
|
|
|
|
#12144 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
24/02/2008
MILAN: Kalac; Oddo, Bonera, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakŕ; Gilardino, Pato.
|
|
|
#12145 |
|
Registered User
![]() |
1:1 nakon 45.min..Bolji smo,Pato i Gilla losi,Oddo dobar...
Idemo po pobjedu u drugih 45 min... Forza Milan!!!
|
|
|
#12146 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
INZAGHI po ko zna koji put spasilac one bijede na terenu
|
|
|
#12147 |
|
Registered User
![]() |
Uuuuuuuuhhhhh...
Nazor..Pipo u 91 min..za 2:1.... Taman sam htjeo da napisem kako je onaj Yoan zalutao u fudbal kad dade jednu dobru loptu za Pipa i to je zo... Sudija nas unistio ponovo,dva puta cisto igranje rukom u 16m.nije svirao... Pato nista,losPirlo umoran ni sjena onog Pirla..Gatusso nemoze dupli odigrati iz 50 pokusaja..Oddo dobar,nikad bolji kao i Ambrosini... Toliko od mene.... Forza Milan...
|
|
|
#12148 |
|
Registered User
![]() |
Uuuuuuuuhhhhh...
Nazor..Pipo u 91 min..za 2:1.... Taman sam htjeo da napisem kako je onaj Yoan zalutao u fudbal kad dade jednu dobru loptu za Pipa i to je zo... Sudija nas unistio ponovo,dva puta cisto igranje rukom u 16m.nije svirao... Pato nista,losPirlo umoran ni sjena onog Pirla..Gatusso nemoze dupli odigrati iz 50 pokusaja..Oddo dobar,nikad bolji kao i Ambrosini... Toliko od mene.... Forza Milan...
|
|
|
#12149 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Prvo poluvrijeme odlično osim sto nema prednosti,drugo katastrofa i s naše,a i s Palermove strane,grešaka koliko hoćeš!Jakjo mi se sviđaju Amauri i Berzeretti i ne bih se bunio da ih se kupi(kakva utopija,ha)!!Moram još primjetiti da Kaka već 10-tak tekmi nije prešao igrača 1 na 1 i da me pomalo to već zabrinjava,a bogme mi se ne sviđa ni što je izašao na poluvremenu!Oddu se konačno omakao jedan dobar centaršut pa je Ambro to riješio,ali kasnije je opet čovjek u svom stilu bacao lopte u bunar!Gila,hmmm,stvarno neznam šta reći više za njega,u 20 prvih minuta čovjek je bio 4 puta u opsajdu,mislim da je on stvarno neinteligentno biće kojem mozak služi samo da mu popuni prazninu u glavi da kad u nju kucne,ne vidi da je šuplja pa time prevari sve koji su bili prisutni kucanju te glave!!!Ambrosini odličan,Gatusso prosječan,Jankulovski nedorečen,Kalac jako siguran i neprepoznatljiv zbog toga,Pato bezopasan i mekan,Kaladze na visini,Bonera lagano nesiguran,ali bez većih pogrešaka,Pirlo pomalo neprimjetan osim prekida i onog strašnog slobodnjaka(svaka čast Fontani)!
PIPPO MOJ NAJVEĆI KRALJU |
|
|
|
|
|
#12150 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Hahahahaha!!! Ja ne mogu vjerovati da je Pippo to još jednom napravio!! ON JE CAR!
C A R !!!!!! Gila ne bi onako izbjegao opsajd da ima 12000 istih centaršuteva! Sad što se tiče tekme meni se činilo kao jos jedna normalna 1-1 utakmica milana koji jednostavno nema dovoljan spektar kvalitetnih igrača za jednu dugu sezonu. A što se tiče Kake, njega smo preiograli i ozlijedili. Kao Barcelona Ronaldinha! Što se mene tiče, potpuno neodgovorno i bezobrazno od strane Galliania i Silvia. Čovjek igra vec 2 sezone SAM, vuče sve napade i kreira sve golove. Seedorf igra kad mu kupne u glavu a ostatak ekipe ( Oddo, Marek, Kaladze, Gila, Ronaldo ) su zapravo ili ozljeđeni ili jednostavno prosjecni udarači lopte koji mogu puno trčati. Kaka' je KRONIČNO ozljeđen, kronično. Galliani je to znao i nije nista poduzeo. E pa evo sad... Al dobvro, 4.mjesto je tu uz pomoć jednog i jedinog Super Pippa! Ja sam utakmicu gledao na TV Avala jer jedino to hvatam ok, nemam OBN. I komentatori su pričali kako ce Carlo u repku a Lippi kod nas...duga je priča, upleteni su i Moggi itd... ispričat ću ju kasnije. Pato - mekan kao sto kaze Sale. Ima taj potez ali fali mu utakmica. Mlad je, treba ga pustiti na miru malo. I tu je kriv Galliani isto!!
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|